Støtter norske muslimer denne mannen?

Oppdatert 17. februar. Diffus imam og frontfigur Basim Ghozlan i VG om sharia.

Dagbladet: Drapstrusler mot journalister.

– – –

Dagbladet ble brukt av Arfan Bhatti og flere for å få et grunnlag å demonstrere mot.

Demonstrasjonene har vært rettet mot norsk ytringsfrihet, mot PST, mot Dagbladet og mot nordmenns generaliserte påståtte trakassering og hets av islam. I tillegg var de for å innføre blasfemiparagrafen som skal sensurere kritiske uttalelser og meninger om religion.

Det spørs om ikke akkurat dette siste kravet egentlig var det viktigste for noen av de som sto bak hendelsene å presse norske myndigheter med. Den tilsynelatende konfliktsky justisministeren Knut Storberget, var målet for presset. Og kanskje vil en sharialærd Mohyeldeen Mohammad bli den som dømmer eventuelle norske redaktører som om noen år trykker noe som enkelte muslimer ikke liker?

Gruppen «De frivillige» med Mohyeldeen Mohammad som talsmann og ansvarlig søker, tok etter hvert på seg å stå som arrangør av demonstrasjonen på Universitetsplassen i Oslo.

Hvem «de frivillige» er og hva de har meldt seg som frivillige til å gjøre er ikke godt å vite. De selv, eller noen de står under kommando av, har av en eller annen grunn pålagt dem munnkurv inntil videre.

– Vi har munnkurv, men skal komme med en felles uttalelse senere, sier Mohammad til ØP.

Man kan gjøre seg noen tanker når deres talsmann fremsetter det som oppfattes som dårlig skjulte trusler om terror på norsk jord hvis norsk politikk ikke endres. Finnes det frivillige jihadister, eller noen som oppfordrer eller medvirker til det, i gruppen? (Les mer om Mohyeldeen Mohammad i innlegget «Jihadist frå Larvik» i Bergens Tidende.)

Det kunne vært interessant med en vurdering av «De frivilliges» virksomhet opp mot for eksempel straffelovens § 98 og 104a (jf også § 99 og «bløtkaketerroristen»), men da hadde vel demonstrantene fått vann på mølla. Særlig hvis PST om to uker forteller i sin nye trusselvurdering at det faktisk finnes norske jihadister og islamister som kan være en trussel.

Faksimile NRK.

Selv vil ikke «De frivillige» bli kalt radikale eller ekstremister. Selv om et flertall av norske muslimer syntes slike demonstrasjoner er å gå for langt, så synes ikke de selverklærte talsmennene for «muslimene i Norge» det. Generalsekretæren i Islamsk Råd Shoaib Sultan uttalte til NRK at han ikke var enig i det syn at disse var ekstremister.

Mange nordmenn vil kanskje undres over hvor langt islamistene i paraplyorganisasjonen Islamsk Råd Norge trekker grensene mot ekstremisme når det å motarbeide norsk ytringsfrihet med trusler om terror ikke er nok. Lederne i Islamsk Råd synes kanskje ikke at sharia (islamsk lov) heller er ekstremisme da kanskje?

I tilfelle vet man hva man har i vente fra Islamsk Råd inntil Norge har gitt etter for krav om å la imamer få bestemme mer av samfunnslivet for muslimer.

Den innflytelsesrike Oslo-imamen Mehboob ur-Rehman praktiserer selv Islamsk lov via sin rolle i det Europeiske fatwarådet. Hva synes Oslo-imamen og fatwarådet forresten om fatwaen (og attentatet) mot William Nygaard etter utgivelsen av Salman Rushdies «Sataniske vers»?

Mohyeldeen Mohammad studerer islamsk lov (sharia) ved Det islamske Universitetet i Medina, Saudi-Arabia.

Fra nettsidene til universitetet.

Via oversettelser av studentsider ser det ut til at minst fire nordmenn er tatt opp som studenter ved universitetet årlig de siste to år, men en som kaller seg Mohyeldeen Mohammad advarer i en  kommentar mot å legge listene ut på nettet da noen overvåker dem.

Ekstremister som jobber i det skjulte for å omvelte det norske samfunnet og eventuelt innføre sharia (som i Bradford, England, Aftenposten) er selvfølgelig vanskelig å få oversikt over. Når en av dem nå er kommet frem i offentligheten, bør han og hans likesinnede islamister møtes med saklig argumentasjon og klar og konsekvent oppdragende grensesetting fra de som synes pressefrihet, ytringsfrihet, religionsfrihet og skille mellom politisk lovmakt og religion er noe å kjempe for. Det gjelder både muslimer og alle andre.

Man kan kanskje spørre hvilken misjonsmark Mohyeldeen Mohammad har tenkt å praktisere Islamsk  lov på når han er utlært i Saudi-Arabia?

Tidligere innlegg om saken: «Skadd i kulturkollisjon.»

 

Mest lest på Norske forhold siste to uker, pr 12. februar.

1. Skritt for skritt.

2. Avslørt.

3. Strengere straffer.

4. Morsom overskrift.

5. En dyr pupp.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

VG, Vårt Land: Skal ha truet med skyting av journalister.

16. februar. Vårt Land: Islamister ber muslimske land bryte med Norge.

Vårt Land: Mohyeldeen Mohammad anmeldt for homohets.

VG: (Støtte til steining av homofile splitter demonstranter.)

15. februar. Vårt Land: Muslimsk kvinne ber demonstrerende norske muslimer feie for egen dør. -Reager på forfølgelse og krenkelse i muslimske land.

TV 2: Harme over uttalelser.

VG: (Flere muslimer i Norge vil dømme etter sharialov.)

(Oppdatert: Vinden og kappa til Shoaib Sultan har snudd.)

TV 2: Shariastudent Mohyeldeen Mohammad politianmeldes for homohat.

(«De frivillige» protesterte også mot norske soldaters deltagelse i det de kaller korstog mot islam i Afghanistan.

VG: NUPI-forsker: -Mange tviler på USAs intensjoner. Konspirasjonsteorier florerer.)

 

Annonser

91 tanker om “Støtter norske muslimer denne mannen?

 1. De fleste religioner har det stående i boka at det er lov å drepe homofile, ikke-troende og slikt. Men er mulig Islam har litt mer voldelig innhold enn andre religioner, jeg vet ikke. Men nå er vi såpass mer modernisert enn den tid hvor religioner ble funnet opp. Vi har jo motbevist det meste som står i bøkene om noe guddommelig, at jorda er 5000 år gammel, over oss er det paradis og under oss helvete og sånt som står i bøkene, så det er veldig rart at folk fortsatt baserer livet sitt på sånt dritt.

 2. Meld dere inn i SIAN før det er for sent! STOPP ISLAMISERING AV NORGE!

  http://sian.no/

  OG STEM FREMSKRITTSPARTIET!

  Hvis dere er glad i landet, kone/ mann, barna og familiene deres. Gjør noe før det er for sent, hvis det ikke er det allerede.

  Se denne dokumentarfilmen fra Storbritania:

  Dispatches – Undercover Mosque, channel 4 uk

  http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843#

  Hvis en ikke våkner av denne filmen er man enten landsviker eller tilbakestående..

 3. OK her var innlegget:

  Dette er jo som en proper showdown i ville vesten, hm-hm.
  Problemstillingen er at muslimer må forholde seg til to meget fjerne virkeligheter på en gang.
  På den ene side: Det høye, rene, edle, som de er blitt programmert til å tenke.
  På den annen side er det åpenbart at dette virker ekstremt gammeldags og håpløst å forholde seg til i en moderne virkelighet.
  Muslimer har gjerne en meget streng oppdragelse, der gammelmodige, middelalderske stringente regler er blitt hamret inn i dem fra barnsben av. Det dreier seg om et slags æresbegrep fra den tørreste ørken skal implementeres i et moderne samfunn.
  Og de har store problemer med å venne seg til at vi i vesten hadde dette helvetet gående gjennom flere århundreder i middelalderen, med omtrent de samme begrensninger og pre-Cartesianske forestillinger om at fellesskapet er viktigere enn individet.
  Det lærte vi at er en enorm hemsko for all utvikling.
  For det er alltid det fremragende individet som skaper utvikling og fremgang. Selv våre egne (pføy!) sosialister har vanskelig for å fatte dette at: dersom man tilber et system en fastlagt tankegang, og ikke tillater individet å fremme vitenskap, kunst, og frigjøringen av mennesket, så blir man stående med begge beina fast i en hengemyr av såkalt vedtatte sannheter.
  Disse sannhetene er alltid løgn, og de påfører mennesket utallige lidelser idet det ikke tillates å vokse.
  Det er som om en gravid kvinne hindres fra å føde. Og med grufulle midler. Resultatet er forutsigbart: et dødfødt barn.
  Man hindrer ikke naturens gang ustraffet. Moren dør også.
  Og hele samfunnet blir lidende der tilvekst ikke tillates, bare for at en skjeggete gjøk tror på en usynlig nisse som aldri har vært noen gud, uansett hvor mye de kaller ham allah, gud, eller jahve.
  Så jeg vil gjerne henstille til de som er istand til å tenke, til tross for trusler og tvang, at vi ser å våkner opp her på denne planeten (som ikke er flat) og ser henimot en dypere og rikere fremtid, der utvikling ikke er forbudt eller straffes.
  Bare håpløst bakstreverske tullinger ville si nei til fremtiden.
  Og det er ingen fremtid uten frihet. Dét har iallefall ørkenprofetene demonstrert så tydelig som det går an.
  (jeg mener, -skjære istykker fitta på småjenterså de får store problemer med alt fra forplantning til tankegang. Det er jo så sjukt at det er til å bli kvalm av! Våkn opp! Muslimer, kristne , og alle troende mennesker!
  Tror dere på en så jævlig råtten gud som byr på så mye faanskap, så er det jævelen dere tilber.
  Knips i fingern og si: «OK, nå skjønner jeg det. La oss feire slutten på vårt helvetes åk! Skål!

 4. Til dere alle som kommer med begredelige kommentarer som å sende alle muslimer hjem skjønner jo virkelig problemstillingen her gitt! Skjerp dere! De fleste muslimer har ikke denne holdningen. Fåtallet av disse psyke menneskene representerer alle muslimer for for dumme nordmenn.

  • Til deg Herr. Nordmann. Det er sikkert mange begredelige kommentarer. Jeg tror helt sikkert at hele Norges befolkning vet at det kun er en promille av muslimene som skiller seg ut som for eks. det Mohyeldeen Mohammad gjør. Hvordan muslimer generelt kan godta en slik person er for meg totalt uforstående. Som muslim ville jeg følt at Mohyeldeen Mohammad vanæret Koranen. Så hvorfor løfter ikke da norske muslimer en finger!!!!!?????
   Til nå virker det som hans uttalelser godtas eller ses på gjennom fingrene. Det er det som skremmer Norge og Vesten… Og det skremmende med Islam ”som vi ser verden over”…. er at Islam kan tolkes slik hen at det er grobunn for ekstremisme.
   Vi vet at de fleste muslimer har ikke denne holdningen herr Nordmann!

   • Hmmm?
    Hva forventer du at vi skal gjøre?? De fleste muslimske organisajonene
    har tatt avstand fra hans uttalelser, men som dere selv sier så er jo ytringsfriheten gullverdt i Norge så da må han jo få lov til å si nøyaktig hva han vil, på samme måte som dere mener at vi muslimer MÅÅÅÅ finne oss i alt det som blir sagt om oss, for det er ytringsfrihet?? Jeg forstår godt at dere aldri vil kunne forstå at muslimer reagerer når vår prufeten blir (angrepet), dere er ikke særlig troendes, reis til for eksempel Italia og vanær kirken eller Jesus!!
    Synes uansett at dette her har blitt gammelt nytt, straks noe sånt som dette skjer så er det flere tusener som skal bombardere disse debattsidene med nøyaktig samme komentarer som: kom dere ut av landet vårt, dere er søppel og bruker våskattepenger og æsj og bæsj! Skjerp dere! Innvandrere har vært i Norge nå i noen år, og det går ganske fredelig for seg ellers, synes det er synd å komme inn på disse nettsidene og lese det samme om og om igjen,nordmann ditt og nordmann datt, hva skjedde med at vi skal prøve å tilpasse oss Norge, lære seg språket og lover og regler, jobbe og betale skatt, men straks dette skjer så er vi ikke annet enn terrorister som bør sendes tilbake til hjemlandet!!!

 5. Sharia er ikke ekstremistisk hvis den hadde vært tolket og brukt riktig. Det er faktisk den beste levemåten som finns i vårt religion, men dessverre så bruker ekstremistene det feil og til egen vinning. Hadde Sharia blitt brukt riktig så hadde den ikke vært så ulikt Norges demokratiske system. Vi har faktisk nesten en blåkopi av Sharia allerede i Norge i dag.

  • I Norge år 2010 synes de med vestlig orientert sinnelag at Sharia er ekstremt og uakseptabelt.
   «Muslimer mot sharia» er også et fenomen.

   Allikevel er det mange muslimer i Norge som vil steine folk til døde, kappe av dem hender eller banke dem opp med stokker. Eller straffe på andre måter som imamen tolker. Ikke bare islamister i utspekulert taktisk «liberal» innpakning, som Mohammad Usman Rana.
   Så mye som 14 prosent av norske muslimer svarte at de ville ha Sharia her i landet (Dagbladet, TV 2/TNS Gallup 2006).

   At islamsk lov (Sharia) er det beste Islam har å stille opp med etter din og mange andre muslimers mening, beviser ikke at Sharia ikke er ekstremt.

   Og igjen kommer ekstremister med sin egen diffuse og uspesifiserte «hadde det vært tolket og brukt riktig så hadde det vært det beste i verden».

   Den bløffen har både Stalinister, nazister, islamister og andre ekstremister kommet med for å tåkelegge eller bortforklare sin ideologis forkvaklede menneskesyn.

   Nei, vi har ikke nesten en blåkopi av Sharia i norsk rettsvesen i dag. Og ikke vil vi ha det heller. Ønsker du Sharia så reis til et land som praktiserer det.

   • Du kan godt kalle meg en løgner, men det kan jeg kalle deg også. Du må gjerne dokumentere noe som er en «såkaldt» sannhet, men det kan jeg motdokumentere i veldig stor grad og sånn kan vi argumentere veldig lenge uten at vi kommer noe vei. Det at du konsekvent mener at Sharia er ekstremistisk sier mer om deg. Jo, Sharia er en blåkopi av norsk demokrati jeg sa dessuten aldri rettsvesten.

    • Kom med dokumentasjon. Og hvis du er litt, (jeg sa ikke mye, bare litt) voksen i hodet ditt så trenger du ikke kalle de som er uenig med deg for løgnere eller hevde underbygd uenighet med dine udokumenterte påstander er løgn.

     Det at du mener prestestyre og islamsk lov er bedre enn det demokrati og likhet for loven, transparens, forutsigbarhet etc som vi i Norge liker bedre sier mye.

     • Siden du mener at Sharia er et bløff så er det akkurat det samme som at du mener at jeg lyver. Jeg ser ikke at du har dokumentert noe som helst heller. Da har jeg ingen grunn til å bruke ekstra museknapper for å gjøre det heller.

     • Dessuten så har du kaldt meg en løgner først. Ikke vri det unna til at det er jeg kommer med politisk svada.

     • Ziad:
      Ikke for å være vrang, men det var du som påsto at du kunne dokumentere. Derfor ba jeg deg dokumentere.
      Jeg har ikke kalt deg løgner, men du skriver at jeg gjerne kan kalle deg det, så da er det vel greit for din del.
      Jeg merker meg det, og det er vel en grunn til at du erkjenner at det er greit.

      Det er ikke opp til andre å dokumentere at din uspesifiserte, diffuse og ikke nærmere presiserte tolkning av Sharia ikke er ekstrem, eller at det ikke er en blåkopi av vestlig demokrati.
      Hele bevisbyrden ligger på deg, men du viker unna når jeg ber deg dokumentere. Det er feigt og en sleip debattform, men ikke uventet av en Shariatilhenger som helst vil spille med falske kort for å få aksept for en udefinert Sharia-light som er som et glatt såpestykke.

      Din riktige definisjon av perfekt Sharia finnes foreløpig bare i ditt hode. Del den gjerne med oss i denne debatten om du tåler ytringer og debatt rundt det du innbiller deg er den perfekte tolkningen av islamsk lov/Sharia.

      Venter på utdypinger og dokumentasjon.

     • Makan til drittslenging har jeg lett lenge etter. Det er fint at bruker «intellektuelle» ord for å fremheve din kommentar. Du ble sikkert banka av din alkoholiserte far som liten siden du tydeligvis har mindreverdighetskomplekser. Jeg trenger ikke dokumentere noe som helst for deg. Det er du som kommer med påstander om at Sharia er bløff. Ergo må du bevise din påstand før du beskylder meg for å ikke bevise noe.

     • Ziad:
      Du imponerer ikke særlig med debattnivået ditt, men du kan vel ikke bedre da.

      For deg gjenstår først å bevise det du hevdet i ditt første innlegg: At det perfekte Sharia er bedre. Kom igjen med dokumentasjon og utdyping av hva du mener med det.

      Er du virkelig stolt over det innlegget du skrev sist her?

     • Ziad:
      Ja, jeg vet godt hvem som ødelegger debatten med svada og slenger tåpelig, sikkert ment å være fornærmende(?) tullepåstander. Eksempel: «banket av din alkoholiserte far og har mindreverdighetskomplekser».

      Hvis du har et speil i nærheten så ser du kanskje hvem som fremdeles ikke har dokumentert det du kom med i ditt første innlegg:
      Sitat: «Sharia er ikke ekstremistisk hvis den hadde vært tolket og brukt riktig. Det er faktisk den beste levemåten som finns i vårt religion, men dessverre så bruker ekstremistene det feil og til egen vinning. Hadde Sharia blitt brukt riktig så hadde den ikke vært så ulikt Norges demokratiske system. Vi har faktisk nesten en blåkopi av Sharia allerede i Norge i dag.» Sitat slutt.

      Men du har sikkert ingen dokumentasjon på det du påstår.

    • Ziad!!!! Koranen sier at et lands lover er underlagt islams lover. Hva har du å si til det!? Jeg må nesten spørre…. Har dere muslimer virkelig så store problemer med å være siviliserte at dere må pugge og lese koranen for å holde dere i sjakk så dere ikke gjør noe feil!?
     Arfan Bhatti og Shahid Rasool er som kjent to av Norges verste kriminelle. Det ser også ut til at Arfan Bhatti er i godt selskap med Mohyeldeen Mohammad (De frivillige). I et muslimsk land ville Arfan Bhatti og Shahid Rasool sannsynlig bli hengt eller steinet til døde.
     Til slutt….. FORTELL MEG hvor i hen koranen det står at en muslim kan ta loven i egne hender (over Allah) og drepe et annet menneske. Det vet du i så fall så jeg venter på svar.

    • Ha haaaa. Dette er det mest syke jeg har lest. Enten står du på samme stadiet som dine ekstremistiske islamister som truer Norge med 11. sept. eller så er du hjernedød. Mener du virkelig at sharia ikke er ekstremistisk???. Da er du helt KOKO. KOKKO. Reis hjem. Norge er ikke for ekstremistiske tullinger.

  • Zaid!… kan da ikke du og flere med deg FORTELLE slike som for eksempel Mohyeldeen Mohammad at han + hans tillhengere at dem vanærer Islam!!!!!!!!!!!! Demonster, protester eller hva som helst!!!!!!!!!!

   • Selvfølgelig vanærer de Islam. Jeg har ingen grunn for å protestere for en vanvittig kommentar som han kommer med. Jeg hever meg over sånt.

 6. Hvor har den norske regjering hue? Da dette kom i avisa eller ut i median etter » talen » han holdt, skulle denne farlige ektremisten bli utvist fra landet, Norge. Hører aldri regjeringas reaksjon. Mannen er farlig. Han sprer frykt blant den norske befolkning og barn. Hva gjør han her.Planlegger en ny sep. 11? han truer med å drepe journalister. Han truer det norske folk. Han ser farlig ut. Skal Norge vente til noe skjer?

  • Den norske regjering har ikke hue de har og er bare kødder. Det er ikke bare Mohyeldeen Mohammad, populært kalt MOLLY, som skulle vært utvist fra landet. Far til Molly heter Hamad Ebrahim Belan Mohammad men for letthets skyld kan vi kalle han for gamle Molly. Han har nett samme ekstremistiske holdning som sønnen. Han lyger, forvrenger og er tilhenger av steining og sharialoven. Han legger selv opp til å bli nasjonens neste mobbeoffer. Til helvete med dem begge to.
   Helt enig med deg.

 7. Jeg driter sakte i hva eller hvilken religion folk kommer til norge med, det eneste som de maa forstaa er at naar en flytter til et annet land saa gjelder forskjellige lover og forskjellige moralske holdninger til ting saa flytter en til et fremmed land saa faar en ogsaa innrette seg til de nye lover og holdninger that’s it end of story.

  Jeg bor ikke i Norge selv selv om jeg er fodt og oppvokst i Norge, har i de siste 22 aarene bodt i forskjellige land og jeg kan ikke kreve at et land som jeg flytter til skal innrette seg etter mine tradisjoner og livs syn, det er jeg som maa innrette meg etter hvert enkelt lands normer og regler og slikt maa det ver for hver person som flytter til Norge ogsaa.

 8. Ikke alle støtter ham, men desverre er det nok ganske mange. Mange muslimer sitter nok også på gjerdet. De er skeptiske til et radikalt islamsk samfunn, men slett ikke så skremt av tanken på det som nordmenn.
  Uansett: Dette blir framtida for våre barnebarn. Det er en demografisk realitet. Innvandringen fortsetter, gjennom asylinstituttet, og muslimer får i gjennomsnitt flere barn enn etniske nordmenn. Da sier det seg selv, at før eller senere blir de i flertall. Det er trist, og det er også trist at jeg lever nå, og ikke om et par generasjoner, når konflikten virkelig kommer til å tilspisse seg. Jeg er nemlig ikke redd.
  Men vel, vi kunne jo fått stanset dette nå: Avslutt alle familiegjenforeningsordninger, forby henting av ektefelle i «hjemlandet», og sørg for at vi bare får et par hundre asylsøkere i året, framfor tjue tusen. Det hadde vært noe, det. Men det kan vi ikke vente oss med så idiotiske politikere, desverre.

  • For muslimer som tier overfor sharia og islamisme-utspill gjelder ordtaket: Den som tier samtykker.

   I Norge er det ytringsfrihet, enn så lenge, også for muslimer som er uenige med de som kaller seg muslimenes talsmenn.

   • Muslimenes talsmenn er ulver i fåreklær. Sara Azmek Rasmusen sier at flertaller av norske muslimske organisasjoner har forankring i en fundsmentalistisk form for islam. Hun peker på Basim Ghozlan, forstander i Det islamske forbund, Han er salafist og gift med Lena Larsen. Undersøkelse viser at av de, muslimene som har stemt på en blogg, så vil minst 10% av dem innføre sharia i Norge.

    Muslimene må snarest innkalle alle sine artsfrender i Norge og demostrere under paroler som; Ingen særbehandling til muslimer. De skal følge norsk lov. Innrette seg etter norske skikker. Ingen tvangsekteskap, Ingen kjønnslemlestelse, Ingen æresdrap i fameliene. Ingen trusler mot landet som har gitt dem alt. Ingen sharialov Ingen underkuing av kvinner. Ingen voldtekter eller knivstikking. Brytes disse regler skal de deporteres uansett statsborgerskap. Jeg vedder mye på at ikke en jævla islamist hadde tørt å stille pga skrekk for å bli drept av sine egne.
    Det ekte norske folk har mye, mye dritt og bråk i vente i fremtiden. Takket være Ap., SV, og resten av landssvikerene på venstresiden.
    (Slettet. Oppfordring til lovbrudd.)

 9. Om det ikke er full krig i landene våre nye landsmenn kommer fra, så send de tilbake. Hvilken nytte gjør disse innvandrerne i Norge. Kommer med trusler om terror i en offentlig tale. Kjører rundt i dyre biler finansiert av narkotika. Skyter ned hverandre på åpen gate. Nå snakker jeg ikke om alle. Mange innvandrere jobber og gjør nytte for seg, men mange lever på det norske trygdesystemet og kriminalitet. Jeg ønsker ikke å ha disse folka i landet våre forfedre har bygget opp. Drap, narkotika, vold og voldtekter florerer blandt disse folka. De har null respekt for lover og regler. Må det en ny verdenskrig til før vi kan bli kvitt de ?

  • Jo de gjør da litt nytte for seg så lenge de (slettet, forherligelse av lovbrudd.) Mange jobber og gjør nytte for seg, det er sant men det gir minus i statsbudsjettet uansett om de jobber 24 timer i døgnet og betaler skatt. 70 % av våre NYE LANDSMENN har en eller annen form for sosialstøtte. Det finnes her i landet, mellom 2 og 300 personer som fikk avslag på sin asylsøknad for over 5 år siden og kommunene holder liv i dem, I Hadsel kommeune har de en av dem og kommunen har betalt ut over 1 million kroner for å fø denne personen i tillegg har de gitt gratis rørleggerutdanning. NAV vil ikke gi han skattekort fordi han ikke har oppholdstillatelse. Så nå jobber han vell bare svart. Det er i mot norsk lov å skjule slike persone så han kriminelle Ordføreren i Hadsel kommune burde blitt tiltalt for dette og selv dekke utgiftene som kommunen har hatt. Det er vell for fanden ikke skattebetalernes plikt å fø eller gi gratis utdanning til folk som oppholder seg her ulovligt. Denne Ordføreren må være en NEPE. Han vil at mannen skal få oppholdstillatelse siden han har klart å holde myndighetene for narr i 5 år. Vår islamistiske Regjering sover som vanligt.

 10. Jeg støtter han overhodet ikke, selv om jeg ikke er norsk.
  Men jeg er muslim. Han snakker så feil at jeg dør snart. Folk som han gir stygge rykter hele tiden.

  Hvorfor skal han drepe homofile, det er dems private liv. herregud ass.
  such a shame…

  Håper folk skjønner at han mannen har psykiske problemer med hjernen sin 😉

  • Det finne ikke stygge rykter om islamister. Det bevises hver eneste dag, verden over, der det finne islamister at de har en religion som tillater halshugging, steining av voldtatte kvinner, æresdrap, drap på mennesker med annen religion, henging av 15-16 års gamle gutter som i politiavhør innrømmet at de var homofile, underkuer sine kvinner, voldtar vestlige kvinner for de blir betegnet som horer, godtar terrorisme, You name it. Guden deres er en gammel pedofil gris og med et slikt forbilde og tro aå finnes det ingen moderat muslim. Konverter til en annen religion og jeg skal tro deg.

 11. Jeg spør meg hva pokker gjør muslimene her i landet hvor det kun bor vantro. Det virker ikke som de trives her, de benytter enhver anledning til å fortelle hvor gale vi er. De er imot alt som vårt samfunn er bygd på. De er imot hele vårt levesett. De prediker og jobber for alt det de liksom skal ha rømt fra????
  Reis hjem hvis dere har det så jævlig. Hvis dere velger å bli så oppfør dere som folk og godta de regler og lover vi har.

  • Abid Q. Raja er vel den mest kjente misjonæren fra World Islamic Mission. Sverdet er byttet ut med skritt-for-skritt press i toleransens og fryktens navn. Frykten for de enda mer ekstreme skal liksom legitimere at imamer får mer makt og «dialog» på bekostning av likebehandling basert på norske lover og forvaltningspraksis.

   • Det du altså indirekte sier er at Abid Q. Raja er en terrorist,
    det er en meget alvorlig påstand. Håper du har bra med dokumentasjon på det!

    • Raja uttalte at de radikale islamistene gikk for langt i sin OPPTREDEN under deres siste demostrasjon i Oslo. Han sa ikke at islamistenes OPPTREDEN OG FORLANGENDE VAR HELT UAKSEPTABELT I NORGE SOM HAR YTRINGSFRIHET OG HVIS DE IKKE KUNNE AKSEPTERE DE NORSKE LOVER OG REGLER SÅ MÅTTE DE VENNLIGST FORLATE LANDET ØYEBLIKKELIGT OG ALDRI KOMME TILBAKE. Han sa videre at folket måtte ta demostrasjonen og demostrantene på alvor. For meg ligger det en like stor trusel i denne uttalen som det Molly /Mohammad sa. Du prater om dokumentasjon du din ape. Har du noe dokumentasjon på at imamene har lov til å vie 12 års gamle jentunger i en Oslo moske, eller at alle vestlige kvinner er horer og derfor et lovligt voldtektsbytte eller at muslimske ektepar har lov til å ta med seg barna til sine hjemland kun i den hensikt å kjønnslemleste dem. Idioter som deg har vi ikke bruk for her i VÅRT NORGE, reis hjem (slettet) og lær deg folkeskikk.

 12. «Norske» studenter som går koran/sharia/washabi skole i saudi arabia fortjener ikke sitt statsborgerskap, som de egentlig aldri skulle hatt i utgangspunktet, send de og HELE familien hjem, ja de har sikkert en 10-20 søsken, 50-250 søskenbarn og uttalige tanter og unkler i Norges land allerede.

  • Det er typer som ham som er «ondskapets eller jævelskapets spire!! slik begynner å slynge seg i samfunnet og hvem vet. I den alder andre har allerede fullført sin utdanning holder ham på å bli hjernevasket og hvem vet om han ikke er gift og kommer senere med hele sin familie for å plante enda flere frø på norske jord.

   • Du har helt rett. Kanskje han er den nye Bin Laden om Krekar venter på skal overta muslimenes land. Vi kommer til å få hør mye galskap om den mannen i fremtiden. Stoltenberg & c/o sover videre.

 13. till Murmerluppa
  Har haft mye problem med att personer som begått brott spelar på rasism og tros kortet og får stød av ledande personer i muslimska miljøer
  Taksi svindeln er bara ett eksempel
  og er ju ett lysende eksempel på vi og dom mentalitet
  så fort det er media dekkning om nån islamsk gruppe eller personer som begått brott så nesten førsvaras det og kallas rasism av andra muslimer.
  Andra ting som inte henger riktigt sammen er att om nåt sker i ett annet land så anvends det som ett førhandlings før att få som man vill.

  Kan bara refera till norske muslimer kjenner sig hotade før rasism før saker som hendt i schweits .
  Er ju som att si Norska medborgare kjenner sig hotade av norske muslimer før att i Pakistan brenner de flagg .
  det førsta blir sagt og anvendt i Norge det andre blir ikke det

 14. Norge er et fristed for slike som mullah krekar.(norge)
  Bolivia jentene som rømte fra sin straff.(bolivia)
  Marinejegere på ulovlig oppdrag i utlandet.(marokko)
  Josha og french forsvaret drapsmaskiner.(kongo)
  Norge i afghanistan.

  Norge er i deep shitt-

  Hva gjør vi. Vi alle jekker oss ned et hakk.

  Dagbladet ber om unnskylding og det samme gjør han dærre mullaen.
  så lever vi ifred , for er det ikke egentlig det vi ønsker?
  Norge trenger ikke å være i sentrum av alle konflikter.

 15. kast alt av muslimer ut av landet. de har fått sin sjanse, og misbrukt den – til de grader. hvor lenge skal vi være dumsnille og naive?

 16. Synd at jeg føler jeg må stemme FRP, bare på grunn av innvandringspolitikken deres. Egentlig er jeg grønn og rød og i vertfall ikke blå, men uansett skal jeg ved neste valg stemme FRP. Synd det er så lenge til neste valg:(

  • Ja, helt enig. Vi burde hatt stortingsvalg annethvert år. Det er lang nok tid til å få vist hva politikerne står for.
   Dette er å gå langt over streken fra muslimenes side. Nå vet ikke jeg om alle muslimer i Norge er enig i uttalelsene til denne Mohammad. Slike uttalelser er med på å øke fremmedfrykten og svekke integrering og anerkjennelse.
   Norge bør ikke blande seg inn i alle konflikter, bare fordi noen ikke tør si nei. Dette kan umulig være nødvendig. Og hvor langt vil politikerne godta at enkelte minoriteter skal overta landet vårt? En dag er det for sent, hvis det ikke allerede er det. Jeg har generelt ikke noe i mot utlendinger. Men den siste tidens utvikling med demonstrasjoner etc. er å gå altfor langt. Men det er ikke riktig å slå alle over en kam, for alle er neppe like, på samme måte som ingen andre er det.

  • Ut med alle muslimer sier du!!Dette viser bare hvor dumme dere egentlig er. Tenk litt etter hvor mye muslimer hjelper til med landet og ikke minst verden.Vet du hva det vill skje hvis f.eks KUN et muslims land tar sine penger ut av Amerika??Altså Amerika som dere gjør alt for!! Prøv å bruk litt mer tid over å tenke hva dere skriver ikke bare det første og beste som går igjennom topp etasje.

  • Ut med nazier heter det.. ut med rasistene i landet..

   landet hadde vært så mye bedre uten rasister.. og FRP elskere..

 17. Jeg sier det i gjen og i gjen!!! IKKE la dere lure, kjære naive nordmenn, skandinaver… Blogger og den norske konvertitten Yousef Assidiq kaller disse linkene for “klipp og lim”… De er laget av Channel 4 UK! NÅR er nok nok, og NÅR skal, Stoltenberg, Storberger, Støre gjøre noe åt denne TRUSSELEN og beskytte den NORSKE befolkningen og landet jeg elsker over alt annet?!?!?!

  Dette er det sanne fjeset til Islam!!!

  Dispatches – Undercover Mosque, channel 4 uk

  http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843#

  Undercover Mosque: The Return A year-and-a-half after the critically-acclaimed film Undercover Mosque was first screened, Dispatches goes undercover again to see whether extremist beliefs continue to be promoted in certain key British Muslim institutions

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=601
  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=602
  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=603
  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=604
  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=605

  Sjekk linken og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hitchens. http://www.youtube.com/watch?v=0YPmt8TUoX4&NR=1

 18. I flg. NRK nyheter kl 0200 så støtter Mohyeldeen Mohammad – al Shabaab ekstremistene I Somalia sin henretting av en homofil mann. Mohammad sa; ” at en hver muslim må stå for det – fordi det står i koranen at homofili er ikke riktig”
  Dette er den samme mannen som holdt appell på universitetsplassen på lørdag blant de såkalte ”frivillige” og moderate muslimer!

 19. Bare navnet “De frivillige” med Mohyeldeen Mohammad i spissen gir sterke assosiasjoner til Taliban og andre ytterligående. Ved at Mohyeldeen Mohammad til di grader har krenket en hel nasjon med sin advarsel burde han være en større sikkerhetstrussel enn Krekar.

  • Alt du skrev er jeg enig i . Det er skremmende å se hvordan mulimene tar over. Troen Deres handler kun om terrorisme, dreping og undertrykkelse. Dette går utover de muslimene her som prøver å føre ett godt liv. Jeg fatter ikke all hatet. Jeg fatter ikke at regjeringen ikke gjør noe med det som nå er under utvikkling. Det er skremmende. Norge, mitt Norge.

   • Synes da du burde lærer deg litt mer om islam.Da vil du forstå hva egentlig hva islam står for.Men det er synd at en liten del ødelegger så mye for en så stor gruppe. Det må dessverre mediaen ta ansvaret for. De blåser opp så veldig mye,og da tar folk med lite kunskaper til seg med en gang.

 20. Alt dette er en helt feilslått politikk fra de som hadde regjeringsmakten i 70, 80 og 90-tallene, for om de hadde reagert på en måte som forhindret at disse menneskene som flyktet eler kommet til Norge av andre grunner, fikk kun leve på den norske måten og ikke slik de måtte ønske det, ville det ikke vært noe problem nå. Det åpnes en moskee i hver hundre meter nå, og dette vil få dem til å tro at de lever i et muslimskland og kan etterhvert forandre det norske falgget tilå bære stjerne og halvmåne.

  Så, uten alle disse tullpratene fra politikerenes side, må de komme frem til en løsning som sikrer norske særpreg heletiden, samtidig som noen grådige enkeltpersoner og organisasjoner å utnytte bestemmte hull i regelverket til å provosere, mobbe og trakasere noen for å skaffe seg oppmerksomhet og evt. blir riik av det.

  Det som må til er å nedlegge alle de andre religions institusjonene, stoppe støtte for så kalte foreninger å stiftelser som ikke tjener til en intergrert tilværelse, men til økt splittelse og motsetninger. De så kalte prester som ikke kan et eneste norsk ord, lever av sosialen og preker vold skal nektes økonomisk støtte. Når de nektes penger, vil dem søke seg jobb og det vil føre til at de blir slitne etter en arbeidsdag og vil ikke våge å preke hat og vold. Religiøse og tradisjonelle påkledning må nektes i offentligheten. Statsborgerskap må ikke innvilges så lette og det skal være lett å frata dette om det gjøres noen samfunnsfiendelige gjerninger etter at de har blitt statsborger.

  Norske politikere, som i alle andre steder er ute etter å skaffe seg nok stemmer ved å være enten med disse grupperinger eller stå sterkt imot og hisse opp følrser hos en del av befolkningen.

  • Dette har du postet flere ganger i flere debatter her, men stadig uten dokumentasjon.

   I denne debatten hevder du at SSB fører statistikk over hvem som for tiden sitter inne og soner incestdommer, og at det kun er etniske nordmenn.
   Du lurer kanskje de som er på ditt eget lave nivå med slike løgner, men du lurer ikke de som er litt smartere enn deg.

  • fy faen du er blåst. hvem er det som voldtar unge jenter hver eneste helg?! etniske nordmenn? nei. unge jenter, ofte i 20-åra, men mange ganger ned i 15, 16 års alderen. men vi er de som er pedofile ?! vet du hva, du har ikke peiling! og inscest!? pakistanere gifter seg med kusiner og fettere hele tia, noe som aldri skjer i norsk kultur. pedofili er ikke noe «vi» gjør. det skjer uheldigvis i alle land, alle kulturer. og det er på ingen måte noe mer utbredt i Norge enn i andre land, heller motsatt.

   • Historeløst – se på kongefamilien, de har giftet seg med fettere og kusiner i århundre – det er svensk, norsk, dansk og engelsk tradisjon. Hvem var Haakon VII gift med??? Hvem var Olav V gift med??

    • Det du bringer inn er en avsporing i hoveddebatten, men siden det er bragt på banen: Innavl i europeiske kongehus førte til degenerering og de sluttet med det. Å bruke det Haakon den sjuende (daværende prins Carl) gjorde for over hundre år siden for å legitimere innavl i dag er ikke holdbart. Verden forandrer seg.

  • Jah righty!
   Muslimer fornekter at det finnes homofile blant sine egne også. Muslimer er jo så hellige og rene. Har vært litt ute og reist, også i muslimske land. Den forakten som vises ovenfor mennesker som er anderledes, (fattige, alenemødre, handikappede, osv) er skremmende.. Mangel på kunnskap og undertrykking av kvinnene. Om dere hadde behandlet kvinnene deres som likeverdige, gitt de utdannelse og verdighet, hadde de muslimske samfunn muligens kunnet hevet seg noen hakk..

 21. Takk, S.N., for oversettelsen av disse versene i Koranen.

  Er forbauset over at muslimene ønsker så sterkt å leve etter disse ordene. Og ikke forstår jeg hvorfor muslimer vil bosette seg i landene til de vantro..

 22. At Gahr Støre fortsatt forsvarer SV/APs innvandrerpolitikk er skuffende. Det er ikke Siw Jensen som skremmer oss med sitt innlegg, men uttalelsene til denne muslimske Sharia-studenten. Han gir inntrykk at han ser fram til å smelle bomber i Norge fordi Norge deltar i krigen i Afganistan.

  • Det sier litt når du kaller deg selv al kaida… Herregud, du kunne ikke funnet opp et annet navn? Hvorfor akkurat al kaida? Det førere med seg så mye negativt…

  • Helt sant! Dessuten har det ingenting med rassisme aa gjöre. Vi har rett til aa kritisere og ta avstand fra en ‘religion’ som er brutal, tilbakestaaende og kvinneundertrykkende. Nordmenn har et slags kompleks naar det gjelder aa bli kalt rassist: det virker som om det er det verste du kan si til dem, noe jeg ikke skjönner. Og det virker som en munnkurv paa dem: sier du ‘rassist’, saa holder de kjeft!
   Slutt aa la dere utpresse via dette begrepet! bli saapass modige at dere tör aa staa for deres meninger om muslimer og islam, uansett kritikk!
   Og saa har vi nordmenns typiske ‘forstaaelsesholdning’, da: Kari Vogt som er saa forstaaelsesfull ovefor muslimer, saa . .
   en blir jo nesten rört! Hva med aa ha forstaaelse overfor dem som kjemper for retten til aa bestemme i sitt eget land? Som pröver aa gjöre oppmerksom paa den kvinneforaktende og i det hele tatt menneskeforaktende religionen islam er??!
   Det er helt enkelt: DE SOM IKKE KAN HOLDE SEG ROLIGE OG RESPEKTERE NORGES SKIKKER , KULTUR OG LOVER KAN REISE TILBAKE DIT DE KOM FRA MED EN GANG!!! SLIKE TRENGER VI IKKE HER!
   I det hele tatt maa muslimsk innvandring stanses, for det viser seg at det ikke fungerer. Vi ville ikke vaere det eneste vestlige landet som i praksis har innvandringsstopp fra andre kulturer.

 23. Stoltenberg lar alle grenseoverganger stå åpen. Ikke lenge før
  han Storberget og Solheim står ved grenseovergangene med
  det Norske flagg og ønsker alle muslimer som kommer
  hjerlig velkommen får samtidig utlevert ett informasjonshefte
  med alle sosiale goder og rettigheter.Dette kjenner muslime
  til før di kommer til landet.Kjenner dette bedre enn etnisk
  Norske.Muligens pensum på skolen.

  JILL

  • Du har saa rett! De burde stilles for retten for landsforraederi! Det har vaert gjort för naar det gjaldt folk som ville gi bort Norge til utlendinger!!
   Men naa burde iallfall enhver nordmann som i det hele tatt har noe som helst gangsyn slutte aa stemme röd-grönt. Det eneste partiet i Norge som virkelig vil ha en forandring mht innvandringen og muslimene er FrP, om du liker det eller ikke! Höyre vil nesten ikke smaapynte paa innvandringspolitikken engang.
   Jeg er ikke med i FrP, men vil vi ha Norge tilbake , og slippe aa fö paa muslimer som egentlig vil ta over landet, saa maa vi stemme dette partiet inn i regjeringsposisjon , senest ved neste kommunevalg!

 24. Dansk oversettelse av den hellige bok Koranen

  De vantro, korantekster om ikke-muslimers skæbne og straf

  Koranens ord:
  De vantros (ikke-muslimernes) skæbne og straf

  (Ellen Wulffs Koranoversættelse)

  35.7 De vantro har en hård straf i vente.

  8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah.

  40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!

  41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er vantro smage en streng straf og gengælde dem…

  34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?

  3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…

  76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende

  ild.

  9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer1 Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.

  3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til…

  3.61 …Lad os nedkalde Guds (dvs. Allahs) forbandelse over dem…

  33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.

  9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.

  36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må holde hovedet højt.

  69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang!

  4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!

  4.102 De, der er vantro, ønsker intet hellere, end at I er glemsomme med jeres våben!

  47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

  47.8 Men de, der er vantro, død over dem!

  33.64 Allah har forbandet de vantro og beredt dem en flammende ild.

  33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor forbandelse over dem.

  47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  4.104 Vær utrættelige i at forfølge de vantro folk, selv hvis de måtte være ubehageligt for jer(efter Rudi Parets videnskabelige oversættelse)

  47.15 …de skal blive i ilden til evig tid og får skoldende vand at drikke, der flår deres indvolde i stykker.

  9.73 Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem., der sætter andre ved Gud side, hvor som helst i finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  9.29 Og blandt de, der har fået skriften (jøder og kristne), skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de er kuet og rede til at betale tribut (til muslimerne).

  4.109 Når I drager på togt i landet (de vantros land), begår I ingen overtrædelse ved at forkorte bønnen, hvis I frygter at de, der er vantro vil udsætte jer for prøvelser. De vantro er en åbenlys fjende.

  88.5-7 De (vantro) skal brændes i flammende ild, drikke kogende vand og de skal æde torne og tidsler.

  47.13 Hvor mangen en by har vi ikke tilintetgjort, der var mere magtfuld end din by…!

 25. Meget bra skrevet, Professor!
  Problemet er at dette, og andre gode innlegg (det dukker opp noen av og til), stort sett forblir gjemt i en eller annen blogg paa nettet.
  Dette fortjener aa komme ut, spesielt til de det angaar.
  Haaper aa se dette innlegget paa andre blogger. Det fortjener oppmerksomhet.

  Mvh Waldebert (Titter’n paa hjoernet)

  • Jeg er saa enig! Dette burde publiseres i lokalaviser, slik at man ogsaa utenfor Oslo kan faa satt ting i perspektiv. Problemet i Norge er at du ikke kommer til orde i avisene, fordi journalistene er röde, og fordi de er redde for aa miste statsstötten. Saa i praksis har vi munnkurv!

 26. Ja de støtter dette i hjemmets lune rede !
  Garanterer at øye til dit sies ordet du ønsker høre fra tungen til slangen !

  Som liten lærte jeg : Respekt er noe du får , makt er noe du tar !
  Hadde Hitler respekt eller makt ? eller kan jeg påtvinge deg til å respektere meg ved hjelp av makt ?

 27. I De Sataniske Vers nevner Salman Rushdie en gammel myte om at Muhamed ble lurt av Djevelen til å inkludere noen Satanisk Vers i Koranen, men at Muhamed senere innså at han hadde blitt lurt, og fjernet disse versene. Salman Rushdie spørr så retorisk, om Muhamed kanskje like vel ble lurt, og at det fortsatt finnes sataniske vers i Koranen. Svaret ser ut til å være et entydig ja.

 28. Islam pålegger muslimer ikke å tenke selv; alt er already taken care of. Når skal muslimer begynne å tenke selv? Kombineres mangel på tenkeevne med narsissisme, slik Shakhil Reman så treffende har beskrevet islam forbauser ikke det minste at muslimer ikke ser dobbelmoralen.

  Flere debatter vitner om at muslimer flest streber med logisk stringent tenkning og disiplinert begrepsbehandling. Muslimers oppgave idag er m.a.o. å arbeide for at islam, koranen og deres presumptive profet alle kan kritiseres.

  Muslimers hovedproblem med akkurat dette, er at dersom man åpner for kritikk, sier man at både forestillingen om Allah (all den tid Allas eksistens ikke er bevist forblir det kun en tro, noe som synes å være et for svakt grunnlag til å innskrenke andres ytringsfrihet og rettigheter på), tekstene og profeten er feilbarlige, på lik linje med alle oss andre.

  Dette betyr at homofile, kvinner og ikke-muslimer skal side- og likestilles med muslimer som likeverdige. Det eneste problemet med akkurat dette er at dersom islams hierarkiske rangering av mennesker oppløses, går islam som sådan i oppløsning, fordi religionen, basert på politikk som den jo er, nettopp handler om kontroll, kontroll, kontroll av annerledes tenkende, hva som oppfattes som avvikere og ikke minst kvinners seksualitet.

  Muslimer lever i den vrangforestilling at de tror deres profet var hevet over kritikk og derfor ufeilbarlig. Skal muslimer komme ut av middelalderen må dogmatismen brytes og det eneste vesentlige for muslimer er å beholde forestillingen om Allah. Alt annet er irrelevant. M.a.o. man kan utmerket være muslim selvom man ikke dreper homofile, pisker utro kvinner, dreper kvinner som lever ikke-vestlig, undertrykker kvinner og andre over en lav sko. All den tid man nærer en forestilling om noe man kaller «Allah» er man muslim. Dette er stort sett hva islam handler om, alt annet er uvesentlig.

  Det er på tide at muslimer, slik kristne bittert har fått erfare, erkjenner at islam mer er et uslag av sosialpsykologiske forhold under bestemte historiske omstendigheter snarere enn gitt av et udefinerbart vesen som tilskrives guddommelighet.

  Alt ovennevnte er logisk, så hvorfor er muslimer fortsatt uenige? Dersom de forstår dette, finnes ingen grunn til uenighet og dersom det ikke finnes grunn til uenighet er det bare å starte reformeringen.

  Nei, nok forelesning for idag. Det blir 3750,- takk:)

  Mvh
  Professoren

  • Det er da mye som er logisk:
   Om vi alle deler på mat og goder, vil færre sulte og lide.
   Om vi destruerer alle former for våpen vil krig forsvinne…eller som vi lærer barna i barnehagen, dele, leke fint og løse konflikter uten vold… likefullt, er verden full av elendighet og lidelse…vi deler ikke, vi leker IKKE fint og guh hjelpe meg, vold er veldig VELDIG tilstede….
   Hvorfor? Det hele er jo logisk???

   Fordi mennesker er forskjellige og styres av ulike tanker, følelser og behov.

   Du har forklart mye feil over her, om hva Islam sier om behandling av de svake i samfunnet, kvinner og barn, eldre fattige osv osv… Men, jeg ser av den muslimske verden, at du ikke er den eneste, så jeg kan ikke klandre deg.

   tolkninger, oversettelser og for dårlig kunnskapsnivå er noen av faktorene, vranglære, kulturog tradisjon i en herlig suppe er en annen faktor, begjær etter makt, penger og status en ên, hat og hevn er ên… alt som følge av noe annet….

   Du kan ikke si: Han er en muslim, han voldtar, det er islam som får ham til å gjøre det!
   Hallo??? Er han praktiserende? Begrunner han voldtekten med Islam?? Kanskje han er sekulær? Kanskje han er narkoman? generelt sett idiot? Tror du virkelig Islam er hans unnskyldning for å voldta? er DU dum??

   Men, vi har visst menneskene på jord, og så har vi muslimene… Mennesekene styres av flere faktorer, muslimene kun av ên…. Ok…
   Nivået på denne debatten blir for lavt for meg, Adjø!

   Gi meg en lyd om noen ønsker saklig debatt, just click my name and Ye shall receive 😉

   • Lol – jeg synes ikke du er noe mer saklig enn mange andre. Jeg forstår ganske enkelt ikke hva du mener. For det meste er det bare ord og svada.

    Prøv litt bedre neste gang…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *