Forklaringen

Oppdatert 1. mars. VG: Myhre engasjerer advokat i Spania.

– – –

En «neddopet» Thomas Myhre forklarer mye. Det måtte nesten være noe sånt.

Fremdeles gjenstår å få svar på hva som var i flasker og glass, hvem som frembragte det og i hvilken hensikt.

Hele historien om keeperen som ble dopet og ranet på TV 2 og VG.

(Oppdatert: Ikke hele historien. TV 2: Myhre kan ha holdt tilbake noen detaljer.)

Noen flere som ble ranet (for poenger)?

Faksimile, VG.

Faksimile, TV 2.

Faksimile, TV 2.

Faksimile, Nettavisen.

Selv om jeg harselerer med Thomas Myhre nå, så støtter jeg ham fullt ut i at han skal ha rett til å reagerer mot alle slags rykter.

Ikke alt kan bevises til enhver tid overfor hvem som helst her i verden. Det kan være vanskelig å bevise sin uskyld, men det betyr aldri at ryktesprederne har rett.

I mine øyne er også Thomas Myhre uskyldig inntil noen har bevist det motsatte. (Uskyldig i alt annet enn  å slippe inn noen tabbemål.)

Stå på Thomas Myhre! Vis Åge Hareide at du har «stake«.

Mest lest på Norske forhold siste to uker, pr 17. februar.

1. Hysj, vi kan ikke snakke høyt om det.

2.  Skritt for skritt.

3.  Avslørt.

4. Heisann, den heisen husker vi.

5. Debatt om straff.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

25. februar: «Viking-keeper tabbet seg ut», er overskriften i VG. Enda en. Skal Viking-fansen slite lenge med slike keepere og overskrifter?

TV 2: Viking-fansen støtter klubben hundre prosent.

TV 2: Politiet gjør avhør i Myhre-saken.

VG: Varsler flere Myhre-opplysninger. Flere har opplevd det samme.

VG: Sjelden at voksne og store mannfolk blir dopet ned. (…men neddoping i vinnings hensikt har skjedd og skjer.)

TV 2: Viking nekter å kommentere.

Annonser

15 tanker om “Forklaringen

 1. Følgende skjedde med ganske stor sikkerhet.
  Navy Bar… kjempe moro for alle gutta. Lekre damer til langt på natt… Det er da det skjer… De fleste Champagnedamene får seg følge hjem og han dupper`n… men blir ranet på vei hjem fra hennes leilighet. Truet via minibanken… Enkelt og greit. God historie han kom med da 🙂 Hilsen tidligere DJ – Puerto Banus

 2. Er det sant så er det sjokkerende. Der er vi enige, men jeg er sjokkert over Myhre. Hvorfor ble han ikke med de andre tilbake? Ble han kidnappet? Forlot de andre spillerne en dopa og halvsvima lagkamerat?

 3. Dere har satt dere dårlig inn i saken om dere tror på det skvipet Myhre kommer opp med nå. Virker mer som dette er mer et desperat forsøk på å redde ekteskapet enn keeper-karrieren, på bakgrunn av det som er framkommet andre steder.

  Hvorfor tror dere feks at Erik Thorstvedt, som sitter på inside information uten å tilhøre Viking-systemet, gikk ut og trodde at Myhre ikke bare var ferdig som keeper i Viking, men også på toppnivå etter det som skjedde i Spania?

 4. jøss svein…

  CH sin mening er at dette var en dårlig unnskyldning og han tror ikke at dette er sant. Du mener tydligvis det motsatte. Poenge med å diskutere er å få frem flest mulig meninger, selv om man kanskje treffer en nerve eller to.
  Vanligvis klarer folk og beholde roen….

 5. Glemte en siste ting:

  – Jeg synes ingenting om noe som helst, sier Hareide til Dagbladet.

  Nei det hadde vel gått på æren løs om han sa at han syntes synd på ham over det som har skjedd med han. Det går jo an å uttrykke medfølelse med andre mennesker man har jobbet med uten å «kompromittere» seg selv eller klubben. Nok en gang virker Hareide som en usympatisk og ekkel trener.

 6. Dette kan bli veldig stygt for Viking og Hareide. Denne oppsigelsen virket veldig impulsiv og det er derfor nærliggende å tro at denne hendelsen var hovedbegrunnelsen/eneste grunn for denne oppsigelsen.

  Hvis dette stemmer vil klubben og treneren virke som usympatiske og med herse/ledelsesteknikker vi ikke ønsker i Norge. Hvis politiet konkluderer, sammen med forsikringselskapet, at han har blitt utsatt for dette har han da krav på erstatning fra Viking for ubegrunnet oppsigelse. Han vil også fremstå som en ekstremt profesjonell spiller som ikke har gått ut mot klubben eller personer.

  La oss håpe han kan få tilbake pengene sine og få ryktet sitt tilbake. Det er skammelig hvis dette er hvordan fortballspillere som blir utsatt for en kriminell handling blir behandlet.
  Jeg synes synd på Myhre etter denne skammelige behandlingen.

 7. Per,var det det som skjedde med deg eller,du snakker vel av egen erfaring,ditt sildeøye!!Kanskje det var homsebar du gikk berserk med
  kortet ditt på,mest sannsynlig,mest sannsynlig!?!?

 8. Du CH,din lille dritt,det er mange som er blitt dopet og lurt i utlandet,ranet,voldtatt,misbrukt,men hjernen din var kanskje ikke godt nok utviklet til og forstå dette,stakkars deg!»Du må virkelig komme deg til en psykolog!!»Hvorfor skulle ikke dette også kunne skje med en toppidrettsutøver?Syntes det er tøft av han og stå frem!!Håper og tror han kommer til og komme på topp igjen,da kan jo idioten Hareide,som har vært den største fiaskoen innen Norsk fotball noensinne sitte der med det dumme trynet sitt,for han er jo ikke blandt de skarpeste knivene i skuffen!!!Han var en fiaslo som landslagstrener,og kommer neppe til og gjøre det stort innen Viking FK heller!

  CH,kanskje din drøm er og bli dopet.
  i utlandet,og voldtatt,»av menn?????»
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

 9. Haha – tipper Hr. Myhre gikk bananas med kortet inne på Navy bar. Det var nok så nærme himmelen han kom det med 300 dødslekre prostituerte som ville ha champagne. Da blir det fort dyrt… men han er ikke den første som går i fella.

   • 150 000,- i belastninger på kortet på en natt er mer enn hva jeg tror Thomas Myhre klarer i bevisst tilstand, uansett hvor mange runder han spanderer 🙂

    Ellers ville det vært en absurd scene:
    «-Hei, her er jeg endelig hjemme fra Spania. …Det er bare noen småting jeg må fortelle … Vi var ute og tok en øl … og så ble det litt spandering, ja du vet hvordan det er når gutta med fetest gasje skal vise hvem som står i kursiv hos de aller største bankene i landet …
    -Det ble mer enn noen høvdinger … Litt mer enn vanlig kan du si … Hvor mye, neeeeei… rundt hundreogfemtitusenellernosånt har ikke sjekka så nøye, men … sa jeg pesetas? Å de har Euro nå ja, faktisk. Det stemmer… Og så var det noe narkogreier … Og forresten så har jeg fått beskjed om å finne meg en annen jobb, men la oss snakke om noe annet en fotball og trening nå kjære. -Hvordan har du hatt det her hjemme da. Vært kaldt eller? Hva med middag ute i kveld… På ditt kort da for sikkerhets skyld. Elsker deg snuppa! Sussuss (trutmunn).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *