Om bloggen Norske forhold

Bloggen Norske forhold følger opp nyheter og tar opp samfunnsforhold. Av og til også  litt moro, uten at det får ta overhånd 🙂

Jeg setter stor https://www.cialissansordonnancefr24.com/ pris på engasjerte lesere, både i debatter og leservoteringer. Mye av bloggens verdi ligger i at også lesere med kunnskaper og erfaringer bidrar.

Som grunnsyn kan jeg ha en tendens til å forsvare «den lille kvinne og mann». Hvis leserne oppfatter at innlegg oftere har brodd mot myndigheter, maktpersoner og media enn mot «mannen i gata», så er det nok noe i det.

Det er ikke til å unngå å registrere at enkelte debattanter, både på denne bloggen og kanskje i enda større grad i enkelte andre medier, har et temmelig unyansert positivt syn på det politiske parti de selv sverger til. Og tilsvarende negativt overfor motstanderne. Alle debattanter må selvfølgelig få mene hva de vil, og alle står selv for sine meninger.

Jeg vil bestrebe meg på å prøve å holde debattene på et litt mer interessant nivå enn mange debatter på VGNett, Dagbladet eller andre medier, men det avhenger selvfølgelig også av hva leserne bidrar med.

Bloggeieren tilhører ingen politiske parti og står derfor helt fritt til å skrive om både positive og negative sider i alle politiske leire.

Siden ikke alle partier har like mange maktposisjoner, eller kommer i fokus for maktmisbruk, misligheter eller moralsk brist, kan enkelte trolig bli omtalt mer enn andre, også i kritiske sammenhenger. Det er i tilfelle et resultat av at bloggeier altså i stor grad fokuserer på myndigheter, maktpersoner og media.

I profesjonelt nettverk, og aktiv eller perifer omgangskrets, inngår også politiske personer som til tider kan være interessante samtalepartnere, og kanskje også av og til åpenhjertige om både politikk og ting som helst hører til privatlivet og ikke offentligheten. Også både «hotelldirektører og stuepiker».

Det er selvfølgelig slik at ikke alt bloggeieren vet, eller får vite om, har noe i offentligheten å gjøre. Dette er ingen dagbok med personlige opplevelser i min omgangskrets.

Allikevel kan bakgrunnsinformasjon både om enkelthendelser og mer generelle forhold ligge til grunn for vurderinger.

Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *