Mohammad og hvor mange røvere?

Oppdatert 22. februar. VG: Mohammad dro rett til moskeen.

– – –

Det enkleste for mange muslimer som jobber for en langsiktig og gradvis innføring av Sharia i Norge nå er å bagatellisere omfanget av støtte til slike ekstremistiske synspunkter som arrangøren av demonstrasjonen i Oslo har gitt uttrykk for.

Fra nettsiden til det Islamske Universitetet i Medina, Saudi-Arabia.

Før demonstrasjonen sa generalsekretær Shoaib Sultan i Islamsk Råd Norge «det er helt galt å tro at det står ekstremister bak demonstrasjonen» (NRK). Han så ikke på Sharia-studentens allerede kjente synspunkter som ekstreme.

Etter noen anmeldelser og kraftig mediestorm har vinden snudd og tvunget frem litt mer kritiske svar, men fremdeles ingen bastant avvising av Islamsk lov (Sharia) som alternativt styringssystem i Norge .

En etter en har ledende norske islamister i liberal forkledning prøvd å innbille offentligheten at Sharia-studenten Mohyeldeen Mohammad er temmelig alene om slike synspunkter. Det er han ikke.

(Oppdatert 18. februar. PST bekrefter at ekstreme islamister innvandrer til Norge. Frykter islamsk terror i Norge.)

Mohammad er ikke den eneste «røveren» som er motstander av vår vestlige pressefrihet og ytringsfrihet og vil innføre Sharia i Norge. Og det vet nok medietalsmann-muslimene Mohammad Usman Rana, Shoaib Sultan, Basim Ghozlan og andre fordekte islamister i kretsen rundt Islamsk Råd meget godt.

Det er stor aksept blant muslimer for at bydeler i Oslo med stort innslag av muslimer skal få bestemme at homofile for eksempel ikke skal få lov til å holde hverandres hender eller kysse på gata. De kaller det respekt for sin religion.

Alle krav dreier seg om det samme. Vestlige verdier, likestilling og menneskerettigheter må bit for bit ofres «av respekt for Islam». Anklager om hets og rasisme mot muslimer brukes flittig av de som gjerne konsekvent fremstiller «røverne» som offer. Men hvorfor skal folk som ikke er muslimer tvinges til å bøye seg for tanker som forlengst, lik det eller ei, er kastet på historiens søppeldynge i mange vestlige land?

Det er hevdet at 3000 unge muslimer deltok i demonstrasjonene mot ytringsfrihet og for sensur av islamkritiske ytringer (blasfemiparagraf). Alle disse ble mobilisert i løpet av et par dager og stilte seg bak arrangøren «De frivilliges» opprop, deltok i felles bønn før demonstrasjonen og ga ved sin deltakelse aksept til alle slagord og krav arrangøren satte frem. (Mer: Støtter norske muslimer denne mannen?)

Selv om en etnisk norsk konvertitt (kristen som er blitt muslim), og som selv holdt appell, ikke «er så inne på de der Shariagreiene» (VG), så er det for sent å begynne å tenke og skaffe seg kunnskap om hva man egentlig støtter når truslene hagler i alle retninger. (Oppdatert. Hamad Ebrahim Bilal Mohammad hevder Dagbladet har diktet opp drapstrusler for å hevne seg, VG.)

Så mange som 14 prosent av norske muslimer svarte at de vil innføre Sharia her i landet i  en undersøkelse av TNS Gallup, 2006. Like mange svarte vet ikke. Kun sju av ti muslimer svarte et klart nei på spørsmål om de vil innføre islamsk lov (Sharia) i Norge. (Mer om Sharia i Dagbladet).

Hvis man anslår at det er 200 000 muslimer i Norge, så kan det antyde at så mange som 28 000 til 56 000 av dem vil steine folk til døde, kappe av dem hender eller banke dem opp med stokker. Det er også Sharia, og det er ikke den enkelte muslim som bestemmer hvor mye makt imamene og de Sharialærde skal ha over dagligliv, strafferett og familieforhold.

Å la islamister få definere en diffus Sharia-light for å få aksept for å innføre en bitteliten bit, blir som å prøve å få kontroll på et glatt såpestykke. Det skvetter unna hver gang du klemmer til. Det gjør norske islamister som i liberal forkledning fremstår som «alle muslimenes talsmenn» også.

I Norge år 2010 synes de med vestlig orientert sinnelag at Sharia er ekstremt og uakseptabelt. “Muslimer mot Sharia” er også et fenomen i enkelte andre land.

Hvorfor ønsker ikke islamistene i kretsen rundt Islamsk Råd Norge å støtte Sharia-motstanderne og punktene «Muslimer mot Sharia» trekker frem?

På samme måte som barn som tester ut grenser, vil «røverne» holde på så lenge de ser at grensesetterne lar seg lure og gir etter. (Mer🙂 Skritt for skritt.

Oppdatert 18. februar.

PS: Hadia Tajik er et av svært få eksempler på en muslim som i offentligheten sier at muslimer må tåle et ufint bilde av Muhammed.

En ytringsfrihet som ikke gjelder ytringer man selv ikke liker, er ingen frihet.

En annen ting er om Dagbladet, som prøvde å henge ut PST ved hjelp av Bhatti, egentlig ikke forsto hva de ble brukt til og hvordan dette ville slå ut. Det er imidlertid ikke ulovlig å være dum eller å ikke forstå hvordan muslimer reagerer.

«Mohammad og røverne» oppnådde i alle fall, ved Dagbladets hjelp, å få en anledning til å skjelle ut PST, Dagbladet og ytringsfriheten, og spre sitt hat mot Norge og Vesten.

[polldaddy poll=2715039]

 

Mest lest på Norske forhold siste to uker, pr 18. februar.

1. Hysj, vi kan ikke snakke høyt om det.

2. Skritt for skritt.

3. Avslørt.

4. Heisann, den heisen husker vi.

5. Støtter norske muslimer denne mannen?


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

VG: Saudi-Arabia sier ja til kvinnelige advokater.

VG: Terror-ekspert advarer mot å høre på Mohyeldeen.

VG: 14 nordmenn fikk plass på Islam-skolen.

Vårt Land,

VG: Bekrefter at Mohammad også har mottatt trusler.

VG, Vårt Land: (Om PSTs trusselvurderinger.)

Vårt Land: Mohammad anmelder trusler mot seg selv. (Hva om de påstår som ham; at  det ikke var trusler, men bare velmente advarsler?)

Vårt Land: Islamsk Råd refset ungdommen.

VG: Politiet: -Ikke problematisk at han drar ut av landet.

TV 2: Tusenvis raser mot Mohammad på Facebook.

TV 2: Politiet lette etter våpen hjemme hos Mohammad.

 

Annonser

140 tanker om “Mohammad og hvor mange røvere?

 1. Osman , du sier BARE bullshitt , løgn , og overdrivelse ,fordi du er muslim.
  Du påstå at dere og deres allah har bygd dette landet , hvorfor allahen har ikke bygd eller skapt så fin land i deres muslimske landene og teretorium ( Somali , Sudan , Saudi arabia , osv. ) slutt ågjør meg kvalm av le og itillegg skam deg om det finns ordet SKAM i islam som jeg har stor tvil på det .

 2. Han lille (slettet) Moh….. er et verdiløs (slettet), derfor vi må gir total blaffen hvor i helvete den viruset befiner seg nå eller seinere .
  Vi skal ikke bruke energi og krefter og penger til en lille mongoloid muslim (slettet).

  • Selv om du har veldig dårlig norsk språk, så tror jeg de fleste får med seg hva du prøvde å formidle, selv om noen betegnelser i kommentaren din, som kan være over grensen for § 135 a, er slettet.

   Hvis du prøvde å få bloggen slettet fra linker på VG og andre steder ved å plante rasistiske utsagn i din kommentar så mislyktes du 🙂

   La meg også påpeke at muslimers hatefulle ytringer om homofile og folk med andre religioner enn Islam også rammes av samme paragraf, men av en eller annen grunn så er noen raskere til å innta offerrollen enn andre 🙂

 3. «Mohyeldeen sa dette med homofili fordi det står i Koranen, og det er jeg enig med ham i. Vi kan ikke endre Koranen, men likevel er steining noe vi ikke kan gjøre i Norge, sier Ayoub.»
  Ok. Og det er fordi flertallet av befolkningen ikke er muslimer. Men hva hvis flertallet hadde vært muslimer? Da ville situasjonen vært annerledes. Da ville det vært sharialov og steining av homofile til offenlig forlystelse.
  Islam gjør meg faen meg kvalm.

  • Det har ikke noe med flertall å gjøre. Det dreier seg vel heller om de får aksept for å utøve sin religion etter Koranen på den måten, eller om myndigheter, media og samfunnet som helhet setter ned foten kraftig og betingelsesløst uten å la seg lure av stadig ny «dialog» på islamistenes premisser.

   Hvor mange islamister i Norge ser for seg mulig Sharia en gang i fremtiden, og hvor mange tar betingelsesløst og klart avstand fra det?

   • Såg på en avstemming, som foregår på en blogg, at 11 % stemte for fult og helt å innføre sharialov i Norge.
    I dag var det en demostrasjon i Larvik, som to muslimer hadde invitert til. De oppmodet alle muslimer som tok avstand fra Mohyeldeen Mohammad (Molly) sine uttalelser på muslimenes demostrasjon i Oslo om å møte opp for å vise sin motstand. Den profilerte SV politikeren og muslimen Alchirout, i Larvik, gikk ut i pressen og oppmodet muslimene til å ikke møte frem for det kunne splitte muslimene i Larvik. Det bor ca. 800 av dem der. Kun 9 personer møtte frem og sannelig, min Gud, tror jeg de fleste var norske etter hudfargen på fotoet å dømme. Uansett så er det ca.1,14 % av muslimene som ikke støtter de radikale islamistene OG 98,86 % AV ISLAMISTENE, I LARVIK, SOM STØTTER DE RADIKALE. Kommer de ulvene som opptrer i fåreham også ut av sekken så har vi begeret omtrent helt fult. I Oslo var det ikke en gang en eneste muslim som forlangte en motdemostrasjon.
    Hvor tid har de ekte nordmennene tenkt å slå tilbake, de blir jo ført til slaktebenken som kveg.
    Min konklusjon er at ingen muslim tar avstand fra sin barbariske tro og skikker og sharialoven kommer ved første anledning. Derfor ut av landet med alle som ikke konventerer til kristendommen, pluss Stoltenberg & c/o som har innført problemet.

 4. Jeg maa si jeg var sjokkert over demonstrasjonen mot dagbladet.
  Trodde ikke det var saa mange muslimer i Norge.
  Og denne drittungen som studerer i Saudi Arabia og Bhatti skulle vaert *******. >)

 5. jeg er muslim selv og er stolt av det men det du sier at vi har bygget dette landa er jeg ikke enig dette er godds verk de er snille så good gi dem mer , men vi alle muslimiske landa har mye mer olia og rå varer og du ser oss vi praktiserer ikke koranen selv vi tolker alt feil , koranen sier hjelp fatige men vi dreper dem koranen sier ikke det er vi som skapt mensker og vi velgte skjønnhet for å sprer kjærlihet melom dem så begge kjønnhet er like men vi trekker ned dammene vår …………………………det er så feil det du sa orker ikke mer ………..

  • SVADA. Hva har Gud,s verk og oljemengdene i de forskjellige land å gjøre med muslimenes uakseptable trusler og oppførsel i Norge og alle andre land, i hele verden, som de har flyttet til????.

   Legg den barbariske religionen deres på hylla, konverter til kristendommen og oppfør dere som kultiverte mennesker og ikke som
   barbariske aper, Vi snakker om i dag og ikke og ikke om hva som skjedde i oldtiden.

 6. dette var stygg å tolke normann på dene måten de er skeptiske til oss ja men det fines veldig få som er hate fulle mott oss som du er mott de !!!!

 7. Han er fordømt heldig, denne Ali-Baba’en og hans 40 røvere, som kan leve godt, snylte på vårt land og komme med sine steinalder-synspunkter. Retorikken de bruker hører ikke hjemme noen steder.

  Problemet i første omgang er at Norge tar inn alt for mange utenlandske flyktninger. Vi hadde hørt om slike episoder dersom ikke det var så mange av dem her. Norge burde ha satt ned foten for 30 år siden hva immigrasjon angår. Finland, til sammenligning, tar inn ca 1 prosent så mange som vi gjør her. Nå er det på tide å stenge portene og la dem forbli stengt.

  Og at i det hele tatt er noen her på pollen ønsker å innføre Sharia-loven er en skam.

  • Korreksjon: Vi hadde IKKE hørt om slike episoder, hadde det ikke vært så mange av dem her. Snek seg inn en liten skriveleif i innlegget jeg hadde.

   • jepp – det er helt korrekt ! ! ! !

    Det hører ingetsteds hjemme å oppføre seg som dritt og henvise til; «Det stend i boki» (som min gamle skolelærerinne moret seg selv og sine elever med å si ved visse anledninger)….;)

    Om man ikke har hjernekapasitet til å skjønne at det er ett ***** dårlig argument er man faktisk DUM DUM DUM DUM DUM DUM !

 8. Du er ganske dobbelmoralist du, snakker om ytringsfrihet. Her om dagen sletta du to av mine kommentarsvar til deg. Jeg vedder på at denne også blir sletta,

  • Du vet visst ikke hva dobbeltmoral er.

   Ytringsfrihet betyr ikke det samme som plikt til å publisere alt tull du klarer å gjenta som ikke tilfører debatten noe nytt, eller rett og slett personsjikane. Du har fått rikelig anledning til å komme til orde i debatten og prøve å dokumentere dine påstander, men du har valgt å ikke dokumentere og heller gå over streken i to innlegg som ikke er publisert.

   Forresten må du eller andre ha brutt dere inn på bloggen for å godkjenne den kommentaren. Jeg har ikke lagt den ut. Blogginnbrudd er ulovlig. Har du ikke noen mentale sperrer mot å begå lovbrudd for å hevne fornærmelse av Muhammed 🙂

   Og du har fremdeles ikke dokumentert noe av det du påsto i den debatten der to av dine mange innlegg ikke ble publisert.

 9. det er dere som er røver
  Mohyeldeen har bare sakt ting som er
  dere oppfører dere som griser
  det er taken etter at muslimer har byget dette land for dere
  hvis ikke muslimer hade vært i norge hade norge vært fattig og dere rasister gjor alt for plage oss
  se på vordan dere lever noske damer oppforer seg som horer og dere norske mann lar dem
  dere synes man kan være homo
  dere lever med skam
  rasister er dere støter jøder også
  nå må norske folk våkne

  • Du demonstrere selv rasisme (brudd på rasisameparagrafen) i ditt generaliserte hat mot nordmenn, norske kvinner og homofile i din kommentar, Osman.

   Ellers var faktisk Norge et forholdsvis godt utviklet land, og hadde funnet olje i Nordsjøen FØR musliminnvandringen tok til, så du er kraftig feilinformert hvis noen har lurt deg til å tro det du her påstår om «å ha bygget landet for oss nordmenn (=rasister)». Kanskje har du funnet på det selv?

  • Osman,hør her nå:Du sier at vi norske kvinner oppfører oss som horer.Det er det mange av dere muslimer(antar at du er det?)som mener.Jeg vet at i muslimske land er det mye strengere enn her.Der kan jo ikke en ugift mann og ugift kvinne prate sammen på gata uten å bli sett dømmende på.Men du kan ikke ta med den innstillingen hit til vesten!Her er det nemlig vanlig,og det må dere respektere uten å kalle oss for horer!!Det er rasisme av verste sort!Jeg hadde mange mannlige venner før jeg gifta meg,men jeg var da ingen hore for det!!Jeg kan si deg at jeg hadde ikke sex før jeg gifta meg i en alder av 30 år.Jeg valgte bevisst å vente med det til jeg hadde gifta meg fordi jeg ville «spare» meg til den rette mannen dukket opp.Slutt å kalle oss norske kvinner for horer!Men hva vil du kalle alle muslimske menn som utnytter norske kvinner seksuellt?Er de noe bedre?

  • Kan du påpeke en eneste liten ting som islamistene har gjort for at Norge ble rikt på grunn av dem. Da ser jeg bort fra Taxitrafikk og bedrageriene som de har drevet med i alle år. Vi hadde Taxier lenge før din olderfar var født og ikke som i ditt hjemland der de ennå bruker to og treseters tråsykler. Reis hjem og bygg opp deres eget land. Dere kan bli milliarderer på noen dager hvis dere er så smarte som du mener. Lykke til med vaskejobben eller gatefeiingen.

  • Det er islamistene og ikke oss som kaller de norske kvinnene horer hvis de går litt utfordrende kledd ( Ikke svøper seg inn som vandrende spøkelser ) Du vet det sansynligvis ikke men her til lands og ellers i Europa har vi innført noe som heter likestilling. Det er det motsatte av hva dere praktiserer. (Underkuing av kvinner, kjønnslemlestelse, tvangsekteskap av båre kvinner og barn, drap på egne døtre og innavl ) Nei vi oppfører oss ikke som griser for dem spiser vi. Jeg har lurt på hvorfor dere ikke gjør det samme. Jeg slo opp i et oppslagsverk men kom ikke lenger for jeg fann så mye interresant om kannibalisme i steden for. Jeg oppfordrer deg til å bruke din tid på å lære deg bedre norsk for du skriver som en 10 åring. I steden for å skrive tullinnlegg.

   • hmmmmm – tror jeg må ha trykt feil på forrige innlegg……

    Men ; Ja, jeg er enig med deg når det gjelder den hesblesende besitterskaren som inntar landet. Jeg synes faktisk det er skummelt å møte forkledde folk på gata. At de samtidig mener norske kvinner er horer er utrolig kvalmende ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    Jeg synes norske menn burde stå opp å fortelle disse ignorante, voldelige og depraverte menneskene hva menn med hår på brøste ser opp til hos en kvinne !! ! !

    Når det gjelder svinekjøtt; Jeg har faktisk lurt på lenge før vi ble overbefolket av disse ****;=)
    Jeg tror faktisk forklaringen er så enkel som: På Muhammeds tid; i hans varme strøk av verden, var svinekjøtt det mest bedervelig kjøtt.

    Men for muslimer betyr det jo ikke noe at vi har fått frysebokser og kjøleskap siden den tid.

    Det samme tror jeg gjelder omskjæring av gutter… De var nok utsatt for infeksjoner på sin «edleste del» i lange tider. Varme bakterieforhold og dårlig hygiene er vel en naturlig forklaring på hvorfor gutteomskjæring ble påbudt.

    Jenteomskjæring er vel en heeeelt annen sak. Det handler vel kun om vold mot kvinner !!!!!! !

    Rart at ikke selv opplyste muslimer i Norge har oppdaget at det går veldig greit både med svinekjøtt og uomskjært tissemann, om man har norsk klima, dusj, fryseboks og kjøleskap !!!

    Er Islam virkelig i grunnen en NEI TIL IQ -religion ! !

  • Jeg tror du vet det ****** godt ! ! !

   Løsningen på problemet er at du drar til ett av de tilbakestående ^^^unnskyld^^^^ — PARADISISKE muslimske landa som du hører hjemme i.

   La oss nordmenn være i fred.
   Dette landet har vi og våre forfedre bygd opp – Vi vil ikke ha villmenn her som ødelegger alt vi setter pris på. Dvs. ytringsfrihet, frie mennesker og religiøse gærninger på asyl !!!!!!!

 10. Kjære hvite mann:

  når du blir født er du rosa
  når du fryser er du blå
  når du er varm er du rød
  når du er sjuk er du grønn
  når du dør er du lilla
  når jeg blir født er jeg svart
  når jeg fryser er jeg svart
  når jeg er varm er jeg svart
  når jeg er sjuk er jeg svart
  når jeg er død så er jeg svart
  og du kaller meg farga???
  KOPIER DETTE ALLE SOM ER I MOT RASISME!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *