Lapskausdemonstrasjon

Demonstrasjonen utenfor Norges ambassade i Teheran var en lapskaus av en demonstrasjon:

 • Kritikk mot norsk innblanding i iranske forhold
 • Misnøye med norsk støtte til deler av den iranske opposisjonen
 • USA-hat
 • Markering mot mulige atomsanksjoner
 • og kritikk mot publisering av Muhammed-tegninger

Man kan ha sine tvil om de sensurutsatte innbyggerne i Iran egentlig på eget initiativ har fanget opp hendelser i Norge, eller om de ble utkommandert av noen som vil legge press på norske myndigheter.

Tidligere fredsprisvinner Shirin Ebadis nylige besøk i Norge var nok mer utløsende for at myndighetene lot arrangere demonstrasjonen enn at iranere er blitt fornærmet av Dagbladet. (Mer om fredsprisvinner Shirin Ebadis tale om menneskerettighetene i Iran under Norgesbesøket på Uniforum.)

At irans konsul i Norge hoppet av tidligere i år, og er utsatt for trusler som norsk politi har fulgt opp, er nok heller ikke særlig populært i den islamske republikken.

En ting har imidlertid ikke iranske myndigheter grunn til å protestere mot Norge for: Flyktninger fra Iran tvinges til å underskrive en lojalitetserklæring til den Islamske republikk for å få utstedt iransk pass som de ikke trenger for annet enn å måtte  vedlegge sin søknad om å få norsk pass.

Faksimile NRK

I mai 2008 skulle norske myndigheter se på saken (NRK). I februar 2010 skrev Klassekampen at det var flere saker av dette slaget, og at praksisen ennå var til behandling i departementet.

Formodentlig enda et bidrag til lapskausen.

Mest lest på Norske forhold siste tre dager, pr 3. mars.

1. Politi og GPS-sporing.

2. Oppvask.

3. En identifisert. Noe grafsing gjenstår.

4. Dårlig grasrotfølelse.

5. Kanskje ikke så dumt.

 


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

Iran-nyheter:

Vårt Land, VG: USA-rapport bekymret for muslimhets i Europa (og mennserettighetssituasjonen i Iran, og antisemittisme i mange land, med mer).

VG: 402 mennesker henrettet i Iran i 2009.

VG: Regimet i Iran refser mediebedrifter.

VG, TV 2: USA letter på sanksjoner i bytte mot ytringsfrihet.

TV 2: Irans president Mahmoud Ahmadinejad kaller 11. september-angrepet en stor løgn.

Støre: -Vi måtte reagere mot Iran. Diplomat utvist.

Iran vil bygge underjordiske atomanlegg.

Tre menn henrettet for narkotikasmugling.

 

Annonser

11 tanker om “Lapskausdemonstrasjon

 1. Godt sagt BARBRO men jeg forstår at det finnes nyanser men det er bare der islamistene er i et stort mindretall. Når de blir mange nok kommer radikallismen til overflaten, som i Norge. Feilen vi begikk var å ikke fortelle dem hva de hadde å innrette seg etter og selvsagt styrt strømmen ikke bare åpne alle grenser, slik Ap. SV. og resten av venstresiden gjorde.
  Jeg kom over et innlegg som gjenga Prime Minister Kevin Rudd – Australia, sin tale til islamistene der i landet. Han sa følgende:
  We speak mainly English, not libanece, Arabic, Chinese, Japanese, Russian or any other language!
  Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documted. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.

  We will aksept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaseful enjoyment with us. This is OUR country, OUR land, and OUR lifestyle, and we will allow you
  every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about OUR fleg, OUR pledge, OUR Christian beliefs or OUR way of life, I highly encourage you to take advantage of one other great Australian freedom, » THE RIGHT TO LEAVE «.
  If you aren,t happy here then leave. We didn,t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.

  Dette skulle være forståelig tale for enhver islamist, selv om det virker som det er mange analfabeter blandt dem De har bare med til å innrette seg etter VÅR tro, VÅR kultur, VARE lover og VÅRT levesett, ellers må de snarest finne seg et annet land å holde helveteskap i. Den helvetes Stoltenberg og resten av Venstresiden har strøke islamistene med hårene så lenge de har vært i landet og nå tror de at det er vi, ekte nordmann, som skal vike for alle deres sinnsyke og barbariske krav. Selv om islamistene vet at barneekteskap, inngifting med nære fameliemedlemmer, æresdrap osv er forbudt så bedrives det i stor stil. Myndighetene gjør ikke en dritt selv om de har bevis. Ikke en gang når radikale muslimer truer med terrorbombing av Norge blir det gjort noe for å stoppe galskapen. Våre politikere kan knapt betegnes som noe annet enn LANDSFORÆDERE. Alle muslimske lykkejægrer som ikke kan brødfø seg selv skal ut av landet øyeblikkelig. Ingen nordmenn får gå på arbeidsløsetrygd i lengre tid, slik 55 % av alle islamistene får. Selv 15% av dem som arbeider har sosialbidrag. Ikke rart at regjeringen ikke vil legge frem tall som kan dokumentere den galskap de har stelt i stand. Da ville hele Norge reagert og QUISLINGPARTIENE hadde radert seg selv bort fra den politiske arena for all fremtid. Uansett hvor mye de babler om landsfaderen og den jævla landsmoderen. (slettet)
  Den liksomstatsministeren, hahahaaaa som vi har er nok ikke voksen nok til å gjenta Prime Minister Kevin Rudd sin tale til islamistene som er i Norge, til det er han mye for feig. Så vidt jeg har hørt så er det snakk om grupper som allerede diskuterer og arbeider for et islamfritt Norge. Jeg skulle bare visst hvem eller i all fall hvordan de kunne sponses så skulle jeg med glede sponset dem og hvis muligt deltatt personlig. Jeg kunne i det minste hengt opp grisebilder, mohammedbilder, kors, (slettet). Jo man har lov til å drømme, noen herlige drømmer, men med en fortsatt Ap regjering så er det vell snart forbudt å drømme også, her i landet. VÅKN OPP FOLK RADER DEM UT AV TINGET (slettet).

 2. Norge, lille nasjon, som har akkurat begynt og vinke til verden for og gjøre seg synlig, skal stappe nesa i andres feil og kulturer, Iran er langt herfra. Det er lurt og fikse sin egen feil før man drar andres.
  Se litt på hvorfor De fleste nordmenn tar farstest?? heller bruke ressurser på det enn og stappe nesa si i andres ting.

  • Er du så dum som ditt innlegg viser. 70% av innvandrerne har en eller annen form for sosialstonad og du snakker om at Norge nett er begyndt å vinke til verden. I det luselandet du kommer fra bor det på hundretusenvis flere mennesker enn i Norge og hva har dere fått til???? Dere har ikke en gang klart å skaffe deres egen arbeidsplass der. Dessuten er dere så late at der valgte å reise tl Norge for å snylte på det de ekte nordmenn har bygd opp. Nei, du uvitende vantro, Norge med sine ca. 3 millioner innbyggere var en av verdens største sjøfartsnasjoner på den tid din far låg i køddene til din bestefar. Vi var en av de store fiskerinasjonene i verden. Vi produserte maskiner og motorer til forskjellige formål som ble solgt i store deler av verden, Vi var en stor skipsbygnings nasjon. Nå er vi storprodusent av olje. Dette for å nevne noe av det vi er stolt av. Ikke en jævla islamist som er kommet til Norge har prestert mer enn å seg en liten kolonialbutikk på hjørnet, en Taxi eller en kebab bule. Vi har hatt bil i snart 100 år men i ditt hjemland transporteres det ennå mye folk på tråsykkel med sidevogn eller et påbygg, bak på sykkelen, som tar et par passasjerer, mens en utsultet og mager islamist lik tråkker i veg til krampen vil ta han til helvete. Vi har sendt utviklingshjelp til ditt land i over 60 år men det var jo en stor feiltagelse. Uten den hjelpen ville vi hatt mye mindre radikale islamister i verden i dag. DU BURDE LÆRE DEG LITT OM DET LAND DU BOR I, DET LAND DU STAMMER FRA OG DIN BARBARISKE RELIGION SOM BLE OPPFUNNET AV EN PEDOFIL GAMMEL GRIS . Det er vell derfor dere ikke spiser gris for kanniballisme er ikke bra, det vet du kanskje? Vi gjorde en stor feil da vi begyndte å slippe dere inn. Vi skulle sagt det samme som Australia sin Statsministe så til ialamistene der. Jeg skal prøve å få inn det innlegget her på bloggen i kveld eller i morgen. Håper medisinen smakte, din gap.

 3. Hadde det vært 402 henrettelser i USA eller Israel, ville det blitt store demonstrasjoner i Oslo, med ville hyl og skrik. Og Lillevolden og Støre og Solheim og Yssen og Simonsen hadde vært fra seg, og de ville fått spalteplass i alle landets aviser – men når det henges opposisjonelle i Kina eller i et muslimsk land, da er det tyst.

  Et spørsmål til venstresiden: Er en vakker gutt i Iran som gjør opprør mot et bestialsk regime, ingenting verdt for dere?

 4. Man behøver faktisk ikke å være redd noe/noen for ikke å like det/dem. Jeg f.eks. liker ikke tyttebær, men jeg har ikke noe imot tyttebær jeg, så lenge den er uti skogen og ikke på tomta mi.

  Før var det også en del snakk om fremmedfrykt, men nå kjenner vi så godt til f.eks. muslimene att vi vet akkurat hva vi har med å gjøre, så da skulle det vel ikke være så vanskelig å ta en avgjørelse.

  Det er nok ennå lenge til vi må flytte til andre strøk for å få lov til å ikke ha noen tro, men den dagen kommer nok, 20% av nordmenn er religiøse, og vi taper stadig terreng, så bort med statskirke og inn med statsmoske, blir synd å ikke få oppleve det, men men, man skal vel ikke ha med seg alt som er morsomt.

 5. Til personen som kommenterte før meg:

  Du refererer til nyhetsspeilet, så da trenger jeg vel ikke si så mye.

  Hva er det med jødehat og redsel idag? Det er jo muslimene som driver med terror, skjærer hue av folk, setter barn og kvinner framfor seg som menneskeskjold, ikke respekterer demokrati og ikke minst ytringsfrihet!
  Det er jo muslimene som har spredd seg til alle land, og lager oppstyr.

  Vi sender soldater til Afghanistan for å bekjempe terror, men vi gir flere hundre millioner til Hamas som er en terror-organisasjon. DER har du en konspirasjon!

 6. Les i sions protokoller (fra http://www.hyhetsspeilet.no):
  http://home.c2i.net/mortenkielland/nesevis/sionsvise.htm
  bl.a. følgende:
  “…Hvem bør man betro Poster i Regjeringene ?
  For en Tid – mens det endnu er farligt å betro de ansvarsfulle Poster i våre Riker til våre [jøde]Brødre – må vi gi dem til Personer, hvis forbigangne Liv og Karakter er således, at der mellom dem og Folket finnes en Kløft.
  – Personer, som i Tilfelle av Ulydighed mot våre Forskrifter, kunne vente enten Dom eller Landflygtighed – dette ordner vi naturligvis, for at de skal forsvare våre Interesser til deres siste åndedrag.”
  Derfor sitter der småskurker med kompromat mot seg.
  Filmet med horer, tatt for pedofili, korrupsjon osv.
  Protokollene gir ganske bra beskrivelse av masser.
  Profet Mohammed har sagt:
  Som dere, så over dere.
  Massene fortjener ikke noe annet enn jødediktatur.
  og dette:
  Artig at du nevner Cass Sunstein og Aaron Klein. Begynner å tro at bin Laden her inne har peiling og ikke bare raljerer i sin karakteristikk av jøder. Både Sunstein og Klein er jøder og de har flere artikler sammen. Linker en her hvor hvite angripes for rasisme og hvor Sunstein går inn for å omfordele formue ved hjelp av klimarelaterte tiltak og ikke direkte uhjelp:
  http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=112243

  Dette er jo hva mange mener: Jødene jobber sammen i en stor og global konspirasjon om å ødelegge den gamle verdensorden til fordel for en ny og jødisk.

  Til ditt hjertesukk om de kristnes svik så er jo ikke det så rart. Uansett hvordan Jesus og Luther har karakterisert jødene som djevler og giftslanger som må utryddes så oppfatter de fleste kristne jødene som Guds utvalgte folk selv om de kanskje ikke er like medgjørlige hele tiden. Feilen ligger altså i bibelen selv og vil alltid gjøre at mange kristne i praksis dyrker jødene som sin praktiske guddom her på Jorden og «israel» som sitt eget forjettete land.
  Vil du bli kvitt det må du fjerne kristendommen og brenne biblene.
  (http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/det-norske-samfunnets-ortodoksi/).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *