Fortjener ingen sympati

Oppdatert 5. september. VG, VL: Utviste asylsøkere er fortsatt i Norge, to måneder etter at mottakene ble brent ned.

17. august. VG: Ordfører krever svar fra UDI. -Vi har fått nok.
16. august. VG: Tre branner på transittmottak i Våler søndag.
16. juli. VG: Bråk på transittmottak i Hedmark.
10. juli: VG: Lederen av Lier-opptøyene ropte Heil Hitler i retten.

– – –

Asylsøkerne med avslag på sine søknader, som tente på og brente ned Lier asylmottak, fortjener ingen sympati. Er justisminister Knut Storberget sterk nok til å være tydelig på det?

Faksimile VG.

Hvis norske myndigheter har tro på systemet regulert av lover norske politikere har vedtatt, vil det også være helt feil å gi fordeler, innrømmelser eller nye rettigheter til de som har deltatt i opptøyene. Særlig de som innrømmer å ha startet det.

Dersom slike opptøyer, eller trusler om mer, blir oppfattet som å gi bedre og raskere  resultater enn brev, samtaler og sivilisert oppførsel, så bør ingen forbauses over om vi får se mer bruk av denne type «argumentasjon».

Fra de opprørske asylsøkernes side kan man kanskje se dette som at de mener de uansett ikke har noe å tape:

«Alle beboerne har fått avslag på sine asylsøknader og klager blant annet på mat, innkvartering, medisinsk oppfølging og dårlig internettforbindelse.» (VG).

Om de klarer å true seg til ny behandling, plassering på annet (bedre) sted eller i verste fall «bare bedre internettforbindelse», har de vunnet noe. (Oppdatert: Lier-opprørerne kan få bli i Norge – i fengsel, VG.)

Alle på ventemottaket bor der frivillig og har plikt til å returnere til sine hjemland. Ifølge statssekretær Pål K. Lønseth (Ap) i Justisdepartementet må de regne med å bli møtt med tvangsretur en eller annen gang. Denne diffuse «vente-og-se-politikken» kan tenkes å ha bidratt til noe frustrasjon, selv om det nok ganske sikkert ikke er tilsiktet?

Dersom slikt grovt skadeverk, ildspåsettelser og trusler ikke gir det som oppfattes som raske og tydelige negative konsekvenser blant asylsøkere som skal returneres, vil uttalelser fra Knut Storbergets «utskremte» statssekretær om tvangsretur fremstå som  tomme ord.

Da har pøbelen vunnet. Og da er oppskriften klar for fremtidige frustrerte asylsøkere som vil klage på alt fra knust fremtidsdrøm til dårlig internettforbindelse.

Og signalet vil kanskje plukkes opp blant enkelte andre som har noe å klage på også? Enten det gjelder dårlig helsebehandling, brudd på rettigheter eller for dårlige veier?

Mer:

Knut Storberget har mye å tape på å gjemme seg unna og ikke reagere tydelig mot asylpøbel. Hva skal han ellers kunne kalle uakseptable aksjoner neste gang asylsøkere, eller for den saks skyld politi, aksjonerer for bedre betingelser enn hva de oppnår gjennom brev, forhandlinger og sivilisert oppførsel?

Mer fra Storbergets ansvarsområde:

[polldaddy poll=3439476]

Mest lest på Norske forhold sist uke, pr 7. juli.

 1. Bilturen som endret livet.
 2. Bekjemp dem der og støtt dem her.
 3. En del ekspolitifolk driver med lignende.
 4. Hvem styrer best?
 5. Ikke gått opp for alle.

Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

Mer:

VG: Løslatte etter asylbrannen ba om å få sove på det nedbrente mottaket. VG: Vil varetektsfengsle en av 23 siktede. -Redd for at han vil gjøre det igjen. VG, TV 2: Hovedmann varetektsfengslet i fire uker. VG: Løslater tre siktede etter Fagerli-opprøret. -Politiets utlendingsenhet vil sende asylopprørere ut av Norge, (TV 2). SV avviser amnesti etter Lier-opprøret, (VG). Åtte siktede kurdere avhørt. Flere av de siktede vil bli løslatt i dag, (VG).

VG: Psykolog om opptøyene. -Ventemottakene er destruktive. VG: Bekymringsmeldinger til Storberget i februar. -Mottaket har vært en tikkende bombe lenge. VG: Kan ta ett år å sende ut opprørerne. Vårt Land: Mislykkede returtiltak.   VG: Frykter ikke nye aksjoner ved mottakene.  TV  2: Justisminister Storberget vil fengsle asylsøkere med endelig avslag. VG: Storberget senker terskelen for fengsling av asylsøkere. VG: FrP-Amundsen vil gjenåpne teltleir for asylsøkere med endelig avslag. TV 2: Storberget: -Ventemottakene er gode nok. VG: Ventemottaket er verre enn fengel. TV 2: Få flyktninger returnerer til hjemlandet når forholdene tillater det, i følge Berit Bergs doktorgradavhandling ved NTNU. TV 2: Per-Willy Amundsen, FrP: -Brannen skyldes en dumsnill hippiepolitikk. TV 2: 94 av 140 skulle kastes ut. VG: Hadde ikke ventet noe så alvorlig.

Annonser

81 tanker om “Fortjener ingen sympati

 1. Syns dette er flott jeg,
  Det er bra at systemet utnyttes, via løgn og bedrag.
  Man må gi dem kreditt for store evner! Man kommer inn med burkha og Koranen under armen, forteller oss nordmenn hvor moralsk sjuke vi er.

  Det er bra det at dem rundstjeler oss, vi fortjener det, Nordmenn er et forkastlig folkeslag som fortjener all dritt som slenges i tryne på oss.
  Vi påtvinges ISLAM, mens de voldtar norske kvinner, stjeler og dreper. http://www.nrk.no/nyheter/1.6567955

  Men nordmenn gjør hva de gjør best, syter og klager, og når det er valg, tar de ræva si til valglokalet og stemmer AP, SV og SP i posisjon.
  Så mens landet voldtaes på alle måter, og nyter det flerkuturelle felleskap, kan vi i mellomtiden, som idioter vi, skrive ett forsvarskriv til våre barn og barnebarn hvor flinke vi var til og ta vare på landet, og hvor leie vi er for at vi overleverer det som en søppelfylling.

 2. bare brenn ned flere asylmotak, så blir det nok utkastelse til slutt for mannfolk invandrer pakket som ødeleger norge! BRENN BRENN BRENN!! ut med invandrer mannfolk pakket inn med asylmotak KUN for innvandrer kvinnfolk som trenger hjelp!!

 3. Sirwan Abdullah Ali eller hva mannen enn heter, som ble tiltalt i Drammen for drapet pår kona si Belur Sardar, eller hva hun enn hete, er ikke utvist enda! Siden de ikke hadde noen bevis ble mannen frkjent, men siden han hadde oppholdt seg i Norge under falsk navn i 14 år skulle han utivses i April. Han sitter fremdels her i Norge og skattepengene våre blir brukt til denne mannens opphold. Hva er galt her i landet? Har snillismen blitt en folkesykdom? Det er vel nesten ingen asylsøkere som er redd for å bli utvist, det ser man vel i denne saken.

 4. Send dritten på første fly hjem til krig å jævelskap! Skal de lage helvete kan de faen meg gjøre det hjemme hos seg selv!

  Dritt folk

 5. De burde tape mest på hva de gjorde. Men siden dette er Nyrge så vinner dem nok på det.
  Oppholdstilatelse og sosial støtte og bosted i ubestemt tid.
  Årlig ferie til hjemlandet betalt av NAV or parabol og tv så de kan se kanaler fra hjemland…

 6. Hvorfor kommer muslimer i hopetall til vestlige land?

  Det kan da umulig være krig, tortur og forfølgelse i alle landområder med muslimske innbyggere ?

  Hvis det er tilfelle, må man jo begynne å lure på om det er mulig å skape en fredelig atmosfære der det befinner seg muslimer?

  Milliarder av muslimer er spredt over hele verden, og jeg synes det alltid er bråk der muslimer bosetter seg.

  Hva er grunnen til det?

  • Det der er en nokså skummel slutning. Det er et faktum at de fleste bilister som havner i en ulykke, ikke har kjørt i påvirket tilstand. Betyr det at det lønner seg å ruse seg litt før man kjører bil?

   Det er krig og elendighet i store deler av verden. Jeg tror ikke at religion bidrar til å stabilisere forholdene, men jeg tror heller ikke at det er religion som har ansvaret for elendigheten. Jeg tror heller ikke at det er kristendommen som gjør Norge til et godt land, selvom mange gode land er kristne. Når man blir oppmerksom på en felles nevner, så er det lett å se seg blind på den, selvom den i mange tilfeller ikke egentlig er relevant.

   Det er for eksempel mange som sier at gjesping smitter. Hvorfor gjør de det? Fordi at nr to stykker gjesper samtidig, sier de at gjesping smitter. Når noen gjesper uten at andre begynner å gjespe, er det ingen som sier at gjesping ikke smitter. Dermed får man et skjevt inntrykk.

   Søk på nettet etter «av utenlandsk opprinnelse» og finn en positiv artikkel. Du gjør ikke det, fordi uttrykket bare brukes i negativ sammenheng. Jeg tror ikke det ligger noen ond vilje bak, det er bare så lett å la seg rive med.

 7. Asylsøkerne bruker den samme taktikken som Tyskerne gjorde under 2 verdens krig:(den brente jords taktikk) bare med den forskjellen at nå brenner asylsøkerne ned asylmottakene for å få bli i norge for så i neste omgang å kunne melde seg på NAV og få trygder !

  Når asylsøkerne har fått bli i norge, så kommer hele familien på familiegjennforening og de skal også ha penger fra NAV !

  Dette vil føre til at vi alle kommer til å bli minstepensjonister og oljefondet utland vil forsvinne som dugg for solen i lommene på aggresive muslimer som roper på menneskerettighets domstolen i strasbourg vist de ikke får bli i norge !

  • Tro det eller ei, men vi trenger faktisk flere folk i Norge. Spørsmålet blir litt hvordan vi skal få tak i folk, hvem vi skal ha og hvordan vi kan få benyttet disse til noe samfunnsnyttig eller i arbeidslivet. Ta en tur på et eldrehjem og se hvor mange ansatte vi har fra andre land. Noen kommer på denne siden kommer sikkert til å skylde på regjeringa. De som forsøker å skaffe «hender» til å stelle de eldre vil kunne forklare at etnisk norske ikke VIL jobbe på eldrehjem, ikke VIL jobbe kvelder, netter eller helger. Så lenge det ikke finnes roboter som kan programmeres til å vaske rumper, så må vi prise oss lykkelig at det finnes noen som kan ta også upoplære jobber.

   Det er ingen tvil om at ulike kulturer er vanskeligere å integrere enn andre. MEN – den største smeltedigelen i verden er USA. Man KAN få det til om man vil. Svaret er delvis mindre sosiale ytelser til våre nye landsmenn, MEN – de kommer garantert ikke i arbeid fortere uten hjelp. Rasismen og holdningene er helt tydelig til stede. Les innleggene oå denne siden, så kan man forstå hva vi har av utfordringer i framtiden.

   • Det er en himmelvid forskjell på arbeidsinnvandring, dvs. folk som kommer for å jobbe, og alle disse som får opphold på humanitært grunnlag etter at asylsøknadene er avslått som rent vås. Brorparten av de sistnevnte kommer aldri til å utføre nyttig arbeid, og har heller ikke noe ønske om det. De satser i stedet på ren veldedighet fra statens side. Det er neppe noe stort problem å få tak i folk som virkelig vil arbeide, men våre myndigheter ser ut til å være fullstendig uinteressert i dette. Dessverre.

 8. Akkurat nå er jeg sikker på at de tar det som en selvfølge at de skal tas vare på av myndighetene uansett…når gjerningsmennene freidig kommer tilbake til ventemottaket for å få et sted å sove…etter at de har brent ned bygget som ga dem tak over hodet? Noen eier ikke skam i livet.

 9. Alle som gjorde dette + alle som var direkte med på det, bør sitte på glattselle utan lufteturar og utan halalmat, i MINST eitt år før dei vert sende tilbake der dei kom i frå!!! Vanlege norske fengsel er aaaalt for gode for desse!!
  Alternativet er at Norge betalar ein liten sum til heimlandet deira for å halde dei fengsla der, så lenge dei vert dømde for. Å sende dei tilbake utan skikkeleg straff ville vere dumt gjort og sender signal til alle andre asylsøkarar at det er berre å voldta, brenne og skyte alt dei vil, for det verste som skjer er at dei vert sende tilbake.. Og for dei som allereie har fått avslag, så skremmer dette lite. Kanskje dei er sugne på litt «hevn» og?? «»Ja no kan dåke berre ha det så godt for at eg vert sendt heim… Burn baby buuurn!! «»

  Nei, la dei sone tida på glattselle i Norge, eller aller helst i heimlandet sitt, mot at Norge betalar fengselsopphaldet deira der. Skulle gjerne visst om skatten eg betalar går til rett handtering av desse.. Dei har rasert nok skattepengar allereie ved å brenne hus for millionar.. (og fått gratis mat!! halal eller ikkje)

 10. Garantert noe som har en robåt med di vil bli kvitt.Sett disse
  badittene i båten med rikelig med vann og nødproviant.
  Kom alene tol Norge.Kan ¨å ta årene fatt og ro tilbake til
  landet di kom fra.

  JILL

 11. (Slettet.) De har null respekt for andre; de gir faen i våre regler og lover; de gir faen i at de utsetter andre mennesker for fare ved å tenne på bygninger og starte slåsskamper; de gir faen i at de koster det norske samfunnet mange, mange millioner både ved å være her og ved å sabotere (tenne på).

  Så da kan de like gjerne sendes ut (slettet). Så er vi ferdige med dem.

  Regner med jeg blir kalt rasist. Det er jo det eneste argumentet til dere som forsvarer absolutt ALT ikke-etniske nordmenn gjør; dere som kommer med det argumentet bryr jeg meg ærlig talt ikke om. (Slettet.)

 12. Folk i Norge klager alt for mye! Og disse flyktningen er bortskjemt! Har selv tilbrakt ei god tid i Sheriffs Joe Tent City her i Phoenix, AZ og mellom å ligge 30 til 40 mann i et telt (som er gamle telt fra Vietnam) til sove på fengselsal med 200 mann, så må jeg si at vi må enten sende disse folka tilbake, og de som ikke vil tilbake de må vi slutte å dulle med. De ander jo ikke hvor godt de har det!!!

  • der er du inne på noe viktig, for det er bare menn som kommer og ikke enslige kvinner. ser mann på disse asylmotakene så er det bare menn der. kvinner er undertrykkte, pakka inn i tørkle og blir steina til døde der nede. det er de som trenger hjelp spør du meg og ikke dissa rasshøla av innvandrer mannfolk. men de dumsnille som styrer norge ser ikke dette her, til å med kvinnegruppa ottar er helt blinde. helt utrolig!..

   • Panserlesbene i kvinnegruppa OTTAR er mere opptatt av at medlemmene kan suge hverandre i fred, enn å tenke på innvandrerkvinner.

  • norge brukte milloner for å få noen uønskede innvandrere ut av lande siste gang det sto om dette i avisen… helt utrolig!.

 13. Sånne folk som han hyklerske og stupide innvandrergutten i innlegget under meg, gjør at jeg mister all tro på dette landet..

  Altså, hvor jævla forstokket dum er det mulig å bli?

 14. at de skal sone i Norge er tull – det vil sette et eksempel til andre at vis de får avslag er det bare å ty til vold og bli i sendt til luksus fengselene våre.
  Få de ut – mange andre hardt arbeidene, ærlige mennesker som heller fortjener å komme hit.

 15. Dette er jo helt utrolig, nå er det bare å tenne på noen bygninger og sette brannfolks og andre liv i fare så får de lov til å være i Norge i henhold til Dagbladet.

  Utrolig…….

  Helge

 16. Vi har en helt elendig asylpolitikk i Norge-ved at vi slipper inn alt for mange alt for lett. Opprett ventearrest på alle steder der asylsøkere kommer- og der sitter de til identitet er klarlagt og hvorfor og hvordan de er kommet hit- en rask saksbehandling , amks 14 dager, ikke ankemuligheter og rett ut ved avslag. Så slipper man denne patetiske mølla at 20000 oppholder seg ulovlig i landet til en hver tid og i årevis- og lever av hva?.
  Begrens innvandringen til 5% av nåværende og få alle uten lovlig opphld ut- tenkepause på 5 år- også kan man se på saken en gang til.
  Slipp ikke inn muslimer, de representerer ern politisk ideologi, kamuflert som religion,og som vil ødelegge dette landet.

 17. (VG Nett) Hvis det blir tatt ut tiltale mot dem som er siktet etter brannen på Lier ventemottak natt til onsdag, og de blir dømt, kan de få drømmen sin oppfylt: Å bli i Norge.

 18. (VG Nett) Hvis det blir tatt ut tiltale mot dem som er siktet etter brannen på Lier ventemottak natt til onsdag, og de blir dømt, kan de få drømmen sin oppfylt: Å bli i Norge.

  Slik blir det sikkert også.
  Lurer bare på en ting. Det er så mange som IKKE har ID papirer, og vil heller ikke si noe. HVORDAN KOM DISSE INN I LANDET?

 19. HVORFOR TRUR DERE DE KOMMER HIT? USA HAR BOMBET LANDET DERES,LANDET ER I BORGERKRIK I IRAK. SÅ HVEM HAR SKYLDA? JO VESTEN!!! DISSE ER MYE BEDRE ENN NORDMENN I UTLANDET!!!! DE BOMBER SKOLER DREPER USYLDIGE I AFG,SÅ ER DET RART DISSE KOMMER HIT? DISSE DREPER IKKE USYLDIGE NORDMENN I NORGE. DE KOMMER IKKE I THANKS FOR Å KRIGE. DE KOMMER HIT FÅ Å FÅ LEVE ETT BEDRE LIV ETTER LAND SOM USA OSV HAR BOMBET DERES HJEM.
  TYPISK JÆVLA NORSKE GRISER RASISTER FULLE AV FORDOMMER OG HAT!!!! KAST UT RASISTENE OG SLEPP INN MUSLIMENE!!!

  • DU DIN KRONIDIOT,,HAR DU SETT RASISME? TA DEG EN TUR TIL JAPAN,,,OG NÅR DU HAR VÆRT DER ,,OG KOMMER TILBAKE,,,DA VIL JEG AT DU DELER DINE ERFARINGER

  • Du har tydeligvis et behov for blant annet norskkurs. Når det er sagt, så er invasjonen av Irak over, Irak er pt. okkupert. Så snart det er mulig ønsker USA og de andre nasjonene som står i Irak å trekke seg ut. Jeg tror ikke at USA har noen som helst ambisjoner om å stå et sekund lenger enn nødvendig i Irak (eller Afghanistan for den saks skyld).

   Nå er det slik at disse muslimene som du så gildt omtaler de er en mer sammensatt gruppe enn du gir inntrykk for. Av de som kommer til Norge er 95% i realiteten ikke flyktninger, men lykkejegere og folk som vil skape seg et bedre liv her. Problemet er ikke nødvendigvis religionen, men kulturen de tar med seg. Her er en liste over ting de hevder er religiøst basert men som er basert på kultur:

   – Æresdrap
   – Feider mellom de som har avvikende tro, religiøse grupperinger
   – Tvangseksteskap
   – Kjønnslemlestelse

   I det hele tatt er de familie-, respekt- og æresbegrepene som mange muslimske folk drar med seg hit et stort problem. De benyttes utlukkende for å skape seg selv og sine en posisjon ved å sette andre til en lavere verdi, samt å undertrykke individer og grupper generelt.

   Noen har skjønt at i integrasjon mot det norske samfunnet så er det deres kultur som mp avslipes, tilpasses norsk kultur, slik at sameksistens fungerer. Da har ikke jeg et problem med begrenset innvandring – men da må det skje i det åpne, ikke som såkalte flyktninger eller organiserte systematiske familiegjenforeninger mot cash betaling. Dog er det ikke alle som er der integrering av innvandrerne. De derimot utrykker sin manglende integrasjon ved hijab og andre tildekkende såkalte religiøse plagg der det primære er å markere sin såkalte «overlegenhet» overfor de som ikke bruker disse symbolene. Somaliere går ofte med store altomfattende brunaktige drakter som i min verden mest av alt er en uniformering. Et krav fra ektemann, påstått religiøse grunner. Det verste av alt at de uttrykker at de er mer verdt ved å uniformere seg slik. Minner med igrunn om bevegelser i Tyskland før andre verdenskrig. Det er skremmmende.

   Dette er et like stort problem som nazismen var forut for andre verdenskrig, jeg liker begge deler like dårlig. Jeg er heller i kommunist eller sosialist for den saks skyld. Slike totalitære autoritære regimer og regimer styrt eller kontrollert av religiøse skremmer meg, og alt mange i dag kan by på som forsvar er rasismekortet.

  • Lenge leve rasimen..Hvis det er usa og vesten som «øderlegger» landa dems så for dem til helvete dra ditt og syte og snylte da vett..Når dem er så feige og stikker av istedet for å bli igjen og slåss for landet demes og kommer hit,til VÅRT land,gjentar,VÅRT land og lager kvalme og faenskap og øderlegger så er det tel helvete ikke synt på dem..Er ikke bare å komme inn i landet her og tro at det er bare å forsynne seg..En annen stakkar faen i detta landet må jobba hardt for å få penger til mat,hjem og andre ting,mens de som du mener er så syndt på skal bare komme og forlange og få? IKKE faen..Kast ut dritten,steng grensene og rydd opp i vårt eget land..Hjelp de som trenger det så sårt i vårt eget land i stedet, som f,eks de eldre og syke..Ikke så jævli mange som skriker og banner og brenner ned byggninger for å hjelpe de..

   Bruk hue ditt litt jævla lands sviker

  • Fulle av hat…..? det ser ut som om du er den mest hatfulle her, og det mot ditt eget folk og land(system)Hvorfor kan ikke du finne deg et bedre land for deg å bo i da, siden vi er så grusomme. Antirasister er stort sett parasitter uten jobb i sin mest opprøske alder,uten tanker om hvordan innfrastruktur,skatter,avgifter etc ville sett ut med fri innvandring(vi er 4,5 mill innbyggere, vi klarer ikke mye innvandring)Noe må det bli,så la oss slippe inn de som fortjener det samt klarer å oppføre seg…………
   Ps…. er selv imot innvandring,og synes du er en dust!!!!
   Hurra for ytringfrihet(……er det ikke det muslimer elsker….?)

  • Potetrepublikken Norge, du er som en jævla møllestein, går undt og rundt og meler på den samme masse i hvert eneste innlegg du har på bloggene. Ufatteligt mange har tilbakevist den svada du skriver men det virker som om du ikke kan lese, men det er du ikke alene om for millioner av islamister er jo analfabeter. Der er nok et innavlsymptom.
   Ikke bare dine syke teorier, historiekunnskaper, lesekunnskaper men rettskriving, tegnsetting og setningsbygging er på en 7 årings stadie. En hvilken som helst apekatt kan uttrykke seg mer forståeligt og korrekt enn det du gjør. Det virker som du står på et lavere dyrestadie.
   Også et innavlsymptom.

   Slutt å skriv disse tåpelige innleggene dine for alle tror jo at samtlige islamister er mer eller mindre på ditt stadie. Konsentrer deg heller om islamistenes yndlingshobby, innavl, kjønnslemlestelse av småjentene,
   pedofilidiologi, undertrykkelse av kvinner, barneekteskap, tvangsekteskap, kriminalitet, rasisme, truselsspredning, terrorisme, skattesnusk og livstidspensjon fra NAV.

   Når det gjelder de 23 personene som er arrestert i forbindelse med terrorplaner så er de uskyldige helt til det motsatte er bevist. Men politiet går ikke til et så drastiskt skritt uten at de har gode beviser mot dem. Får se om det holder i retten og gjør det det så må de bare få lovens strengeste straff med påfølgende utvisning for alltid. Det forundrer ingen, ekte nordmann, om de er skyldige og det finnes flere. Et stort antasll, ja, majoriteten av islamistene i Europa oppførere og uttaler seg som om de er ivrige Al-Qaida tilhengere og potensielle selvmordsbombere. All islamist innvandring til VÅRT LAND burde vært stoppet umiddelbart. De som har fått oppholdstillatelse og eventuelt statsborgerskap skulle vært deportert umiddelbart. Men Al-Qaida spionene har vell alt konkludert med at dere som har rømt fra hjemlandet og gjemmer dere i Europa tilhører den feige rotterasen og derfor ikke kan bruke dere til selvmordsbombere en gang.
   Det er personer med mange forskjellige religioner og idiologier som er kommet til Europa de siste 30-40 årene men det er kun slimistene som brenner ned asylmottak, dreper hverandre med kniv mens de oppholder seg der og dreper vilkårligt når de er ute på gaten. Kommer inn i landet uten noen dokumentasjon på hvem de er, lyger for myndighetene og truer til seg oppholdstillatelse.
   Vi har ingen plikt til å fø på dette avskummet og djevelskapet som topper alle kriminalstatistikker i VÅRT LAND.

   Hadde det ikke vært for at de «Quislingene» som styrer Norge er noen hjernedøde høns så ville disse 23 islamist pyromanene aldri kommet inn i VÅRT LAND. Det finnes enkle metoder å stoppe dem på og skulle en og annen likevell lurt seg inn da skulle han/hun aldri sluppet ut att. Det ville på kort tid blitt kjent i miljøene og innvandringen ville stoppet som svinekjøtt i halsen på en slimist. Meg bekjent så er de russiske kolgruene på Svalbard ennå i produksjon og de tar sikkert i mot gratis arbeidskraft, enten der eller i SIBIR.

   Potetrepublikken Norge hadde et innlegg på bloggen til Jan Simonsen der han spurte på hvilken måte muslimene har krenket de kristne i Norgede siste 40 år, og litt lenger nede bekreftet han at de er terrorister i VÅRT LAND. Han mente vi misbrukte ytringsfriheten. Hva gjør du din råtne potet i ditt innlegg her. Hva truet «Molly» Mohammad fra Larvik med, foran 3000 slimister der ingen protesterte på idiotens syke og ekstremistiske utsagn.
   Du skrev også i nevnte blogg at slimistene var et fredligt folk. HVOR I HEL—- HAR DU LEST ELLER HØRT DET. Steiner til døde kvinner fordi de er blitt voldtatt og voldtektsmannen får æren av å kaste den første steinen.

   Jeg skal fortelle deg noe din råtne potet. Hvis du har tenkt å fortsette med gapingen di på bloggene så lær deg NORSK. Lær deg folkeskikk og sett deg inn i det tema du vil kommentere. Det er kjedeligt, i lengden, å lese de samme setningene og dritten du skriver i bloggene.

   Jeg tok en gjennomlesning av det du skrev og jeg fann 39 (TRETTINI) stavefeil, rettskrivningsfeil og tegnsettingsfeil og i tillegg til dette var det noen setninger som var tullete at en måtte gjette seg til hva du sansynligvis mente.
   Og du påberoper deg å ha krav på respekt. Ærligt talt så respekterer jeg mer det jeg legger fra meg på toilettet.

 20. Bouvetøya i Sørishavet er annektert av Norge.
  Gi disse asylsøkerne noen varme klær og noe fiskeutstyr og plasser dem der nede, så kan de få bo i Norge så lenge de vil (eller overlever, he, he)

 21. Når jeg leser alle disse innleggene som står skrevet, kjenner jeg at jeg rett og slett gremmes. Synes det er helt utrolig hva folk sier.

  Jeg er fullstendig enig at det å brenne ned hus og gjøre opprør på brutale måter, er å gå alt for langt. Men vi må faktisk tenke på at dette er mennesker som har opplevd en hverdag,som er så langt fra en norsk hverdag kan få blitt. Mange av dem har klart og komme seg bort fra det tragiske livet de har levd. Mange har levd i en konstant frykt for sitt eget liv. Enten for å bli drept, eller ingen penger til mat,klær,tak over hodet osv. Ting som er en selvfølge for oss her hjemme i Norge. De drømmer om en trygg hverdag. En hverdag som vi tar som en selvfølge.

  Man behøver jo ikke å gå så langt tilbake i tid, med tanke på nordmenn som utvandret til Amerika, og ønsket ett nytt og bedre liv. Eller rettere sagt,de ønsket «the american dream» Så hvorfor skulle da ikke mennesker som kommer fra krigs rammede land, ønske seg bort???

  At så mange av dere sitter på deres høye hest og dømmer mennesker på denne måten,er rett og slett bare helt utrolig.
  Dere har ingen kunnskap om hva som skjer på disse stedene. Og det at de har fått sitt siste avslag,betyr ikke at de skal bli behandlet dårligere,ved at de skal bo så enkelt og u-lukseriøst som mulig,uten noe opplegg og tidsfordriv. Alle mennesker fortjener en verdig behandling,uansett hvor de kommer fra. Og jeg skjønner dems frustrasjoner. Tenk dere den prossessen de har vært igjennom, før de evt fikk sitt siste avslag….

  Tro meg, det er ett helvete, både psykisk og fysisk. Jeg skjønner dems frustrasjon.

  Og det å si at de selger dop og bare driver med drit. Haha, jeg må bare le. Akkurat om ikke mange nok nordmenn gjør akkurat det samme, hvis ikke enda verre ting…..å si slike ting, blir bare atter en gang enda en dårlig argumentasjon, for å sette visse mennesker i ett dårlig lys.

  Asylpolitikken i Norge er ikke god nok. Den jobben Udi og Utlendingsdirektoratet gjør er ALT for dårlig. Noe må gjøres. Alt for mange mennesker får lide, pga av deres dårlige og lite effektfulle saksganger. Jeg synes at dere alle som har sagt så mye drit,burde tenke dere om en gang til og spørre dere selv.

  «Hva ville jeg ha gjort,hvis det livet jeg levde i var ett helvete,pga krig,sult,tortur etc etc..?? «Jo,jeg er sikker på at dere alle ville søkt asyl i ett annet land,hvis muligheten var der.

  Det er alt for mange ledd som har sviktet, med tanke på at ting som dette skjer på ett mottak. Det er alt for enkelt og gi all skyld til de som er asylsøkere. Alle saker har flere sider, og det media mater oss med,er somregel en helt annen side,enn hva virkligheten egentlig er.

  Åpne øyna følkens og kom ned fra deres høye hest. Alt dette som har skjedd, er ett rop om hjelp,ett rop om frihet og ett verdig liv, i ett trygt og godt land. Men de veit at det livet er tapt og håper at de på denne drastiske måten skal bli hørt og sett….. Langt ifra bra eller normalt å gjøre hva de har gjort.Men hva ville du selv gjort??

  Jeg vil avslutte det hele med å si. Jeg tenker på dere, alle der ute i mottak rundt omkring. Det dere må igjennom av motgang og nedturer, for så ett evt avslag, det kan ikke være lett.

  • Beklager å måtte være den som forteller deg dette, for du har sannsynlivis høye tanker om deg selv og dine meninger, og jeg regner med de har vært viktige for selvfølelsen din lenge – men du har ikke peiling.
   Og selv om selvgodheten du føler har en verdi, så er skaden du påfører samfunnet så stor at det ikke lenger kan forsvares å la slike som deg få styre innvandringsdebatten.

  • Helt enig med deg!
   Selvsagt er jeg sterkt imot vold, hærverk, påtenning av hus, trusler osv. skal bli brukt som virkemiddel.
   Men hvorfor gjorde de det? kan det være for de ikke blir hørt eller tatt på alvor med dialog? Eller var det bare rett og slett hevn?
   Vi må få en helt ny asylpolitikk i Norge som i det minste funker. Alle har rett til å få sjansen til å leve et trygt og godt liv!

   De me rasistiske, barnslige grusomme kommentarene: vask kjeften med grønnsåpe og legg dere å sove i restavfallsdunken og aldri rør det norske flagg eller kalle dere nordmenn. Jeg skjemmes av dere!

  • JADA,,,,,,,, GI DEM TRYGD MED EN GANG DA VIL DU FÅ SE NOE RART,,DA REISER DE TILBAKE ,DA ER DE IKKE FORFULGT LENGRE ,,,LATSABBER DET ER DET DE ER FOR HVORDAN I HELVETE KAN DE JOBBE NÅR DE GNELDRER 6 GANGER FOR DAGEN

  • ….. enig, og paradokset er at 99% er menn. Kvinnene i disse landene lever vel i beste velgånde – det er bare menn som foeler ubehag og ser etter et nytt land for å begå kriminalitet.

   • kvinnene er banka blå, omskjert, surra inn i tørkle og bort gifta i 10års alderen til en 50 år gammel muslim gris. derfor er det bare 99% menn som kommer. den 1% av kvinner som greier å flygte fra terroren er ikke norske aviser intereserte å omtale, så derfør hører vi ikke noe om disse.

  • Er du helt steike stokk dum, ytterliggående islamist, hjernedød eller kriver du så mye dritt og tull bare for å provosere.
   Følger du med hva som skjer rundt i Europa og resten av verden?. Mennesker med mange forskjellige religioner har innvadert Europa de siste 30 – 40 årene men hvem er det som lager bråk, utfører terrorhandlinger, klager og syter mest, det er nettop og bare islamistene. Hvis disse personene har opplevd så mye grusomt der de kommer fra hvorfor i hel—- fortsetter de da med grusomhetene når de kommer til et fritt land og blir underholdt med hus, mat, klær, utdannelse og alt annet som de trenger. Få opp øynene din slukkis.

   Hver eneste islamist, med eller uten fast oppholdstillatels eller norskt statsborgerskap skulle vært utvist fra landet. Vi vil ikke ha VÅRT LAND mer rasert av disse ukultiverte menneskelignende gjenstandene.

   Nei det er langt fra normalt det de har gjort og det er endas lenger i fra å være normalt det vaset du skriver. Du spør hva vi andre ville gjort, det er et så dumt spørsmål at det fortjener egentlig intet svar. Jeg vil heller spørre deg om du vet hvorfor et land har lover å regler og om det er fritt fram for enhver idiot å akseptere disse eller sette fyr på bygninger hvis de er uenige. Slutt¨å skriv slikt vas, ta heller kveld, piss og legg deg.

  • Så, herjingen «er ett rop om hjelp,ett rop om frihet og ett verdig liv, i ett trygt og godt land?» Ja, da kan de nok hyle og skrike til de blir hese og blå i trynet. Drit og dra, din snillistiske idiot.

  • Mener du, HELT UTROLIG, å si at de norske innvandrermyndighetene gir avslag på asyl og oppholdstillatelser til folk som har lovlig grunn for å få opphold da må du dokumentere det og ikkke bare prate skitt. Det som er et faktum er at de har gitt opphold til folk som IKKE har lovligt krav. Du sier at det må gjøres noe med den norske innvandringspolitikken. Ja, du hadde vell helst sett at muslimene overtok den grenen av norsk politikk.

   Nordmenn gjør mye dritt og selger også narkotika, sier du. Ja, det gjør de sikkert men hvor mange etniske nordmenn er det i Norge i forhold til de med innvandrerbakgrunn, og hvem topper alle kriminalstatistikker. Du bør sette deg inn i saken du skriver om og ikke bare skrive dritt. Men det er vell helt naturligt for deg for islamistene skriver, prater og gjør ikke annet enn dritt og tull.

  • «evt. avslag» skal i teorien være absolutt avslag – da alle det er snakk om mht ventemottak er folk med avslag. De vil teoretisk få gratis kost/losji inntil man finner ut hvor de kommer fra eller deres hjemland blir bra nok for norsk standard til å ta dem imot.

   Så lenge Norge ikke gir negative konsekvenser for voldelige handlinger, vil det selvsagt fortsette. Likeledes vil innvandring være relativt høy så lenge man tilbyr gratis kost/losji uten konsekvenser.

   Man kan bestikke uland med uhjelp for å innlosjere folk i mindre komfortable enheter, da vil sikkert en del reise frivillig ut av Norge eller man kan la være å tilby gratis kost/losji. De fleste bor idag ikke på ventemottak, men hos andre.

 22. INGENTING KOMMER OVERRASKENDE FRA DISSE BANDITTENE.
  TRAKKER OVER LIK FOR OG FÅ MEST MULIG OPPMERKSOMHET.

  JILL

  • Jeg synes du skulle reise hjem og bygge demokrati i hjemlandet ditt !

   Og så kan du klage til menneskerettighetsdomstolen i strasbourg vist det er noen i ditt land som blir herjet med av det muslimske prestestyret der !

 23. Først til Divine: Kjenner mange muslimer jeg som drikker alkohol..

  Asylpolitikken er veldig dårlig i Norge. Bare se i dette tilfellet. disse asylsøkerne er kurdisk rakere (?), men har ingen ID-papirer.. Vel, da burde norske myndigheter i hvertfall sende de tilbake til det landet de var i før de kom til Norge.

  Men neida, Storberget & co sender heller ut barnefamilier som har vært her i flere år og er blitt integrerte i det norske samfunn.

  Eneste løsningen på dette for dagens dusteregjering er å si stopp til inntak av flere asylsøkere ( lykkejegere ), men det tør de ikke og gjemmer seg bak «internasjonale forpliktelser» osv.

  Total handlingslammelse!

  • Hvorfor skal de ha full returrett og gratis på toppen. Halvveis til Danmark får være mer enn bra nok. Det skulle ikke så mange turene til før resten fløy frivilligt og denne vår Qusling-regjering skulle vi bruk som et punktum for innvandrerhistorien i Norge med en gratis flytur til, ja nettopp.

 24. Akhbar!
  Flott nyhet!
  Disse muslimene har fått avslag og det er stor synd på de. Tenk kor forferdelig Norge er og hvor stygge vi alle i Norge er.
  Kan noen forklare meg hvorfor de kommer til Norge viss alt er så gale?
  Sitter de ikke på dette motakket frivillig og de kan dra ut og inn av portene så mye de vil?
  Mange av de som sitter der, de selger narkotika og ingen gjør noe med det pga de mangler id-papirer. Kan noen fortelle meg hvorfor de ikke sitter bak lukkede dører? De er her ulovlig, de skjuler sin identitet og driver med kriminelle handlinger. Slik jeg ser det, så blir det tatt jækla godt vare på. Hadde en nordmann gjort det samme, så hadde det blitt konsekvenser ja!
  Norge er et resultat av naiv sv politikk og snart kommer bomben…kanskje ikke idag, om 1 år eller 5 år…men på lengre sikt blir velferds Norge ikke lenger slik vi kjenner det idag. Hvorfor spør noen? Høg ledighet blant ikke etniske nordmenn og en regjering som idag ikke innser alvoret.

 25. Nå må FAEN i meg noen ta tak i dette (asylsøker) problemet en gang for alle. Har de fått avslag på asylsøknaden så se til helvete å send dem ut av landet. Drit i hvor de kommer fra, send dem rett i en forbreningsovn for min del, makan til ett naivt land Norge er.

  • Så du mener det er greit å la folk dø på barbariske måter, kanskje du ville skiftet mening dersom din familie ble puttet i en forbrenningsovn.

   • Ja, ja, ja det er helt greit, forstår du ikke norsk?. Opppfører man seg som en barbarer da må man regne med å bli behandlet som en barbarer. Et normalt tenkende og kultivert menneske ville ikke oppføre seg slik som 99% av islamistene og 99,999999999999 % av den norskislamistiske, quislingsregjeringen gjør.

 26. Ingen sympati fra meg.
  Ja ja-mon tro om ikke brannen et forsøk på å hale ut tiden ? Fengsel er kanskje bedre ? Send de hjem med tvang og innfør lukket asyl uten lommepenger -da blir det ikke attraktivt å søke asyl i Norge ! Kanskje noen får lyst til å finne tilbake til sin identitet ! Dette er pakk av første klasse !

 27. Kanskje jeg skal sette fyr på studenthjemmet jeg bor på for å få meg en bedre plass? 3x3m betong kan minne skremmende om et fengsel. Og studenter som fester døgnet rundt gjør det ikke lett å sove. Etter leilighet med strøm er betalt står jeg vel igjen med 300 kr i uka, og de skal tross alt dekke mat og andre utgifter…
  Kanskje ildspåsettelse er tingen for å får folk til å reagere……

  La oss brenne ned Kringsjå/Sogn/Bjølsen-studentby. Kanskje staten gir mer penger og aktivitet til studentene da.

  ;-P

  • Nei for guds skyld ikke gjør det. Du blir bare sendt på tvangsarbeid så Quislingregjeringen kan opprettholde en bra levestander for tullete asylsøkerene som flommer inn i landet.

 28. Når folk klikker så totalt, beviser de at de er for sprø uansett til å bli nyttige for landet, så avslag på opphold bør ihvertfall opprettholdes…..null arbeidskraft i sikte hos deler av den gjengen, de er potensielle uføretrygdmottakere om de skulle blitt her.

  • Det er jo det de er!!!!!!!!!!!!!!!!!!kan love deg en ting ,,at den dagen de får trygd,,da reiser de hjem,,merkelig da er de ikke forfulgt

 29. Kjør dritten rett til på fyllinga!! Halalkjøtt meg midt i ræva,gi de grisetarmer og en treskje!!!! de jævla svina! også blir de hentet i turbusser!!! DE burde vært fraktet i kuvogner. Hadde jeg htt det turbilselskapet hadde jeg sakt nei! tenk det foringer verdien på bussene, det at det har sittet individer som tørker seg i ræva med håndflaten og gnidd det på setene etterpå! De burde vært fraktet vekk på oksekjærrer trokket av de selv.

 30. Jeg syns vi bør få egen halal slakter.
  I følge Dagbladet er p.g.a kjøttet ikke er slaktet i følge HALAL, og for lite betalt.

  Så her er meny forslag:

  Frokost består av eksotiske frukter, samt ett glas rødvin

  Lunsj, Valgfritt mellom varm eller kald lunsj (alt behandlet av halal slakter)

  Middag halal slaktet porter stek, grillert og flambert med Napoleons kake til dessert.
  Drikke: Rufino rødvin flaske til hver av beboerene, med Ludvig 16 Cognac til Kaffen.
  For de som ikke kan drikke alkohol, spesial importert kilde vann fra Sveits.
  Så til lønn for og oppføre seg pent, samt holde seg unna kriminelle aktiviteter NOK 275.000,- pr. år

  • Hvis det er muslimer du sikter til så drikker de ikke rødvin! Eller noen annen form for alkohol. Hvis de er opptatt av at kjøttet må være halalslaktet ville det i alle fall vært dumt om de ga blaffen i regelen om å ikke drikke alkohol!

    • Har selv sittet med flere muslmer og nytt grillbacon til øl og ac/dc på stereon. Der er fanatikere, og så er der vanlige mennesker med en sunn religiøs holdning.

     • Jeg kjenner også kristne som stjeler, bedrar og driver hor også.. vi er bare mennesker =)

     • Hahahahaaaaaaa, vanlige mennesker og sunn religiøs holdning. Nå er det vist jaggu på tide at jeg skjerper meg og begynner med kjønnslemlestelse av småjenter, tvangsgifter mine døtrer, slår og underkuer min kone, slenger noen bomber inn i folkemengdene sånn dann og vann og tilber en gammel pedofil fyllefant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *