Offeret Krekar får bli

Oppdatert 4. februar: TV 2,  VG: (Politiet uten konkrete mistenkte. Jobber med å finne bosted for Krekar «et annet sted i landet».)

31. januar. VG: Krekar nekter å ta skjegget for å bedre sin egen sikkerhet.

– – –

Mullah Krekar er utvist fra Norge fordi han er en trussel mot rikets sikkerhet. Utvisningen er gyldig. Det er slått fast av norsk Høyesterett  8. november 2007, etter flere år med rettsavgjørelser og anker.

I februar 2003 fattet UDI utvisningsvedtak mot Krekar av hensyn til rikets sikkerhet og fordi han hadde overtrådt utlendingsloven. Det skjedde på instruks fra daværende kommunalminister Erna Solberg (H). I den forbindelse ble også hans asylstatus og reisebevis, bosettingstillatelse og tidligere arbeids- og oppholdstillatelse tilbakekalt.

Mer her.

Andre irakere og kurdiske irakere med avslag på asylsøknad returneres, tildels med makt og tvang.

Årsaken til at norske myndigheter ikke har ønsket å returnere mullah Krekar etter at Høyesterett endelig avgjorde saken, har vært at Jonas Gahr Støre (UD) mener forsikringene fra myndighetene om at han skal unngå dødsstraff og tortur i Irak ikke er gode nok.

Hva er godt nok for Støre i forhold til andre som returneres?

Legger Støre til grunn at Krekar skal ha sterkere rettigheter og beskyttelse enn utviste som ikke er dømt å være en trussel for Norges sikkerhet?

Hans advokat, Brynjar Meling har uttalt at de vil vurdere å søke om å få omgjort utvisningsvedtaket. Begrunnelsen er den tid som er gått uten at utvisningsvedtaket er gjennomført.

Det eneste som kan hjelpe Krekar til å få opphold i Norge, i tillegg til Støres sendrektighet, er om det etableres mistanker om at noen med tilknytning til myndighetene i Irak står bak skuddene utenfor hans leilighet. Da vil nok Meling og Krekar sende inn søknaden.

I VG hevder hans familie nettopp det: At en fiende av Krekar i den konkurrerende organisasjonen PUK har organisert attentatet, og at de også har kontroll over politistyrkene i nord-Irak. Og da vil han ikke være trygg for overgrep fra myndighetene, vil de frem til.

(Oppdatert: Kurdere i Norge avviser teorien, VG. VG: Politiet famler i blinde.)

Resultatet av den amatørmessige attentathendelsen kan bli at Krekar får opphold i Norge. Det holder nok med å sannsynliggjøre mistanke om at PUK kan stå bak. Var det virkelig det attentatmennene ønsket?

Hadde ikke Krekar vært så ærlig og uskyldig så kunne noen sikkert ha mistenkt ham for å selv ha hatt en finger med i det som har skjedd, og som kun rammet hånda til svigersønnen.

Oppdatert 28. januar: VG: Justisdepartementet fastslår at skyteepisode ikke endrer noe i forhold til utvisningsvedtak.

PS: Mullah Krekar heter Najmuddin Faraj Ahmad i Høyesteretts dom. VG skriver derimot at han heter Fateh Najmeddin Faraj. Så da er det kanskje feil person som er utvist? Bring it on, Meling.

[polldaddy poll=2591283]

Mest lest på Norske forhold siste to dager, pr 26. januar.

1. Systemet oppmuntrer til juks.

2. Hvem skal beskyttes.

3. Full før fem.

4. Fortjener de førerkort?

5. Hvem er bakspillerne?

Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

VG: Datter: -Vi føler oss trygge.

VG: Får trolig hemmelig adresse.

VG: Jusprofessor mener Facebooktrusler etc mot Krekar må etterforskes.

 

Annonser

17 tanker om “Offeret Krekar får bli

 1. Mulla Krekar er bare en ensom svane blandt de 100-tusner av lands-forrædere som er i Norge. Mulla Krekar benytter bare de rettigheter han har til å få bli i landet og bli matet av Stoltenberg, SV, deres svirebrødre,
  alle deres velgere og selvsagt Brynjar Meling. Det er de som har gjort og fortsatt gjør det muligt at Norge blir oversvømt av krigsforbrytere, voldtektsmenn. mordere, snyltere, sinnsyke bastarer, arbeidsskye individer, narkotikaselgere, terrorister og flykaprere, ja stort sett kjeltringer av verste sort.
  Der er, etter min mening, ikke bare Krekar som skal ut av landet men også hver enda jævel som er nevnt ovenfor skulle enten vært stilt opp mot en mur, fått utlevert en slegge som nr.2 i køen sendte videre når nr. 1 hadde fått knust skallen og slik gikk sleggen fra mann til mann, alternativet var å bli deportert, naken og tannløs til Iran.
  Masseinnvandringen har ingen støtte av flertallet i den norske befolkning
  og jeg ser da på det som et landsforræderi som før eller siden vil bryte ut i en religionskrig. Noe lignende terroren i Irland mellom kristne og katolikker. Statsminister, jaggu skrev jeg det, burde heller skreve LANDSSVIKER Stoltenberg, han kan vi ikke forvente noe av. Han er så feig at han ikke en gang sier til sine ministrer at han vil skifte dem ut men sender en lapp til dem at de har fått sparken. For en type. Bulker andre sine biler og stikke av. Typisk en idiots handling.

 2. Enig med Andreas; send Krekar og Brynjar Meling ut av landet snarest mulig. Bryr meg ikke om hvor de ender opp, eller hva som skjer med dem der, de fortjener ikke å bo i dette landet.

 3. Ingen fare, verken for terroristmullaen, eller alle krigsforbryterne fra Balkan og Afrika, – og komme til Norge, er like så tryggt som og komme til Allah,s såkaldte paradis. Full forpleining, ingen fare. Dette først og fremmst fordi at landet blir styrt av en flokk tannlause kjerringer, som kun tenker på og mele sin egen kake, men det største problem de har er deres ansvarsfraskrivelse. De klammerer seg til noen såkaldte menneskerettighetskonvensjoner som USA og FN påtvang andre land og underskrive en gang etter krigen. De her såkaldte konvensjoner var skreddersydd til dissedenter fra Warzavapakten, og hadde intet med muslimske terrorister og gjøre, men bordet fanger kortene. Siden har grensene til den siviliserte verden stått vidåpne for alle slags banditter, kunne de bare si asyl, var gevinsten i hus. Dette er en katastrofe for den europeiske sivilisasjon og kultur, og må stoppes med det samme, selv om det allerede er for sent. I går ble en kvinnelig sosialrådgiver ved et jobbsenter i Danmark, stukket ihjel av en somalisk såkaldt stakkars flykning, og sånn forsetter det bare. Hvor mange skal drepes, før man stopper innvasjonen av snyltrere og parasitter ? Skal vi ha borgerkrig i Europa ?

 4. Altså nå er det på tide dere rasister stikker å møter opp i tyskland. Fordi vi vil ikke ha dere her i norge.

  Se å kom dere ut. Gå å møt opp med nazistene der nede og planlegg.

  Jævla idioter. Faen så lei se all denne rasismen mot mennesker kosntant!! jævla feige mennesker! hvis dere er så glad i den hvite verden så kom dere ned til tyskland.. NORGE ER IKKE NOE RASISTISK LAND!!
  sånne som dere vil vi ikke ha her i NORGE!

  • Så du klarer faktisk å glatt overse det at Krekar er det eneste mennesket det er snakk om her vi vil bli kvitt? At Krekar bidrar til å senke din trygghet og frihet, at Krekar bidrar til død og fordervelse, men alikevel får lov til å kose seg i landet? Du klarer også vri hat mot en enkeltperson over mot en hel gruppe, og legger ord i munnen vår? Prøver du virkelig å si at jeg ikke skal ha lov til å ha noe imot ett menneske basert på denne personens personlighet og ufordragelighet, bare fordi han ikke er hvit? Så den dagen du blir voldtatt av en fra afrika, skal du ikke få lov til å hate denne personen bare fordi han er svart? Hvor dum går det ann å bli? VI SNAKKER KUN OM KREKAR HER, hvorvidt vi blir invadert av hasjselgende afrikanere er ikke temaet her.

   Du klarer også glatt å overse det faktum at Tyskland tar sterk avstand fra Nazismen, og det er enda strengere med nazistiske ytringer, oppfordringer, demonstrasjoner og tilhørighet til nazismen enn det er i Norge? Tyskland prøver så godt de kan å bekjempe de nazistiske miljøene, mens i Norge får de herje fritt i både Vigrid og Nasjonalistpartiet eller hva de nå kaller seg.

   Din totale mangel på dybdesyn og logikk burde kvalifisere til dødstraff.

  • DIN JÆVLA HVITLØK BASTARD!!!!!!!!!REIS LITT LENGRE ENN TIL TYSKLAND,VET HVILKEN LAND JEG SIKTER TIL IKKE?JAPAN HAR DU VÆRT DER?TA DEG EN TUR OG DER VIL DU OPPLEVE GJESTEFRIHET,MEN KUN HVIS DU ER JAPANSK…..SÅ KOM IKKE HER OG FORTELL FOLK HER OM RASISME

  • Hvis du er så utilfreds med og bo i Norge, så flytt dog for helvete hjem, i stedet for og gå rundt her og hyle. Både i Waristan og i Tjetjenia har de bruk for deg, vis stil, i stedet for og sitte og surmule i det feile land. Dessuten er det ikke nordmenn som har skapt det de fremmede kalder rasisme, det er at folk utenfra bare har kommet til og tatt seg til rette, uten at folket har ønsket det, eller invitert dere. Underlig at det skal være så vanskelig og forklare dere, som ellers er eksperter i rasisme mot alle andre enn muslimer.

  • Nordmenn flest er absolutt ikke rasister, men av og til fremmedfiendtlige. Og det er med god grunn! Folk som Krekar burde overhodet ikke være her, og det samme gjelder andre både brune, hvite, grønne og blå kriminelle utlendinger fra alle slags land.

  • Ikke nødvendig, det har han inngått en pakt med han allah om, så der er han sikkret. Hvis han har drept noen vantro, det kan for den slags skyld være en annen slags muslimer, så kommmer han til han der allah. Forstår ikke hvorfor han ikke reiser hjem og blir hengt, så kommer han jo til paradiset, må da være bedre enn og gå og snyltre på vantro. Men kanskje er ikke djevelen så sikker på at han der allahen finnes, med hans 71 jomfruer som bare går og venter. Er mullaen feig, eller er han blitt vantro ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *