Wikileaked Santa

Even more sites mirror Wikileaks secrets.

Nå har Assange gått for langt.

Tegneserieredaktør Manuel Francisco i Manila Times avslører Wikileaked Santa:

Faksimile Manila Times/Cagle blogs.

Originalen på Cagle Blogs.

Flere nisser/ More Santas:

TV2: Drunken Santa. VL: Hangman Santa.

[polldaddy poll=4206048]


Bloggurat


Blogglisten


Twingly BlogRank

More Wikileaks:

N: VG: Refser norsk kamp mot krigsforbrytelser.

VG: Assange møter i retten i dag. VG: Advokat: Assange vil snakke med politiet.

VL: WikiLeaks-gründer pågrepet i Storbritannia. TV2: Wikileaks-gründer Julian Assange arrestert.

S: DN: Wikileaks tilgångar frysta. SvD: Carl Bildt: Jag är ingen pudel.

SvD: Assange planerar möte med polisen. DN: Assange kommer träffa polisen.

Annonser

3 tanker om “Wikileaked Santa

 1. KGB-KAMERATENE har er spesiell forkjærlighet for Castro og komunist Kuba .

  Yesterday Alexander Cockburn reminded us of the newsIsrael Shamir and Paul Bennett broke at Counterpunch in September

  Den beryktede svensk-russiske antisemitiske skribenten Israel Shamir (Adam Ermash), som blant annet skrevet at det er alle kristnes og muslimers plikt å benekte Holocaust, arbeider for Wikileaks. Han har den samme rollen i Russland som hans sønn Johannes Wahlstrøm har i Skandinavia. Wikileaks talsmann Kristinn Hrafnsson bekrefter Israel Shamirs involvering med Wikileaks, men aksepterer ikke at det skulle være noe problem for Wikileaks.

  Kilde: Sveriges Radio – Bekräftat för Medierna: ökänd antisemit jobbar med Wikileaks

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2795&artikel=4233032

  Jeg har brukt litt tid på å se på miljøet rundt WikiLeaks i Sverige, Austeralia, New Zealand og Russland. Rent faghistorisk konstaterer jeg at det er ekstremister på ytterste venstre fløy i det politiske – og geografiske landskapet, og at det midt oppe i dette også er kjente anti-semitter i nøkkelroller. Journalisten Johannes Wahlstrøm har blitt hempet inn under kulturredaktør Åsa Linderborgs vinger i svenske Aftonbladet, hvorfra han drev research i WikiLeaks-dokumenter, bl.a. for avisen Verdens Gang i Norge. Lindborg er en edsvoren kommunist, med lang fartstid i kadre knyttet til «Rød Ungdom» i Sverige. Altså den samme organisasjonen som over landegrensene er et uhyre viktig støtteapparat nettopp for WikiLeaks. Dette gjelder også i Norge (Oslo, Bergen og Trondheim).

  WikiLeaks nettverk hjelpes nå videre i Norge ved at organisasjonen «Rød Ungdom» plasserer ut flere servere som vil formidler WikiLeaks sine selektive budskap. At de kommer til å bli overvåket døgnet rundt av sikkerhetstjenester fra de fleste vestlige land er en annen og litt underholdende side av samme sak. Ledere i Rød Ungdom kan fra nå av ikke klø seg i nesen uten at det blir snappet opp av en eller annen tjeneste der ute, som naturligvis ønsker å være i forkant av eventuelle nye dokument-avsløringer.

  Her er det trippel action: Først dreier det seg om et høyst selektivt utvalg WikiLeaks-dokumenter som så langt – og uten unntak – har hatt brodd mot USA, NATO og tiltak mot terrorisme. Deretter sitter WikiLeaks egne håndpluggede kommisærer og sorterer ut dette igjen med midlertidige pressekort, eller med pressekort som freelancere; nå beskyttet av fag-journalistisk etikette. Deretter er det bestemte, politisk bevisste jounrnalister som manøvrerer seg i retning av WikiLeaks dokumentene i de respektive redaksjoner, som så sørger for kledelige overskrifter og vinklinger.

  Ser det er en støysender av en debattant innpå som forsøker å undergrave saksdiskusjonen og hevder jeg har kjørt ham for hardt, etter at han selv sablet til med personangrep. Vel, nå var det vedkommende selv som først så ettertrykkelig slo fast at han aldri tidligere har rettet personangrep mot noen. Da jeg dokumenterte nettopp det, med lenke til en blogg i Aftenposten, spores det enda mer. Jeg ber om at de som ønsker å delta i diskusjonen holder seg til sak. Saken er nemlig spenstig nok i seg selv, og står på egne ben. Er det noen som vil ha noe utdypet der ute, så gi endelig beskjed.

  Siden AKPs (Kaller seg «Rødt!» for en stund nå) fronter og nettverk og også SVs apparat er på spinneside i tilknytning til oppturen de føler med WikiLeaks-kampanjen, vil det komme flere forsøk på å stigmatisere dem som setter flomlysene på bakkanalene til WikiLeaks. Et WikiLeaks som på sin side aldri ville klart seg å holde seg flytende uten disse ekstremist-miljøene. De sitter på et medianettverk som er imponerende, fra toppen, altså via redaktører til avdelingsledere, deskledere, vaktsjefer og ledende journalister.

  Ved siden anti-semitten og Holocaust-fornekteren Adam Ermash og hans like rasistiske sønn, Johannes Wahlstrøm (researcher for VGs WikiLeak-avsløringer), finnes den russiske kampanje-eksperten Boris Juljevitsj Kagarlitsky, med romstort kontor midt i Moskva. Dette altså er en del av støtteapparatet til WikiLeaks. Hvor lenge har denne Boris sittet og turnert i nettverket fra Melbourne i Austeralia og sett på WikiLeaks før Vladimir Putin og hans apparat dukket opp? Er det mulig i dagens Russland å sitte som offisiell edderkopp i et betydelig nettverk som støtter WikiLeaks uten at Putins KGB-venner dukker opp? Kagarlitsky er slett ikke en ukjent figur blant haukene i Moskva.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *