Kamp nr 2: Naive mot Rettroende – borteseier.

Oppdatert 8. november:

 • VG: Storberget ber om at hatforkynnelse i norske moskeer rapporteres til politiet.
 • VL, TV 2: Hevder iranske imamer i Oslo forkynner hat mot Vesten.

– – – – –

Det avsløres stadig terrorplaner eller terrortrusler mot «vestlige mål». Noen ganger er det tyst om bakgrunnen. Det åpner for spekulasjoner. Kanskje blir en uskyldig «gruppe» utpekt? Uten å forhåndsdømme i enkeltssaker er det allikevel lov til å debattere på generelt grunnlag.

Andre ganger får man vite det står religiøst styrte personer bak. Et spørsmål man kan stille seg da er om det kun er personene eller om også religionstolkningen er ekstrem.

(Oppdatert: VL: Innvandrere advarer mot muslimske ekstremister i Norge.)

Faksimile TV2.

Hvis styrende politikere fortsetter med å gi de mest religiøse stemmene i Islam definisjonsmakt som dialogpartnere, vil vi få mer ekstremisme. Walid al-Kubaisi sier det slik:

Disse spørsmål burde oppta alle som bryr seg om dette folkets nye generasjon av både nordmenn og muslimer. For jeg som alle engasjerte muslimer, skjønner de forskjellige muslimske miljøer og menigheter og vi innser at denne favorisering av religiøse talsmenn vil skade Norges framtid, og først og fremst skade muslimene selv. Vi har to valg: Enten en virkelig fungerende integrering av innvandrere der sekulære muslimer får samme anledning til deltakelse, ellers vil dagens integrering bli et mislykket eksperiment. Politikerne burde vite at de ikke bør forvandle samfunnet til en prøvekanin for slike eksperimenter. Fortsetter myndighetene dialog med disse små ”djevler,” vil ekstremisme øke radikalt i framtiden.

(Mer: Walid al-Kubaisi: Ensidig dialog.)

Faksimile VG.

 

Det enkleste svaret får man når man viker unna å undersøke om Islam kanskje er mer enn en religion. Setter man likhetstegn mellom religionene: Kristendom=religion=Islam, så slipper man å vurdere om Islam faktisk ikke bare er en religion og om imamene i Islamsk Råd har mer makt enn en «vanlig prest».

Mer om ekstreme:

Enda enklere blir det om man setter en strek over den århundrede lange historiske utviklingen som har påvirket, modnet og endret vestlige land til å gradvis innføre rettigheter man ikke hadde for mange hundre år siden. Rettigheter man den dag i dag ikke aksepterer i enkelte religionstolkninger som vi skal integrere landet til.

Mer: Bytt ut folket.

Om vanlige prester hadde hatt makt til å detaljregulere dagliglivet til folk flest, også de som ikke går ofte i kirken, ville man hatt et annet sammenligningsgrunnlag.

Hva om presten og menighetsrådet skulle styre etter en skrifttolking om at:

 • menn er mer verdt enn kvinner
 • kvinner får ikke lov til å ha kontakt med andre menn enn nær familie
 • kvinner må kle seg på en bestemt måte for ikke å friste menn og bli stemplet som horer
 • man må ikke spise mat fra dyr som er slaktet av en med feil religion
 • man må ikke en gang spise mat som er tilberedt med kjøkkenredskaper som folk med annen religion og matregime har benyttet
 • mennesker som ikke tilhører samme religion og spiser feil mat er urene, vantro og undermennesker
 • presten og religionen styrer innbyggerne i kirkesognet både juridisk, sosialt, politisk, ideologisk, moralsk og religiøst.

Ville Likestillingsombudet, barnevernet, Mattilsynet, politi og media ha oppfattet dette og reagert annerledes dersom en menighet under en annen totalitær religiøs merkelapp hadde praktisert dette?

Er det greit at muslimske kvinner og barn lever i et slikt, etter norske forhold, undertrykkende regime?

Hvis man kniper øynene meget hardt igjen, så er det jo bare religionsfrihet og ikke undertrykkelse av blant annet menneskerettigheter. Menneskerettigheter som ikke aksepteres av representanter for ideologien Islam.

Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

 

Mer:

VL: UD sier det er tvilsomt at den saudiarabiske forretningsmannen Hamad al-Gamas får gi 20 millioner kroner til bygging av en moské i Tromsø. Frykten er stor for at den strenge saudiarabiske statsreligionen wahhabisme skal følge pengegavene.

VG: Hevder iranske imamer i Oslo forkynner hat mot Vesten. TV 2: Al-Quaida hevder å stå bak pakkebomber. VG: En al-Qaida-gruppe hevder de sto bak Jemen-bomber. TV 2: Bombe 17 minutter fra å eksplodere. VG: Den ene bomben var 17 minutter fra å eksplodere. VG: Få bevis i terrorsaken. Kan ikke legge frem bevis fra utenlandsk etterretning i norsk rett. VG: Passasjerflyet fra Emirates fløy over Norge med bombe i lasten. VG: Slik blir studenter rekruttert til terror. VG: Slik påvirker bombepakkene flytrafikken. TV 2: Terrormistenkte i Göteborg løslatt. VG: Etterretningsinformasjon fra USA hjalp britisk politi å finne bombe i postpakke. VG: Al-Qaida-mann utpekt som hovedmistenkt etter pakkebomber. SvD: Kriminolog Jerzy Sarnecki kritiserer motstridende opplysninger i bombesaken. VG: Passasjerfly fra Qatar airways fraktet bombe til Dubai. VL: Fire syrere fra samme familie pågrepet i Gøteborg. Terrormistenkte til VG Nett: Vi er uskyldige. VL: Terrorister fra irakisk al-Qaida angrep  kirke i Bagdad. VG: Gisseldrama i kirke i Bagdad. VG: Printer-bombe ble fraktet på to passasjerfly. VG: Avsender av printerbombe arrestert i Jemen.  VG: Bombe skulle utløses med mobiltelefon. VG: Obama: Pakkene inneholdt eksplosiver. Terroralarm i USA og Storbritannia. TV 2: Internasjonalt samarbeid avslørte terrortrussel.  VL: Politiet: -Pakkene kunne ha eksplodert.  VL: Fant bomber i fly på vei til USA.

Annonser

17 tanker om “Kamp nr 2: Naive mot Rettroende – borteseier.

 1. Skuespill for sau-debiler, kalt «krig-mot-terror» er under full kontroll.
  Faen prøver nå å skape opphisset stemning blant stupid sauer for å få dem til å godta overgrep på Jemen, evt. Iran (Gud bevare og forby, for da er det kaputt for oss alle).
  United Stupids` TV avslørte at «jemenske bomber» var en bløff produsert av jøde-lobby.

  • Du er en idiot, bin L. Du burde også lære deg å skrive, og du burde dra tilbake til den paradisstaten slekta kommer fra. Men det vil du nok ikke. Istedenfor blir du her og holder de NAV-ansatte i arbeid. Egentlig er du for dum til å leve, men du kommer nok til å bli 80 år minst, uten å ha utført noe som kan kalles nyttig arbeid. Vi kan jo håpe at når den tida kommer ser begravelsesbyrået sitt ansvar og salver kroppen din i svinefett før møtet med Allah.

 2. Helt enig, hva med vestlige folk som kommer inn til deres land, voldtar, dreper, og viser null respekt.. Kanskje en dag tar dem hevn og vi sitter langt nede og vet ikke hvordan vi skal handle.. Er selv muslim og er veldig stolt over det. Stolt over at jeg er en del av islam og regelverket.. Greit, det er mye strengt, men hvis kristne leser litt grundig i bibelen, er faktisk de forferdelig strenge de også..

  Uanset, tilbake til saken, mannen min er fra Irak, han er ikke noe av hva folk beskriver av hvordan irakere liksom er.. Min bestevenn er fra pakistan, og han snakker bedre norsk enn det jeg gjør selvom jeg er født og oppvokst her..

  Jeg drar ikke alle under en og samme kam, men det jeg tenker mest på, er at mennesker er mennesker uanset hvor dem er i fra, svart, hvit, gul, rød eller blå, fortsatt laget av de samme cellene som Gud har skapt..
  Jeg vil heller si at, tullinger/lite intelligente/useriøse/kriminelle trenger ikke å være fra arbiske, eller muslimskstyrt land, mer overalt.. Det finnes overalt desverre, men media og desverre noen politikere skal få det til å være at kun muslimskstyrte land det er terror. De kommer ikke særlig langt med det, når dem ikke vil se hva som egentlig skjer i deres egne land.

  Jeg er norsk, men muslim.. Jeg ser fler av mine etnisk norske venner som driver å doper seg, drikker, og har sex i hytt og pine, enn det mine utenlandske venner gjør.. En av mine etnisk norske venner sitter i fengsel nå for å ha voldtatt en kvinne.. INGEN av mine utenlandske venner har noen gang tvunget noen til samleie..

  Så det er ikke alltid at alle muslimer er terrorrister, det er faktisk et stoooort fåtall av dem, og hvis noen snakker med meg og mannen min,m så er vi begge enige om at de som er selvmordsbombere kommer til å ende opp i helvete, de som tar folk til gisler, eier ikke respekt for medmennesker, og de bør også havne i helvete, muslimer SKAL følge de ti bud akkurat som kristne.. Og desverre har noen vrangforestilte muslimer foretatt seg at det er greit å drepe, men det er det ikke.. Det er en stor straff hos Gud å drepe noen eller å drepe seg selv. For i Islam, så er det Gud som bestemmer når vi skal død, ikke vi selv skal bestemme det.

  • Hei. veldig bra innlegg. jeg selv er dritt lei av folk som trur alle muslimer er kriminelle og terrorister. dritt lei media som hjernevasker folk,leste et sted hvor det var 25000 negtive innlegg i norsk media i 09.
   hvorfor ikke skrive fokusere samtidig på postive sidene også`? nordmenn er full av fordommer,pga alt det negative som media skaper.
   heldigvis har vil slike som deg ,som leser mer enn bare vg nett og dagbladet. over til selvmordsbombere, vesten sender sine dronefly jagerfly bomber usyldige barn og kvinner,så hvis vi hadde gitt disse taliban soldatene stridsvogner og fly,ville de sluttet med sine selvmordakjoner. de må jo forsvare seg ,når de har blitt okkupert av usa nato.
   men en ting er sikkert drapsmenn havner i helvete uansett.
   tenk dere om russland hadde gjort,mot dere som dere gjør i afg!?
   bruk huet og les hva islam ,og krgene usa kjemper i alle oljerike land. hvorfor de er i konflikt med alle muslimer,les hvorfor så vil dere finne svaret….

   • Alt er bare et spill, der vi blir underkastet forskjellige institusjoner som skal distrahere oss fra å se hva det egentlige problemet er. Religion er også en institusjon skapt for å undertrykke og skape rikdom for eliten. Ingen av dagens religioner kan påberope seg å inneha det mest grunnleggende de preker om, da de fleste religioner og høytstående religiøse ledere til stadighet blir forbundet med sodomi, drap og en rekke andre gudssyndige ting. Vi må slutte å tro på noe vi for lenge siden har kunnet bevise er tull. Hvordan kan noen tro på det som står i de bøkene? er vi ikke blitt smartere på 2000 år? Vi må slutte å lese mainstream media, for den er eid og kontrollert av en håndfull mennesker, og vil derfor være unyansert og konstruert. Vi må slutte å ha fokus på hvilke klær kjendisene bruker, eller hvilket fotballag som vinner serien. Slutte å ha fokus på en gud som er beskrevet feil, og begynne å se på de virkelige problemene og utfordringene. Media, religion, og pengeeliten holder oss utviklingsmessig tilbake, og bruker oss som slaver i et massivt forsøk på å gjenomføre «a new world order» planene. Tror du jeg er gal? søk på det……

 3. Til «potetrepublikken.norge»: USA bygger baser i Afghanistan – selvfølgelig. Ville ikke du ha gjort det dersom du hadde en stor jobb å gjøre langt hjemmefra? Taliban ble aldri valgt! Taliban var – og er – en ekstremt voldelig kriminell organisasjon som benytter seg av det eldgamle trikset religion for å både ha en indre og en ytre justis. Desverre er det ikke bare 1% som støtter terror slik Ola hevder, ved siste valg i Pakistan (Talibans hjemland) støttet så mange som over 10% ekstreme religiøse parti definert som terrororganisasjoner etter mine og EU/USAs definisjoner. 10% av 100 millioner stemmeberettigede! Når vi er i Afghanistan for å prøve å bekjempe ekstremismen så er ikke det rart. Den forplanter seg til Sudan, Somalia, Yemen, Kaukasus, Europa og USA, og er det noe vi ikke er interessert i, så er det at en ekstrem gruppering etablerer seg i Norge. At «potetrepublikken.Norge» benytter seg av det navnet sier vel alt; det er en person som ikke ønsker at Norges eller vestens grunnleggende menneskerettigheter skal gjelde! Skremmende at det er noen som i det hele tatt har lært seg å lese norsk som innehar slike holdninger!

  • jeg støtter ikke taliban,om du trur det støtter heller ikke denne såkalte krigen mot terror. hva har usa nato oppnådd?? de har skapt tusenvis terrorister verden over,tru meg den dagen en afg ,mister sin famile og drept av norske styrker,tilleg til de har slektninger bosatt i norge,den dagen vil det smelle trur jeg. afg er kjent for hevn,koste hva det koste,de tar hevn.vi alle muslimer veit de er ekstreme når det gjelder hevn.
   og de 10% du mener støtter terror,de er likemye hjernevasket som nordmenn,som trur alle muslimer er terrorister,og voldtektsmenn.
   taliban har aldri vært noe trussel for vesten,det som skjer i idag er resultat av krigføringen i afg. det vi aldri bli rolig før vesten trekker sine styrker ut fra alle muslimske land,og deretter finne løsninger på problemene. at taliban er brutale er det ingen tvil,men hva med usa styrker som har tutorert mennker. og hva med somalia? hvorfor er ikke usa nato der og hjelper folket?? kongo? hvorfor bare rike østen??

 4. Dette var en bestilt aksjon for å sette Obama i et godt lys.

  Gå tilbake og se rekkefølgen av hvordan denne historien utfoldet seg. Den opplagte konklusjonener at dette var iscenesatt.

  Ikke tro alt du leser.

  Og våg å lytte til motargumenter mot det du får servert fra media:
  Du trenger ikke tro på motargumentene, men du gjør lurt i være klar over dem:
  http://www.infowars.com

 5. Kjære kommentator «potetrepublikken.norge!»; Tror du virkelig så mange land fra hele verden ville stilt opp og sendt soldater for å invadere Afghanistan dersom alle borgere i Afghanistan hadde det helt fint og landet ikke utgjorde noen trussel for resten av verden?
  Problemet i Afghanistan var at «myndighetene» under dekke av en forvrengt, unødvendig streng og gammeldags tolkning av muslimske religiøse regler mishandlet og drepte befolkningen sin. Disse såkalte myndighetene, også kjent som Taliban, gjorde som de ville og tillot seg også å støtte en viss terrororganisasjon som angrep Amerika i 2001.
  Når det kommer til Irak har såvidt jeg vet ikke Norge soldater der. Offisielt har vi heller aldri hatt det.
  Irak sin situasjon lignet i utgangspunktet – før den første gulfkrigen (1990-1991) – litt på den i Afghanistan; myndigheter uten respekt for sine borgeres liv og som utgjorde en trussel mot andre land (Kuwait, Saudi-Arabia, etc.). Den første gulfkrigen var da også autorisert av FN, og i tillegg deltok flere muslimske stater i krigen mot Irak. I slutten av den første gulfkrigen fryktet man at dersom man avsatte Saddam ville det føre til enda større regional ustabilitet – man risikerte at noen som var enda verre ville klare å komme til makten. Saddams Irak utgjorde ikke lenger noen trussel for resten av verden – og Saddams terrorregime fikk derfor fortsette. Avgjørelsen om å la Saddam sitte var sannsynligvis den største feilen koalisjonen begikk, og det er mulig dette bidro til at det ble noe av den andre gulfkrigen, som offisielt var over i august i år.
  De 50.000 amerikanske soldatene som nå er igjen i Irak skal ifølge Obama bli igjen for å trene opp irakiske sikkerhetsstyrker og bekjempe eventuelle terrorceller.
  Jeg forsvarer på ingen måte drap på uskyldige mennesker, men du må spørre deg selv; Når terroristene i Afghanistan og Irak gjemmer seg blant uskyldige mennesker og benytter disse som skjold – hvem er det da som EGENTLIG dreper dem? Ville det fortsatt eksistert levende Afghanere og Irakere dersom de vestlige styrkene ønsket å drepe BÅDE uskyldige OG terrorister? Jeg tviler. Terrorister derimot ØNSKER å drepe uskyldige. Det blir derfor etter min mening helt meningsløst når du forsøker å sette likhetstegn mellom vestlige soldater og terrorister. Virkeligheten er rett og slett ikke så enkel.
  Det er synd at enkelte terrororganisasjoner påberoper seg tilhørighet til religioner som for eksempel Islam og utfører terrorhandlinger de hevder er rettferdiggjort av sin religion. Det er selvsagt bare tull, beviset for det er at 99% av muslimer IKKE er ekstremister – og heller ikke terrorister. Religion har egentlig ikke noe med dette å gjøre i det hele tatt, det eneste terrororganisasjonene er opptatt av er makt, kontroll og innflytelse på andre mennesker. Forvrengning av religiøs tolkning er dessverre en enkel måte å oppnå denne kontrollen på.
  Åpenhet, informasjon, utdanning, frihet, dialog, menneskeverd og forståelse for hverandre er veien til fred. Det later dog til at disse tingene er vanskelig å oppnå til og med i en demokratisk stat – og tilsynelatende umulig i et diktatur.

  • taliban var folkevalgte i afg,og truet aldri usa. så hvorfor angriper vesten?? bin laden? taliban ville ha bevis ,men usa gikk til angrep uten sammarbeid med pakistan. da de bombet afg,flyktet alle al-qaida taliban over til pakistan,takket usa . har flere afg venner,som har vært i afg og sett hva usa gjør i afg. de bygger baser,slik de har gjort i irak japan tyskland kuwait saudi-arabia vietnam ,de vil styre asia kina india, i afg legger de oljerør som vidre skal til korea osv. hele regionen hvor opium blir produsert dyrket ,kun amrikanere som styrer.ikke rart narkotikan ikke blir mindre. at usa norge er i afg for å hjelpe er bare tull, hvorfor hjalp ikke norge før 9-11????eller usa? iran er sa valgomringet,usa vil seff med israel angripe like før neste usa valg,vil nok obama slå til mot iran. usa vil bare ikke noen land i verden skal bli nye stormakt. driver og setter india opp mot kina. usa er hatet i nesten hele asia,alle veit de er ute etter naturressurene . media i vesten tør bare ikke skrive negativt om usa,skriver kun hva taliban driver med. taliban forsvarer seg,det er vesten som angriper.

 6. Du har så rett.
  Hvordan i helvete kan noen forsvare at en mann som er fengslet for et alvorlig lovbrudd ikke har tilgang på rette meny?
  Er ikke vedkommende i fengsel? Har ikke vedkommende brutt Norsk lovverk?
  Det er på tide å sende disse «advokatene» på en vinterferie til nord pakistan – er helt sikker på at A og B gjengen vil være behjelpelig med resieplaner. Tenker at disse muslingene også kan organisere et møte med osama ved hjep av litt planlegging fra kerkkar.
  Oslamad – direct flight to islamabad

 7. enig at ekstrimistene bør straffes hardt. finnes ikke noe unsylding for slike handlinger.
  på andre siden pågår det krig mellom ekstemister i muslimske land. hvor tusner usyldige blir sprengt i filler av vestlige ekstremister ,altså usa nato soldater. som selv mener de har drept 63000 usyldige i irak. enda flere har blitt drept i afg, om drepte har slektninger i sverige norge usa,så vil de ta hevn. det må vi i vesten regne med. veslige dreper afg irakere og seff vil de svare tilbake. karikaturtegninger koranbrenning mediapropaganda ,alt dette negative omtalen om islam ,fører til ekstrimister bruker det for å verve muslimske ungdommer som er født opvokst i vesten. så hvorfor kan ikke media ,ha ett opslag med negative og ett med postive om islam!?
  selv er jeg dritt lei av lese dritt om alle muslimene som folk og meda fremstiller.dritt lei av lese at muslimer er en trussel for vesten og norge.
  hvordan kan jeg være en trussel for norge? tenk dere hva vestlige driver med i muslimske land, muslimer som bor her bruker ikke våpen eller presser noen til å konvertere til islam eller bygger moskeer. fleste respekterer jo norske lover,så hva gjør vestlige i afg og irak? jo de bruker våpen for tre sin demokrati over huet på muslimene. de bruker tvang,altså våpen. da kan vi spørre oss hva som er forsell mellom muslimsk ektremist og kristen eller norsk ekstremist!? jeg ser ingen forsell, begge er like ille.
  norge snakker stadig om fred,deler fredspriser,samtidig er de med å drepe skyte mennsker. for å skyte å drepe en ekstrimist,må en selv synke like lavt for å drepe en ekstrimist. altså den som dreper er også en ekstrimist. da kan ikke norge gå rundt snakke om fred,og satidig skyte mennsker.
  trekk ut alle soldatene så vi får leve trygt her i norge. er usa som har skapt disse såkalte terroristene,så la de krige alene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *