Pinglepolitikk

Oppdatert 24. februar:

Waqas Sarwar hevder i VG at Mohyeldeen fikk et ferdigskrevet manus som han ikke holdt seg til, og at arrangørene ikke er ekstremister.

Alle som har sett opptaket fra demonstrasjonen ser imidlertid at Mohyeldeen stivt følger et manus når han kommer med truslene. I tillegg registrerte kanskje mange de harde utfallene mot ytringsfrihet, mot PST og mot Dagbladet. Og hva mener «de fossroende» arrangørene om steining av homofile?

– – –

Muslimer som har flyktet fra undertrykkende Islam, kjønnsdiskriminering og ufrihet i land med større eller mindre grad av islamsk styre, får lite eller ingen hjelp i Norge til å leve sine liv i frihet fra Islam.

Facebook-stuntet fra stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen, og likesinnede, gir heller ingen seriøs hjelp til de som vil ha frihet fra Islams undertrykkelse i Norge.

Muslim-talsmenn som står for mer makt til imamer, i den såkalte «dialogens» navn, dominerer blant de som hevdes å representere muslimenes stemmer i norsk samfunnsdebatt. (Mer: Ekstreme muslimer styrer debatten.)

Kun et fåtall av muslimene i Larvik støttet en demonstrasjon mot uttalelsene fra Mohyeldeen Mohammad. Hans far støttet også uttalelsene om steining av homofile, fordi Islam sa det var ulovlig å være homofil, så da måtte det være riktig å steine dem når forholdene lå til rette. (Mer her: Enda en ekstremist.)

Selv blant de som ikke er blant de ivrigste til å gå i moskeen, kan det virke som om det er labert engasjement for å forsvare hatefulle overgrep mot mennesker som i Norge faktisk regnes som likeverdige mennesker. Selv om kanskje overraskende mange muslimer i Norge (og Sverige) ikke regner homofile, jøder og vantro som likeverdige mennesker med muslimer.

Man kan like eller mislike at folk er homofile, jøder, frafalne muslimer eller vantro, men det er i Norge ikke legitimt å straffe dem bare fordi man selv bekjenner seg til en Islam  som Sharialærde og de ledende norske imamer forvalter en gammeldags versjon av, mens «liberale imamer» muligens ikke er blitt importert hit av moskeene som finnes i Norge? (Mer: Mohammad og hvor mange røvere.)

Så lenge norske myndigheter år etter år lar islamistenes talsmenn være dialogpartner, og ikke setter ensidige og betingelsesløse krav til de statsstøttede menighetene om å ta utvetydig avstand fra Sharia og terrorsympati, så vil flere kunne rekrutteres til miljøer som ikke vil homofile, jøder, nordmenn som støtter ytringsfrihet og norske soldater i utenlandstjeneste med mer, godt.

Kravet burde være: Rydd opp i moskeene eller mist all offentlig støtte.

Det dreier seg om at imamer og deres undersåtter respekterer andre enn muslimer fullt ut.

 

[polldaddy poll=2715039]

Mest lest på Norske forhold om andre tema siste tre dager, pr 23. februar.

1. Morsomme overskrifter.

2. Snøproblemer.

3. Svenskekrig – igjen.

4. Fornøyd med ulykkestallene?

5. Lokker med gratis sex.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

TV 2: SV vil ikke ha lovforbud mot hijab. Muslimer jager kristne på flukt. (Vårt Land). VG: Det muslimske universitetet vurderer å utvise Mohammad dersom han støtter terror. Vårt Land: Høybråten frykter ikke muslimske skoler. Tror Halvorsen prøver å legge ned private kristne skoler bakveien. VG: Åtteåringer skrev brev med trusler på arabisk om knivbruk. Vårt Land: Delte syn blant FrPs og APs ordførere om hijabforbud. VG: Fikk ikke fri rettshjelp fra Norge for å kjempe for å bli fjernet fra terrorliste. VG: Stoltenberg overlater hijab-spørsmålet til rektorene. VG: Eks-kona til terrormistenkt: -Barna er bekymret for faren. TV 2: AP-politiker krever norsk bistand til å få løslatt terrormistenkt norsksomalier. VG: Familien til terrormistenkt somalier med norsk statsborgerskap ber om norsk bistand. TV 2, Politiken.dk: Al-Qaida-mistenkt somalier med norsk statsborgerskap pågrepet i Jemen. Vårt Land: FrPs Ulf Erik Knudsen ut av Facebook-gruppe. VG: Ytterpunkter dominerer medias innvandrerdekning.

 

47 tanker om “Pinglepolitikk

 1. Til osman…
  Jeg håper han ( din bror ) aldri kommer tilbakke fra Yemen…
  Du må være takknemlig at du fikk oppholdtillatelse får å bo her i Norge og jeg er helt sikker på du er bare en stakkar sosialklient som lese koran og tygge khat helle dagen.

  Hvis hadde var dere litt smart kunne disse penger som dere sendt til Al-kebab kunne dere bruke til å skaffe noe bedre liv og helse i hjemmelandet dit enn å forsette å drepe hverandre med allah navn og velsignelse..

  Ønsker deg dra til helvete din Jævla parasitt..

 2. At det i det hele tatt finnes oppegående mennesker i Norge som fremdeles tror på løgnen om at islam representerer en fredelig relgion er i så måte ganske utrolig. Islam står kun for en ting: total underkastelse til et fullstendig fascistisk system som ikke står særlig tilbake for nazismen i totalitaritet, grusomheter og perversjoner. Og denne driten er det fremdeles folk på venstresiden som ønsker hit til landet? Det var liksom ikke nok med Pol-Pot, Mao og Stalin og Co.

 3. Jeg syntes folk går litt rundt grøten angående problematikken, også journalistene. Det er jo som Bhatti og co sier, det står mye om hvem som skal drepes i bøkene til alle de Abrahamske religionene. Personlig er jeg på linje med Cristopher Hitchens, og ser spesielt disse religionene som en mental sykdom som bør bekjempes. Alle utvannede versjoner, skapt for å minimalisere sekulariseringssjokket for tidligere troende, er selvfølgelig bare ment som metadonbehandling. Jeg vil si at du har tatt et mer «ærlig» oppgjør med troen din hvis du sier «ja, homofile bør drepes ifølge de bøkene jeg tror på.» Så er det opp til oss sekulære å si: «Fy faen for noen meninger, dette er jo like jævlig som det nazistene stod for. Måtte dere aldri få makt eller gehør noe sted på kloden!!!»

 4. Det Muhyeldeen Mohammed sier til alle Klassekampens lesere er:
  «Jeg er en morder som synes en gruppe mennesker skal drepes på en uhyrlig måte fordi de gjør noe som ikke jeg vil, for jeg tror på et spøkelse som forteller meg hva jeg skal og ikke skal gjøre».
  «Og så tar jeg mer enn gjerne med meg i døden uskyldige folk som jeg ikke vet noe om, for da få® jeg jomfruer og luksussuite i paradiset. Og det er ingen tvil om dette. Det kan det jo ikke være, for det har spøkelset sagt og det er alt som betyr noe».

  ISLAM IS LAME
  and leads to islamisery wherever people are dumb enough to buy that crap

 5. en er ikke nøvndigvis norsk fordi at en har fått norsk statsborgerskap, noe som forøvrigt er for enkelt. tar bare 7 år fra innviilget til en kan søke….. burde vært mye mer i antall år.. er du født i irak, iran eller for den saks skyld tyskland er du dette til du kreperer……

  det er her du har kulturen eller ukulturen ( øynene som ser ) med deg som ballast videre i livet. jeg vil alltid være norsk, samme hvor f jeg flytter like fullt vil en utlending alltid være en utlending i mine øyne i Norge…

  så til et annet tema…. hvorfor skal jeg akseptere at andre skal ha sin kultur og minareteer osv saken er egt enkel…
  liker du ikke kulturen når dere flyttet hit hva i alle dager gjør dere her da ? alltid lurt på det der…. kna det være noe med økonomien ? noe må det jo være siden enhalv mill har kommet hit siste 10 åra ?

 6. fy faan for noe rasist dere er
  dere normenn snakker masse stygt om islam
  husk at islam er den rette tro
  husk det islam vil vinne
  alle skjønner at homo ikke er bra
  hva er galt med hijab eller burka
  ikke noe
  det er bra jenter som bruker det
  ikke som norske horer

  • Hei Osman
   Jeg er ikke noen rasist men begynner å bli meget lei av all den usaklige tåkepraten som noen Islamister/muslimer kommer med.

   Hva om Islam er den den rette tro, ja hva så kanskje den passer i ørkenen langt vekk i fra vestlige land.

   Homo eller ikke home det er vel ikke din eller Mohamd sin sak.

   Burka ? er din kone og dine søstre så stygge at de må gjemmes vekk.?

   Og når snakker om Norske Horer. Da håper jeg du vet hva du snakker om. Eller er det horer i Oslo som 90% av den er svarte og kommer i fra land hvor det er en stor del muslimer som bor.?

   Så ha en god dag,
   Og til slutt så vil jeg si at det er nok en stor mulighet at jeg blir rasist en dag men da en selektiv rasist.

  • Du osmannen. Hvis du ikke liker landet vårt så reis hjem. Vi ba deg ikke komme og vi ber deg heller ikke bli. Norge er Norge og Islam er Islam. Inshalla – håper du får opp øynene dine litt.

  • Jeg gleder meg stort til Siv Jensen blir vår neste statsminister i Norge.
   Da kan opprenskingen begynne i Norge.Få (slettet) ut av landet en gang for alle..
   Jeg hater muslimer , jeg hater alt de står for , jeg hater hvordan de lukter , ser ut ,
   Mohammed kan bøye seg ned å suge seg sakte…fan hvor jeg hater de!!!

  • «Ikke som norske horer»? Ja du sier at vi er rasister? Du burde ikke si at vi er rasister, og i neste setning, så er du rasist selv.
   Hvorfor skal alltid normenn være de som blir kalt rasister? 80% viss ikke flere av innvandrerne her er mye mer rasistiske, det skal jeg love deg. «De skitne ikke-troende norske folkene er ikke verdig nok til å leve» bla bla bla. De fleste av dere sier det nok ikke, men dere TENKER det.
   Nå nylig var det faktisk et bankran i Frankrike med menn som kledde seg ut i burka. Er det rart vi vil forby det i offentlig sektor?
   Jeg vil også bruke den klassiske replikken: Viss dere på død og liv lider så jævlig her i Norge, så kan dere vel ta første fly hjem igjen? Nei, jeg tror ikke dere har det så vondt her i Norge allikevel jeg, viss du tenker deg ordentlig om før du uttaler deg, men du er vel ikke vant til å gjøre det du?

  • Hvis vi nordmenn er blitt rasister så er det takket være dere innvandrere som ikke forholder dere til Norske lover og regler og som krever at vi skal til nerme oss dere.

   Norge er og skal forbli det Norge vi nordmenn vil ha, og ikke et jalla Norge.

  • «fy faan for noe rasist dere er»

   Du vet jo ikke engang hva ordet rasist betyr.
   Og du viser jo at du er mer av en rasist enn noen nordmann jeg kjenner.

 7. Vi har mer enn nok av lover som kan brukes i situasjoner som denne, men myndighetene ser ikke ut til å ville bruke dem. Både trusler og tvang er forbutt, men hva hjelper det når trusler om å drepe, og tvang mot kvinner som ønsker å gå i noe litt mer smigrende enn en burka, ikke blir møtt med noen som helst reaksjon fra myndighetene?

 8. selv forskylt og står han i fns liste for terrorister hvorfor i helvete er han norsk stats borger.bare viser hvor udugelig både ud og rgjeringen er.han har ikke noe her og gjøre.alle som er extremister bure sendes hjem og ta fra dem tryden osv osv.hvorfor skal vi fø på skade dyr.hvorfor skal vi bruke penger på fiender.det burde bli fulstendig stopp i asylsøknader over muslimer og drit og møkk som kommer hit og ødleger norge.regjeringen kan drite og dra.

 9. Hvis Norge har utbetalt trygd til personer som blir siktet for medvirkning til terror, så bør det være rett og rimelig at den Norske Stat siktes for medvirkning/finansiering.

 10. Nordmenn? Ha Ha Det er mere indoktrinering Av hvermannsen _
  Link til lignende om nordmenn
  1)En 20 år gammel Sofiemyr-mann er pekt ut som lederen under gruppevoldtektssaken.
  Legg merke at journalister konsekvent kaller gjerningsmannen sofienbergmannen
  http://www.oblad.no/article/20100219/SKI/702199973/1208/KUNDESENTER04
  Jeg er irakisk statsborger og risikerer å bli sendt hjem til Irak hvis jeg blir dømt for dette. Hvor står det at Sofiemyr-mann er Iraker?
  2)
  Trøndere i slagsmål
  http://veggavisen.wordpress.com/2009/08/08/somalisk-fotballs-lag-i-slagsmal/
  http://www1.nrk.no/nett-tv/nyheter/spill/verdi/105637
  3
  )En norsk statsborger er arrestert for drap og voldtekt av en syv år gammel jente i Pakistan.
  http://www.bt.no/nyheter/utenriks/Arrestert-for-drap-og-voldtekt-465805.html
  4)
  Nordmann arrestert i Syria
  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2498984.ece
  5)
  Svensken är världens farligste folk
  http://allahuakbar.se/wordpress/?p=5145

 11. Denne mannen er ikke noen nordmann, han er jo en Somalier og det forklarer også en god del.
  Den Norske staten skal ikke kaste bort penger og tid på denne terroristen, lan han råtne der nede, det er til pass for svinet.

 12. hvis en muslim sier ..drep alle.. så kommer det i avisene i 20 år framover.

  hvis en hvit mann sier drep alle..så hører vi aldri om det.

  Selvom hvit mann står for mer draå på sivilie uskyldige gjennom verdens historien..

  Sanksjoner fra hvite land dreper langt fler mennesker .. enn det terrorisme,weapons of mass destruction og saddam ahr gjort til sammen.

  Problemet i verden er ikke muslimer.. MEN HVITE GRINEUNGER!! som skal dominere verden med sine synspunkt..

  Hvit mans ideologi har alltid vært ødeleggende og egoistisk..

  SORRY AS Men nok er nok.. NÅ ER DET PAYBACK mot den hvite verden.. og se så redde alle dere er..

  DET ENESTE SOM SKJER ER… AT NÅ FOR VESTEN TILBAKE DET DE HAR GITT VERDEN I FLERE HUNDRE ÅR!! SÅ JA..dere har grunn til å være redde som faen!!

  • Du er lættis man !!Skjønner poenget ditt , men vi kan heller ikke synke ned til det dem har gjort.Alle mennesker er så forskjellige , så vi kan ikke dømme, da er man ikke noe bedre. Men en ting er sikkert at Vesten blir lurt som FAEN når det gjelder TV,aviser,internett osv……
   Dessverre tror de på alt TV sier TV er som GUD til dem dessverre.
   Afrikanere,muslimer ,indianere har fått gjennomgå heftig.
   Men er det virkelig noe man får gort med dette??Mye av det verste har skjedd for lenge siden, så man må alltid tilgi.
   Men mye FUCKUP greier forregår enda gjennom media.
   Det er lett for folk som har det bra og ikke bry seg eller gidde å sette seg inn i hva som egentlig forgår i andre land. Husk de blir løyet til gjennom media og de tror på alt . Da er det ikke så lett .
   Et eks: Når du har sånne smartinger som Siv Jensen som vet hvordan man kan manipulere folk til små hat mot innvadrere, så er det vanskelig til å få dem til å forstå . Siv Jensen er bare en liten brikke i et større spill.Du kan tenkte deg hvor mange det er.Penger er det folk tror på nå , og det er dette som førts og fremst skaper så store konflikter at det blir Kriger, hat og uenigheter og sleipe politiske spill som idioter tror på.
   Ingen som vet hvem som styrer hele kjappa (verden) egentlig, men tror ikke de er så mange.Alle blir lurt her alt fra muslim til buddist, viking u get my point.
   Dette er akkurat det de som styrer vil , de vil at vi skal slås mot hverandre og bli forrvirret så vi ikke finner ut egentlig hva som er ……..
   Ikke fall i fella med hat kompis , prøv å tenk litt langsiktig på det.
   Peace and love is alllways the best way.Men selvfølgelig ikke alltid, men vi må prøve.

   Når det gjelder han somalern som skal ha tilknyttning til terrorgruppe ,
   så kan dette også bare være BULLSHIT.(garantert bullshit)
   Det kan skje hvem som helst som ikke er hvit . De trenger syndebukker for å ha noen å skylde på ,og få folk i vesten til å tro at det er lettere for ikke vestlige å bli «terrorister».

   Hadde øst hvert vest og vest vært øst hadde det bare blitt motsatt.
   Da hadde de blitt «terrorister» this is just a GAME.

   Peace 2 all mankind

 13. Kan folk bare chille? Hvem i helvete krever SHARIA for alle i vesten?
  da kan dere bare chille! for vi alle vet det vil aldri skje! Så hvorfor babler dere om ting som er så urealistiske? det er som å høre en gammel radio repetere seg selv 99939ganger i minuttet!

  Saken er at ja moleydeen og company er freaks og homofili er ikke tilatt i islam, we get that, men tror folk i vesten spekulerer for mye, paranoide….

  kem er dt som bomber land akk nå?
  mens «alqaida» leker hide &seek, hvorfor stiller dere aldri spørsmål til disse dårlig kvalitets vidoene disse skumle skjeggete mennene dukker opp i?
  begynnr å tro de taper disse såklte trussel bildene bak en greenscreen, vi ser jo dem aldri «live» anyway.

  Se på landene som har sharia lov, de såkalte vantroe blir ikke systematisk drept, pluss de kristne+jøder er ikke ansett som «vantroe» noe dere liker å spekulere om.

  its a well known fact at homser utenfor «scandinavia» er ikke ønsket, for min del de kan do their thing, men se for eks på land i øst europa, der er homser hatet, det er grafitti på veggen» fuck gays», tror dt var i serbia at homsepardan ble angrepet av pissed of people.

  De eneste som plager homser her i landet er vel Moleydeen og moral politiet borti grønnland, og tro meg slike moral politi finnes som regel evrywhere, til å med i demokratiet i midtøsten aka israel, som splitter eventuelle jødisk-arabisk tenårings forhold,,,,,,mye å ta seg av rundt om i verden,

  saken er at disse tullingene vill always be around. and stop the panic, homsene er trygge i norge og moleydeen er i saudi-arabia akkurat nå! We hope we wont return , for alles beste

   • OH yes you will… kiss my ass and your mom and your sister.. the time is near kid..

    HVIT MAN kommer aldri til å overleve.. deres undergang er nær.. NOK BULLSHIT fra hvite mennesker mot verden.

    Folk er dritt lei dere.. SÅ NÅ GOOD BYE TIME TO DIE

   • Dette er det aller, aller sykeste jeg har sett noen gang!
    Det går da bare ikke an!
    Jeg mener vel ikke at du ikke skal poste sånne linker, men det der har ødelagt dagen min totalt. Og jeg er gått helt tom for ord, for noe så jævlig kan ikke beskrives.
    Nei, faen ta de som hjernevasker barn!
    Det må bli slutt på all norsk statsstøtte til disse følelsesløse galningene.

    Selv om Støre og Hylland Eriksen ikke har en eneste muslim i nabolaget, har vi mange av dem her på Holmlia. Stopp støtten til disse rasistene i dag!

  • Er rimelig fysisk umulig…

   Vi er hvite fordi det er mindre sol her.

   svart hud er bedre beskyttelse mot solen en det hvit hud er. Det er grunnen til at huden forandrer seg over generasjoner.

   Er også bevist at mye sol får hjernen til å arbeide tregere… =)

  • Lurer på hvem som er mest rasist her på denne siden.
   Og skal dere ta over… er det greit at du først lærer deg å skrive rett.

   «HADE» bra du også

  • Den viktigste grunnen til at Norge sliter med integrering av innvandrere, er at enkelte har slike holdninger som du. Når man har norsk statsborgerskap, så forventer jeg både at man forholder seg norske regler, men også at man skal ha de samme rettighetene.

   Hvis enkeltpersoner begynner å kategorisere folk som mindreverdige nordmenn (som du gjør her), vil man heller aldri kunne forvente lojalitet til Norge.

   • «Når man har norsk statsborgerskap, så forventer jeg både at man forholder seg norske regler, men også at man skal ha de samme rettighetene.»

    Folk som Mohammad og Arfan Bhatti driter i norske regler og normer. Hvorfor bry seg om hvilke rettigheter de har? De ødelegger for de av muslimene i Norge som faktisk fortjener vår respekt også. Den som flytter til et nytt land er faktisk den som må tilpasse seg.

  • Når journalistene kaller disse for nordmenn er det rasisme mot folkegruppen etniske nordmenn, de setter nordmenn i bås med disse folkene.

   Spør man de du linket til vil de ikke en gang selv kalle seg for nordmenn, men pakistanere, irakere, kurdere og annet.

   Journalistene har en agenda og de tar ikke fem øre for å dra nordmenn ned i skiten!

 14. Ta fram gamle Vikinglover og STOPP denne galskapen som er i ferd med og ødelegge landet vårt!!! La disse dødselskende klovnene få sprenge seg i lufta i landet de kom fra,så kan de treffe både Muhamed og alle jomruer ,så kan de sveve der oppe til evig tid!! Når det er snakk om homofili er det vel ikke så rart de er redde,når 80% av enkelte muslimske militære enheter i Afrika har HIV smitte pga homofili. Send disse Ærefulle Klovnene hjem der de kommer fra,så vi får leve i fred og utvikle oss som mennesker,så kan de leve i sin syke verden som har stagnert på år 0.

 15. Det er bare ett politisk parti som har forstått trusselen fra ekstrem islam.

  Her får de asyl, hjelp av diverse art og så blir vi nordmenn betraktet som mindreverdige individer som kan drepes. Frekkheten og grovheten er grenseløs.

 16. Den eneste måten å bekjempe Islam på er å bruke (slettet). Muhammed er både død og urokkelig, og da går det desverre ikke med dialog. Islam betyr underkastelse og har som mål å utrydde alle ikke-troende. De muslimer som ikke er enig i det, er ikke muslimer og bør melde seg ut. Bli kristne eller ikke-troende. Med et flertall muslimer i Europa vi sharia-loven gjelde og drap på ikke-troene skje systematisk. Så derfor er det viktig å ta tak i dette nå! Befri Norge og Europa fra et islamistisk tyrrani!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *