Heisann, den heisen husker vi

En norsk kvinne skal være skadet etter at heisen på hotellet falt ned flere etasjer, i følge VG.

Straks jeg så overskriften lurte jeg på om dette var en heis flere var småskeptiske til å bruke. Da jeg klikket inn på artikkelen og så bildet av leilighetshotellet var det ingen tvil. Det er i alle fall samme hotell. (Flott utsikt og god trim, og tilsvarende mange trappetrinn til stranden. Intet galt med det.)

Bilde fra Star Tour.

Hvis det er samme heis, ligger den innenfor det gulmarkerte området til høyre på bildet og går kun tre eller fire etasjer og diagonalt (på skrå). (Dette på grunn av at etasjene ligger i terasser og ikke vertikalt.)

Heisen var gammel, gikk saaakte, og med tendenser til litt smårykk og napp, men den gikk. Det var til og med sitteplasser (klappseter) i heisen. Det sier kanskje også noe om hastigheten 🙂

Av og til bommet den med cirka en ti-centimeter på etasjene øverst slik at det ble en «snublekant». Det bidro vel også med sitt til at enkelte unngikk den.

Det var ofte folk som skulle til de øverste etasjene, (eventuelt til resepsjonen øverst,)  som benyttet heisen opp så langt de kom, mens det virket som om de fleste gikk trappene ned til bassengområdet.

Det var i alle fall definitivt ikke noe trippel sikkerhetssystem på heisen. Flaks at det gikk forholdsvis bra. Nå blir det vel endelig ny heis?

Og nå kjenner vi en fornemmelse av varme og sololje, sukk!

 

Mest lest på Norske forhold siste to dager, pr 14. februar.

1. Støtter norske muslimer denne mannen?

2. Skadd i kulturkollisjon.

3. Nyhet: Jobber med saken.

4. …dog fred er ei det beste.

5. OL-taktikk: Gled din kjære.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

 

2 tanker om “Heisann, den heisen husker vi

  1. Jeg opplevde noe lignende når jeg var i Tyrkia 10 år siden.
    Heisen var rimelig full allerede og ennå vi fortalte folk som ville på at heisen var for full og de måtte vente så ville de ikke høre etter og gikk ombord. Resulterte i at vi falt ned 5 etasjer. Dette var et 13 etasjers hotell så det kunne jo gått rimelig ille med tanke på at vi startet i 11 etasje, mens i 5 så fikk heisen nok.

    Hadde det ikke vært for en gigantisk fjer i bunn av heisen ville nok dette også blitt en stor nyhetssak i media.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *