Islamkrigerne

Oppdatert:

 • 13. september. Terrortiltalt norsksomalier møtte al-Shabaabs ledere på pilegrimsreise. (VG.)
 • 11. september. Dansk avisredaksjon kan ha vært målet for bombemannen. (VG.)
 • 10. september. Amerikanske soldater i Afghanistan måtte samle inn og brenne bibler for ikke å provosere muslimer. (VL.)
 • 6. september. Tony Blair: Radikal islam går dypere enn vi tror. Vanlige muslimer som tar avstand fra ekstremisme, kjøper en del av retorikken til de mer ytterliggående. (VL.)

– – – – –

Noen blir voldsomme og vil oppildne til ødeleggelser, uro og drap i protest mot tegninger, bøker og «ytringer/demonstrasjoner» de ikke liker. Dette har å gjøre med hvem som har og vil ha makt innad i muslimske miljøer og hvilken religionstolkning som skal lede utviklingen.

Mer. Mye usant fra muslimtalsmenn om bildeforbud: Muhammedbilder er vanlig i muslimske land.

Hvor mye makt skal Sharia-lovgiving få lov til å ha i vestlige land? Noen bruker frykten for uro for å vinne makt og innflytelse også utenfor muslimske miljøer.

Hvis de som sier: «-Slapp av, dette er da ikke noe å bli provosert over. Skjerp dere muslimer. Vi lever i vesten og i år 2010, ikke i en hule i ørkenen» får lov til å erstatte fordekte islamister som norske myndigheters dialogpartnere, vil ekstremistene miste mye av propagandagevinsten.

 • VG, Vårt Land: Terrorekspert frykter ny Muhammedkrise når kulturredaktør Flemming Rose gir ut debattbok om Muhammedtegningene.
 • JyllandsPosten: Ekspert avviser ny Muhammedkrise når avistegner Kurt Westergaard gir ut bok med tegningene. (JP: Muhammed-tegning igjen på tryk.)

I flere land pågår en radikalisering av særlig unge muslimer. Også norske muslimer lærer å bli mer ekstreme i sin tro. Tiden for muslim-light i vesten er forbi. Nå er det den harde varianten som fremholdes som den eneste rette. «Hvis ikke er du ikke en god muslim».

De er åndelig veiledet av en terrorstøttende ekstremist, Yusuf al-Qaradawi, som blant annet ble nektet innreise til Storbritannia i februar 2008 fordi han kunne utgjøre en trussel mot samfunnets samhold. (Daily Express.)

Yusuf al-Qaradawi er en av de mest innflytelsesrike frontkjemperne for bevegelsen Det muslimske brorskap. Denne bevegelsen jobber målrettet for å skritt for skritt gjøre Europa islamsk.

Ikke rent få av de som i norske medier later som om de er talsmenn for «alle muslimene i Norge» bekjenner seg til denne radikale islamistbevegelsen. Av taktiske hensyn kaller de seg selv gjerne liberale (et eksempel kan være Abid Q. Raja i LD-nemnda) eller moderate, men analyserer man de uttrykte meningene til for eksempel den etter egen påstand moderate Mohammad Usman Rana så ser man at det kan skjule seg ulv i fåreklær.

Mer om ham:

Mange av de som har vunnet posisjoner som talsmenn for norske muslimer følger  Yusuf al-Qaradawis tolkninger forholdsvis blindt.

Hva mener presteforeningen Islamsk Råd Norge for eksempel om homofile? Skal de steines? -Vi må spørre Yusuf al-Qaradawi, har de svart. Eller mer tilslørt: «Islamsk Råd Norge har sendt spørsmålet til Det europeiske råd for fatwa og forskning, som skal avgjøre hva som er rett.» (VG: Islamsk Råd etterlyser svar om dødsstraff for homofili.)

Dette fatwarådet (The European Council for Fatwa and Research, ECFR) har ingen ting med forskning å gjøre. Det er bare noe ekstremisten Yusuf al-Qaradawi selv har funnet på, og som han leder. Derimot er det riktig at de utsteder fatwaer, islamsk religiøse dommer, over samfunnsforhold og mennesker. Slike dommer gjelder overalt, alltid og det er en plikt for muslimer å følge dem. Hvem har bestemt at hans fatwaråd skal avgjøre hva norske muslimer har å forholde seg til?

Blant de som følger ham, og er med i hans europeiske fatwaråd, er imam Mehboob ur-Rehman i Oslo-moskeen Islamic Cultural Centre. Utad i media, og på norsk, har også de lyktes å fremstille seg som de moderate. (Oppdatert: Imamen vurderer å gå inn i KrF for å få politisk makt. Høybråten ønsker ham velkommen.

Imam Mehboob ur-Rehman

Norske medier har kanskje glemt at Mehboob ur-Rehman med flere i hans moské mener muslimer ikke kan ha stått bak 11. septemberangrepene og andre terrorhandlinger. Muslimer kan ikke utføre terror, i følge imamen i norges største moské. Den mektige Oslo-imamen, dialogpartneren til Jonas, mente også at terrornettverket al-Quaida ikke finnes, men bare var noe George Bush diktet opp for å skape muslimhat.

Samtidig er Mehboob ur-Rehmanns moské sentral i å spre skrifter om at nordmenn (vantro) er undermennesker i forhold til muslimer. Moskeen har også bånd til det pakistanske islamistpartiet, Jamat e Islami. Slett ingen moderate muslimer, men blant de man kan kalle verstingene i klassen. (Se Aftenposten: Imamen må feie for egen dør.)

Mehboob ur-Rehmann og flere av hans kaliber har kanskje fått mer makt og anseelse i både muslimske miljøer og ellers i det norske samfunnet takket være at utenriksminister Jonas Gahr Støre har valgt å gjøre dem til dialogpartnere.

SelvUDs offisielle sider har noen av disse fått presentere sine tolkninger og diskutable religiøse syn i et innlegg. Andre samfunnsdebattanter får holde seg til avisenes debattsider.

Ved å la disse bestemme hva norske muslimer mener, besøke nettopp deres moskeer og via media bidra til at dette fremstilles som de i miljøet «som har rett og som bør få respekt», sendes det også signaler til unge muslimer som lurer på i hvilken retning de bør bevege seg når de bor i Norge.

Mer om islam:

– – –

Til å begynne med var det knapt noen muslimer som reagerte voldsomt på artikkelen i Jyllands-Posten om hvordan muslimer ved trusler har klart å kneble deler av samfunnsdebatten. Artikkelen dreide seg om at tegnere ikke turde illustrere en dansk barnebok om Muhammed, fordi de fryktet for sine liv. Tegningene var en reaksjon på truslene fra muslimer som vil ha en strengere islamversjon og mer Sharia i vestlige land.

Til å begynne med reagerte både imamer og muslimske organisasjoner i Danmark  kun med overbærenhet og skuldertrekk på tegningene. Tegningene ble også trykket i flere islamske land uten at det ble voldelige opptøyer. Når reaksjonene mye senere ble annerledes skyldes det at noen trakk i trådene for å posisjonere seg som islams forsvarere og med det få en mektigere posisjon i muslimske miljøer.

Jyllands-Posten avdekket for snart fire år siden hvordan noen ekstremister blant muslimer manipulerte andre til å tro ting var annerledes enn de faktisk var, brukte falske bilder blandet med ekte og ga falsk informasjon for å hisse opp en stemning de kunne utnytte i sin egen maktkamp.

(Mer: JyllandsPosten: Muhammedkrisen -Sådan gikk det til.)

Norske myndigheter, medier og samfunnsborgere kan muligens påvirke maktkampen i muslimske miljøer i ønsket retning ved å heller velge de ekte moderate muslimene som foretrukne partnere. Og med det hjelpe for eksempel muslimske kvinner med å frigjøre seg ved å kaste imam Mehboob ur-Rehman og hans følgeres gammeldagse og tildels ekstremistiske tankegods på skraphaugen. Eller sende sverd-og-hat-budskapet og deres tilhengere tilbake til ørkenen. Så kan de som vil tilpasse seg grunnleggende verdier i et opplyst demokrati uten prestestyre bli i et moderne, fritt land og få bestemme selv.

 

[polldaddy poll=2667556]

Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

Mer:

Dagbladet: Muslimske ledere i Norge ville ikke ta avstand fra al-Qaradawis Holocaust-hylling. «En respektert religiøs leder», sier Basim Ghozlan om ekstremisten.

 

Artikler:

VL: Pakistan og OIC vil ha FN-resolusjon som fordømmer Koranbrenning.

VL: Flere domonstranter rev ut sider av Koranen. En tente på en side ved Ground Zero i New York og en pastor i Tennessee brente to eksemplarer av boken. VL: Ludvig Nessa: Jeg brenner gjerne Koranen. En farlig og forførerisk bok. VG: To drept i Koran-demonstrasjon i Afghanistan. Afghanske sikkerhetsstyrker åpnet ild for å spre demonstranter. VG: Obama: USA vil aldri være i krig med Islam. VG: Stoltenberg: -Større terrortrussel mot Norge. VG: Stiller ultimatum om å stanse mosképlaner ved Ground Zero, ellers kan koranbålet komme. TV 2: Ahmadinejad: -Koranbrenning framskynder Israels fall. VL: Homohatermenighet vil brenne Koranen hvis pastor Jones ikke vil. VG: Indonesias president: -En brenning av Koranen vil true verdensfreden. VG: Flere skadet etter at muslimer demonstrerte utenfor NATO-base. TV 2: Avlyser brenning av Koranen 11. september. VG: Islamistgruppe rekrutterer nordmenn med rap-musikk. VG: Den lille menigheten i Florida avlyser planlagt Koran-brenning. TV 2, VG: Karikaturtegner Kurt Westergaard er kritisk til å brenne Koranen. Mener det er å gå for langt. VG: Norsk muslim hadde kontakt med grunnleggeren av terrorbevegelsen Al-Shabaab. VL: Menighet grunnlagt av Jones fordømmer brenningen. VL: Norske kristne om koranbrenningen: Tåpelig, barnslig og respektløst. VG: Vil brenne koraner tross advarseler. September 11. 2010: «International burn a Koran-day». VG: NATO: Har snart rensket Taliban bort fra Kandahar-området. VL: Terry Jones, pastor i Dove World Outreach Church i Gainesville, Florida, sier de har bestemt seg for å brenne Koranen, men at de er i bønn om de skal gjøre det. VG: NATO-sjef Anders Fogh Rasmussen advarer mot koranbrenningen en Floridasekt har annonsert. VG, VL: NATO-general David Petraeus: -Koranbrenning 11. september kan sette amerikanske soldater i Aghanistan i fare. VG: Arrestert tysk islamist har avslørt terrorangrepsplaner mot mål i Tyskland og andre steder i Europa. VL: Sunnimuslimer tar på seg ansvaret for selvmordsbomber som tok 53 liv blant sjiamuslimsk minoritet i Pakistan. VG, VL: Bjarte Ystebø i Norge IDAG: -Frykter at KrF kan gå til grunne. Muslimer kan kuppe svake lokallag hvis bekjennelseskravet fjernes. TV 2: Muslimsk medlem skaper splid i KrF. VL: Taliban har drept tre hjelpearbeidere i Pakistan. VG, TV 2: Terrortiltale mot kurdisk TV-kanal i Danmark. Roj TV hevdes å fremme virksomheten til terrororganisasjon. VL: Muslimen Per Yousef Assidiq har meldt seg inn i KrF for å påvirke partiet i moralspørsmål. VG: Mikael Davud hevdes å lede norsk terrorcelle av al-Qaida. VG: Muslimer med nytt gassangrep mot jenteskole i Kabul, Afghanistan. VL: Islamistsympatiserende myndigheter og islamske hjelpeorganisasjoner diskriminerer kristne flomofre og andre minoriteter i Pakistan. VG: Ola Borten Moe (SP): -Norsk innvandringspolitikk har vært for naiv. Radikal Islam er sammenlignbart med nazisme.  VL: Fatwarådmedlem og imam Mehboob ur-Rehman vurderer å gå inn i KrF.

Annonser

106 tanker om “Islamkrigerne

 1. loooooool duminger, jg har konvertert til islam. Allah fins din kjerring! bare se deg rundt Allah er overalt din gjøk!!! dere jæævla idioter, heng dere!! verden trenger ikke flere som deere, dere e faen meg blinde for sannheteten!! herregud bare fordi vi holder relgionen våår. og deres e glemt for millioner av ååår siden. Dere måå faen meg vååkne opp!!!! Gje faen åå snakke om profeten vååår, har dere ingen ting å gjøre på ellr???? looooolllll… Faen meg blinde! ke e det nåå da klikker dere på deres egne løøgner?? dere bare snakker om pedo, pedo. profeten hadde faen meg ikke sex med Aisha!!! ogg det er ikkje n skikk å gifte seg som 6 ellr 9 åring! det heter kultur. Sluutt og vals her og Skaff dere et liv!!!( dette e til alle som missfortår Islam, ellr ikke gidder å høre sannheten) hahaha kos dere…….

 2. loool, ikke troo de kom for dere nordmenn. e nordmann selv og har konvertert til Islam. elsker dt de vill dere også gjort, jeg lover dere en dag vil deere ikke muslimer angre. Glad jg ikkje skal tilbake. Skal aldri tilbake til det forferdelige livet som ingenting, ikke noe liv, ingenting og leve for. Slutt å sleng drit om Islam, dere veet like godt som meg at dere bare e redde og at djevelen har kontroll over dere. jeg har vært der før! Dere vet ingenting om islam, såå bare hold kjeft! Myee bedre folk enn dere, dere bare lurer dere selv, md de stygge løgnene deres! Våkn opp Al-quida, taliban og de ekkje muslimer. se dere i speilet, det er noe som tukkleer med dere, når skal dere skjønne det??! fean meg ikkje pedo! det e dere soom e pedo. Alle ville gifte seg med profeten(fred være med han). han var perfekt i forhold til det dere e!! Bare bli gal og skrik og hyll, men ingen hører deg, heng deg og håper duu brenner godt i helvete sammen med alle de andre dgrisene og ikke minst djevelen. Kos dere. Bare vent og se….. dere vil angre. ikke bruk livet dere på å hate muslimer. looolz som om dere noen gang vil vinnee. eller utrydde muslimer. Spar brydderiet, og lykke til de vil dere trenger dere hahaha… hilsen Even soom har konvertert til Islam og er myee lykkerige enn de fleste nordmenn. Lenge leve Islam<3

 3. Fredagsbønnen bør sendes fra mosque på TV, så det norske følk lære om den rette lære.
  De komme til Paradis hvis de omvende seg, og slutte oh ete gris.
  Allahu Akhbar Allahu Akbar Allahu Akhbar!

 4. Na vi faa halal mat på norsk fly!

  Islam vinne fram over alt. Snart vi drepe all svin i Norge. Nordmen må ete Halal mat.

  Grise etere bli Moslem! Besok Mosque, bli god Moslem!!

 5. Her skriver bloggere mye idioti som ikke er verd å lese, heldigvis forsvinner de med low comment rating. Mange i Norge er rett og slett for sløve, de sitter i sin egen lille bobble og så lenge de ikke er direkte involvert, lar de det skurre å gå, som min bestemor alltid sa, til det er for sent. Vi som ser hvordan Norge forandrer seg fra dag til dag, fortviler mange ganger over våre medmenneskers likgyldighet. De tenker visstnok ikk over hva deres barn og barnebarn må oppleve senere med denne islamisering som foregår i Norge. Man kan enten kalle det dumhet eller egoisme. Hvis de ikke ser hvordan mange deler av Oslo og Drammen har blitt islamisert, hvordan de bare forlanger mer og mer, separate aldersboliger, gratis barnhager, listen blir bare lenger og lenger hver gang en av deres talsmenner åpner munnen. Ved neste valg vil vi ikke se stor forandring, fordi de fleste velgere er dumme, egoistiske, og sløve og ikke ser hva som skjer rundt dem.

 6. Grensene står på vid gap her i landet.Flere land ønsker terroristene
  vi huser utlevert.Alltid ledige plassr på fly.Send dem med første
  fly til land som venter og få dem utlevert.

  JILL

  • Hva er ditt problem kvine!
   Du skal holde din mun det står det i de hellige skrift.
   Ja, Ap, Sp og SV er for åpen innvandring.
   Du stemme di partia vert år!

   Dere slutte å ete gris. menn må bli men og ikke bikje i gata.
   Ta kontrol i hjem ditt, og la kjerringe gjøre det de er ment og gjøre.
   Allahu Akbhar! Muhammed er hans profet!
   Jeg prise de norske muslime som nekte a handtere gris!
   Grisefolk er all nordmenn!

   • Hellige skrift? Jeg tørker meg i ræva med din «hellige skrift,» rasshøl. Det var en ond dag da de europeiske regjeringene besluttet å drasse inn muslimene, verdens søppel, i de vestlige siviliserte landene. Deres muslim-hjemland er søppelhauger og dere er tilbakestående, usiviliserte, og lavpannede apekatter som stikker ræva i lufta 5 ganger om dagen for å «be», for å gaule og gneldre i intet som primitive huleboere.

    Jill har mer rett til å uttale seg enn du for hun er en norsk kvinne, fullstendig likestilt med norske menn mens du er en utlending, en invandrerparasitt med en skitten kjeft. Var du like stor i kjeften hjemme i muslimland? Det tyiler jeg på for da hadde nok dine trosfeller skåret av deg balla og tvunget deg til å ete den.

    Pakk deg hjem, helvetes muslimsvin, du har ingen plass blant anstendige mennesker. Gå og pul mohamed i ræva, dritsekk.

    • Jeg ikke reise tilbake.

     Du trenge training i dannelse og oppførsel, grise eter!

     Besok mosque, bli god muslim og du er på vei til paradice

 7. Ah, islamdebatt. Som alltid inkluderer dette skap-rasistiske FrP-sympatisører, «dialogsøkende,» men fortsatt sinte ateister, og rasende muslimer som helst vil at jeg skal gifte bort min lillesøster nå. Hun er 11 for helvete.
  Det finnes veldig mange gode grunner til å begrense, med det formål å stoppe, innvandringen slik den foregår i dag. Det behøves hvertfall en endring av praksis i forhold til stønad og inntak.
  Per i dag kan man falle ut av arbeidslivet og overleve på statens penger med et minimum av eget initiativ og innsats. Som flyktning slipper man å gjøre selv dette minimumet. Der mener jeg vi feiler maksimalt.
  Når man gjør forskjell på mennesker som får stønad og støtte fordi den ene tilber Allah og den andre tilber morgenkaffen sin er vi diskriminerende. Dette er forbudt ved lov. Dermed er store deler av politikken vedrørende støtte til muslimer lovstridig.

  Husk at det aldri har eksistert noe bevis for at min gud er bedre enn din gud. Husk at tro uten bevis er som noen nevnte over her, et fallskjermhopp uten fallskjerm. Jeg utfordrer herved enhver sterkt troende til å teste, og se hva som er sterkest – tro eller menneskelig fornuft. Bruk fornuften for det den er verdt, people!

 8. Hva er det Stoltenberg prøver å si her?,vil han andre skal holde munn og observere alt som foregårrundt omkring når hijab tullet øker å øker, muslimer vil har mer og mer rettigheter, gratis barnehager til de hundretalls unger i hver familie produsert med den eneste hensikten islamisere Norge uten blodbad slik det ble gjort i forrige århundere i Asia og Afrika. Det beste denne mannen kunne gjort er å stenge pengeflyten til disse menigheten som stadig jukser med atll for å få mer og mer penger, firby anne type påkledning enn den vestlig i det åpne rom, stoppe allmorsmålsundervisning, sende ut av landet de som lever av skattebetalenes penger samtidig som de sprer hat mot norske verdier.

 9. I NORGE BEGYNNER DE MED SEX FRA 12 ÅR. DE HAR 3-4 UNGER MED FORSELLIGE,OG ALLE BLIR OPDRATT AV RASISTISKE FORELDRE FULLE AV HAT,OG GODTERI I LOMMA. DERE ER FULLE AV HAT…..BLI MUSLIMER,DERE VIL FÅ DET MYE BEDRE

  • Det tyter jo hat og råttent grisekjøtt ut av begge ørene på deg -stakkar. Ikke rart slike muslimer som du mangler hjerne – og derfor tenker med kjønnsorganene.

 10. Qu’ran sier i kapitel 4 Vers 34
  :- Menn er kvinners formyndere på grunn av det som Allah har utstyrt noen av dere med fremfor andre, og på grunn av de utgifter de bærer. Derfor skal rettskafne kvinner være lydige og bevare det som er hemmelig, fordi Allah ønsker det bevart. Dem fra hvem dere frykter oppsetsighet, skal dere formane, gå ikke til sengs med dem og gi dem stryk. Hvis de så er lydige, så forfølg ikke saken. Allah er opphøyet, stor.

  Allahu Akhbar. Vi behandle kjerring som de skal behandles. Lær av Qu’ran Kjerrin mannfolk.
  Slutt og et gris
  Bli god muslim

  Besok Mosque

  • hadde vært moro å lurt i deg litt svin..
   Integrer deg og drit i muslimbokda di og lev som en norsk mann.
   Men det greier dere nok ikke, da dere ikke har hjernekapasitet, som den andre dama sa tidligere om oss nordmenn.
   I mine ØYNE SÅ ER DERE ALDRI NORSKE, uansett om de 12ungene dine vokser opp her, så er dere ikke norske for det.
   Ta vekk alle statsborgerskap fra disse folka og send de vekk, det skal ikke være så vanskelig det! Dere får nok snart motstand, og til slutt, DETTE ER VÅRT LAND OG DERE, Så finn heller et annet land å ødelegge.
   Det beste er om dere kan dra hjem igjen.
   Håper noen henger opp mohammed tegninger på mosker her i landet og en gris ved siden av denne falske profeten som du like godt kan stappe oppi ræva!!
   STOLT AV Å VÆRE NORSK, OG GLAD JEG ER IMOT DERE.
   Dere ødelegger landet mitt, og det finner jeg meg ikke i.
   Takk for meg

   • Så vi skal bli like forkastelige mennesker som dere altså??

    kast mødrene våres på gamlehjem…

    VÆRE flau fordi norske normer sier ha 2 barn og vi har 4??

    være flau fordi vi er mørke og ikke er relgionsløse?

    Det som er så rått er at du er sååå forbanna på andre fordi de ikke er som deg..

    Du er en idiot.. jeg har grundig lest igjennom hele bullshittet ditt… og kommer fram til at du er en STOR TAPER..

    som ikke godtar andre type mennesker som du er redd for.

    SORRY ASS, men alle i NORGE vil ikke bli JØDESLAVER som deg.. som NORGE er..

    NORGE eies av jødene… hele kulturen deres er en SKAM og stjelt fra USA..

    IKKE FAEN , jeg dør , men jeg vil aldri bli som en taper.. nemlig deg..

    DIN KULTUR OG LANDET DITT er slaver for jødene… er du sur fordi du bøyer deg for dem og ikke andre???

    OM du ikke godtar at folk er forskjellig så Fuck off.. , men at alle skal bli som deg.. fordi du ikke liker at andre er forskjellig..? tror ikke det…

    DU ER IKKE NORSK:. du er en wannabe amerikaner.. NORGE finnes ikke…

    ALT I NORGE… kultur, normer og skikker og alt som er.. er stjelt fra USA..

    Er du stolt av det??? NORDMENN finnes ikke.. dere er wannabe amerikanere alle sammen her i landet.. ALT som er norsk i landet her er kun SPRÅKET og kostholdet..

    alt annet er omtrent USA inspirert..

    SÅ du er ikke norsk..fordi norsk kultur eksisterer ikke.. DU er en jævla wananbe amerikaner..

    Dere er tapere.. og sååå redde for at krig kommre til dere.. Nå som dere har terrorisert verden…

    Du er bare en hjernevaska idiot …media har full grep på deg.. FORDI alt du skriver er ting du har lært fra dagbladet og CNN som en idiot hjernevaska uutdannet undermenneske..

    JEG ER STOLT av å ikke være norsk.. og jeg er glad jeg er imot sånne idioter som deg som fremmer rasisme og hat..

    SÅnne som deg skulle vært bært ut på gata og skutt.. jævla tulling.

    • Det er du som er en taper. Bare se på deg selv, du ynker deg over jødene fordi dere muslimer er tafatte, degenererte døgenikter. En liten nasjon som Israel greier å svinebanke alle de storkjeftede muslimlandene, gang på gang. Man kan ikke sammenligne muslimer og jøder. Jødene dominerer vestens vitenskap og kultur mens muslimene kommer for å vaske rumper. Hvor mange muslimer har vunnet nobelprisen? (Merkelig nok, en del muslimer har vunnet FREDSprisen, f.eks. Yasser Arafat. Det er jo utrolig komisk.)

     Dere muslimer er totalt udugelige som landsbyggere og som soldater. Vitenskap har dere jo ikke, alt er innført fra vesten. Kanskje dere er gode kremmere som vet å selge kebab og billige tepper, men ellers er dere totalt ubrukelige. Er du STOLT av det også?

     Jeg får latterkrampe av muslimer. Ræva i lufta fem ganger om dagen for å be, be, be. Hva er det dere egentlig ber om? Sannsynligvis alt for dere har jo ingenting, dere flykter til og med fra deres egne land fordi det er møkkasteder. Og når det handler om krig er dere totalt udugelige, det eneste dere kan er å snikmyrde sivilister med selvmordsbombere. Men når jødene kommer renner dere som kaniner. Ja, det er sannelig barsk muslimsk manndom! Få meg ikke til å flire.

    • Det er du som er en taper. Bare se på deg selv, du ynker deg over jødene fordi dere muslimer er tafatte, degenererte døgenikter. En liten nasjon som Israel greier å grisebanke alle de storkjeftede muslimlandene, gang på gang. Man kan ikke sammenligne muslimer og jøder. Jødene dominerer vestens vitenskap og kultur mens muslimene kommer for å vaske rumper. Hvor mange muslimer har vunnet nobelprisen? (Merkelig nok, en del muslimer har vunnet FREDSprisen, f.eks. Yasser Arafat. Det er jo utrolig komisk.)

     Dere muslimer er totalt udugelige som landsbyggere og som soldater. Vitenskap har dere jo ikke, alt er innført fra vesten. Kanskje dere er gode kremmere som vet å selge kebab og billige tepper, men ellers er dere totalt ubrukelige. Er du STOLT av det også?

     Jeg får latterkrampe av muslimer. Ræva i lufta fem ganger om dagen for å be, be, be. Hva er det dere egentlig ber om? Sannsynligvis alt for dere har jo ingenting, dere flykter til og med fra deres egne land fordi det er møkkasteder. Og når det handler om krig er dere totalt udugelige, det eneste dere kan er å snikmyrde sivilister med selvmordsbombere. Men når jødene kommer renner dere som kaniner. Ja, det er sannelig barsk muslimsk manndom! Få meg ikke til å flire, jævla hestekuker.

 11. JEG VAR I TVIL
  om jeg skulle plassere dette under Emanuel Minos profetiske utsagn (som jeg mener er 100 % korrekt !) eller under avsnittet om jødenes historie og deres bidrag til vår tilhørighet.
  Innvandrere kan være med bygge broer mellom mennesker på kristne premisser, men da får de sannelig også akseptere at det finnes en rekke broer der man kommer.
  De norske broene er skapt av våre forfedre, det er vår kulturarv som er våre broer – og hvor etniske nordmenn (Norge er Grunnlovsmessig et kristent land gjennom 1000 år) skal være eneansvarlig for vedlikehold og for konstruksjon av nye broer. En tilreisende kan være med på byggearbeidet, men vedkommende har ingen rett eller plikt til å stå for konstruksjonen.
  La meg understreke at dette ikke handler om rasisme fra min side. Jeg omgås daglig mennesker fra alle verdens kanter – i fred og fordragelighet. Men jeg lever i et land hvor 96 % av befolkningen er buddhister – og menneskersom alle andre, majoriteten faktisk bedre enn det jeg kjenner fra andre land. Men det er en gruppering som for mange år siden startet geriljakrig PÅ RELIGIØST GRUNNLAG i sør – og nå skjønner vel mange at jeg bor i Thailand. Disse er muslimer – som krever at nasjonalstaten Thailand skal avstå de tre sørligste provinsene i landet for dem. Thaiene er rolige og sindige folk, men
  her har man betalt med eget blod for å få beholde landet. Mer enn 1000 thaier drepes i terroraksjoner hvert år i Sør-Thailand. La det også være sagt at i Østen blir folk som ikke vil akseptere bostedslandets lover og regler regelrett utvist – med hjelp til transport til flyplassen – og eventuell videre assistanse fra vedkommendes ambassade.
  Hva om det hadde vært en gruppering muslimer som hadde startet borgerkrig for frata Norge de tre nordligste fylkene ? Noen stupide nordmenn ville vel sagt; -så er vi kvitt de sytpeisan. Men majoriteten – og statsdannelsen Norge – ville tatt til våpen for å forsvare landet. Jeg har et negativt forhold til trosretningen muhammedanisme – fordi denne «religionen» bruker våpenmakt, de dreper dine egne barn og kvinner for å spre terror og ødeleggelse – og har en erklært målsetting om
  verdensherredømme. I Norge er de allerede i en rekke posisjoner hvor de har bestemmende myndighet i saker som har med nordmenns ve og vel å gjøre (innen offentlig administrasjon) – og hvor de er premissgivere for rettigheter til mennesker som har hevdvunnet rett til første rang !
  La meg nok en gang si; dette handler ikke om rasisme, men om fordelings-/ sosialpolitikk hvor
  regjeringene de siste 20-30 år har gitt økonomiske fordeler til disse innvandrerne som ingen nordmenn er i nærheten av å oppnå. Hvor mange innvandrere er det som er uteliggere, eller under tvang (ved hjelp av vanvittige sosialhjelpssatser) presset til å leve på konstant sparebluss ?
  Når jeg mener at menneskeheten ikke er delt inn i raser så er det av flere årsaker: – En slik definisjon av menneskeheten fører med seg en del ting som jeg ikke tror er av det gode. Hvis menneskeheten virkelig er delt inn i raser så må denne oppdelingen føre til/ha som sitt grunnlag at de forskjellige rasene har grunnleggende forskjellige egenskaper. Dette leder logisk nok til at de forskjellige rasene må finne sin separate plass i utviklingen, dvs at det leder til tanken om separate utviklingsmodeller. Dette var den tankegangen som var dominerende i deler av USA i mange tiår og lå som grunnlag for apartheidregimet i Sør-Afrika.
  – Jeg mener at de ytre forskjellene som finnes mellom forskjellige etninske grupper er helt underordnet og langt fra nok til å skille folk fra hverandre med et rasebegrep. Man ser også at det i de forskjellige gruppers genmateriale finnes større variasjon innen en etnisk gruppe enn mellom to etniske grupper.
  Når det gjelder politikk og etnisk forståelse, så får de tilreisende være så ydmyke at de ikke krever lederskap og forrang for DERES kultur og tradisjoner når de kommer til et fremmed land. Ellers sendes de tilbake dit de kom fra – hvor de hadde det så mye bedre…
  Snikislamiseringen som skjer over hele Europa nå, kommer til å få katatrofale følger for den kristne arv vi er bærere av.
  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
  Når religion brukes slik islamistene tvinger seg frem, har de ingenting å gjøre på kristen grunn. Riv ned deres moskeer, og bygg norske barnehager, syke- og eldrehjem og GJERNE ET FATTIGHUS på de
  sentrale tomteområdene hvor muslimene har bygd sine moskeer. Brenn gjerne en Koran eller to, og sørg for at det blir offentliggjort. Trykkeriet gløder for å spre drittten utover Europa !
  Muslimene skal underlegge seg norsk kultur og norske tradisjoner – og hva vår kristne kulturarv representerer i landet, før de får lov til å være her ! I motsatt fall finnes det en rekke stater som har muhammedanisme som bærebjelke – og jeg mener at de som ikke aksepterer norske lover og regler har langt større utbytte av å være der, DA ER DET IKKE PLASS FOR DEM I NORGE!

 12. «Dere sitter bak pcen deres og sier dritt, men kan vedde på at ingen av dere hadde tørt å si et ord foran en muslim.»
  Jeg slenger dritt om Quran og Islam hver dag til muslimer jeg, flesteparten av de er venner av meg og de skjønner hva jeg mener.
  Til og med muslimske venner av meg synes det er nok nå, det er så mange idiotiske utlendinger her i landet at til og med de muslimene som er her og er lovlydige og bidrar fordømmer de, selv om de er muslimer selv.

  Du sier du ikke har hørt noe dårlig om Quran her I Norge, får begynne å gå ut av huset da vettu, om du får lov av mannen din.

 13. «Dere har ikke hjernekapasitet nok til å tenke selv»
  Sa dama som er muslim…. hehe, jeg synes det er artig at jeg blir fortalt av en kvinne som ikke engang skjønner hva Quran er, at jeg ikke klarer å tenke selv.
  Har du tenkt på at Quran er den mest selvmotsigende boka i hele historien, og at du blir fortalt direkt at om du ikke gjør dette så havner du i helvette fordi du er uren?
  Du blir guidet igjennom livet, og det er ikke ditt liv, du har ikkeno liv før du begynner å bruke huet og komme deg vekk fra diktatoren Muhammed.

  Først er det ‘vi er så fredelige’, så er det dette :

  Tabari IX:69 “Killing disbelievers is a small matter to us.”

  Tabari VIII:141 “The battle cry of the Companions of the Messenger of Allah that night was: ‘Kill! Kill! Kill!’”

  Bukhari:V5B59N512 “The Prophet had their men killed, their woman and children taken captive.”

  Ishaq:489 “Do the bastards think that we are not their equal in fighting? We are men who think that there is no shame in killing.”

  Sier ikke mer jeg, snakk om å tenke selv, blir helt paff jeg.
  Det virket som om hun var smart, så leste jeg linje nummer 2.

 14. «Takk til gud for at jeg bor her , og takk til dere Kafir for at dere har et bra system i norge»
  Eh.. I senere tid har den arabiske betegnelsen blitt sett på som ekstra nedlatende og derfor fraråder enkelte muslimske lærde å bruke ordet, og i stedet foreslår begrepet «ikke-muslim».

  Om du er nedlatende mot meg i mitt land håper jeg virkelig du blir kastet ut, med huet først.
  Du sier du har bodd her i 20år, virker mer som om du kom i går med den holdningen, kaller menneskene som antageligvis betaler husleia for deg og alle 12 barna dine sånne ting..
  Er det rart vi misliker dere? Oo

 15. Forresten jeg glemte en ting. Dere er noen tragiske tapere. Sjekk hvilken folkegruppe som har tatt de høyeste utdanningene i Norge, dere nordmenn kommer ikke inn på medisin selv om det er deres egne universiteter. Vi kan ikke norsk engang, likevel ligger dere bak oss. Hva skyldes det? Jeg har en teori om at hvis dere brukte litt tid på lekser framfor drittslenging, kunne dere kanskje greie å komme på samme nivå som oss.

  Stolt muslim

   • Christofffer,

    Du må bli muslim, du er grise eter, og det er synd i forhold til Allah, og bli mann oh ikke bikje i gata!

    Allahu Akhbar Allahu Akhbar, Muhammed (POH) er hans profet.
    Du la oss styre mer i Oslo. Dere kan flyte ut med grisene deres!

 16. Skal dere virkelig synke så dypt og påstå at vi snyter på skatten bla bla? Jeg har en høyere utdannelse i Norge, og tjener mye mer enn flesteparten, og dermed betaler mer skatt. Skal jeg også begynne med påstander om at dere andre er drittsekker som ikke studerer og velger å bruke all tid på fest og fyll og ender opp hos nav. Skam dere, det at dere kommer med slike påstander viser at dere aldri har gått ut av ungdomskolen engang.

  Dere har ikke hjernekapasitet nok til å tenke selv, så dere velger å tro på alt som blir sagt. På den ene siden sier dere vi tar alle jobbene, og på den andre siden påstår dere at vi snyter på skatten osv.

  Og det å brenne en hellig bok for å markere 11sep, det er det latterligste jeg har hørt. Riktig hva skal dere tjene på det?Personlig syntes jeg 11sep var trist, men når holder på sånn ber dere om det.

  Jeg respekterer alle uansett hva de tror på, for jeg ser på personligheten. Alle fra Østerrike er ikke er pedofile bare fordi Fritzel var det. Akkurat slik er ikke alle muslimer terrorister, bare fordi noen var det.

  Prøv å se ting i større sammenheng. Og av en eller annen merkelig grunn skjer alltid terror saker i USA. Det verste er at de er det synd på, men jeg kan nevnte 100 saker som de har gjort som er mye værre enn 11sep, men da driter alle i det. For når det gjelder dem, da er vi nødt til å tro at de bare ville hjelpe. Stakkar dem sier jeg bare NOT.

  Ikke be oss dra ut av landet, bare innse at dere ikke klarer dere uten oss. Og en siste ting vi har aldri hatt behov for å brenne noe hellig, hvorfor skal dere gjøre noe så idiotisk. Og selv om dere velger å gjøre det, kunne jeg aldri tenkt meg å gjøre noe slikt for å ta igjen. Dette Har samma effekten som når man spytter opp mot himmelen, det treffer deg tilbake i ansiktet.

  Dette er så unødvendig. Jeg er hvertfall en stolt muslim, og kunne aldri endret synet mitt angående Islam.

  Dere sitter bak pcen deres og sier dritt, men kan vedde på at ingen av dere hadde tørt å si et ord foran en muslim. Jeg har aldri hørt et stygt ord angående islam, selv om jeg har bodd her i mange år.

  Takk for meg…

  • Dere alle klager på oss muslimer!
   Vi er her for og bli! Vi vil ta over landet. Dere er alle feige.
   Dere slapp oss inn!
   Vi ta over Oslo, Grønland, og Grorud er våres. Snart kirka ders bli fine Mosque.

   Mine barnebarn vil lese om det folket som bidde her som kalles nordmenn.De var grisetende folk! Nuff nuff.
   Dere bør vende dere til den rette! Allahu Akhbar og Muhammed (POH).
   Nordmenn er urene. Hvor kan dere ta grisene ders og flyte ut?
   Vi ikke treng dere mere.
   Feiginger er dere alle sammen!

   Allahu Akhbar Allahu Akhbar

  • Jeg har nok turt mer enn «å si et ord» foran en muslim. Da jeg var ung tjenestegjorde jeg i den israelske hæren i krig, og jeg har hatt mer en en muslim foran meg (i siktet.) To skøyere prøvde en gang å ta seg over en høyde nær Vestbredden og ble oppdaget av en patrulje. Da patruljen radioet tilbake jævlenes kartkoordinater pratet jeg med muslimene, men i stedet for ord brukte jeg en M-109 kanon med et 155 mm hvitt fosfor skyts (WP). Jeg brant de skøyerne til pommes frites.

   Ja, jeg er overbevist om at allah liker meg godt for jeg har jo sendt ham to muslimer som han kan leke med i all evighet. Hvis jeg hadde kunnet, hadde jeg sendt ham mange flere. Men det som er det virkelig flotte er at min 16 årige sønn er en så utpreget skarpskytter at han kan ta øyet på en spurv på 300 meter med en M-16. Når det blir hans tur kommer han nok til å gjøre det langt bedre enn meg og sende mange flere «rettroende» til paradis hvor de kan knulle de 72 jomfruene de angivelig får.

 17. Jeg er helt enig med en idiot lengre oppe på siden her: alle vestlige ut av muslimske land, og alle muslimer ut av vestlige land.
  Og en ting til: det er ikke vi som er griser, det er dere. Det er jo derfor dere ikke spiser grisekjøtt…
  JA til et fritt Norge

 18. Herregud folkens!
  Selv er jeg ateist, men respekterer folks trosretning. Kristne, jøder, muslimer osv osv. Jeg studerer faktisk sammen med en hel flokk av forskjellige mennesker, nemlig midtøsten-studier. Dere burde faen meg skamme dere over måten dere viser medmenneskelighet på! Som sagt tror jeg ikke det finnes hverken en himmel eller helvete. Jeg tror heller ikke det er skadelig å spise gris, drikke meg drita full eller noe lignende. Men jeg respekterer de som finner en bedre mening med livet eller en større mening ved tro på høyere makter. For all del, folk må gjerne tro på julenissen for min del, men det er et vesentlig og grunnleggende fundament som det norske samfunnet bygger på. Nemlig frihet! Og for de av dere som «frykter at islamister skal ta over samfunnet» er dere nødt til å ha enkelte klare ting for dere; det er kun èn stat i midtøsten hvor en/flere islamistiske gruppe(r) klarte å velte samfunnet. Nemlig Iran. Dette er en nasjon som sliter med å stå samlet. Hvorfor? Fordi de har ingen konkret mening om hvordan muslimsk stat med sharia-lover skal kunne utføres i praksis. I samtlige arabiske land har lederne holdt seg ved makten ved bl.a å nedprioritere utdanning, undertrykke politiske opposisjonelle personer osv osv. Dvs de som har kunne vært en potensiell trussel. Bedre utdanning, bedre velferd og frihet til å kunne velge tror jeg er en bedre løsning enn hva mange vil tro. Det er nettopp dette mange ledere i arabiske land frykter (at de vil bli fratat makten på dette grunnlaget).
  Mvh Ateisten.

 19. jaja, vet liksom ikke helt hva man skal si lenger.
  Frykter at vi er en muslimsk stat om ca 10- 15år, og det kan vi jo takk den rødgrønne driten inne i oslo for.
  Heh, må le at samfunnet vårt skal bli flerkulturelt, da det aldri blir, siden muslimske utlendinger passer ikke inn her, eller noen andre vestlige land, da de bare tenker på å ta over våres land, og bare dyrker den falske guden sin, allah eller mohammed eller hva faen det er for noe de ber til..
  La de bygge mosker over hele landet, la de komme inn i politikken og snikislamere norge, men det ser ut som det er greit for de som sitter der, og blir kvalm av å se på de på tv, da de snakker om at det ikke er noe problem det de i det hele tatt, og hvis vi sier noen sånne imot, så er vi rasister, så ytringsfriheten vi har her er snart historie, fordi vi må føye oss etter alle disse nye «landsmenn» som de kaller seg, men i mine øyne kommer ingen til å være noe norske.
  Håper bare nordmenn skaffer en allianse snart og lager et opprør her i landet, og sier ifra at vi er drit lei av disse snylterne som vi må føye oss etter, og verste av alt er at vi nordmenn kommer i andre rekke, og de tar av statskasse som vi har bygd. Bare se på helsenorge idag. Ser ikke ut, og gamle folk blir behandla dårlig. Vi må se på at landet råtner på rot snart, eller har det allerede skjedd?
  Men skal takke den rødgrønne driten for at vi har fått dette problemet her i landet, og gleder meg ikke så mye å vokse opp i dette landet.
  Men la utlendingene herske over norge, og vi nordmenn blir underkua.
  Vi er nok en minoritet her nå dessverre.
  Hadde det vært for min del, så skulle jeg nok sendt alle på første fly hjem igjen, 1 og 1. Hvis den dagen kommer, så skal jeg flagge på høy stang, offisiel flaggdag 😉
  Stå på mine landsmenn, dette er ikke over. Stå på og si fra. Vi er drit lei av det som skjer i dette landet.
  Muhammed kan du tørke meg i ræva med.. Og allah, ho the fuck is he??

  Og bra blogg forresten. Håper noen av de tafatte, naive politikerne ser dette her, men de er vel for dumme til å forstå!!
  Virker som vi vanlige mennesker er mye klokere enn de valgte der inne, men ikke så rart da de meler sin egne lommer.
  Stå på, ruiner landet dere rødgrønne!
  SEND ALLE UT NÅ!!!! Og mullah krekar som guide på vei nedover igjen.

  • Hold din negative tone for deg selv!
   Vis respekt for oss rettroendne!
   Vi er her og vil obert landet og det må du akseptere. Deres statsminster, sier at dere skrive under konvesjoner som sier vi komme inn med kjerringer o unge.

   Jeg kom inn og fått det bra. Jeg liker bare der ikke. Dere er gris.

   Hvorfor der ikke flyte ut av landet med grisene ders?

   • Selvfølgelig har du fått det bra, da du ikke trenger å løfte en finger får å få penger av staten. Vi kan jo likegodt bare gi skattepengene til deg og dere andre 600 000. Dere kan jo bare sitte i deres fine hus/leiligheter og slippe å betale og dyrke den driten dere gjør.
    Dere er her for en grunn, og det er bare for å snylte oss for pengene..
    Fjern kontantstøtta, så se ser vi hva som skjer, da blir det nok oppstandelse fra dere sin side, og da har dere mistet deres penger.
    Dere krever snart egne sykehjem, egne slakterier og selvfølgelig skal vi føye oss etter dere?
    TROR du nordmenn er så dumme som lar det skje?
    Håper dere vet at nesten alle i norge, utenom politkerne hater dere som pesten?
    Dere er urenslige, som går med svære plagg midt på gata og lukter drit!
    Den som ler sist ler best vettu! husk det

    • Hva er dit problem?
     Du jobbe og hjelpe de svake. Jeg kom her og var kvote flyknig.
     Ja jeg fikk leilighet, bil, og lever bra!

     Bli muslim Christoffer, få ett flot arabisk nam.
     Da kan du bli man i eget hus, i steden for kjering besteme alt!

     Allahu Akhbar Muhammed er han profet (POH)

     • Kvote flyktning ja.
      Fint det ordet der, men du blir jo aldri norsk hvertfall.
      Og at jeg skal bli muslim, det kan du tro.
      Tette nok de som konverterer til det.
      Selvfølgelig fikk du leilighet og bil, fordi det er så veldig synd på deg og resten av dere.
      Men vet du hva? det er det ikke.
      Når dere kommer hit, så begynner dere å klage om ditt og datt, at ingenting er bra nok og vi skal føye oss etter dere, meg i ræva!
      Dere skal underligge oss, ikke vi dere.
      Du er vel en av de som måtte læres å bruke kjøleskap, bruke dass og komfyr?
      Bare det at du åpner kjeften i norge, er grunnlag for å sende deg ut, ogg kanskje dere resten som vil ta over landet.
      Skal vedde på at det går av en bombe i oslo eller en annen by med masse bedritne muslimer/utlendinger.
      Ta med dere kulturen og dra tilbake til steinalderen der dere hører hjemme! Bo i huler og lag bomber og bomb hverandre i hjel. Ler hver gang de bomber seg selv når det er på nyhetene.
      ER dere bare dumme eller? selvmordsbombing hahaha
      Og sånne som dere går rundt i gatene i norge og skaper frykt for resten av oss.
      Hadde jeg styrt dette landet så hadde dere ikke vært så mange, kanskje ingen?
      Men du kan jo takke de snille rødgrønne regjeringa for at du kan bli sammen med resten av møkka di, så stå på, skap norge utrygt for oss!
      Du har sikkert forstått nå, eller er du fortsatt like dum ?
      Bra at vi har PST, som tar sånne som deg, og får fram hva dere driver med!
      Terrorpakk hele gjengen!
      Måtte du bare tørke deg i ræva med mohammed og han dere allah eller hva han heter. Kom igjen, tegn flere mohammed tegninger i avisene og la det komme ut, og drit i de jævla snylterne som lager opptøyer etterpå, hadde vært så deilig.
      Bare det at dere protester på norsk jord, er utvisningsgrunn nok. Men hold deg i blokka di du, og nyt sosialtrygden som det norske folk har gjort for deg,og du er sikkert ikke den eneste som snylter,deg og 99.9% av de andre innvandrerpakket!

 20. Gris er godt, jai elsker ribbe til jul. Skinke gjør seg dessuten meget godt på pizza. Jai liker fårikål også, men syltelabber, smalahovud burde enhver muslim unne seg i løpet av sin livstid. De vet simpelthen ikke hva de går glipp av.

 21. Etter å ha lest alt det som står her på siden er konklusjonen enkel: Forby all religion, det er roten til all ondskap i verden, jo før jo bedre fordi om 500 år er vi alle litt mørkere i huden og har litt skrå øyne og prater en mellomting mellom engelsk og kinesisk og forhåpentligvis er religion forbudt.

 22. Flere har allerede påpekt at muslimer er vanskelige, for ikke å si umulige, å føre en rasjonell dialog med, dvs. en dialog hvor man er enige om at begreper betyr det samme gjennom hele dialogen, at kasaulitets- og kontradiksjonsprinsippet gjelder, og det kan synes som om man må gi dem rett.

  Grunnen til at muslimer ikke er mulig å føre en rasjonell dialog med er, bortsett fra at de selvsagt er gjennomgående irrasjonelle, er at de til enhver tid må passe seg for å si eller uttale noe som kan oppfattes som kritikk av ideologien islam. (Islam er jo en angiverideologi; den som ikke følger flokken blir drept). Dette er grunnen til at når muslimer «åpner munnen» for å «si» noe om islam og forholdet til Vesten, så høres det ikke bare «rart» eller «merkelig» ut, men til tider fullstendig uforståelig. Usman Ranas og andre muslimers debattinnlegg i ulike dagsaviser turde illustrere dette til fulle.

  Når man snakker med muslimer, bør man forholde seg til dem som om de var barn, dvs. man bør snakke i svært enkle setningskonstruksjoner uten for mange ledd og holde vokabularet på et minimum. Et eksempel kan være: «Er vi enige om at islam er en krigersk stammereligion som er spredt med vold»? «Var Muhammed voldelig?» «Hva ligger i begrepet «voldelig»? osv Ved å holde påstandene så enkle som mulig, blir det også verre for muslimer å vri seg unna. Presisjon innebærer som kjent begrensning av tolkningsmulighetene.

  Siden muslimer ikke er vant til rasjonell dialog eller diskusjoner med avveiinger for og imot, men er mer trenet i islams lovmentalitet, er de bedre i stand til å forholde seg til forbud og påbud mer normative utsagn åpne for avveiining. Sistnevnte åpner for at muslimer må tenke selv, noe islam forbyr. Dette har den forbausende og ikke minst uventede konsekvens at muslimer ofte bedre enn nasjoners egen befolkning, kjenner lovverket og rettighetene de har. (Pliktene er det ikke så nøye med). Dette medfører at muslimer lett manipulerer både saksbehandlere og andre for å få sine rettigheter i et land som nettopp har ønsket dem velkommen. Man kunne sammenligne muslimer med O.Børretzens sang om måker: «Ska’ ha, Ska’ ha».

  Svært mange blant våre myndigheter, establishment, etater, organisasjoner, instanser osv. forstår tilsynelatende selv ikke de enkleste og mest opplagte sammenhenger.

  1,Muslimer er først og fremst muslimer, deretter borger av en nasjonalstat.

  2. Allahs presumptive lov, Koranen, hevdes av absolutt alle muslimer å stå over demokratiet. Alle muslimer mener, og må mene, logisk nok, at demokrati er anti-islamsk eller mot Allahs ønske.

  3. All den tid muslimer er i mindretall, oppfattes de som et spennende innslag i kulturbildet, men straks antallet øker, øker kravene.

  4. Den dagen muslimer blir så mange at de ved demokratiske valg kan velte demokratiet (dvs. bruke demokratiet for nettopp å avskaffe det) vil de gjøre det. Det følger med både logisk og historisk nødvendighet. Hvorfor? Fordi de som mener noe annet vil oppfattes som uekte muslimer osv.

  For de av oss som følger med er like opplagt at dersom inntaket av muslimer fortsetter, vil ovennevnte scenario bli virkelighet; en tilstrekkelgi antall mengde muslimer vil kreve demokratiet avskaffet, fordi, hvis ikke, ville det jo være udemokratisk. (At muslimer eller politisk elite ikke ser det patologiske i dette, får være så sin sak).

  Nå ser det imidlertid ut til at om ikke elitene og myndighetene våkner, så har faktisk FOLKET våknet og det har fått nok av muslimers narsissistiske fremferd (en fremferd som naturlig nok følger i kjølvannet av at man tror man er spesiell og utvalgt og at verdens goder derfor ligger for ens føtter hvor man venter på å bli servert uten å måtte yte noe til gjengjeld).

  WWW (internett) er antakelig det verste som kunne skje muslimer og islamister. Hvorfor? Fordi idag nytter ikke lenger å si at folk ikke har kunnskaper om islam. Er det noen idag som nettopp vet hva som rører seg i islam og muslimske miljøer er det folket. Internett er vår tids Opplysningstid hvor informasjon sprer seg raskere enn man rekker å si «Jihad» eller «Yihaa», avhengig av hvor man kommer fra. Internett er vå tids Wien fra 1683 hvor de ble stoppet ved byporten, rettnok som følge av en historisk tilfeldighet (Djengis Kahn døde og troppene måtte snu).

  Idag vet stadig flere hva som står i Koranen, og vi kan forsikre Dem om at de aldeles ikke liker hva de leser) og derfor lettere kan ta til motmæle når muslimer forsøker seg på historie- og tekstforfalskning ved å trekke vers ut av sin sammenheng, eller utelate sentrale deler av relevante vers.

  Det ser for tiden ut som om det faktisk går en, ja, vi våger knapt å si det, men store ord bør brukes ved de store anledninger, og en slik en snakker vi om her, vækkelsesbølge, over både Europa og USA.

  Finland og Sveits ble nettopp kåret til verdens to beste land og bo i og nøkkelen ligger i streng homogenitet («like barn leker best», opplagt for noen av oss, men uoverkommelig ugjennomtrengelig for multikulturalister og andre politisk korrekte) med streng innvandringspolitikk som konsekvens. Finner og sveitsere har forstått hva som står på spill og i Asia kan Japan nevnes som eksempel.

  Det blir ikke myndighetene som redder Europa, det blir FOLKET, og hvilket folk, modig, rasende, ivrig, nysgjerrige, innbitte, moralske, samvittighetsfulle. Det er de som redder Europa fra muslimene og islams åndstørke.

  Enkelte muslimer, og her kan Rana igjen tjene som eksempel, ytrer at «Vi er kommet for å bli».

  Imidlertid overser de som uttaler seg slik det faktum at, nei, de har ikke kommet for å bli, de er kommet fordi vi har invitert dem i kraft av vårt lovverk og storsinn. Det betyr at i et gitt øyeblikk besluttet vi oss for at det var greit at de kom, under forutsetning at de ble assimilert og gagns menneske som delter våre verdier og normer. Nå viser imidlertid erfaringen at så ikke ble tilfellet og derfor står vi fullt fritt til å ombestemme oss, dvs. vi kan omgjøre invitasjonen fra en invitasjon til en utvisning. Politiske vedtak er ikke hogget i sten og kontraintuitivt er at vi bare skulle kunne ønske folk som nekter å samarbeide velkommen, men ikke tvangsreturnere dem, fordi de ikke samarbeider.

  Om beslutninger ikke skulle kunne gjøres om, ville dette i prinsippet bety at muslimer (eller andre) kan «invadere» nasjoner under dekke av politiske vedtak mer eller mindre godt forankret, men hvor, hvis det viser seg at deres nærvær mer river ned nasjonene og landene de er kommet til enn å bygge dem opp, uten at de som har tatt imot dem gis mulighet til å omgjøre beslutningen.

  Mao. muslimer er ikke «kommet for å bli»; de lever her på vår nåde til vi ombestemmer oss. Hvis ikke ville de kunne kjøre landet vårt i grøfta med vår hjelp. Dette er opplagt, for hvem vil vel stå frem å si at man med menneskerettighetene i hånd la en nasjon i ruiner? Nettopp!

  Vi står mao fritt til å invitere folk til landet, men også fritt til å omgjøre invitasjonen om besøkende ikke følger opp.

  • Norge vil aldri sende oss ut!
   Vi har støtte fra AP, SP og SV og andre partier.

   Norske må skjerpe seg. Dere er kjerringer alle sammen.
   Kvinnfolka deres herske i hus og hjem, menn går i gata som bikjjer!

   Allahu Akhbar.

   Dere kristne eter svin. Dere er all urene.

   • @Rashid Ibn Bashri:
    Du er virkelig saklig og uvitende. Men nå er det slik at i følge muslimene, så er jå alle urene bortsett fra dere selv, uansett hva man speiser eller ikke.

    Men tenk over dette: Se på de landene i verden der det er mest bråk og spetakkel, det er de landene hvor man IKKE spiser svin.

    En annen ting, vi gir våre kvinner frihet, ikke undertrykker de, slik du med ditt utsagn helt klart gjør.

    • etter min mening så er det nesten alltid land som spiser gris(kristne) som innvaderer dems land først , f.eks iraq og afghanistan (i 80 tallet av rusland) , og forlater landet i ustabilitet noe krig alltid fører til!!! kan heller ikke huske om muslimske land var så hissige under 1 og 2 verdens krig, så land som spiser gris har ikke ren mel i posen.
     er det også palestinernes feil at dem måtte gi avkall på sitt land området i 50 tallet og siden bare blitt okkupert , hvorfor kunne ikke israel heller dannes i tyskland? var det ikke de som pådro jødene lidelser?

     • Arna!

      Du har rett!
      Ete gris er kun vantroende og hunder som ete!

      Nordmen bli muslim. Beok mosque og bli retroende.

     • Det står helt klart i bibelen at man ikke skal spise svin. Og kalle seg kristen og spise svin er en selvmotsigelse. Uansett,her i Norge har vi dekadense og nytelse som våre avguder, og den norske selvgodheten øker i samme takt som oljemilliardene ruller inn..Vi er et bittelite land med 4,5 mill mennesker,og vi skal liksom lære de 6,5 milliardene som bor på planeten hvordan de skal oppføre seg og at GUD ikke finnes? Vi er dessverre blitt en nasjon av selvdiggere og oppkomlinger som gjerne vil være større og mer betydningsfulle enn de er.

    • Kjeringer skal lyde mannen!

     Qur’an fortelle all at vi men er hersker i hus og i all ting.
     Kjerringe gi oss men gutte og jent, og gå mange meter bak os. Dere kvinne er urene når dere blø.
     Dere gi oss menn hva vi trenge.
     Mannen herke i hus, kjerringe i Norge herske i hus.

     Norske men er som bikjer i gata.

     Skam dere vantoende grise eter!

     Allahu Akhbar

   • Du er jo beviset på at det ikke er mulig å diskutere med dere muslimer! Du sier vi er urene for at vi spiser svin.. Vel det gjør deg til uvitende! Du sier dere har støtte fra Ap, sp og sv.. Vel ang det, så stemmer ikke akkurat det så veldig.. Å dere har kun dere selv å takke for det! Disse partiene er for likestilling.. Er vel ikke akkurat det dere muslimer er så veldig kjent for. Noe som du også beviser i kommentarene dine.

    Du er i mine øyner et skittent, urent menneske..

    • Vis repeskt, din vantroende hund!

     Et din nuff nuff og dere kan ryke ut av landet! Dete er vårt land.
     Vi bygde siviliasjoner mens deine forfedre klatra i trer!

     Skam deg

     • Og dere er analfabeter.
      Lær deg norsk da? vær så snill.
      blir så lei av å se at du skriver så feil som du gjør..
      Trodde det var dere som klatra i trær jeg?
      Og bodde i grotter ?
      Men kanskje bedre å bo i grorudalen enn i en stråhytte?
      Dere skal ha det, dere har vært flinke med å snikislamere norge, og bydeler i oslo.
      Men vi kan jo kanskje bygge en kirke i deres land? eller ikke? kan du svare meg på det kanskje?
      Dere trenger tilogmed folk på NAV, som er deres sted her i norge, til å lære dere å bruke kjøleskap, dass og komfyr??
      hvorfor trenger dere det? er dere dumme?
      Det er ikke rart at kriminialiteten har vokst i norge, etter at sånne som dere gjør norge utrygd å bo i for oss ordentlige nordmenn. Men bare å fortsette med det dere gjør.
      Dere tror dere eier norge, men dessverre så gjør dere ikke det.. Men sikkert om 10år?

     • Sløvinger…. den godeste Rashid Ibn Bashri er nok en liten skøyer som utgir seg for å være litt mere beige i huden enn han virkelig er. Dere krangler med en etnisk norsk med andre ord.

 23. flommen vil samle alle muslimene i regionen, det er ingen straff,det vil bringe oss enda nærmere islam allah. vi ser ikke på flommen som noen straff,tvert imot.
  straff er det som tar deg vekk fra din relgiom,som kun kalles straff.
  slik dere vanto har fått. dere er forbannet,og vil aldri få ro eller fred.
  vi er samlet folk,og vil alltid klare oss. men dere er noen hyklere,som er fulle av hat,dere vil aldri få fred med dere selv.

  JA TIL ISLAM!!!

   • Flommen er vesten og kristne skyld!

    dere alle slippe drit ut i luften, slik at regner faller over muslimer!!!

    Nå må dere grise etere skjerpe dere!
    hold munnen deres og respekter oss ret troende.
    Jeg vil at dere gå i mosque, og lære sanhet.

    Bli retroende, bli muslim!

    • Grunnen til at konsekvensene av flommen ble så stor er at folk har brukt flomvernet (bygd av britene) til bygningsmaterialer.

     jeg tror heller ikke du er muslim men et norskt internett troll som sitter og flirer seg skakk av alle de som biter på.

  • Her har vi rasisten poteten igjen.. hehe.

   Ja du kan få sagt det. Jeg syns det er hysterisk moro å se hvordan du prøver å forsvare noe som han kaller for en religion.. Du sier vi er vantro, hyklere og fulle av hat. Det som er moro med det er at jeg har sett du har kommentert 100vis av innlegg, å minst 90% av dem er fulle av hat og rasistiske utsagn. Å så sier du at vi er hatfull. Å noe som er enda mer moro er å provosere deg med et svar på ditt innlegg slik som dette. Da blir du bare mer og mer rasistisk, hatfull osv. Å du er så dum at du tror at jeg bryr meg om skiten som du skriver.. Ting du skriver i et innlegg om hvor vakkert islam er, faller i fisk neste gang du skriver noe.. Bare BS..

   Nei lille venn, Jeg ser på muslimer som en gjeng idioter som bruker ordet religion for å tillate seg selv til å bedrive hor, pedofili, mishandling osv osv.. Å siden du er en av disse personene så vil du aldri være en troverdig person..

 24. Rashid Ibn Bashri du er ikke muslim, vi muslimer vil ikke ha sånne som deg som snakker dritt om andres religion.
  er du muslim så må du akseptere andres religioner.

 25. Ron!

  Du stope hets mot os!
  Vi leve i Norge, og vi vil oberta. ike nå, men 2 generation fra nå.
  Din barnebarn vil ha Arabisk navn. Allah Akhbar Allah Akbhar!
  Muhammed (POH) vil seire. Som den Store Salahadin Ayyubi, sire over korstog farerer så vi vil seire over Kristne.
  Ron, gå til amerika, du hører hjeme der sionist

 26. Norske!

  Dere må aksepte at vi er her for og bli.
  Vi retroende har retighterer som dere har git oss!

  Nå må dere stope hets og hat mot oss retroende! Vi vil vinne for Allah er på vår side. ¨
  Dere er feige bikjer. Lukter melk av dere!

  Snart Islam ta over, Allah Akhbar og Muhammed er hans profet! Blessed on Him.

  Vend til den rette tro!
  Kristne bikjer

  • Har vi gitt dere rettigheter, så kan vi også fjerne de «muhammedanertosk»

   Såfremt det er ateister blant nordmenn, så skal dere få kamp.
   Feige, er det derfor alle «muslinger» angriper i flokk

   Å tro på denne «måneguden» er like lurt som å tro på julinissen!!

   Kommer aldri til å slutte og kritisere denne fascistiske kulten som kalles Islam

   • John,

    Skamme deg! DU vet at vi har støtte på Stortinget deres.
    Vi har retighete og de vi beholde.

    Jeg snake ret fra levra. Dere er alle rasiste!
    Bli muslim, bli man!
    Kjerringa herske i huset hos norske! Menn er lik kvinfolk!

    100 år norsk er vårt! Dere klarer ikke få unge.
    Jeg har 6 barn! Hvor mange har du`?
    1? eller kanskje2 ?
    Alle jeg kjenne har 6 unge!

    bli muslim john.

  • Hjernevasket og tankeløst høde sover godt!!

   Et øyeblikk ber du oss vende oss til den rette troen, så kaller du oss bikkjer.. Å det skrives bikkjer, ikke bikjer.. Hjelpe meg du har ikke spes mye mellom skuldrene dine..

 27. at noen tror at han Rashid virkelig er en muslim så synes jeg at nordmenn er den mest lett-troende mennesker i jorda.

  hvem vet hvem han er?

  det at imam meboob rahman nekter å akseptere at 9/11 har blitt utført av muslimer er ikke noe BIG DEAL. det er jo ytringsfrihet og alle har rett til å si hva de mener.

  det er millioner av amerikanere som fortsatt tviler på at 9/11 har blitt utført av 19 araber. betyr det at de er ekstrimister?

  • Jeg har aldri hevdet at ekstremister som Oslo-imamen og likesinnede ikke skal ha ytringsfrihet eller meningsfrihet, så der bommer du. Mitt anliggende var å påpeke dobbelthet. Kall det gjerne falskspill om du lyster.

   Med tanke på imam Mehboob ur-Rehman er det flere andre forhold enn 9/11 som sammen kan peke i retning av ekstremisme. I likhet med flere islamister:
   -Fornektelse av Holocaust
   -Jødehat
   -Hatretorikk om at vantro er undermennesker
   -Religiøse dommer over alle samfunnsforhold.

   Du må gjerne dømme andre som ekstremister basert kun på 9/11-tvil. Jeg gjør ikke det.

 28. Allah Akhbar Allah Akhbar!

  Our profeth Muhammed Bless his name! Jeg er glad for dit innleg!
  Endelig kan vi reise oss til kamp mot disse kristne som eter gris!

  De angriper oss og dreper oss! Hold dere unna våres hellige land, og bøy hodene deres og be om unnskyldn.
  Allah Akbhar!
  Grise etere! Skam dere!

 29. hadde dere såkalte moderate muslimer virkelig vert moderate så ville dere tatt til motmæle mot deres egne virkelig fanatiske trosfeller som dreper og trakaserer homofile og kristne og annerledestenkende i både her hjemme og i andre land men det virker som dere stilltiende godtar det og den tausheten sier iallefall meg mer enn tusen ord kunne gjort ,den tausheten sier mye om hvordan det hadde blitt hvis islam virkelig skulle få et godt feste i vårt samfunn,derfor velger jeg å prøve å opplyse flest mulig om hvilken trussel dere er ,kunne bedt dere om å dra tilbake til hjemlandet om dere ikke trives i norge men er jo nytteløst det også i og med dere er vel her pågrunn av at koranen befaler dere å dra ut og tvangsomvende alt og alle eller skjære over stupen på de som ikke vil bli det ergo er eneste løsning å kjempe for å få dere sendt ut av både norge og europa med tvang ,ps ta med mulla krekar hvis dere stikker

  • En eks. når han mohedin fyren drev med ekstremisse etter en demostrajon, så var det jo noen muslimer som demonstrerte mot hans tro. hvordan skal en moderat muslim påpeke at han ikke støttet ekstremisten? hva med de muslimene som prøver å leve det normale vestlige livet , noe de fleste muslimene jeg personlig kjenner prøver å gjøre. hvordan krever du at de skal vise sin misnøye?

  • Tror ordet moderat er et definisjons spørsmål alt etter hvor du er i verden.. Tror vi Nordmenn har et annet syn på hva moderat er i forhold til en muslim..

 30. jepp kommentarene til rashid over taler vel for seg regn med å se mer av dette i fremtiden ,jo flere slike som kommer ut av skapet ,synd ikke amerikanerne også tar imot fremmedsoldater som fremmedlegionen gjør kunne godt ha vervet meg for innsats i tullingland,hvordean i hule mener hr potetrepublikk at norge har utnyttet fattige land? bra vi har sinnsforvirrede fanatikere som deg og rashid her til å illustere hva som menes med ekte islamist eller moderat?ingen kan nekte for det fantes fullverdige ss avdelinger under krigen med muslimer ,hitler og stormuftien var jo bestevenner når det gjaldt jødespørsmålet,sorry mister potetrepublikk dere er ingen del av fremtiden i vesten etter hvert som flere og flere våkner å begynner å gjennomskue dere ,det værste er at jeg ikke er religiøs engang men får jammen lyst til bli det på grunn av islamister som dere

  • Hvis du ennå ikke har skjønt at han rashid fyren er en eller annen som kun har det litt moro og ikke en seriøs debatt medlem, så syns jeg virklig at du burde omvurdere dine virklighets oppfatninger.
   Du er eksemplarisk , det er så lite som skal til for at du skal begyne å frykte å se sånne som rashid i fremtiden og kansje begyne å stemme på frp i håp om at siv skal kaste dem ut. kjære jon jeg omgås muslimer daglig det er sjelden å se muslimer som han rashid fyren, så du kan ta det helt med ro , iallfall for denne gang

 31. vesten klarer aldri å kaste ut muslimene, først bør dere fjærne dere fra alle muslimske land. komme dere ut nå,eller ta imot flere muslimer. de fleste er her pga dere i vesten. deres velferd er bygget og stjålet fra fattige land,de driver å utnytter fattige, hvem produserer våpen? hvem styrer jævla media?
  hvem har drept flast mennsker siden 2 verdenskrig?? dere i vesten er mordere. hvorfor er dere så besymret for deres kultur??hvilken kultur? og integrering? hva får dere til å tru,levemåten deres er bedre enn vår!? usa har fått en svart president,når i helvete skal dere poteter lære? trur aldri en pakistaner eller somalier blir statsminister i norge!? JA DERE NORDMENN,FLESTE AV DERE ER RASISTER, DERE HAR MYE Å LÆRE. lær av amrikanerne, dere viser deres rasistiske ansikt mot muslimer,dere er de mest negative fordommsfulle mennsker. hvorfor kan dere ikke bare innse at vi er en del av deres framtid? UVITENHET ER ROTEN TIL ALT VONDT

  • Hehe.. Så dere muslimer kommer hit til Norge fordi at dette landet som vi faktisk har bygget opp på skipsfart ( så oljen ) er stjålet?? hehehe. Å siden du snakker om styring av media…… Hvem styrer media i feks iran?? Kan du skrive/si hva du vil i muslimske land, evt afrikanske land?? Selv om det skjer i DITT land, så skjer det faktisk ikke her! Hva har du lest her i Norge i avisene eller sett i nyhetene som Norske myndigheter har styrt.. Du sier di fleste av oss er rasister.. Si meg, er vi rasister fordi at vi ikke godtar ekstreme persone som deg? eller ikke godtar pedofili, mishandling av kvinner osv osv osv osv.. Hva er du da?? Tror du ikke at du har mye å lære? tror du virkelig at du har rett til å si det? Det virker som du har ekstremt mye å lære lille potet..

   Du spør hvem som har drept flest mennesker etter 2 verdenskrig. Vel tenk litt på det. Hvor mange mennesker har dere muslimer steinet til døde etter WW2, Hvor mange drepte dere i 9/11, i Russland, London og Canada. Å for ikke å snakk om alle selvmordsbombere.. Alle disse drapene er gjort i religionens navn.. Hvem har di vestlige drept etter WW2 pga religion? hmm.. Tror nok du er litt uvitende jah..

   Ja vår levemåte er bedre en deres.. Hvorfor?? fordi den fungerer. Å om dere ikke godtar den, så er det jo ikke så mye verre en å dra til en plass der du får det som du vil.. Å det er ikke i Europa.

   Du sier at uvitenhet er roten til alt vondt.. Vil det si at du er roten til alt vondt? Det er ikke en eneste sannhet i det du skriver.. Er du klar over det?? Du er totalt hjernevasket!

   • Jeg beklager å måtte si det, men hvis du tror at norsk media er uhildet og ikke har sine agendaer ved at de nyhetene vi får presentert er utvalgt for en grunn,er du nok ganske hjernevasket selv også…Alle lands myndigheter har interesse av å fremstille seg selv i et best mulig lys, f.eks ved å fortelle sine borgere hvor forferdelig de har det i andre land. F.eks det tidligere sovjet, hvor borgerne ble fortalt hvor fælt man hadde det i vesten.Eller som da dagbladet kunne fortelle at de autoritære myndighetene i kina hadde stengt alle internett kafeer i beijing for å hindre sine innbyggere fri flyt av informasjon. Dette leste jeg på dagbladet.no mens jeg satt på en tilfeldig valgt internett kafe i beijing…;)

   • HAHAHA
    DERES LEVEMÅTE FUNGERER???

    1. TOPPER KONEDRAP
    2.HEROINMISBRUK
    3.PEDOFILE
    4.SELVMORD
    5.DERES FEDRE RÅTNER PÅ GAMLEHJEM.ALTSÅ RESPEKTLØSE
    6.SELGER DERE FOR EN ØL PÅ DISCO

    MM MM JEG ORKER IKKE SKRIVE MER,MEN DET LILLE JEG HAR SKREVET,ER SANT. DERE TOPPER LISTENE,BARE LES STATESTIKKEN.

    HVIS DU MENER NORGE ER RIKT LAND,OG ALT FUNGERER VELDIG GODT.
    SÅ HVORFOR TOPPER DERE SELVMORD,MISBRUK AV MEDIKAMENER?????
    HVORDAN KAN DU SI ALT FUNGERER BEDRE ENN MUSLIMKE LAND?
    SAUDI-ARABIA HAR MINST KRIMINALITET VOLDTEKT SELVMORD OSV
    DERE TRUR DERE ER BEST,MEN FINNES MANGE BEDRE ENN DERE. ALT DET GRUNNLEGGENDE ER FRA OSS MUSLIMER. LES HISTORIE!!!!!OG IKKE GLEM AT DET VAR MUSLIMER FRA IRAK SOM HJALP DERE MED OLJEN.
    OG MUSLIMENE ER IKKE I NÆRHETEN AV MENNSKER SOM DERE HAR DREPT.
    VESTEN IDIOTER SOM KUN SKAPER VÅPEN BOMBER,IDIOTER NOK TIL Å HA BRUKT . MEN KLAGER OVER IRAN,GJØR DERE. ORKER IKKE BRUKE MER TID PÅ DEG…..

 32. Nordmenn,

  Dere forstår ingenting. Gris etende mennesker!
  Dere vil aldri komme til paradis.
  Allah er stor og mektig, og vil straffe dere kristne.
  Snart driver vi dere ut av byen, og da vil kirka bli moske over helebyen

  Dere kler dere som simple horer. Kvinnene deres er sjef i huset.
  Menn er i Norge som bikjer i gata.

  • Hvis Allah er så stor å mektig hvorfor har han ikke stoppa flommen i Pakistan? Kanskje han er sint på dere muslimer. Tenkt på det? Jeg har bare en ting å si Rashid, ta den skitne koranen din med pedoprofeten Muhammed og dra tilbake til det steinalderhøle du kom fra. Allah Akhbar!

  • Jeg blir sjokkert om hvordan muslimene her snakker, jeg er selv muslim men, jeg vet at jeg kan ikke gå rundt å dømme andre uansett hva de gjør. Som muslim så kan jeg ikke gå rundt å tenke på hva alle andre gjør galt, gud vet best og det er bare han som kan straffe. så om norske kvinner ikke klær seg som de burde ha kledd seg så er det ikke mitt problem. eller om de spiser svinn. Vi som muslimer bør heller tenke på om dt vi selv gjør er rett eller galt for de det er ikke garantert på at vi selv kommer til pradis med engang.

   Disse uvitene mennesker vil at vi skal reagere på en ekstrem måte, råde mitt er la det være opp til gud om å straffe dem for det de gjør mot oss, dt fins ikke noe større straff en det gud kan gi et menneske.

   Vær et godt eksempel om hvordan egentli muslimmer skal oppføre seg. Vi må begynne me oss selv før vi skal begynne å klage på andre.

   Jeg er veldigt taknemlig til gud for dette er det landet jeg bor i, vi er heldige som bor her.
   Dere må unskylle alle utleningene som snakker dårligt om dette landet, jeg tror at hvist mange hadde reist ti sitt hjemme land å sett hvordan det egenltli er så hadde de satt mer pris på at de bor.

   jeg selv mener at hvist du ikke er fornøyd med hva dette landet har å tilby dere utleninger som er misfornøyd så kan dere bare reis tilbake til deres hjemmeland å se om dere for det bedre der.

   Jeg sier ikke at jeg tror at jeg er norsk. selv om jeg har bod her i 20år så blr jeg sett som en utlening uansett. og enda verre at jeg brukker sjal, for da tenker folk med engang at stakkas udertrykt kvinne som sikker blir slått hjemme og tvunge til å brukke slør….. buhu..
   Faktisk så er dt dere som får meg til å føle meg undetrykt… det er trist men sant.

   og jo mer dålige propaganda dere gi ut imot islam jo flere kommer til å konvertere. alt dårlig snakk om islam gjør dere oss sterkere i troen vår å jo mer sikre blir vi for at det er det rette religionen,

   Jeg er glad for at jeg er muslim.

   Takk til gud for at jeg bor her , og takk til dere Kafir for at dere har et bra system i norge

   PS, Norge er mer muslimsk land en de liksom muslimske landene.

   Be happy

 33. er vel bare å føye til med en gang at det fantes muslimske ss avdelinger under andre verdenskrig ,klart det muslimene så sjansen til å være med på jødegrill festen i auswitch med engang de,men gjorde vel helomvending når de så hvor krigen bar, arabere har jo alltid snudd etter vinden så lenge det tjener dem selv og så lenge de ikke er i overmakt

 34. er det på tide å våkne opp nå snart ,tror noen virkelig p julenissen at muslimene bare vil oss godt?er det på tide å samle seg for å kaste dritten ut av europa eller skal vi stole på at polakkene ordner opp igjen eller franskmennene som i tidligere tider da de hver for seg kastet islamske invasjonstyrker ut? vi er velsignet med politikere som er tafatte konfliktsky når det gjelder disse undermenneskene med huleboertroen sin er det på tide å kaste dem?europa går en dyster fremtid i møte hvis ingen tør stå imot ,moderat muslim hva er det? personlig tror jeg det er som å tro på julenissen alle har hørt om ham men ingen har sett en ,hver gang kontroversielle spørsmål dukker opp får man kun tåkelegging og unnvikende svar eller ren løgn av de såkalte moderate muslimene så er vel på tide å gjennomskue en av de største løgnene i verden ,europa står ovenfor en av de største truslene noensinne tilogmed større enn nazismen ,den ga seg ikke ut for å være en religion fredelig sådann,se til muslimske land hvordan det er der og tro ikke ett sekund det kommer til å bli noe annerledes hverken i norge eller europa den dagen disse undermålerene tar over,stopp innvandring fra muslimske land nå

 35. Når var det egentlig Norge og Europa bestemte seg for å innføre en gradvis overgang til sharia-lovene? Selv om det er den diametralt motsatte ideologi basert på frihet, likeverd, og liknende floskler som tydeligvis ikke er mye verd i forhold til noen steinalder-bøller?

 36. Nazistene hevdet å snakke for alle tyskere på 30 tallet, og hvis man sa noe som ikke passet dem fikk man fort kjenne nazistenes vrede. Det beste mente mange da, var å vise mer forståelse for nazistenes oppfatninger, og la være å nevne ting som muligens kunne forarge dem.

  Nå er det islam som hevdes å være alle muslimers ideologi, og vi oppfører oss nøyaktig på samme veike måten mot islam idag som vi gjorde mot nazistene på 30 tallet.

  • Fullstendig riktig! OG paa samme maate som Chamberlain proklamerte «Peace in our time» etter et «dialogmoete» med Hitler, snakker europeiske myndigheter i dag om «dialog» som middel til «fred» med islam!
   Islam er en ideologisk PEST, organisert ONDSKAP, «The Devil’s Religion» – og aa «gaa i dialog» med islam, er virkelig aa gi fanden lillefinger’n!
   Hvorfor tror virkelig noen at aa fake enighet i noen en definitivt ikke er enig i, aa LATE SOM OM en respekterer noe en bare forakter, skal vaere saa nobelt og riktig?
   Churchill blei en av 2. verdenskrigs store helter. For han gikk IKKE i verken «doalog» eller kompromiss med nazismen.
   Churchill hadde ikke noe mer til overs for islam…
   Europa trenger en ny Churchill!

 37. Nordmenn, bør se den rette vei.
  Islam leder til din frelse, og Muhammed (Blessed be his name), vil lede deg til Paradis.

  Skam deg, og din blasfemiske tegnnger.
  Allah Akhbar!
  Din hund, du er undermenneske. Du vil først bli menneske når du blir Muslim!
  Skam dere Nordmenn!

  • heng deg hund før noen andre gjør det for deg , du kommer aldri til å bli menneske til det er du tydeligvis for muslimsk allerede ,skam deg selv islamnazi

   • hva med alle katolske pedofilene da? Har du glemt de da?
    det er ingen som har bedt deg til å gjøre det. slapp av ti hakk. ingen bryr seg om hva du tror på, i dømme dagen så er det ingen som kan hjelpe deg eller meg. da er det deg alene foran gud

    jeg velger å tro for da har jeg ingeting å tape med å bare tro på at noe større en oss selv har skapt den verden.

    • Det finnes ikke en eneste katolsk prest i denne verden, pedofil eller ikke, som blir tilbedt som profet. Pedofile handlinger er og blir betraktet som en kriminell handling i vesten, enten det er begått av prester, politikere elle andre.
     Du må gjerne velge å tro på mohamed’en din. For meg var han (sannsynligvis) en pedofil drapsmann med klare psykopatiske trekk. Dette er ditt problem.
     Fint at du bekrefter hva slags holdning du har til ikke-muslimer. Dette er noe vi i vesten burde ta inn over oss. Men dessverre er vi oppdradd slik at vi har vanskelig for å forstå at noen kan mene at vi ikke er å betrakte som mennesker før vi har konvertert til islam.

    • Lurer litt på hvordan du kan tro på noe som ikke eksisterer, å skjønner ikke hvordan du kan ha en tro som er så ekstrem. Skjønner at folk vil prøve noe nytt. Men å prøve islam må være som å prøve fallskjermhopping fra 10000 fot uten fallskjerm.

     Du tror faktisk på en mann som giftet seg med en 6 åring. Etter noe slikt, så burde det komme opp en varsellampe som sier at her er det noe som ikke er helt rett. Å når det står at han ikke hadde sex med henne før hun var 9 år akkurat som om det var et forsvar, vel det burde få deg til å tenke deg om flere ganger!

     Kan du kanskje tenke deg om en gang til når du vet at der finnes 4,5 mill nordmenn her i landet. Å kanskje 100000 muslimer. Å så er 65% i fenglene muslimer.. hmm.. voldelige, pedofile kriminelle.. Nei blir nok ikke noe muslim av meg noensinne, å gjør det meg til en uvitende, uren person i dine øyner.. Vel så bryr det ikke akkurat meg..

     • vi er 150 tusen og tar lett over norge. bare se deres verdens store militærmakt gir opp i afg. nok en gang taper vesten. men norge er jo vant til tap ,er jo bare å lese historien. haha de ga opp uten kamp mot hitler,eller de tok over norge på 2 dager. de gikk over til hitler. gjeng tapere!!!!

    • Enig konvertitt!

     Der er i Qur’an at vi kan gifte os med unge jente!
     Det skal alle troende muslim pass jentene. I pakistan man gifte bort 7 åring. Veldig vanlig
     Samme i andre hellige land.

     Hva med dere? Dere ete gris !!
     Dere prestervoldat gutte. All vet det

     • Muslimer er perverse pederaster!

      Allahu hamzir! Mohammadhu hanid kelb ibn shalmuta!

      (Allah er et svin! Mohammed er en homse hund horesønn!)

     • «Dere prestervoldat gutte.»

      Er ikke språket vidunderlig? Dette er jo forferdelig norsk, men samtidig forstår alle hva han mener. Sånt er «gefundenes Fressen» for språkaficionados.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *