Skadd i kulturkollisjon

De stadige aksjonene og demonstrasjonene fra enkelte muslimer er mer enn en meningsytring om Dagbladet og påstått krenkelse av Muhammed.

Det er ulike retninger og delte meninger blant muslimer om det å avbilde Muhammed er ulovlig. Koranen forbyr det ikke. I flere muslimske land er det ikke ulovlig, så hvorfor vil enkelte muslimer ha det strengere i Norge? Er det noen av de muslimske verstingene som fører an i en kamp mot vestlige verdier og for at islamsk tro og tradisjoner skal få styre deler av samfunnslivet også i Norge?

Kan det også være noen som bruker en tegning som påskudd for å hevne segNorge, vårt lovverk/rettsvesen og generelt vestlige verdier de ikke liker?

Kjente kriminelle som Arfan Bhatti og Shahid Rasool er i VG knyttet til demonstrasjonene. Noen av de som hevder å ha greie på det, mener det ikke er tilfeldig at nettopp drosjesjåfører ledet an i de første demonstrasjonene. Kriminelle som Bhatti og Rasool hevdes å ha god kontakt med deler av drosjemiljøet.

Faksimile NRK.

-Vi skal også protestere mot det generelle korstoget den norske regjeringen og norske medier fører mot den muslimske verden, sa talsmann for arrangørene, Mohyeldeen Mohammad i Østlandsposten.

– Korstoget gjelder krigen mot islam, norske soldater i Afghanistan og håningen av profeten vår . – Det er en demonstrasjon mot Dagbladet og alle dem som har trykket Muhammed-karikaturer og dem som har støttet trykkingen. Det er også en demonstrasjon mot myndighetene som lar dette pågå, sier Mohammad til NRK. (Altså også en demonstrasjon mot ytringsfrihet og norske lover.)

Oppdatert: VG, TV 2: Erna Solberg og flere norske politikere reagerer mot terrortruslene fra arrangøren.

Mohyeldeen Mohammad er fra Irak og har bodd i Larvik, men studerer nå i Saudi-Arabia. Akkurat det trenger ikke være uviktig.

Saudi-Arabia er et av de strengeste, mest gammeldagse og minst demokratiske muslimske land. De driver religiøs kjønnsdiskriminering i en slik grad at kvinner skifter kjønn, meldte en arabisk avis, gjengitt i Dagbladet for noen år siden.

Slike oppslag er en del av den norske ytringsfriheten. Noen muslimer kaller det Norges korstog mot islam og den muslimske verden. At Norge også har et kors i flagget og er en kristen nasjon er ikke akseptabelt for alle.

Det blir kanskje ikke bra nok før ytringsfriheten, korset og flagget er erstattet med islamsk lov og tradisjon, et sverd og yndlingsfargen til Muhammed. Slik som i Saudi-Arabia der talsmannen for de som demonstrerer i Oslo studerer sharialovgiving og henter sin inspirasjon?

Saudi-Arabias flagg, Wikipedia.

Når folk skades i kollisjoner i trafikken settes mye ressurser inn på å få sjåføren til å endre adferd og innrette seg etter trafikkreglene. Dette for å forebygge flere alvorlige skader.

Kampen enkelte muslimer fører mot Norge og vestlige verdier er en kulturkollisjon. Hva med å kreve at de kan og aksepterer «trafikkreglene»?

Hvis man stadig «kjører på rødt lys» og krever at alle andre «trafikanter»  skal tilpasse seg den «trafikkulturen» man har dratt med seg fra andre land så får man ikke førerkort, (men må kanskje nøye seg med å sitte på drosje?)

Ellers er det helt andre regler i Saudi-Arabia for de muslimene som synes de norske reglene ikke er akseptable.

God tur!

– – –

Oppdatert:

SvD: Burkaen tilhører middelalderen. Kamp mot islamistenes undertrykkende symbol i Frankrike.

Svenske sosialdemokrater reagerer på at islamister får politiske verv fordi partier vil fremstå som talsmenn for toleranse og integrasjon. Politikere forstår ikke hva islam og islamisme er, og gir ekstremistene makt i misforstått toleranse.

En norsk muslim ble lei av at «ytterliggående religiøse personer som Usman Rana, Basim Ghozlan, Asghar Ali og deres likesinnede sees på som representative for alle» og får dominere medias fremstilling av hvem som liksom taler på vegne av muslimene.

Nordmenn kan le av Lars Mjøens (KLMs) harselering med prester og religion. Han oppfordrer komikere til å drive mer muslimsk satire. Hvis Basim Ghozlan, Usman Rana og andre islamister i liberal forkledning vil bringe slike som ham til taushet med steining eller ytringsforbud når de får makt til det, så synes jeg slett ikke deres tolkning av religionen fortjener hverken respekt eller å få stå uimotsagt.

13. februar. PS: Ideelt sett burde man kunne slippe til debattinnlegg med en høy terskel for toleranse av andres meninger og uttrykksformer, så lenge det er innenfor lovens krav.

Siden særlig VG ser ut til å ha en tendens til å fjerne twingly-lenker til blogginnlegg med kommentarer som er høyt over nivået som VG selv utviser i VG-debatt, ser jeg meg nødt til å legge terskelen på bloggen en god del over hva VG har lagt i sine egne fora.

Det innebærer at innlegg som er innenfor norsk lov allikevel kan bli moderert for å beholde linkene til VG-artikler. Det betyr også at de som ikke har annet enn søppelkommentarer å bidra med, får holde seg til søppeldebattforumet VG-debatt. 🙂

[polldaddy poll=2689809]

 

Mest lest på Norske forhold siste to uker, pr 12. februar.

1. Skritt for skritt.

2. Avslørt.

3. Strengere straffer.

4. Morsom overskrift.

5. En dyr pupp.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

TV 2: Dømt etter islamsk lov. Kvinner slått med spanskrør for å ha hatt sex.

VG: Jensen: -Islamiseringen pågår for fullt.

Flere sinte muslimer vil fjerne ytringsfriheten om islam: Vårt Land, VG, TV 2.

VG: (Debatt om debatten.)

VG: Demonstrerer.

TV 2: Følg demonstrasjonene i Oslo.

Vårt Land: KrF støtter Selbekk, men ikke Dagbladet.

Muslimdemonstrantenes gruppe slettet av Facebook. -Ikke vi som har slettet den sier en av arrangørene, Qasim Ali til TV 2.

VG: Usivilisert demonstrasjon vil ødelegge.

 

VG: To av tre kritiske til Muhammed-aksjoner.

TV 2: Stortingets visepresident Athar Chaudry (SV) støtter demonstrasjonene.

EK, BLT, HD, YA: Växande muslimsk vrede i Norge.

Annonser

58 tanker om “Skadd i kulturkollisjon

 1. Får noen knasende gode ideer som følge av disse moralpolitibølgene og krav om toleranse fra intollerante muslimske grupperinger.

  Hva med å legge årsmøtet til norsk svineavlslag til Tøyen og omegn? Start utleie av minigriser i Oslo sentrum? Egen minigris aksjonsdag?

 2. Å brenne et annet lands ambassade og/eller flagg er noe av de mest krenkende man kan gjøre mot et annet land. Betyr det at NRK Dagsrevyen (norsk statskanal), Al Jazeera eller et hvilket som helst annet nyhetsorgan krenker Norge som nasjon når de viser et videoklipp på TV av brenningen av en norsk ambassade/flagg i Syria for å illustrere et viktig nyhetsoppslag om protester mot Norge. Nei, på samme måte som at Dagbladet ikke krenker muslimer ved å trykke en tegning som viser Muhammed som en gris for å illustrere en viktig nyhetssak om Muhammedtegninger. Dagbladets og andre avisers trykking av Muhammedtegninger er ikke gjort for å krenke muslimer men for å illustrere et nyhetsoppslag på samme måte som NRKs, Al Jazeeras og andre nyhetskanalers visning av brennende norske og danske ambassader for å illustrere et nyhetsoppslag om brenning av disse lands ambassader.
  Det må da være viktig og riktig for muslimer at Dagbladet/Aftenposten illustrerer slike overgrep mot muslimer. Protestene vi har sett de siste dagene må derfor være helt feilslått og sette muslimer i Norge i et mye dårligere lys en fortjent og bidra til en oppfatning av muslimer som motstandere av ytringsfriheten i Norge. Skulle nordmenn arrangere protesterer mot NRK eller Al Jazeera fordi de viser brenning av norske flagg/ambassader på TV for å illustrere et nyhetspoppslag.
  De siste tids hendelser skyldes at for nordmenn er ytringsfriheten minst like viktig som Muhammed er for muslimer. Men ytringsfriheten har aldri vært noe problem i Norge før innvandrere (spesielt muslimer) som ikke vil innrette seg etter norske lover og skikker kom hit til landet og begynte å skrike opp om nyhetsinnslag de ikke føler seg vel med. Toleranse er et ikke eksisterende ord i Islam.

 3. Dagbladet ville ikke tenkt seg om to ganger før de trykket en banal sketsj av Jesus eller en krenkende jødetegning. Hadde jøder og kristne stilt seg opp i demo foran stortinget da hadde vi ledd av dem. Haha, for noen religiøse ekstremtullebukker!

  Dette er bare så dobbeltmoralsk at det blir flaut. Vi skal ikke glemme at ifølge islam er vi og vårt samfunn skambefengte horebukker, vi er ikke verdt en dritt. Da blir det desto mer krenkende når et slikt verdiløst undersamfunn rakker ned på selveste profeten og religionen.

  At vi har så makeløs respekt for muslimenes religiøsitet, men ikke andres, er ganske ille. Vi burde heller ta litt til motmæle når disse menneskene faktisk kommer til et samfunn preget av verdier de er totalt imot, og som de ser ned på. Vi bør ikke la oss kontrollere av dette.

 4. .En Muslim ble drept i en større bilkollisjon, og ankommer Perleporten.
  Der treffer han St. Peter som sier:»Jeg er St. Peter. Velkommen til Himmelen.»
  Muslimen svarer: «Hyggelig å møte deg Peter, men jeg er en Muslim og jeg ønsker derfor å møte Muhammad.»
  St. Peter sier: «Selvfølgelig. Ingen problem. Klatre opp den stigen bak deg, så vil du møte Muhammad.»
  Muslimen klatrer opp stigen, går helt opp på toppen og treffer på Moses.
  Moses sier: «Hei, jeg er Moses. Velkommen til Himmelen.»
  Muslimen blir selvfølgelig veldig imponert og oppstemt og svarer:
  «Moses, det er en stor ære å møte deg. Men, som jeg fortalte St. Peter, jeg er jo Muslim og ønsker derfor virkelig å treffe Muhammad.»
  Moses svarer så: «Ingen problem. Klatre opp den stigen bak deg, så vil du møte Muhammad.»
  Muslimen klatrer opp stigen, går helt opp på toppen og kan ikke se noenting annet enn et veldig sterkt lys. Endelig ser han en figur foran seg og spør: «Hvem er du?»
  Figuren svarer: «Jeg er Gud. Hyggelig å treffe deg. Velkommen til Himmelen.» Gud går bort til ham og hilser Muslimen i handa.
  Muslimen er nå stum – han kan nesten ikke snakke, så overveldet er han. Han sier til Gud etter å ha trekt pusten ett sekund:
  «Sir, det er en stor ære å treffe deg – jeg kan nesten ikke tro det – dette stedet er jo overveldende. Men jeg er Muslim, og med stor respekt, men jeg skulle så veldig gjerne ha møtt Muhammad.»
  God svarer: «Ohh.. Du er her for å treffe Muhammad. Jeg forstår. Ingen problem. Sett deg ned. Slapp av. Kan jeg gi deg noe…. litt kaffe eller noe å spise?»
  Muslimen svarer blygt: «Vel, jeg kunne gjerne tenke meg en kopp med kaffe.»
  Hvorpå Gud roper ut mot kjøkkenet: «Hei !! Muhammad !!! 2 kaffe !!

 5. Disse mohammed-karikaturene er jo bare barnematen i forhold til hva vi black metal band putter på platecoverne våre…. lolololololol

 6. Naivt att tro att friheten finns i muslimska länder. Det är förbjudet att avbilda Muhamed (även om enstaka undantag finns med konstnärliga respektfulla bilder).
  .
  Även mycket naivt spörsmål om muslimer accepterar norska värderingar. Sjävklart har de flesta inte samma värderingar och spörsmålet är om vi ska anpassa lag till muslimer. Här yttrandefrihet.
  .
  Muslimers invandring är ofta en handling i läran islam syftande till att sprida islam med målet att dominera samhällen dit man invandrat.
  .
  Lycka till, men var hårda nu! Är ni inte nu tydliga kommer västliga principer och frihet att underkuvas!

 7. Hvor var damene??? De muslimske damene??? Ja, jeg vet at de skal holde seg hjemme og vaere lydig mot mannen sin….MEN vi lever i Norge og jeg vil se at de intigreres i det samfunnet de bor i!!! Ellers skal tommel opp for at dette var den fredigeste demostrasjonen i muslimers regi i forhold til disse karikaturtegningene (om mulig kanskje den fredligeste demostrasjonen noen sinne…) Ser bort fra de to negative tingene media proever aa lage en historie rundt (Egon resturanten, og Oslo S).

   • Enkelte kunne karakterisere slike ytringer som rasisme. Jeg lar ytringen stå da jeg ikke finner den å stride mot norsk lov. Det er en meningsytring og ingen oppfordring til forskjellsbehandling (rasisme).

     • Den såkalte rasismeparagrafen i straffeloven omfatter både nasjonal og etnisk opprinnelse, religion og seksuell orientering. Så jeg har mine ord i behold, men du må gjerne få lov til å mene at jeg er en idiot selv om det er du som tok feil og ikke jeg 🙂

      § 135a. Den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring, straffes med bøter eller fengsel inntil 3 år. Likt med en offentlig fremsatt ytring, jf. § 7 nr. 2, regnes en ytring når den er satt frem slik at den er egnet til å nå et større antall personer. Som ytring regnes også bruk av symboler. Medvirkning straffes på samme måte.

      Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres
      a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse,
      b) religion eller livssyn, eller
      c) homofile legning, leveform eller orientering.

  • Det er fullt lovlig å velge eller velge bort drosjer i Norge. Vil man ikke reise med drosje nummer en i køen er det fullt lovlig å sette seg inn i hvilken som helst annen drosje.

   Derimot er det ulovlig å oppfordre til lovbrudd. Å oppfordre til boikott på bakgrunn av sjåførens religion, etnisitet eller politiske syn er i utgangspunktet ulovlig for nordmenn. Noen skjuler sin boikott bak såkalt religiøse krav, og da er det lovlig for f.eks. muslimer å kreve sjåførlærer, drosjesjåfør etc som tilfredsstiller de kravene imamen prediker.

 8. Er Bhatti religiøs!!!???? Han er jo den værste kriminelle i norge. Han er bare ut etter å skape konflikter. Dette er sikkert bare starten på noe mer. Som den kriminelle Bhatti er hadde han blitt hengt eller stenet til døde om han hadde vært i et muslimsk land.

 9. shia muslimer tegner Ali, ikke Muhammad (fm), de tegner ikke slik dere gjør under ytringsfihetens navn.

  vis meg et bildet av Muhammad(fm) fra et Muslimsk land som tegner på samme måte som dere gjør.

  • Det er umulig å vite hva du legger i begrensningene du angir her, som «Muslimsk land» og «tegner på samme måte som dere gjør».
   Det er en feilslutning å tro at alle her/ i Norge/ i vesten tegner Muhammed på en bestemt måte.

   Bildet fra Israel som Arfan Bhatti og islamisten Basim Ghozlan hevdes å ha mer enn en finger med i spillet for å få Dagbladet til å trykke, er ikke et bilde som er representativt for hva alle i Norge/ vesten måtte finne på. Men noen fikk i alle fall mulighet til å vise frem plakater med protester mot PST, Dagbladet og ytringsfrihet i dag. I tillegg til at de viste frem krav om sensur av religionskritikk (krav om blasfemiparagraf).

   Uredelighet, falskspill og løgner er visst ikke noe nytt når islamister og imamer prøver å piske opp en hatefull stemning for å få muslimer til å gå av skaftet mot ytringsfriheten vi har i Norge. Norske og danske imamer og islamister reiste midtøsten rundt og viste frem falske bilder, i følge NRK.
   Hva ville de oppnå? Bråk, og press mot norske og danske myndigheter, blant annet?

   Her er bilder av Muhammed fra land som Tyrkia, Algerie og tidligere Persia.

   Og her henger et stort bilde av Muhammed på gata i Iran.

   Mange av Muhammedbildene til Kurt Westergaard ble også solgt til arabiske land.

   Det er uredelig å prøve å fremstille som et faktum at Muhammedtegninger i alle sammenhenger er strengt forbudt og krenkende for alle muslimer.

   Det er også forholdsvis umodent å ikke klare å beherske seg når noen viser frem et bilde man ikke liker.

 10. Som Lars Mjøen skriver i Aftenposten idag:
  Blant de 2000 taxisjåførene som demonstrerte mot karikaturen var sannsynligvis mange de samme som er involvert i Norgeshistoriens største svindelsak (taxijukset i Oslo). -Her snylter de fellesskapet så det er til å grine av, så hever de seg på pidestall til å bestemme hva aviser skal kunne trykke… Så lenge vi hopper når de sier «hopp», så gidder de selvfølgelig ikke å vente til de snart er i flertall med å kontrollere samfunnet.

 11. Har dere hørt om Jah Cure? det er ingenting å gjøre med teigningen men han handler om Kjærlighet!! Kul and Peace in the World.

 12. I et sekulært samfunn har du faen meg LOV til å kritisere all religion, Så jævla enkelt er det bare..
  Personlig var jeg opprinnelig antirasist, men det er jeg IKKE nå lenger, og det er blitt SVÆRT MANGE av oss forhenværende antirasister….
  Skal tru hvorfor??

  • Jeg hører stadig folk på «grasrota» fra ulike parti som gir uttrykk for lignende syn. Dog uten å erklære seg som rasister, men heller å gi uttrykk for et mer nyansert syn enn de hadde tidligere da all islamkritisk informasjon kunne bli feilaktig stemplet som «rasisme».
   Til og med fra SV-velgere.

   Dette har endret seg drastisk i løpet av få år. Tidligere var det omtrent slik at selv FrP-velgere ikke våget starte en setning om innvandring uten å ta med: «Jeg er ikke rasist, men …»

   Flere liberale muslimer har gitt uttrykk for at nordmenn flest ikke skjønner hva som foregår når islamistene har fått så godt fotfeste i Norge og stadig fører dialogen med Støre på vegne av «alle muslimer».

 13. Jeg er en liberal muslimer som er for ytringsfrihet i Norge. Jeg har valgt å bo i Norge og ikke (heldigvis) i Saudia Arabia fordi rett og slett Norge er et demokratisk land. Ingen snakker om tusenvis liberaler muslimer som vil bare leve i fred og repekterer norsk verdier og lover. hvor mange muslimer demonstrerer idag i Oslo? 100 muslimer?
  representerer de all muslimer i Norge? tror ikke!. Stå på Dagbladet. Støtter dere.

  • Det er jo viktig å få frem at det ikke er «muslimene» som demonstrerer mot ytringsfrihet, mot Dagbladet og PST og for blasfemiparagrafen (sjekk parolene på plakatene). Det er en liten gruppe ekstremister som demonstrerer. (Det betyr ikke at ingen av disse kan være farlige.)

   Viktig at slike som deg tør åpne munnen og si fra om at disse ikke representerer alle.

   Stå på selv! Støtter deg!

  • Det viktigste er jo at slike som deg tar til orde.
   Ellers så er det jo ekstremistene som får sette dagsorden.

   Afran Bhattis engasjement i dette er neppe for å skape et bedre demokratisk samfunn i Norge. At muslimer ikke kritiserer Bhatti for å ha løpt til Dagbladet med tegningen for å få den trykket sier vel sitt om at dette ikke dreier seg om å ha blitt støtt eller ei.
   Dette virker ene og alene å ha som hensikt å markere splid mot det norske demokratiet.

 14. Synest det er viktig å påpeke at den tegningen Dagbladet trykket er mye mye mye grovere enn de danske karikaturene. Det er en skikkelig Hat-tegning, og tegneren fikk 2 år i fengsel i Israel for å ha hengt den opp. Helt på linje med nazistisk propaganda mot jødene.

  • Ja, legg gjerne merke til at Israel straffet hun som hengte opp tegningen, mens i muslimske land reageres det ikke mot de mange jødefiendtlige tegningene.
   Hanne Skartveit skriver om det i VG (papir side 2-3) i dag.
   Et kort utdrag: «Jødehatet er utbredt i mange arabiske og muslimske land. Dette hatet får ofte leve fritt og uimotsagt. Det er ikke uvanlig at kristne og jøder blir undertrykt i den muslimske verden. Religionsfrihet er ikke en verdi som settes høyt i land som Saudi-Arabia og Egypt. Det samme gjelder ytringsfriheten.
   …det er et paradoks at floraen av jødehetsende tegninger sjelden er tema, mens en enkelt tegning som hetser Muhammed, kan sette hele Midtøsten i brann. Og nå kanskje Oslo.»

  • Ja. Og da burde vel muslimene heller gå i egne rekker om de skal kritisere noen. Arfan Bhatti var den som løp til Dagbladet med historien og tegningen…. Hvorfor skulle han det om han ikke ønsket å få den på trykk?
   Dette har ingenting med krenkelse av muslimer å gjøre. Dette er en sak hvor Dagbladet svelget agnet til Bhatti, slik at ekstremmuslimene får markert splid til det norske samfunnet. Dette er viktig for dem i rekrutteringsarbeidet.

   – Akkurat som Israel fremstiller seg som offer i Midt-Østen for å utrydde palestinerne, så fremstiller ekstremmuslimer i vesten seg som offer for å ta tilegne seg kontrollen over samfunnet.

   • Påstanden om at Arfan Bhatti var «den som løp til Dagbladet» er det kun to eller tre parter som kan avkrefte, Bhatti, «Dagbladet» og den som eventuelt gjorde det.

    Uavhengig av den bagatellen så er det innlysende at Bhatti hadde en agenda om å sverte noen i denne saken. Ikke bare PST. Demonstrasjonen, som Bhatti & co arrangerte, var rettet mot ytringsfriheten, for blasfemiparagraf, mot PST, mot Dagbladet og generaliserende mot nordmenn flest.

    PST ser nok også med bekymring på hvilket rekrutteringsgrunnlag kriminelle og ekstremister som truer med alvorlige terrorhendelser på norsk jord har. Imidlertid er det greit å få synliggjort hvor mange ekstremister som lett kan mobiliseres på gata i Oslo bak arrangørens terrortrusler.

 15. Ja nå er det snart så vi må heve sabelen jage (dem) hjem!!!! I løpet av min levetid skal jeg tatoere den tegninga på min rygg og spasere I bar overkropp igjennom oslos gater!!! Fulgt av et par hundre som også hater disse!!! Mohammed var en jævla k***suger som så ned på kvinner og elsket menn…… svin pelser!! Sett dere på den pålan dere reiste dere fra!!!!!! Fargerikt fellesskap my ass!!!

 16. Ingenn siviliserte personer vil demontrere for en tegning!
  burde hive alle de som demonstrerer ut av landet, og bare ta inn folk fra men siviliserte land!!!!!!

 17. I dette landet har vi anledning til å si det vi vil, skrive hva vi vil og tegne hva vi vil. De som ikke liker at det er slik, bør reise dit hvor de kan
  begrenses av andre i tykt og tynt.
  Personlig tror jeg ikke hverken på noen frelser, Messias eller GUD.
  Hva en profet skal ha sagt og stod for i sin tid, er også helt uinteressant.
  Istedetfor å benytte enhver anledning til å påkalle vrede fordi man føler seg krenket av at noen har fornærmer PROFETEN sin, burde de gå inn for
  å integreres her i landet. Det gjøres ikke ved å demonstrere for noe så avlegs.

 18. Naa maa vi roe det ned. Det finnes gode muslinger! Hvis de har hatt godt vann, med god naering, vil de teoretisk vaere spislige. Om man aapner skallet litt forsiktig, ikke oedelegger innmaten, kan man faa et godt maaltid, og med litt hell finne en perle.
  De naturlige perler finner man i kanskje en av hundrede aapnede muslinger…..

  Mennesker i noed – uansett tro og hudfarge – har ikke penger og resurser til aa komme seg til den vestlige verden. DE trenger hjelp.
  – Og naa understoetter vi latsabber, snyltere, religioese fanatikere, golddiggers,kriminelle, religioese fanatikere, undertrykkere, religioese fanatikere, hjernevaskede, tilbakestaaende, religioese fanatikere, m.fl., og vi slenger paa litt mer religioes fanatisme …

  – Og naa skal KRIMINELLE skape demontrasjon, for en profet som vitterlig sier at man ikke skal gjoere noe galt. Da er det ikke rart mange muslimer ikke vil vaere med.

  Haaper jeg ligger fredlig under torven, foer det virkelige braaket starter.
  Skapt av sanseloese norske politikere.

 19. Muslimer som legger ned arbeidet på grunn av dette, burde sparkes fra sine stillinger og erstattes istedenfor.

  Ideelt sett hadde vi selvsagt rensket landet for disse, men i og med at de har fått såpass fotfeste her i vårt engang så stolte land, takket være blåøyde politikere, så må vi heller prøve å begrense skaden.

 20. Muslimer? Heck, det finnes jo mer enn nok «ekte» nordmenn som ikke aksepterer norske verdier. Det er kristne avholdsfolk som ikke aksepterer helgefylla, det er økonomer som ikke aksepterer svart-arbeid, det er vestlendinger som ikke aksepterer at vi har en hovedstad med statsansatte, det er egoistiske folk på høyresida som ikke aksepterer at i velferdsstaten så betaler man skatt for å hjelpe de som trenger det. Det er jo tilmed de som maser om å innføre direkte demokrati fordi de ikke liker valgsystemet

  • Hvis det du nevner hadde vært grunnleggende «norske verdier», og hvis:
   -butikkansatte nektet å selge alkohol fordi de ikke er enige i at andre kan drikke det
   -og hvis ligningsfunksjonærene la ned arbeidet i protest mot at noen jobbet svart
   -og hvis vestlendingene demonstrerte i gatene mot at det er statsansatte i Oslo
   -og hvis folk på høyresida med makt, tvang og trusler om lammende aksjoner ville presse regjeringen til å endre politikk
   -og hvis tilhengerne av direkte demokrati nektet andre å gi uttrykk for sine meninger

   …så hadde du hatt et godt poeng.

 21. Tåler ikke muslimene at vi trykker karrikaturtegninger her i landet, kan de til h…… komme seg tilbake til landet de «flyktet» fra. Er dritlei av å bli diktert hva jeg skal si eller ikke si av de som egentlig burde være takknemlig for å være her!! Tror folket begynner å bli rimelig lei av utskudd som kaller våre kvinner for horer og rakker ned på vårt levesett. Reis vekk, dra til et muslimsk land igjen. I Norge er dere jaggu ikke velkomne lenger. Dere har tråkket nok på vår gjestfrihet!!

  • Hvis du tror dette dreier seg om flyktninger så sjekk en gang til. Det ligner mer på kolonisering hvor fanatiske misjonærer for islam står i forgrunnen. Islamister er noe annet enn muslimer.

 22. Ærlig talt, denne demonstrasjonen er lite troverdig for min del

  Denne kriminelle Bhatti sier han er såret og krenket over Dagbladets krenking.

  Hvor krenket og såret var ikke jødene da Bhatti skjøt mot synagogen?

  Nei, de som støtter Bhatti på Facebook og i demonstrasjonen får ingen respekt fra meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *