Islam eller ytringsfrihet

Oppdatert 16. oktober: Ikke en gang islammisjonær Abid Q. Raja passerer nåløyet hos sine trosfeller. VL: Abid Raja «bør bannlyses og boikottes».

 • VL: Adresseavisens ledelse grep inn og kastet 90 000 aviser. Redd for at en tegnet ytring om karikaturstriden kunne provosere muslimer og sette medarbeideres sikkerhet i fare.

1. oktober:

 • TV 2: Den islamske konferanseorganisasjonen OIC fordømmer Flemming Roses bok «Taushetens tyranni.» VL: Egyptisk pave beklager korankritiske uttalelser overfor sinte muslimer. VL: Kagge forlag dropper utgivelse av bok om Muhammed. Vil ikke begrunne avgjørelsen. VL: Tidligere kirkerådsleder Oddbjørn Evenshaug støtter trykking av karikaturer. -Vi må ikke bøye oss for press mot ytringsfriheten, skriver han i sin blogg.

– – – – –

Det finnes personer som vil sprengeavishus og ta liv for å hevne det de oppfatter som krenkelser mot sin religion, Islam.

Faksimile VG

Problemet kan imidlertid ikke isoleres til å si at det kun er et svært lite mindretall av muslimer i Norge som er villige til å gå så langt som terrorangrep for å forsvare profeten Muhammeds krenkede ære. Det er noe som bygger opp under og i gitte situasjoner kan trigge slike personer.

Når talsmenn og imamer, som hevder å representere de muslimske miljøer i Norge, stiller seg bak definisjonen av at ytringsfrihet og tegninger av Muhammed er grove krenkelser overfor Islam, kan de oppmuntre potensielle terrorister. Selv om det store antall påstått krenkede muslimer ikke selv ønsker å støtte terror, kan deres aksept av at ytringsfriheten/tegningene er en krenkelse av profeten Muhammed, kunne oppfattes slik: «Tegninger er en krenkelse, og vi muslimer står samlet i motstanden mot slikt.»

Faksimile VG.


Talsmenn for muslimske miljøer i Norge og imamer her til lands må konfronteres med om ikke det er deres fundamentale syn på Muhammedbilder som gir grobunn for at mer eller mindre forvirrede trosfeller kan forsvare Islam og profetens påstått krenkede ære med terror og vold.

Dersom norske muslimer utvetydig og bredt hadde akseptert at Muhammedbilder er en del av Islam, at tegninger også er en del av ytringsfriheten, og at ytringsfriheten er en del av de verdier det moderne landet vårt bygger på, så hadde potensielle terrorister som så angrep på ytringsfriheten som et forsvar av Islam, vært marginalisert.

Norske muslimer burde kanskje lese og spre videre til sine trosfeller slikt som fremkommer i dette innlegget:

Muhammedbilder er vanlige i  muslimske land.

Noen må velge mellom å enten akseptere den snevre definisjonen av Islam, den som ikke godtar blant annet avbildninger, eller å forsvare ytringsfriheten.

Den dagen muslimer flest i Norge kan akseptere at det er lov til å trykke for eksempel Muhammedbilder i en norsk eller dansk avis, uten at det skal skape raseri og grobunn for vold, har de valgt ytringsfrihetens side.

De tause oppfattes, eller kan av talsmenn for ekstremislam bli fremstilt, som at de står på Islams og den krenkede profetens side, der terroristene også mener de står. Sammen med mange andre muslimer.

Mer om noen av Islams talsmenn i Norge:

Islamkrigerne.

Du har ballen, Rana.

Bekjemp dem der og støtt dem her.


[polldaddy poll=3834894]

Mer om terror og PST:

Siste nytt fra Politiets lekkasjetjeneste.

Viktige terrorstøttespillere i Norge.

Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

 

Mer:

VG, TV 2: Advarsel om terrortrente islamister på vei tilbake til Europa.

VG: Norske selskaper får veiledning i terrorberedskap fra PST, NSM og POD. TV 2: PST vil berolige: Mikroskopisk sjanse for å bli rammet av terror. VG: «Operasjon Neptun» skulle avsløre terrorplanene. TV 2: Fengsling for åpne dører i terrorsaken. VG: Drap på tegner ville gjort norske muslimer glade. VG: Norske muslimer, men ikke «sjefimam» Mehboob ur-Rehman og andre imamer, uttaler offentlig at terrorplanleggeren tar feil. VL: Drap på Westergaard ville gjort norske muslimer glade. VG: Alisjer Abdulaif skiftet navn til David Jakobsen (31) for lettere å skaffe seg jobb i Norge. Nå er han siktet for terrorplanlegging. -Jeg er hverken tyster eller terrorist. VG: Kina sier islamske krefter i øst-Turkistan også truer Norge. VG: Advokaten  sier kinesiske myndigheter tar feil om at Mikael Davud er medlem i East Turkestan Islamic Movement. VG: (Journalist Pål Refsdal valgte å konvertere til Islam i Taliban-fangenskap. Et annet alternativ var å bli halshugget.) VG: (Refsdal: Norsk utenrikspolitikk er preget av saueflokkmentalitet. Norske redaktører er feige og journalistene lager hotellromjournalistikk.) TV 2: Kurt Westergaard regner med å leve med trusler fra muslimer og med livvakter rundt seg resten av livet. -Jeg er rasende, jeg finner meg ikke i det. VG: Fengslingsmøte i terrorsaken trolig for åpne dører. VG: Terrorekspert Magnus Ranstorp: -Ekstremister har sett seg fore å ramme Jyllands-Posten. VL: Medsiktede Mikael Davud har tilstått terrorplaner mot kinesiske interesser. Ville hevne drept familie. TV 2, VG: Medsiktet i terrorsaken, Mikael Davud har i avhør innrømmet terrorplaner mot kinesiske interesser i Norge. VG: -Vi planla å skaffe skytevåpen og drepe avistegneren. VG: Kona og barna plassert på hemmelig sted. Strenge sikkerhetstiltak rundt familien til den terrortiltalte som tilsto. TV 2, VG: PST går bort fra teori om terror på norsk jord. TV 2: Sjefredaktør i JyllandsPosten: -Sjokkerende nytt.  TV 2: Dansk bombemann ble far i fengselet. VG: Westergaard: -Terrorplanene fra Norge er uhyggelige. VG: Dansk etterretning: -Danmark er et prioritert terrormål. VG: We were planning to blow up Jyllandsposten. VG: Mistenkt tysker i Afghanistan avslørte terrorplaner mot flere europeiske mål.

Annonser

48 tanker om “Islam eller ytringsfrihet

 1. HELT ENIG MED BL.A. ‘SINT’ OG ‘KK’!!!
  Og til den som skrev om at vi naa har 1 mill. muslimer i landet: men saa se og stem paa de partier som vil ha slutt paa ikke-vestlig innvandring, da vel!!! Det aa stemme er da noe vi fremdeles har lov til her i Norge!
  Dere maa en gang skjönne at med röd-grönne vil det aldri bli noen annen politikk enn det aa fö resten av verden via ‘utviklingshjelp’ og aa dra saa mange som mulig hit til landet vaart. For aa ödelegge det. De gjorde det samme ved begynnelsen til 2. verdenskrig: landet hadde ikke noe militaere aa snakke om og saa og si ikke vaapen aa forsvare seg med! Haaper ikke dere har glemt dette??
  Jeg kaller dem landsforraedere!!! For de gir bort landet vaart til utlendinger, of attpaa til til barbarere (muslimer)!
  Enig med dem som sier til muslimer i Norge: KOM DERE UT !!! Vi vil ikke ha dere her lenger!!! Dra tilbake til denspetiktanken dere kom fra, som en skrev i sitt innlegg her forleden! Dere passer ikke til aa leve i frie samfunn som de vi har her i Vesten, med den sekten dere tror paa saa fanatisk!
  Og enig med det en sa om Störe: saa langt sitter han oppe i Holmenkollen, et stykke unna muslimene; men hvor lenge tror han det vil vare??
  Og saa denne Storberget, som vil gi alle barn oppholdtillatelse i Norge!! Snakk om aa vaere gaatt fra vettet!!!
  La oss sörge for aa velge inn helt andre politikere ved neste valg, slik at vi i alle fall gjör det vi kan for aa faa en slutt paa denne vanviddspolitikken i Norge! La oss slutte aa legge henda i fanget og tro at denne innvandringen er en skjebne vi har faatt, la oss GJÖRE NOE FOR AA FAA SLUTT PAA DET!!!
  Noen innlegg her er sikkert ikke det en ville kalle avveide og politisk korrekte; MEN VI ER SAA DRITTLEI AV IKKE-VESTLIGE INNVANDRERE OG ALT SOM FÖLGER MED AT VI IKKE GREIER AA SI DETTE PAA EN ANNEN MAATE!!! Naa maa vi sörge for at det blir slutt paa dette, för det blir en revolusjon eller religionskrig! Tro meg: vi har til felles med alle europeiske land at VI HAR FAATT MER ENN NOK AV SAERLIG MUSLIMSK INNVANDRING! BEGERET ER FULLT!

 2. Den barbar ideologien islam og dets hat og vold veiviseren og dopapiren ( koran ) og parasitter (troende muslimer) er svært verdiløse tema derfor det er nytteløs å diskutere med dem å bruke masse krefter og energi om. La de viruser og deres manifest tilbake til sitt eget kloakk ( islam og dets lær ).
  Vi i veste har et svært viktig plikt å bevare godt ytringsfrihet,likstilling, menneskeverd,demokrati ,……. som er inkludert i sivilisasjon med neb og klør ved bruk av ALL mulige midler .
  For islam/koran/muslimer/muslimske land sivilisasjon/dialog/forsoning er HELT FREMMEDE og uakseptabelte ord og de har absolutt ingen peiling om det. De forstår BARE ekstrem og harde maktspråk, NOT ANOTHER LANGUAGE.

  • La Mahtab bjeffer la andre snakker om Islam eller muslimer, våres troende øker og vi kommer til å like Islam mer og mer dag etter dag.
   Islam er våres først,liv og sist.
   Islam lærte oss å respektere alle som er muslim eller ikk muslim.
   En som Mahtab Mirani kan bjeffe så mye han vil, men det ikke redusers et ord av den VÅRE BOKE QURAN.

 3. ingen i norge er trygge så lenge nordmenn og amr er i muslimske land. pell dere ut og gjør norge trygg. om en afg blir drept av norske solldater, og drepte har familie i norge. redd det vil smelle her,dere dreper afg og afg vil drepe dere. igjen ser vi vvestens sanne ansikt,de lærer aldri av sine feil. de trykker tegningene igjen, gir dere ikke før noen sprenger dere. t.o.m dyr lærer av sine feil…………..

  • Dobbeltmoralen lenge leve sier jeg. Muslimer legger skyld på alt som kryper og går, nå er det politikerne og ikke mannen i gata som har sendt soldater ned. Da er det plutselig vår skyld hvis det skjer noe i Norge.

   Da kan jeg jo snu det på hodet og si: Så lenge en muslim skader/dreper et menneske så er jo alle muslimer skyldige, dere kan jo ikke da klage hvis vi sender ned folk til og rydde opp.

   Du sier vesten viser sitt sanne ansikt, da må jeg si at da viser jammen dere også deres sanne annsikt. Vil drepe mennesker pga en tegning, det sier jammen mer om dere en oss.

  • Kan ikke du heller dra hjem å prøv å gjør ditt land trygg, isteden for at du sitter der du sitter, å klage på alt i landet, som har gitt deg ALT du har rundt deg!

   Utakknemlige f a n…

  • Hvis dyr lærer av sine feil?, hvorfor lærer ikke de islamistiske dyrene det, da?. Er det fordi de tilhører slangearten, de aller laveststående amøbene?????????????????.

   Ja, tegningene trykkes og trykkes og nå skal de til å trykke tegningene på toilettpapir. Har også hørt at det skal gies gratis til muslimene så de kan slutte med å bruke tommelfingen. Ja, ja, utviklingen går fremover for dem også.

 4. jag førstår inte de som lider av det primitiva tankesættet «..hur många av er ska vi behøva sprænga innan ni børjar gøra som vi vill…» hur tecknar sig værlden før en sådan person igentligen? ær det oførmågan till att tænka så dumt som gjort ..och fortfarande gør… det møjligt før oss i «væsten» att så totalt dominera planeten?

  jag ser før mig hur personer som den som står bak kommentarerna till «portretpikken.norge!», sitter och gømmer sig i det mørkaste hørnet i sitt hem. sånna som det sitter dær, illaluktnade och svettandes, i sin kathtåke och svamlar om hur de minsann inte ær rædda før «hvitskallarna» ..pfff… och hur «hvitskallarna» ska sprængas hit och dit.

  fega stinkande lilla kryp. stick ut huvudet ur dit gømstælle och visa dig, så ska vi se hur tuff du igentligen ær!

 5. Jeg tror ikke folk (les: nye landsmenn) ser konsekvensen av å forby ytringer (i skrift og tale) som kan støte enkelte personer. Hvem setter grensen? Skal vær enkelt som føler seg støtt kreve et forbud? eller skal 100. 1000 eller10.000 kunne kreve et forbud?

  Faren med å begrense ytringsfriheten er at den etter en stund kan blir borte noe vi ikke er interessert i!

  Et krav for ytringsfrihet er at den IKKE har noen grenser, hverken i tale eller trykk (bilder, tegninger, kritikk). Ytringsfriheten er nedfellt i Norges Grunnlov. Ved å innskrenke denne går vi på bekostning av grunnloven og det norske folk vil være taperen.

  Jeg ser klart at anti-demokratiske krefter er i ferd med å bruke vårt demokrati til å oppnå egen vinning ved at de i små steg prøver å begrense det norske folks handlefrihet.

  Mange muslimer krever respekt fra nordmenn. Til det vil jeg si at respekt er ikke noe man krever eller får, det er noe man må gjøre seg fortjent til. Første bud i dette er å selv respektere nordmenn, våre vaner, vår kultur og ikke minst det helligste av alt – nemlig ytringsfriheten. Gjør man ikke det så fortjener man ikke respekt.

  Jeg må si jeg reagerer mer og mer på hvordan gjester i vårt land oppfører seg. Hadde vi oppført oss på samme måte i en del muslimske land hadde vi blitt steinet, dømt til døden etc.

  Når man så her for leden en videosnutt av en kvinne som blir steinet så gjør det meg virkelig til en enda hardere motstander av islam. Om disse muslimene i Norge virkelig støtter koranen er de vel også for steining og barbariske straffe metoder………

  nei for all del må vi verne om den Norske kulturen og ikke la noe rokke eller endre ved den.

 6. Blir folkeforbanna når jeg tenkter på den skaden som muslimer gjor mot Norge, I Mohammed’s tid så var det jo normal og vere litt gay, butt fucked var en naturlig del av seksual livet så det er jo patetisk og tenke på hvor elendig muslimene er of folge opp sine egne tradisjoner, vel muligens ikke de butt fucker jo Norge og Europa hver forbanna dag.

 7. Det er trist hva som skjer i Europa for tiden, og dessverre er vi i Norge ikke noe unntak. Politikerne forstår eller vil ikke forstå hvor alvorlig denne utviklingen er, og derfor blir ingenting gjort fra deres side. Som vi alle vet finnes det bydeler i Oslo hvor mange er redde for å gå ut alene, hvor kvinner som ikke går tildekket blir mobbet og hvor etniske norske barn må bytte skole. Vi har terrorister som hadde planlagt å angripe en dansk avis og den kinesiske ambassaden, vi har familiefedre som pga av integreringsproblemer dreper hele familien, vi har Krekar som truer Erna Solberg på livet. Hva er det neste?

 8. Hmmmm…Hvor lenge er det siden kristne sist drepte i sin guds navn for å hevne krenkelser mot sin gode jahve? Igår? 5 sekunder siden? Noe sånt. Er ikke så veldig lenge siden Arnulf Øverland ble siktet for og stilt for retten for blasfemi heller igrunn. Hvordan ble Norge kristnet? Med vold og blod og trusler om død. Fundamentalister er fundamentalister uansett hvilken gud de sogner til.

  Her er forøvrig et faktum: Det overveiende flertall av muslimer er som det overveiende flertall av kristne fredelige mennesker som har nok med sine egne liv. Denne etterhvert konstante hetsen mot muslimer her i landet tjener kun til økt splittelse i Norge, og ildner opp under nettopp slikt hat som gjør at folk føler seg undertrykt og diskriminert. Man oppnår altså akkurat det man spår vil skje ved denne strategien. Muslimene forsvinner jo ikke bare fordi det er en god slump av befolkningen som mister hodet i frykt, og kjører på med diskriminerende propaganda slik du her gjør…At mohammedbilder forekommer er absolutt tilfelle. Å påstå at de derimot er vanlige slik du gjør er i beste fall en grov overdrivelse. Jeg vil kalle det en ren og skjær svart løgn. Er det for å få virkeligheten din til å stemme med kartet ditt?

  Har det falt deg inn at mange av de mest bakstreverske fundamentalistene kommer fra rimelig uopplyste land som ofte har null ytringsfrihet? Har det falt deg inn at det kan være vanskelig å komme hit og umiddelbart skulle måtte være innfødt nordmann for å bli godtatt når man har levd i et krigshelvete i Somalia i 30 år? Neppe. Du har vel ikke gått sulten en dag i ditt liv, og slett ikke sett kona og dattera di bli voldtatt til døde. Du aner ikke hvor sinnsykt godt du har det tydeligvis. Tror du det hjelper på fundamentalismen med denne etterhvert noe fundamentalistiske anti-islamismen du og plenty andre her i landet bedriver?

  Du snakker om ytringsfrihet, men vil tydeligvis fjerne trosfriheten. Har Norge blitt rammet av mange terrorangrep hittil forresten?

  Til sist vil jeg bare gjøre det klart at jeg ikke nærer noen varme følelser for noen religion, og anser slikt for å være til for de som ikke evner å være voksne og ansvarlige. Jeg har også min egen lille tegning på facebook

  http://www.facebook.com/photo.php?pid=4761599&l=b3e1297302&id=708686808

  av profeten, så nei, jeg er ikke islamist heller. Men jeg vil verne om de få friheter vi har i dette landet. Måten å gjøre det på er å være inkluderende, ikke eksluderende. Vi trenger egentlig bare å dra ræva vår ut av afghanistan (hvor vi ikke har noe å gjøre uansett) så vil vi nok være trygge som i mors liv 😉 Dersom du seriøst tror islamistene synes det er verre med noen tegninger enn at vi okkuperer afghanistan er du jo bare en dust 😉

  • Til euquid: Nøyer meg med å kommentere noen av dine feil.
   Du fremstiller saken om Øverland slik at det kan oppfattes som forsvar av muslimers raseri mot ytringsfrihet og som et forsvar mot religionskritikk. Det blir jo helt feil. Øverland ble jo faktisk ikke dømt for blasfemi, noe som viser at vi i Norge er kommet et stykke videre enn religionsslaveri.

   At kristendom ble innført med hård hånd for 1000 år siden av «nyfrelste vikinger» betyr da vel slett ikke at muslimers like eller verre barbariske metoder 1000 år senere kan forsvares? Verden har da utviklet seg.

   Du tar feil om fundamentalister i Islam. De moderate stemmene er i tilfelle kraftig underrepresentert i Islam her til lands.
   Forhåpentligvis kan Walid al-Kubaisis prosjekt, med flere, endre på det.

   Nøkkelen til endring er at nordmenn og norske myndigheter må slutte å høre på imamene, og slutte å gi Islamsk Råd Norge (imamene) makt.

  • Det er ikke terror nordmenn (ja, nordmenn) er redde for. De færreste bekymrer seg for større konsekvenser av hva Norge bedriver i Afghanistan, på tross av frykten avisene febrilsk prøver å spre.

   Det vi er redde for er derimot ganske hverdagslige ting. Å ta seg en tur langs Akerselva på kveldstid uten å bli ranet, voldtatt eller knivstukket – eller kanskje liksågodt alle tre. Å kunne ytre oss fritt i vårt frie demokratiske land uten frykt for trusler og fysisk vold. Å få lov til å si vår oppriktige mening om ting uten å få et stempel eller bli kalt dum og uopplyst av et meningsmonopol.

   Jeg tror ikke noen her inne betviler at folk fra Somalia har hatt drittkjipe liv, og jeg tror ingen av oss helt kan forestille oss hva de har opplevd. Og nettopp dette du poengterer er også poenget mitt, men mens du følger det opp med en jantelov-inspirert konklusjon, er jeg mer fristet til å spørre hva de da gjør her. Hvordan kan man plassere et menneske som aldri har opplevd annet enn krig og elendighet hele sitt liv, med alt det måtte medføre av mentale traumer, i et annet land og så regne med at alt skal gå rosenrødt fordi dette er jo så bra land å bo i (VERDENS BESTE MÅ VITE DET SA FN)? Vi har ikke nok ressurser til å tilby mentalhjelp til våre egne, og et menneske med den bakgrunnen har *null* forutsetninger for å fungere i vårt samfunn. Vi snakker her om årevis med terapi for å ha noen kjangs til å kunne fungere i og bidra til vårt samfunn. Når det ikke tilbys, når vi ikke har kapasitet til å gi den oppfølgingen, er det ikke rart at de knivstikker tilfeldige folk på trikken.

   Nå er du sikkert fristet til å brøle «RASIST!!» og peke fingeren din mot meg, men dette er ikke et rasespørsmål, det er et kulturspørsmål, og denne forskjellen er viktig å forstå. Det er politikerne med skylapper store som hus jeg er sint på, ikke negre, pakistanere, jøder, sigøynere eller hvem det måtte nå være. Vi har nok med vårt eget, og har simpelthen ikke kapasitet til å håndtere disse tusenvis av spesialtilfellene vi forventes å leie gjennom livet. Jeg har ingenting imot svensker eller polakker som kommer hit for å jobbe, og det har ikke en dritt med hudfargen deres å gjøre.

   Sier man «Norge for nordmenn» regnes man som nasjonalist og/eller rasist, men hva om man sier «Norge for nordmenn og andre som er tilpasningsdyktige norsk samfunn»? Hva er man da?

   – Harald

 9. In the United States, a new law proposal called The Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA) was introduced last week, and there will be a hearing in front of the Judiciary Committee this Thursday.

  If passed, this law will allow the government, under the command of the media companies, to censor the internet as they see fit, like China and Iran do, with the difference that the sites they decide to censor will be completely removed from the internet and not just in the US.

 10. sett utenfra og gjennom endel år så har dette skjedd med det norske folk:

  1. Presset til å møte verden som vi var beskyttet fra.
  2. Blitt mer ekstreme. Nordmenn har uten å være realister blitt nødt til å ta standpunkt de ikke har bedt om. Slik skaper man rasisme, hat og frykt. Når man føler myndighetene styrer over hodet på en så skjer det sakte og sikkert en bevegelse man ikke stopper så fort. Så mye for en haug utdannede sosionomer, antropologer og psykiatere. Helt meningsløst.
  3. Det finnes mange flere venstreradikale som høyreradikale i politikken. En polarisering som er helt unaturlig for et velferdssamfunn. Hva er grunnen til det?
  4. Det kan være det er uungåelig men normenn har også måttet tilpasse seg et internasjonalt, europeisk samfunn som vi heller ikke har bedt om. Hvordan ble det slik? Hvor sterke står vi egentlig når det kommer en stor krise som vi foreløpig har vært skånet for men som 100% kommer?

  Jeg må innrømme at tiltro til systemet har forsvunnet mer og mer og også respekten for politikere er dalende. Er vi inne i en 100 års periode hvor demokratiet står for fall etter en vekst på de siste 300 år? Alle store imperier har falt og statistisk ser det mørkt ut.

  Her er det vel bare å stå å vente på mørkemenn med satans bibel i hånden.

  Det som forundrer meg mest er nok dette: kvinner som leker med ilden i verdens beste land for kvinner. Kvinner som står for fri innvandring og åpne armer mot islam har ikke skjønt det!

  Min drøm: Når alle kvinner er frigjort og selvstendige og kan stå frem og fortelle hvor blinde de har vært i sitt religiøse fengsel. Slik har mange kvinner bundet til sekter og rariteter stått frem og fortalt at de var hjernevasket. Er synd lille norge har blitt en del av dette. Er så utrolig lei å lese om alt som har med islam å gjøre. HVER ENESTE DAG!!

 11. typisk vesten de skaper unødvendig hat blant mennsker. ytrigsfrihet som kan skade mennsker bør forbys. idiotene som tegnet og trykket bør faen meg tenkt litt lenger. hvorfor må dumme mennsker provosere relgiøse mslimer. hvorfor ikke vise respekt? slik de viser kristendom? vesten skaper problemer ,hvor mange må bli sprengt før hvitskallene forstår at det finnes folk som er anderledes enn disse vantro likbleike dansker og nordmenn. hvorfor lærer ikke vesten av sine feil?
  jeg støtter ikke ytrigsfrihet som kan skade andre mennsker. vi bør sette grenser!!!!

  • til potetrepublikken.norge!:
   jeg skjønner faktisk ikke hvorfor du er i norge? kan du ikke bare flytte vekk herfra? er jo ingen grunn for å være i norge for deg. jeg ser bare en grunn og det er å snylte på et rikere land enn der du opprinnlig tlhører. åssen føles det å bli sett på som skadedyr og snylter??? din glede over døden er motsatt av våres glede over livet. derfor er vi sort og hvit, jin og jang. vi trives ikke med dere og dere trives ikke med oss så kan dere ikke være så snill og reise vekk herfra?

  • Alltid moro å lese kommentarene dine.. Du klager på vesten hele tiden, å sier vi er rasister. Du sier at du støtter ikke ytringsfriheten, men bruker den til fulle når du klager på landet du er i..

   Du sier vi klager på muslimske ledere.. Ja det er vi i vår fulle rett så lange dem gjør ting som ikke vi er enige i.. du vet ytringsfrihet.. Du kaller oss likbleike dansker og Nordmenn for vantro.. hmm.. Vel det er det jeg mener at du er.. Du tror på en pedofil «leder» som i mine øyner ikke gjorde noe stort for noen.. Dere har så mye hat å rasisme i deres tro at den burde vært bannlyst, er mer en sekt, enn en tro..

   Du spør hvorfor vesten ikke lærer av sine feil.. Vi gjør det.. Vi godtar ikke lenger oppførselen til ekstreme muslimer.

   Du spør hvorfor dem som tegnet og trykket disse bilden ikke tenker lengre.. Hvorfor kan ikke du tenke lengre en til din egen nese? Hvorfor er du så trangsynt? hvorfor er du så rasistisk? hvorfor lyver du? ( har tatt deg i en rekke løgner tidligere, å du vet godt hva jeg snakker om.. )

   Nei du sier vesten skaper hat, men det er nok mer sjalusi.. hvorfor kommer slike som deg hit? å jeg snakker ikke om muslimer, men om slike hatfulle, triste og trangsynte mennesker som deg.. Dere kommer hit fordi vi har det dere ikke har, penger og et samfunn som fungerte.

   Så kommer du vel med en fatteslig kommentar om at vi stjal alt fra dere, å at dere har bygget opp landet vårt.. Vel du tar feil.. Vi ( Norge ) har ALDRI stjålet noe fra dere. Å du/dere har aldri bygget opp landet vårt! Du/dere var ikke her i etterkrigsårene da skipsfarten var det som bygget opp landet vårt! Oljen på 70 tallet var på vår sokkel ( eiendom ) At vi er i andre land nå er en helt annen ting, vi er det landet som faktisk hjelper til å bygger opp andre land. Å du hører ALDRI fra normale mennesker at vi stjeler noe..

   Fakta er at det du kommer med, kommer fra ekstreme muslimske ledere som slik som kreket krekar.. Som vi alle vet har en skrue løs…

   Gleder meg til neste gang jeg leser et av dine latterlige innlegg..

   • HVOR STÅR DET jeg er imot ytryngfrihet? mot ytringsfrhet som misbrukes,og kan sette liv i fare. lover som skader folk,bør forbys. OG vi alle veit hvem som er pedofile hehe prester ,og nordmenn ligger på topp. bor en liten lommemann i fleste nordmenn trur jeg. kan jo tegne dine barn blir tatt i ræva,av krekar. og kalle det ytringsfrihet!? innleggene dine er lattlige,du må slutte å røke……det hjelper lite hva du syns om muslimer,dere okkuperte muslimske land,undertrkt og drevet terror i flere hundre år. alle krigene i muslimske land, som vesten drver,alt pga naturressasurser. merklig nok er vesten der. at muslimer kommer hit,er vel deres egen feil,slutt med krig,trekk dere ut fra alle muslimske land,bare kan dere be oss å flytte tilbake. inntil da blir vi her,og gjør det samme som dere gjør i afg. dere trer deres demoktati over huet på muslimene,og vi skal tre islam over huet på dere. MEN VI BRUKER IKKE VÅPEN,SLIK DERE GJØR I AFG. og tru ikke at norge ikke stjeler noe,dere støtter usa,som stjeler fra hele verden.selv selger dere våpen til shit-rael og kaller dere fredsbevarende hahaha alle veit norge utnytter afrikanske land som nigeria angola osv,alt velferd i norge er bygget av å utnytte fattige land,med korrupte ledere. Ja vesten skaper hat,og provoserer muslimer. jeg selv er ingen troende muslim,men støtter heller ikke taliban al-qaida osv..
    disse gruppene har ingenting med islam,de er kun ute etter makt. med de provoserer ikke med å brenne biblen,så vesten med bush obama i spissen er ingen bedre enn taliban eller al-shabab. gi dem thnsk stridsvåpen,så vil du se selvmordak. vil slutte. så vesten er faen ikke noe bedre enn muslimene. du skriver vidre jeg er trangsynt, hva med deg?? har lest alle innleggene dine,og kun negative ord om muslimer,skulle tru er tasist,ikke et ord postivt om muslimer. du trur du er mye bedre enn meg!? veit du er mer ødlagt i huet mer enn det jeg er,for du er jo norsk. fakta jeg kommer med er ikke fra noen ledere,fakta er at jeg er dritt lei av alt hatet dere nordmenn sprer.dritt lei alt det negative dere skriver om alle muslimer.dritt lei småting,blir førstesidetrykk bare det er en muslim som gjør noe galt. altså en gjør noe galt,og folk som deg skylder på alle!! dumme folk som meg leser dumme innlegg som du skriver,og blir forbanna. føfer til jeg skriver dritt tilbake. her har du svaret mitt.

    • Blir for dumt og si at vi har okkupert land i mange hundre år, hvis du hadde giddi og lest litt historie hadde du faktisk sett at Norge har vært underlagt flere land, hvorfor tror du vi feirer 17 mai.

     Som det ble skrevet over her så har ikke Norge utnyttet noen. Norge var regnet som et u-land etter krigen, mange var fattige, men vi hadde mennesker som tok i et tak og ville bygge opp landet. Ja vi hadde flaks og fant olje.

     Og du sier du er dritt lei alt hatet til Nordmenn, virker mer som du er den som hater mest. Jeg er så norsk man kan bli og har muslimske venner som slett ikke oppfører seg som du og slenger ut hat hele tiden.

   • og jeg skjenner ingen muslimske ledere ogi kke er jeg i moske. helt vanlig fyr med jobb hus bil båt.vil leve livet,dritt lei alt pisspreket om alle muslimer terrorister osv….dritt lei folk skaper probler for andre mennsker,de tegner skriver dritt om hverandre. hvorfor lar de ikke folk leve som de vil!?? hvorfor tegne ,når han veit det blir kaos,og folk kan bli drept!? han gir faen i folk kan bli drept,han tenker kun på seg selv. hvordan kan jeg støtte en slik mann!?

  • Enten så har vi ytringsfrihet eller så har vi diktatur som du foreslår. At du skal bestema kva eg kan seia, skriva eller gjera er for meg diktatur. At du ikkje støtter ytringsfrihet som kan skade andre mennesker finner eg bra. Då støtter du ikkje sjølvmordsbombere som ytrer seg på eit fulstappa torg midt i afganistan blandt sin eigen befolkning der mange blir drept av ytringa deira. Du støtter ikkje steining av jenter som ytrer frampå at dei er blitt misbrukt seksuelt av ein mannelig trusfelle, til offentlige myndigheter.

   Det paradoksale er at ytringsfrihet er avgjørende for å ha religionsfrihet. Du kan ikkje ha frihet til å velge den religionen du vil, vis du ikkje kan uttrykka det. Det er med andre ord takka vera ytringsfriheten at du kan seia at du er tilhengar av den rette religion og ikkje ein vantro nordmann, uttan at det står religions politi på døra di som vil steina deg med eit lass singel.

   Vi bør ikkje starta å setja grenser for ytringsfrihet, men heller oppmoda om gjensidig respekt for andre si tru. Og då er vel neppe det å kalla andre for vantru likbleike ein plass å starta eller?

  • TIL : POTET(HJERNE )-REPUBLIKEN

   Du bare bjefe som en stakkars hund.
   hvis du hater Norge og Vesten kultur, hva fæn du gjøre her da?..
   Du er bare en stakkars asylsøker som burde være takknemlig til det Norske folket for at du fikk oppholdstillattelse for å bo her .
   Vi trenger ikke mere kakkerlaker som deg her i landet og husk å ta med din hellige toalett papir(koran ) og noen kilo potetter til dine stakkars kompiser som holde på å død av sult i den jævla og miserabel huler der du kommer fra..
   UT AV LANDET, JÆVLA KAKERLAK !

  • Hehe.. Kjære lille potet, skjønner du ikke at det er du som sprer hatet her? lenger opp tok jeg deg i å «true» en person. Du har truet meg tidliger, å sikkert en rekke andre som er så «uheldig» å være uenig i ditt hjernedøde livssyn. Du blir provosert av noen som tegnet et bilde, som ikke har med deg å gjøre.. hva forteller det om deg?
   Du spør hvorfor vi ikke viser respekt.. vel vi skal alle vise respekt, men er det noen som virkelig SKAL vise det, så er det slike som deg som ikke er født og oppvokst i landet!

   Syns det er hysterisk morsomt at du kaller oss vantro likbleike Nordmenn og Dansker, Det er jo rasisme i det du sier.. Du som sier at du ikke er rasist… hehehe.. du er bare latterlig!

   Til din info så er ytringsfriheten noe som alltid vil være i dette landet, å våre lover og regler gjelder uansett hva du sier.

   • og du har vel aldri truet meg eller muslimer i norge?? klart jeg er rasist tilbake,når nordmenn skriver dritt om alle utlendinger. det hater jeg å lese, alle er faen ikke like!? les alle innleggene så vil du sjønne hvorfor jeg blir forbannet. og jeg er gla ytringsfriheten finnes,men misbruk er jeg imot. og det er det media driver med, ikke pga jeg er muslim. men at det er galt å fornerme andre mennsker. slike som deg vil bare forstå når det smeller i norge eller danmark. jeg har levd fredlig i norge mange mange år,og siden 9-11 propagandaen usa startet har fleste nordmenn blitt hjernevasket. men har også muslmer i midtøsten osv.. jeg syns det er galt å fornærme andres tro. jeg ville aldri tegnet jesus,og brent norskeflagget. for jeg veit det er galt. men tydligvis så støtter du slike handlinger,og det er skremmende,og det skaper unødig hat…
    ps! du skriver likemye dritt,har lest alle innleggene dine….du ekke noe bedre

    • Klart du er rasist når nordmenn skriver dritt om utlendinger. Men har det ikke gått opp for deg at ingen nordmenn skriver dritt om utlendingene, da. Kan du ikke lese norsk, at du ikke kan skrive det har du jo bevist med dine undermåls innlegg. Det som skrives om islamistene, deres GUD, religion og apestreker er jo sanning og intet annet enn sanning.
     (Slettet.) Men det er du ikke alene om for det finnes mange forskrudde tullinger og islamister i verden.

     At du som islamist ikke brenner norske flagg så lenge du bor i Norge, VÅRT FEDRELAND er jo prisværdigt men dine artsfrender i ditt hjemland gjør det, i din religions navn (slettet). Er dine artsfrender, i ditt hjemland, så lite opplyst at de ikke vet at det er galt å brenne andre lands nasjonalflagg eller gjør de det bare for å skape hat.
     Du skriv at du ikke tegner Jesus fordi du vet at det er galt. Der sier du, med andre ord, at du er en uvitende idiot som bare skriver tull. DET ER IKKE GALT Å TEGNE JESUS, DET ER FULT LOVLIGT. Jesus er hele verdens frelser og vi elsker ham. Alle som ikke tror på ham havner i helvete hos Muhammed og alle hannes jomfruer som er blitt drept fordi de ikke ville tvangsgiftes. Dette er våres tro.

     Det er jo bevist at de som utførte terrorhandlingen den 9/11 var radikale islamister som kom fra muslimske land så hvordan kan det være propagands fra USA???????????????????????????
     DET ER FAKTA OG DET MÅ SELV DU INNSE. Tror du virkelig at dette er løgn da er det mye att (slettet).

     • skrivefeil?? dra til spania og du vil se dine brødre bosatt 25 år ,og kan faen ikke ett ord spansk. ikke snakker de engelsk ,spania har tilrettelagt for dere poteter. butikkene vil du finne spajoler som snakker norsk ,t.o.m har dere egne skoler . faen du bør skamme deg. dere feirer 17mai går i tog i spania, dere gir faen i spansk nasonaldag. OGSÅ KLAGER DU OVER SKRIVEFEIL?????? LÆRTE Å SKRIVE AV MORA DI…. LAGE POTETSTAPPE AV DEG

 12. Jeg skjønner ikke heller helt poenget med å publisere karikaturer av Muhammed. For mange utnytter ytringsfriheten for å provosere, og gjemmer seg bak bildet av at slike handlinger er symbolsk.

  Karikaturen av Muhammad oppnår ikke noe positivt, rasismen og fordommene Norske har i dag er skamfull.

  Dere trenger ikke å akseptere andre religioner, så lenge dere kan vise respekt og slutte å sette andre i fare.

  Jeg tror ikke på Islam, jeg tror heller ikke på Kristendommen, og jeg mener at begge grupper oppfører seg like patetiske i denne saken.

  Takk 🙂

  • Du tror ikke på Islam skriver du, dette vil du ha oss til å tro på?? Ditt islamistiske budskap er gjennomlysende. Hvorfor, av hvilken grunn skal vi respektere dem??, Har de gjort noe godt for Norge som fortjener respekt. De topper alle kriminalstastikker og arbeidsledighetsstatistikken, 70% av dem har en eller annen form for sosialstøtte. De kan for fan— ikke brødfø seg selv en gang. De undertrykke og slår sine koner, det tvangsgifter sine døtrer, de tar dem med til hjemlandet og kjønnslemlester dem. I en Moske i Oslo foretar de ekteskapsvigsle av jentunger i 12 års alderen. Har første gang til gode å lese at en muslim tarcavstand for disse kriminelle handlingene. Dette gjelder også «MOLLY» fra Larvik sin terrortrusel mot NORGE.

   Nei, avsky får de og det og intet annet har de fortjent.

 13. Jeg er bare så mektig lei av usbekere, kurdere, uigurer og liksomsosialisten Støre. Når han, Støre, har fått sitt mål oppfylt, med en million muslimer blant tre millioner nordmenn (for vi flytter ut mens muslimene flytter inn i Norge), tror han virkelig at han er trygg der oppe i Holmenkollen? Det viser i så fall bare hvor virkelighetsfjern den mannen er.
  Og ikke kan han flytte til Frankrike heller, til den andre liksomsosialisten Gro Harlem. For på de kanter er det enda verre.

  Og hva med Hylland Eriksen, han som ennå ikke har oppdaget at det er noen muslimer i landet? Nei, Thomas, ennå er det ingen i Ullevål hageby, men de kommer. Kanskje om bare fem år må du tenke nøye over hva du sier, hva du gjør, hva du spiser, hvordan du kler deg.
  (Slik har vi det på Holmlia allerede i dag.)

  Og den lesbiske Anne Holt, hun blir den første som blir steinet.

 14. Ytringsfrihet er relativt og relatert til bl.a. kultur. Vi er i ferd med å bli mer primitive og mindre tolerante; kanskje redde også. Er bare lei hele flokken. Sparer opp til å flytte på bygda. Noen som vet om steder i Norge hvor det er minimalt med media?

 15. Det Og provsere er og be om noe for meg ,,så i den har saken mene jeg vestlige verden ber selv om sine död med teror aksjoner på demes jord.

 16. Jeg ser ikke helt poenget med å publisere Mohammed bilder. Er det riktig å bruke pressefriheten til å provosere. For det provoserer tydeligvis en del mennesker. Det må da være større samfunnsutfordringer å sette pekefingeren på fremfor å fremprovosere en reaksjon

  • Publiseringen i JyllandsPosten var en reaksjon, et svar på trusler. En rekke tegnere våget ikke å illustrere en dansk barnebok om Muhammed av frykt for sine liv. Deretter inviterte avisen tegnere til å tegne Muhammed, noe noen valgte å gjøre på ulikt vis og andre takket nei til.

   Mener du «Hakkespett» at det er riktig å la bermen styre ved trusler eller skal ytringsfriheten også gjelde ytringer du eller andre ikke nødvendigvis alltid liker eller forstår?

  • Nei Hakkespett, dette er en av de største samfunnsutfordringene vi har i den vestlige verden i dag. Muslimene kommer fra en voldelig kultur, som iblandet religiøs galskap, vil ramme vesten meget hardt fremover.

 17. Ta ein kikk på websida «Mohammed Image Archive». Der vil ein finna ein bråte eldre og yngre muhammedbilde frå den muslimske verda som tydeleg viser at eit eventuelt bildeforbod innan islam bare eksisterer på Koranens papir, ikkje i praksis. Denne sida burde vera obligatorisk pensum for mediefolk så vi slepp å høyra omatt og omatt om bildeforbodet i islam-eit bildeforbod som ikkje ein gong blir praktisert av muslimar.

  • De som er interessert i sannheten om Muhammedtegningene, kan bare trykke på den blå teksten «Muhammedbilder er vanlige i muslimske land.», her på bloggen.

   Den teksten beviser at «norske» muslimer enten er noen jævla løgnere eller uvitende tullinger, når de påstår at Koranen forbyr tegninger av Muhammed.

   Ellers kan jeg opplyse at jeg for ordens skyld ropte ned til hælvete og spurte Muhammed om det er ålreit at Jyllandsposten og co tegnet ham. Han sa det var greit, bare han tok seg godt ut på tegningene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *