Skritt for skritt

Oppdatert 11. februar. Vårt Land, TV 2: SPs parlamentariske leder hevder Dagbladet ble brukt av Bhatti for å hisse opp en stemning.

VG: (Representanter fra Islamsk Råd var innom Støre for å snakke om tegningen og den problematiske ytringsfriheten.)

9. februar. VG: Imam skuffet etter møte med Dagbladet. (Den skuffede og innflytelsesrike imamen Mehboob ur-Rehman i Oslo-moskeen Islamic Cultural Centre sitter forøvrig i det europeiske  fatwarådet. Å dømme etter islamsk skikk og lov, og ikke etter norsk lov og vestlige verdier, er hans spesialområde.)

– – –

I den vestlige verden regnes ytringsfrihet for å være en verdifull frihet. Ikke alle er enige i dette. Noen vil ha ytringsfrihet bare for ytringer de selv har godkjent. De kaller det respekt for sin religion. Konsekvensene av å gi etter for slike påstått religiøse krav kan bli større enn mange kanskje vil tro. Hva blir det neste?

 

Faksimile TV2.no

 

I boken «Mot mørket – Det muslimske brorskap i Europa», skriver forfatter Helle Merete Brix hvordan brorskapet er ledd i en nøye koordinert bevegelse som med små skritt, skritt for skritt skal islamisere Europa. Godt hjulpet av velvilje og naivitet eller lav kunnskap om islam/islamisme hos myndigheter og befolkning vil brorskapet  innføre styre basert på islamsk lov.

Hijab skal være et politisk symbol for bevegelsen.

Ideologien til Norges eldste moské Islamic Cultural Centre er «nærmest en blåkopi av ideologien til Det muslimske brorskap i Egypt, som oppsto som en religiøspolitisk protest mot den økende utbredelsen av vestlige frihetsverdier» i følge denne bloggen.

Lovverket burde bli basert på Koranen og Hadith som foreskriver amputasjon ved tyveri, pisking ved gambling og inntak av alkohol, og pisking og steining ved hor.

En kvinnes vitneprov teller halvparten av mannens vitneprov.

Polygami skal være lovlig (dvs at mannen kan gifte seg med flere kvinner men ikke omvendt).

Kvinnen skal underordne seg mannen, blant annet kan hun kun nekte mannen sex om det er fysisk umulig for henne. Hun skal tildekkes strengt med slør, ikke bruke parfyme.

Dette hevdes å være noen av synspunktene til mannen som utformet ideologien i Norges første moské, som i dag har over 2000 medlemmer.

Religionshistoriker Kari Vogt anslo for fire år siden at omtrent tjue muslimer i Norge tilhører Muslimbrødrene (Det muslimske brorskap). De er en liten, men velutdannet og veletablert gruppe i Norge der mange har religiøse politiske ambisjoner.

De velutdannede og veltalende fremstår som moderate muslimer og snakker om at Norge må satse på «dialog og samarbeid«.

En representant fra brorskapet som var invitert til Norge for å snakke om «dialog og samarbeid» for noen år siden omtales også som moderat. Han hevder tsunamien var Allahs straff mot de vantro for undertrykkelse av muslimer.

I en artikkel i den egyptiske, regjeringsvennlige ukeavisen Akbar Al-Yawm rettet redaktør Ibrahim Sa’dah flengende kritikk mot Al-Futuh og Den panarabiske legeforeningen for at de støttet opp under jihad-bombere som dreper sivile og ”vantro” i Irak, mens de ikke ville donere et øre til tsunami-ofrene i Thailand og Indonesia. Denne kritikken parerte al-Futuh ved å vise til at tsunamien var en straff fra Allah for de vantros undertrykkelse av muslimer og at den derfor ”ikke har noen interesse” for legeforeningen.

Al-Futuh er ellers kjent for å tilhøre den demokrati-vennlige fløy av Det muslimske brorskap.

idag.no

Flere eksperter mener Norge går for langt i samarbeid og kontakt med islamistene. En av dem er Diaa Rashwan som er tilknyttet Al-Ahram-senteret for politiske og strategiske studier i Kairo. Han tror terrorfrykt ligger bak Norges holdning. (Mer i linken Nettavisen under.)

En annen gir en sjelden stemme til de moderate muslimene i Norge, en gruppe som islamistene i Islamsk Råd ikke er representative for.

– Jeg er muslim og det er mange moderate muslimer i Norge, men Islamistene i Norge som styrer Islamsk Råd arbeider for å islamisere Norge. De har tett samarbeid med Den islamistiske lederen Yusuf al-Qaradawi som er farligere for Norge enn bin Laden fordi han arbeider for å islamisere Europa, sier jurist Mohammed Hussein til Nettavisen.

– Det demokratiske system i Norge og Europa gir rom for religionsfrihet og ytringsfrihet og finansierer menigheter og religiøse organisasjoner. Dette er blitt benyttet av Muslimbrødrene til å infiltrere de muslimske miljøene, verve medlemmer og bygge det islamistiske nettverket som er blitt så synlig i det siste. Det teologiske grunnlaget for Muslimbrødrene er den mest ekstreme og fundamentalistiske retning innen islam og Dr. Tariq Ramadan er en av dem, sier jurist Mohammed Hussein. (Nettavisen.)

Ikke alle er like ivrige etter å fremstå som moderate og dialogfremmende. Også røveren mullah Krekar har bakgrunn fra samme brorskap. Midlene kan variere, men hva med målene?

Hva mener de ledende talsmenn for Islamsk Råd Norge og  andre aktive islamske samfunnsdebattanter egentlig om arrestasjoner av islamistledere i Egypt, deres ideologi og at Det muslimske brorskap er forbudt?

[polldaddy poll=2667556]

 

Mest lest på Norske forhold siste to dager, pr 8. februar.

1. Strengere straffer.

2. En dyr pupp.

3. Krekar – Norge 5-0

4. ...Dog fred er ei det beste.

5. Korrupt politi.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

Vårt Land: Opprørte muslimer massemobiliserer. TV 2: Unge muslimer massemobiliserer. TV 2: (Norske muslimer på Facebook lovpriste Allah for hackerangrep og linket til terrorside.) VG: (Tyrkere tar på seg å ha stanset Dagbladet med data-angrep.) TV 2: Frykter flere angrep mot norske nettsider. VG: Oslo-politiet har lært av tidligere demonstrasjoner. VG: (Flere hackerangrep fra Tyrkia etter Muhammedtegning. TV 2: VG og Dagbladet var nede.)

VG: Dagblad-redaktør og fatwaråd-imam i møte på hemmelig sted. «Av hensyn til deltakernes sikkerhet,» sier initiativtaker. Er det akseptabelt med denne type trusler fordi man benytter en ytringsfrihet som mange muslimer ikke synes nordmenn skal få lov til å ha?

VG: Samme bilde skapte voldsbølge fra palestinere i 1997.

Vårt Land, VG: Politiet bekymret over Bhatti som demonstrasjonsleder.

Vårt Land: (Fatwaråd-imam uttaler seg om frykt for opptøyer etter at han ikke fikk beklagelse fra Dagbladet.)

Vårt Land: (Utfordrer barnebrudtradisjon og Muhammed. 12-år gammel jente krever skilsmisse fra 80-årig mann.)

TV 2: Mannlig muslim nektet å håndhilse på sin kvinnelige sjef. Har loven på sin side.

VG: Truer med å inndra drosjeløyver. TV 2: Byråd vil inndra drosjeløyver etter muslimprotest. TV 2: Bjørn Sundquist støtter aksjonerende muslimer. TV 2: Parkerte drosjene i protest mot Dagbladet. Vårt Land, TV 2: (Største folkevandring siden koloniseringen av Amerika.)

 

76 tanker om “Skritt for skritt

 1. Strategien fra islamistene i paraplyorganisasjonen Islamsk Råd er ganske utspekulert. Egentlig er disse talsmennene langsiktige forkjempere for politisk islam/islamisme, men har klart å vinne plassen i norske media som «liberale» muslimer.

  Det verste er at politikere i alle partier, til og med i FrP, faktisk på alvor tror at det er noe liberalt med enkelte av disse islamistene i Islamsk Råd.

  Hvorfor ikke heller la de som virkelig er liberale muslimer (LIM) få mer plass i offentligheten til å bekjempe ekstremistene som vil innføre sharia og imamstyre.

  -Islamsk Råd vil at imamer skal avgjøre i stedenfor norsk barnevern.
  -Islamsk Råd vil at muslimske fanger kan avtjene straff i moskeer i stedenfor fengsel.
  -Islamsk Råd vil at imamer skal dømme i familievoldsaker hos muslimer i stedenfor norske domstoler.
  -Islamsk Råd vil at muslimer skal undervises av imamer i stedenfor norske lærere i livssynsfag.

  Hvorfor tror noen Islamsk Råd er for assimilering når det de gjør tyder på segregering?

 2. Vel, mange fargerike kommentarer her ja 🙂 Nordmenn burde la det gå utover politikerne sine som med makt har skapt disse forholdene i landet gjennom mange år med naivitet, folk fra andre land(spiller ingen rolle hvis dem har norsk pass) burde alltid huske at dem er gjester i landet, selv om de ble født her(hvis dem har levd avskilt fra nordmenn). Å bruke ideologiske uttrykk som f.eks «fascisme», må man vite hva man snakker om, hva fascisme er ikke tro det som står i norske lærebøker som fremstiller det som nazisme. Vel, Imens alle her krangler så slipper de rette ansvarlige for at landet er som det er idag, unna. Personer som regjerte i landet da dette begynte å utvikle seg og som spilte på folks naivitet og ignoranse. Disse personene sitter nå og ler seg hjel på sine villaer i utlandet med sine fete pensjoner. Lykke til Norge ! For nå er det for seint !

 3. «mon kristensen»

  vedr. statistiken om barne voldekter så har Nordmen 1 plassen i alle fall i europa.
  Det stå for noen dager siden en norsk har voldtat og misbrukt mer en 30 barn i alderen 08 til 12 år, så sier vedkomende at det var barna som lurte ham? ifølge ham så var det barnas skyld?
  jævla syke menesker jævla dritt pedofile nasjon.

  • Din generelle holdning til nordmenn og Norge som en «jævla pedofil nasjon» får passere som et uttrykk for dine holdninger. Hadde det derimot vært et uttykk for en annens holdninger til tyrkere, Pakistanere e.a. så hadde det i alle fall ikke passert VGs sensur overfor bloggkommentarer. Derimot flyter VG-nett over av kommentarer på samme og lavere nivå.

 4. Han hadde rett Arne Myrdal, en av Norges modigste menn! De kalte han rasist og dag skjer det han sa ville skje.

  Muslimene tar over etterhvert. Glad jeg har flyttet fra Norge til Spania. Her nytter det ikke at de prøver seg, for Spanjoler flest HATER muslimer og de feirer utkastelsen av de muslimske maurene hver eneste år.

  Nisse nordmennene har seg selv og takke som stemte frem noen av de vesrste fasistene i norsk politikk! Men hva gjør det? tiden leger alle sår og om 4 år er ALT glemt igjen og AP og SV får 4 nye år…så sitter nissene der nord og klager seg igjen…FY FAEN FOR NOEN IDIOTER!!!!

  SKJERP DERE!!

  Lyser fred over Myrdal minne!

  • Din jævla idiot du er ikke deg selv!
   er det ikke de «fasistene» du må takke for at du soler deg i Spania og mottar trygd fra Norge, Det betyr at jeg «utlending» jobber for deg for at du skal ha det godt!
   Så taknemlig du er overfor Norge?
   Håper at du drukner i plaja de toriveja.

   • Så du sitter i Spania? Du tror at spanjolene liker deg for at du er norsk der nede? De gjør det for at legger
    alt du eier har i en søppelbar der, trygdepengene dine harjeg som muslim og utleding vært og er med og sponser
    IKKE DRA ALLE UNDER SAMME KAM! MANGE AV OSS HAR KOMMET LENGER ENN DEG! OG DETTE ER I DITT
    EGET LAND!

 5. Fy faen så lei jeg er denne helvetes steinaldermentaliteten! De er en kreftkul på Norge!
  Krigen er et faktum! Allah og muhammed er grisemøkkspisere! Dra til helvete jævla pakk!!!!
  Starte 3. verdenskrig på grunn av noen streker på et ark???? Ja, nå skal dere faen få det dere har bedt om!!!
  Rasshøl!!!

  • Jeg ville ikke ha valgt samme beskrivelser, men lar dem passere da mange andre har fått aksept for å bruke samme og svært like karakteristikker i offentligheten (og f.eks VG-nett) av andre basert på etnisk eller religiøs tilhørighet.

 6. Du ville ikke likt at noen laget et latterlig bilde av deg og viste for hele verden!! Hvorfor skal muslimer måtte tåle bilder skapt av tankeløse for å håne og sette deres tro på prøve. De har ikke bilder av profeten noe steds. Det er deres skikk.. Respekt for andre, uansett fredelig trosretning er første bud for fred og gjensidig tilpasning. Men misbruk som fundamentalisme er synd, og disse skader kun islams budskap. Norske taxigutta velger syyyltynn linje.. Plage vanlige folk er IKKE lurt..

 7. jeg håper virkelig nordmenn ikke er så dumme som bloggerne. det er en stund siden jeg har lest en god blogg.

  jeg som utlending, «ifølge dere» fortjener ikke å bo i dette landet. fordi jeg er muslim, aldri stjælt, aldri skapt frykt i folks hjerter. aldri voldtatt.
  ALLTID vist respekt for mennesker uansett rase og religion, ja også jødedommen. alltid oppført meg menneskelig.

  hvorfor ser jeg IKKE det dere ser. Dere mener muslimer stjeler, lager helvete, sloss, voldtar, er kriminelle, ødelegger landet.

  slik jeg ser det: jeg kunne aldri i mitt liv tenkt meg å voldta en kvinne, og tro meg, jeg har sett mange deilige vakre skjønne damer som har gått nesten nakne i gata:) selvfølgelig har kvinner rettigheter i islam. står mye fint i koranen. de som sier noe annet har ikke lest. kvinner bruker burka/sjal for de vil selv bruke det, de tror det er den riktige veien. ser ikke noe feil i det jeg. de fortjener ikke å bli tråkka ned på for å tro på det. Å forby bruk av burka/sjal er kvinnemishandling…

  sist jeg hørte var man ikke muslim om man terroriserte mennesker, skapte frykt, voldtatt, drepte osv.

  det vil si, at alle ugjerninger som har skjedd verden ikke har blitt utført av muslimer. men mange har drept og brukt islams navn. slik at vi har fått et dårlig bilde.

  muslimer tar avstand fra slike voldshandlinger, vi er heller ikke terrorister.
  jeg skjønner overhode ikke hvorfor nordmenn kan bli så irriterte over oss muslimer at dere skriver så stygt om oss hele tiden. ingen nordmann har vært offer for terrorisme. de som har lidt mest er muslimer. når en bilbombe går av så er det bare muslimer som dør, FORDI DET ER DE SOM ER OFRE. ganske få vestlige har opplevd terror, kun usa to ganger og spania en gang.

  Alt det muslimmene har gjennomgått, de blir sprengt av terrorister, kvinner og barn dør. Alt det der pluss vi må høre bullshitt fra dere hele tiden, det begynner å bli ganske irriterende ærlig.

  så les dette her og få det inn i hjernen deres. Det er ikke islam som er problemet.

  men jeg er enig i at en del utlendinger driver med faenskap, det er jeg enig i. kan ikke den norske stat kaste dem ut istedenfor alle sammen. feks butti eller hva han heter og Krekar som vil ha osama binladen som øverste statsleder. Hvis dere tror alle muslimer er som dem så tar dere feil.

  jeg skjønner at dere er irriterte over noen utlendinger men de representerer ikke islam, og vær så snill og ikke skyld på islam.

  ALT JEG SKREV er fra mitt synspunkt, hvis dere mener det er noe feil med islam, hvorfor ser ikke jeg det.

  så hvis problemet ikke er islam hva er det da?
  det er nesten ingen problemer i Norge og de aller fleste har det godt. noe som er bra og håper det varer.

  problemet er mennesket, om man er svart, gul, hvit, oransje, blå U NAME IT. noen blir kriminelle og andre ikke. noen voldtar og andre ikke, noen blir leger og andre blir hustlere. SÅ i bunn og grunn så er ingen religion skyld i noen som helst ting. bare skitne mennesker som er maktgale, som eier media og fargen rød
  som prøver å forandre tankene til enkeltindivider. denne gangen angriper dem muslimene. Fordi muslimer ikke trenger oljen dems, fordi de er mindreverd, fordi vesten skal stjele 80% av verdens ressurser slik at bare de i vesten kan ha det bra.

  de som ikke er fra vest er muslimer, så vi gjør islam til globaltrussel.

  Det må være sant, eneste måten jeg kan sette to og to sammen.

  angående problemer i Norge, så rett fokuset mer mot NSB og stortinget. på den ene siden må jeg vente 2 timer på toget og på den andre siden raner staten pengene mine.

  leier privatfly til klimamøter. fester til over 600000kr fra skattepengene. skriver sin egen pensjon på flere millioner. setter opp bommer og får dere til å tro at staten har lite penger i kassa. staten Norge har så mye penger de kan bygge motorvei av gull. for en gjerrig stat. som suger sjelen ut av den norske befolkningen.

  jeg har besøkt så mange land i verden, blir oppfatta som turist. men i hjemmelandet er jeg «utlending» WHATA FUCK. jeg har aldri kalt en nordmann for rasist i hele mitt liv, uansett hva det gjelder. Men ærlig nå begynner jeg å tro at dere virkelig er det. men dere gidder ikke å innrømme det, og skjuler det bak islam. fordi mange utlendinger er muslimer.

  jeg vet at jeg har rett og dere vet at jeg har rett. enkelt og greit.

  takk for idag og god natt.

  hilsen en muslimsk utlending som liker landet Norge og dens befolkning. Som studerer, jobber og betaler skatt

  • Jeg og min kone var på ferie i lokale områder i Marokko, i 2005. Vi reiste dit med ydmykhet og stor respekt i forhold til at vi nå befant oss innenfor en annen kultur, og gjorde mye for å innrette oss etter de lokale forholdene. Denne ferien gav meg et ærlig og godt inntrykk av hvordan vi vestlige behandles i et «muslimsk land».

   2 ganger første dag, ble min kone spyttet på fordi hun gikk i singletskjorte i 40 varmegrader. Hun kjøpte seg umiddelbart et lokalt plagg, som skjulte hennes skuldre. 2 ganger senere samme dag ble hun spyttet på, denne gang fordi hun ikke hadde tildekt sitt hode. Hun kjøpte seg noe som lignet på en burka, og brukte dette resten av ferien. Disse handlingene sjokkerte oss, samtidig som vi ærkjente overfor oss selv at vi nok var noe dårlig forberedt i forhold til å tilpasse oss det landet og området vi valgte å dra til. Resten av ferien gikk greit i forhold til å unngå ubehagelige opplevelser.

   Hva har disse episodene lært meg? Jo, vi er forskjellige alle sammen – og særlig kulturer imellom. Vi nordmenn tenker ofte alt for enkelt når vi bedømmer andre mennesker og kulturer. Samtidig er det helt nødvendig at invandrere, flyktninger og asylsøkere som kommer til Norge – innretter seg etter norske forhold. Denne tilpasningen må være behovsrettet. Det betyr at en slik prosess ikke nødvendigvis skjer like raskt som vi nordmenn med bakgrunn i egen kultur naturlig forventer, men i det tempo som er riktig for den enekelte innvandrer, flyktning eller asylsøker som er kommet til Norge.

   Når det er sagt, tror jeg det er viktig at alle som kommer til Norge – tidlig lærer nødvendigheten av å respektere norske lover og norsk levesett. Samtidig må norske myndigheter være tyelig, konsekvent og konsistent i forhold til sin politikk overfor nye landsmenn. Den naivitet som har eksistert i alle år på dette området, har bidratt sterkt til den «tilstand» vi har i dag.

   Jeg mener det viktigste for våre barn og fremtiden forøvrig, er at vi styrker kommumnikasjonen mellom alle «grupperinger» i det norske samfunnet, og søker felles løsninger og utfordringer i så måte.

   Kun gjennom forening, forsoning og felles fremtidsvisjoner – kan vi oppnå varig fred på jord. Herunder har du, jeg og alle et særlig ansvar for å skaffe oss tilstrekkelig kunnskap for å forstå hva som må til for å nå dette målet.

   Jeg vet jeg ikke har rett, jeg vet jeg ikke tar feil og jeg vet jeg har en mening – og er glad for å få lov til å dele denne med flere.

 8. Man kan ikke spore angrep som skjer over nett. Med stor sannsynlighet så anta at det er et botnet bak dette angrepet. Botnet strekker seg på kryss av landegrenser, men alikevell blir Tyrkiske adresser benyttet i dette angrepet? Virker mer som om noen vil gi skylden på Tyrkiske mennesker.

  • Ja, det er ufattelig lett for islamister eller andre som vil hisse opp en stemning mot ytringsfrihet i Norge. Hvis målet var å påvise at det foregår hets av muslimer i Norge, så var det kanskje ikke så dumt å få lagt sporene til hackerangrepet til Tyrkiske ip-adresser?

   Agendaen til de som står bak fremgår kanskje av de gjentatte kravene om å endre norsk lovverk om ytringsfrihet.

 9. Jeg håper inderlig ikke han og de andre finner på noe sprell. Jeg er lei av alle disse problemene som blir nevnt i nyheter om pakistanere og muslimer og rett og slett utlendinger.

  Jeg er ikke religiøs for eksempel, men det kan ikke fremmede folk se, og derfor blir jeg satt på lik linje med de som blir nevnt i nyheter av stereotypiske nordmenn (ikke alle, de fleste er awesome!).

  Og nå frykter jeg at det kan bli verre hvis det skjer noe under denne demonstrasjonen…

 10. Skulle ikke Arfan dra tilbake til pakistan å oppdra ungene sine der ? Norge og nordmenn var jo så ille at det ikke gikk ann å bo her. Nei for en klovn, tenk deg å stå der nok en gang i merkeklærne sine, alle designa og eid av jøder eller amerikanere. Å skal løse verdensproblemer.Kanskje greit å vite at når man er en del av Norge A/S , det vil si å skatte til den norske stat er man faktisk med å støtter en krig mot store deler av den muslimske verden. Ja norge er faktisk stor eksportør av våpen(stor aksjonær i f,eks Raufoss våpenfabrikk)I tillegg til at vi faktisk er med i Nato. At nok en gang muslimer går ut å oppfører seg som bønder hjelper nok neppe på forholdet nordmenn og muslimer imellom. Det burde vel være det viktigste for alle som innvandrere til et annet land, og komme godt overens med de som kommer derifra. At muslimene nok engang går ut som dem gjør, setter hele innvandringsdebatten mange år tilbake. Det dette ender i, er at kløften mellom innvandrere og nordmenn bare blir større og større. Det alle taxisjåførene ikke tenker på, er at det er alle kundene det går utover, den vanlige mannen i gata, å han har vel ikke gjort noe gærent? De gjør akkurat det sammen som de beskylder nordmenn for, å generalisere. At nordmenn mener alle muslimer er voldsforbrytere og terrorister. Den vanlige mannen i gata har vel for f… ikke printa noen bilder, hvorfor skal han måtte komme for seint på jobben? . Hadde dere tatt dere tid til å se på noe annet media enn Al jazerra ville dere kanskje fått med dere at vi nordmenn fleiper og gjør narr av alle, ikke statsministeren, kongen eller Jesus slipper unna å bli lagd karikaturer av. Så nei kanskje på tide å ikke være så hårsåre og heller bruke tida til noe fornuftig. Det er side opp og side ned i avisene hver dag med muslimer som ikke kan oppføre seg, å det er lett for nordmenn å begynne å tvile. Dette hadde vært akkurat det samme vis vi hadde kommet til Pakistan å lagd helvete: Kanskje dere heller kunne gått et demonstrasjonstog mot vold eller noe, sånn at faktisk nordmenn så at dere også brydde dere om felleskapet ikke bare muslimers rettigheter.

 11. Vil gjerne gratulere våre tidligere/nåværende politikere som tok/tar inn detta pakket til landet vårt. Skjønner dere virkelig ikke at det snart kommer til å eksplodere pga muslimene? Sakte men sikkert er Norge i ferd med å bli et identitetløst land. For 20 år siden var jeg stolt over å være norsk, idag veit jeg ikke lenger. Vi etniske nordmenn er i ferd med å bli fullstendig overkjørt. Ser for meg Norge om 150 år. Kirker er forbudt, frie aviser er forbudt, statsministeren heter Ali og gir hele den muslimske verden fri inngang til Norge, all vår olje går til våpen til bekjempelse av USA og overalt er det moskeer som kaller inn til bønn.
  Joda……glad jeg ikke er her på jorda lenger da.

 12. Muslimfaan kan dra seg hemmat til muslimland, eller hold kjeft. Det er INGEN som har bedt de om å komme hit å forsure nasjonen.

 13. Hei, dere. Muslimene og ikke.
  Jeg vil ikke si at jeg enig med kommentarene til alle de muslimske mennene..( se opp fra toppen). Om religioner krangler vi i tusen år allerede.
  Men en ting jeg er litt enig med: at det finnes en del norske mennesker i Norge som er uhyggelige nasjonalister. Og det var flere situasjoner når jeg følte meg krenket. Uansett om jeg er blond» , ble jeg diskriminert pga aksenten min. Tipper, de med mørke hud, har det enda verre..
  F.xpl en uke siden, på Ullevål sykehuset, hadde jeg time hos en ung lege. Han mobbet meg for min «Y», også lagte hele veien grimaser for å vise at han har problemer med språket mitt. Avbryttet meg ofte og nevnte med en gang at jeg har ingen rett til attføring. På slutten sa han at jeg har ikke de smertene som jeg klager på..
  Ærlig sagt, jeg har gråtet hele veien fra sykehuset til bussen..
  For meg det er pinlig å fortelle om det til alle og enda verre å vise det.
  Jeg hadde studert teknisk tegner på norsk, så jeg tror kan litt :oP av språket. Jeg hadde jobbet mye overtid, nattevakter med tynge pasienter, for å kunne forsørge barnet min alene fordi norske pappaen hans betaler ikke 1 kr.i barnebidrag.
  så,.. nå etter en faktisk! yrkeskade, plutselig lege har ikke lyst til å forstå meg.Mobber meg. Han sporte også meg hvor kommer jeg ifra. Jeg svarte og spurte ham tilbake( han er norsk men har engelsk etternavn).Da sa han» JEG er ikke russissk!»…
  Hvordan må jeg føle meg da?
  Begge besteforeldrene mine hadde vært i krig mot Tyskland og 2 av de ble såret under krigen. De gitt blodet sitt for å frigjøre dere som kunne ikke kjempe selv (Max Manus er ikke nok, hvis noen vil nevne han). Jeg er en ansvarlig norskeborger. Så hvorfor ler dere av meg når jeg snakker? hvorfor tror dere at jeg er ikke så smart siden jeg kan ikke hele norske språket?
  Selfølgelig vil jeg ikke likne på de hissisige og truende muslimene..Men! jeg vil minne om at det er ikke veldig fornyftig å mobbe og diskriminere sine øst-evropeeske naboer. Med å ha bare 8″ ny jegerfly i reserve, venstresosialister og global islamisering av landet.. kanskje dere selv kommer til å be om hjelp en dag?

 14. Forstår ikkje at muslimar som har bud og er oppvokst i Norge endå ikkje har forstått at dei blir manupulert av sine religiøse leiarar for at dei skal beholde makten over dei.
  Godt er det i alle fall at mange muslimer har eit fornuftig tilnærming til sin mohammed.
  Det er mohammeds ord som er sanning ikkje det dei religiøse leierane meiner er rett.

 15. Hvis ikke muslimene tåler den Norske ytringsfriheten mener jeg at dem må pelle seg hjem, hvor dem kan leve sammen med andre som liker å lage bråk om allt. Her i Norge har vi ytringsfrihet som allah og hvermansen får respektere, ikke skal vel muslimer komme hit å prøve å forandre oss, det er dem som må rette seg etter norske skikker, trossamfunn og leveregler..!!!!!!!!!!!!!!!! Dette er ett eksempel for at Norge er for Nordmenn…!!!!

 16. Jeg føler det krenkende når en kreasjonist påstår jorden er 6000 år og at Darwin tok feil, jeg føler det krenkende når religiøse hevder sin gud som eneste sannhet. Jeg føler et enormt sinne når jeg finner menighetsblad, som forteller om storstilt indoktrinering av barn, i postkassen min. Jeg blir provosert når jeg blir stoppet på gaten av en mormon som hevder at alt er mulig ved bønn. Jeg føler det som en krenkelse og svik når en muslimsk innvandrer er villig til å yte vold på bakgrunn av TEGNINGER! Mye krenker meg, men jeg tolererer andres syn og meninger fordi JEG er fri til å ytre mine meninger -Og nå skal jeg tegne Muhammed med kjælegrisen mulla, som sitter oppgitt og ser på illsinte muslimer!

 17. ….jeg vil at vi ikke skal glemme at flere tusen muslimske drosjearbeidere har svindlet til seg minst 600 millioner kroner bare i Oslo og at de samme har svindlet til seg 100 millioner fra vårt spandable trygdesystem.
  Disse folka står nå frem og bedyrer at de «er lovlydige borgere» og har rett til å demonstrere mot Dagbladets Mohammedfigurer.

  Etter Koranens lover skal slike tyver få amputert armene….da blir det vanskelig å telle feite seddelbunker med svarte penger da.

  Vi klarer oss uten kjeltringer i Norge.

 18. Skal bli intressant å se om hvordan det kommer til å gå med denne demonstrasjonen på fredag.. Om det går for seg på et ordentlig vis, så vil jeg få mer respekt for muslimer enn det jeg har i dag, for det beviser at dem kan oppføre seg som ordentlige folk dem også.

  Men for å være helt ærlig, så tror jeg det kommer til å bli en reprise av bråket vi hadde under Gaza demonstrasjonene, masse hærverk og vold.
  Håper virkelig for begge parter at dette ikke kommer til å skje, for det vil vi alle tape på. Gjensidig respekt er noe som må fortjenes, ikke trues til seg.

 19. Usman sier:

  «Hvis unge muslimer velger å delta i demonstrasjonene, er min sterke anbefaling at det skjer på et veldig sivilisert vis, og at man viser lojalitet til norske symboler og norske flagg – fordi dette er også norske muslimers hjemland.»

  Så man skal ikke brenne det norske flagget fordi det er et kors der, men fordi noen muslimer føler seg norske, og man skal ikke såre andre muslimer.

 20. Dette er rått SYNS JEG!! håper NORGE BLIR BRENT NED!! så disse jævla HVITE NAZIENE fortår at det er andre folk som er mennesker her og..

  SOM IKKE DELER SAMME SYN SOM DERE ALLTID!! SÅ GÅ FUCK DERE SELV NORDMENN!!

  PÅ TIDE MED KRIG OG VOLD … hvis det er det som må til for å få rettferdighet mot rasismen i NORGE så støtter jeg dette fullt ut..

  Å Være utlending i NORGE og holde kjeft… skal faen ikke skje mer..

  Nå er det KRIG mot disse dobbeltmoral fascistene..

 21. Dette var unødvendig av Dagbladet.

  Jeg er for de opprinnelige karikaturtegningene. Det fordi disse er i en dannet form og uttrykker en motstand mot en voldelig og kvinneundertrykkende religion – en religion som må flytte seg fra 1400-tallet til det 21. århundre! Tegningene er dermed et kunstnerisk uttrykk for å beskrive usikkerhet og uenighet med hvordan Islam praktiseres.

  Dagbladets eksempel tjener ingen annen hensikt enn å provosere og fornedre det som for mange er hellig.

  • MUHAMMED VAR EN PEDOFIL «GAMMEL GRIS»

   Enig med Kjell i at karikaturen av Muhammed med en bombe i turbanen gir en god illustrasjon av den voldelige tendensen hos Muhammed selv, og deler av det muslimske miljøet.

   Dagbladets karikatur av Muhammed som en gammel gris som forfatter Koranen, er imidlertid minst like treffende som karikaturen av Muhammed som en selvmordsbomber.

   Islams religiøse skrifter, de såkalte hadithene, forteller flere steder at Muhammed innledet et seksuelt forhold til en ni år gammel jentunge, da han selv var omkring femti år gammel.

   Muhammed var altså det vi kaller «en gammel gris». Andre uttrykk for det Muhammed drev med er pedofili og barnevoldtekt.

   Synes du det er å «fornedre det som for mange er hellig» å spotte denne særdeles vanhellige siden ved Islams grunnlegger, Kjell?

 22. Her kommer et par utdrag fra bibelen og nye testamentet:
  Paulus brev til Titus
  1 (10) Dei falske lærarane
  For det er mange som ikkje vil underordna seg, serleg mellom dei omskorne. Dei fer med tomt snakk og fører folk vilt. Du må målbinda dei, for dei fører ulukke over heile huslyden når dei for eiga vinning skuld spreier ei lære som ikkje er rett. Ein mann fra Kreta, ein av deira eigne profetar, har sagt: “ Krekarar har alltid vore lygnarar, arge villdyr, grådige og late!” Dette ordet er sant. Difor skal du refsa dei strengt, så dei kan få ei sunn tru. Dei må ikkje fara med jødiske mytar og bod, gjevne av menneske som har vendt seg frå sanninga. Alt er reint for dei reine, men for dei ureine og vantruande er ingen ting reint; hjå dei er både vitet og samvitet ureine. Dei seier om seg sjølve at dei kjenner Gud, men med gjerningane sine fornektar dei han. Dei er avskyelege og ulydige og duger ikkje til å gjera noko godt.

  Peters andre brev
  2 Falske lærarar
  ”Men det fanst og falske profetar i folket, og sameleis skal det stå fra vranglærarar mellom dykk. Dei skal lura inn vranglære som fører til undergang, og jamvel fornekta Herren som har kjøpt dei frie. Dermed fører dei seg sjølve i ei brå fortaping. Mange kjem til å fylgja dei i deira syndige liv, og for deira skyld vert sanningsvegen spotta. Halvsjuke som dei er, fer dei med dikt og lygn for å få pengar ut av dykk. Men alt lenge har dei dommen hengande over seg og fortapinga ventar på dei”.

 23. Det disse drosjeidiotene ikke skjønner er at de er en del av kollektivsystem som skal dekke det området der er gitt løyve for.
  Det de bedriver er å etablere en arbeidskonflikt for å protestere noe en tilfeldig avis skal ha skrevet.
  Når kunne samer i Norge lage politisk streik på arbeidsplassen sin i beste arbeidstid for noe som eksempelvis Aftenposten skulle ha skrevet ??
  SKulle Iranske kirurger streike fordi et tegneserieblad lagde en tegning av noe av de ikke likte. Hvilket jævla samnfunn er dette på vei til å bli !!!
  Vi beveger oss mot noe som ligner et muslimsk skrik og skåle kaos samfunn.
  FAAN TA ALLE VENTRESOSILALISTISKE DRITTSEKKER SOM SLAPP DETTE FANSKAPET INN I LANDET VÅRT. MÅTTE FAN TA DERE

  • Drosjesjåfører har også rett til å markere og streike om nødvendig. Tenk på hvilkiet land du bor i, før du går for hardt ut…

 24. Ganske dobbelmoralister og hyklere her i norge ja. Denne saken viser helt klart at ytringsfriheten ikke gjelder for muslimer slik som mange av dere vil ha det, men dere skal se det kommer til å bli en jævla bra demonstrasjon og fredelig som bare det. Så kan dere gå og fortsette og knulle døtrene deres som pedofile mange av dere er.

  • Vil nå heller tro det knulles mere på slektninger i muslimske miljøer, rettere sagt incest. Det er jo innavl, gifter seg med søskenbarn, tanter, onkler, nevøer, nieser osv.
   8-10 stk bor i en liten leilighet og når mora har mensen og er «uren», er det bare for fedre, onkler og brødre å ta døtrene, niesene o.l.
   For noen griser!

   • Oi her snakker vi nok en gang om dobbelmoralister som mange av dere nordmenn er, når hørte vi sist om pedofile muslimer? All statistikk peker på det motsatte at det er dere nordmenn som er pedoer. Dere voldtar døtrene deres gjør dem gravid og så tar dere abort fordi dere angrer, ganske forskrudd liv vil jeg nå si 🙂 Selv om vi gifter oss innen søskenbarn så bedriver vi ikke å voldtar små barn eller voldtar døtrene våres. Get your facts straight. Ellers får du ha en fortreffelig dag med drittlivet ditt!

    • pedofile muslimer hører man ikke så mye i og med det ikke finnes pedofile i islam,barnesex er jo heelt vanlig for dere til med fra den første profeten deres og fremover til idag. ellers ziad virker du veldig sinna hmm sikkert fordi du ikke fikk lov å ta inn di 3 år gamle kone til landet men her er et tips bare flytt tilbake der du kommer fra så får du nok gifte deg med ditt 3 år gamle søskenbarn skal du se hehehehehe

     • HEHEHEHEHEHE, vet du hva du blir aldri kvitt meg 😉 Du kan påstå falske fakta så mye du vil, men statistikk er statistikk og den er ganske brutal for dere nordmenn. Hvorfor drar ikke du isteden fra landet mitt? Norge er mitt land og du kan ikke tvinge meg ut. Forbanna bondknøll 😉

     • Joda du kan tvinges ut av landet.
      Den dagen FRP får makten blir det enveisbilett tilbake til
      fluene og skjeggapene i jallaprovinsen du kommer fra.
      Da kan du kle deg i filler og bli gjetergutt igjen, akkurat som
      alle tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp oldeforeldrene dine. De knulla geiter.
      Derfor ble du til.
      Bææh-

    • hehehe tror du må være mentalt forstyrret eller noe statistikk? religionen din ER pedofili skjønner du:) og nei regner ikke med å bli kvitt deg ennå statkassa har jo fortsatt penger til trygd til sånne som deg så ikke så rart dere ikke er intressert i å dra til enroms hula i afganistan for der var jo ikke så gøy va hehehehe eneste gøyen der var jo som sikkert å ha sex med kona på 3 år som da ikke er å være pedofil hahahahahaha

     • Hehe, vel at jeg er mentalt forstyrret for være på din regning, men du kjenner ikke hvordan liv jeg lever. Personangrep er fin ting ja. Forventet selvfølgelig ikke mer av sånne som deg 😉 Er du en hevngjerrig jente eller noe sånt? Du kan umulig være en gutt, i såfall en veldig femi gutt som fortsatt suger puppen til mamma 😉

  • pytt ikke bekymre deg sug litt på puppen til mohammed du så ordner sikkert alt seg for deg hehehehe beste av alt:) ? jeg brukte faktisk en side av koranen din til dasspapir idag men vettu hva den var så tørr at hemoridene mine begynte å blø sikkert på grunn av innholdet hahahahahahaha god liv videre din såkalte «norske» utlending

   • Hehe og det skal jeg tro på du har sikkert aldri sett på en koran en gang, jaja herme leken ja. Ja, jeg ber deg suge puppen til mamma du ber meg suge puppen til mohammed snakk om å være original 🙁 Vel, vet du hva jeg puler hemoridene til din mamma og søstra i dette øyeblikk, så får du heller nøye deg med litt papir som attpåtil er giftig for deg 🙂

    • ZIAD… har du virkelig så lav iq som språket ditt tilsier? Hvis du er representativ for en god muslim, vel da er jeg virkelig bekymret.
     Norge er NORSK, ikke en avdeling av pakistan. Norske regler og lover skal gjelde. Det får dere bare finne dere i, ellers har dere ikke her noe å gjøre. ( Synd foresten, at vi ikke lett kan inndra staborgerskap )

  • Ha ha ha.
   Nå vet jeg hvorfor muhameddanerne sitter med rumpa i været 5 ganger om dagen. De sitter å fiser hverandre i trynet.
   Ikke rart muhameddanerne er så primitive.

  • Islams religiøse skrifter, de såkalte hadithene, forteller flere steder at Muhammed innledet et seksuelt forhold til en ni år gammel jentunge, da han selv var omkring femti år gammel.

   Muhammed var altså det vi kaller “en gammel gris”. Andre uttrykk for det Muhammed drev med er pedofili og barnevoldtekt.

 25. Dette er ikke noe tegning av Mohammed .En uskyldig tegning
  som selv ett lite barn kunne klart og tegne.Hva om en muslim
  tegnet Jesus på korset.Neppe blitt noen form for reaksjoner
  fra kristne.Viser hvor farlig muslimene er.Send dem ut fra
  landet med første fly.Dessverre vill mange kommet inn i
  landet før politiet ssom eskorte dem ut.Komer inn i landet
  igjen med falskt pass og papirer.Sikkert ikke noe problem
  og få 1000 nye drosjesjåfører.

  JILL

  JILL

 26. Jeg er ateist og også dypt krenket, akkurat som muslimene. Jeg reagerer særlig på begrepet “vantro”, og det som står i Koranen og Bibelen om hva som skal skje med oss “vantro”,som jeg da regner med betyr noe sånt som “de som ikke tror på noen gud”. Det er fryktelig mange av oss, vi utgjør faktisk flertallet i Norge, og i hver eneste moske og kristen forsamling i Norge, langer dere ut mot oss, både på muntlig basis, og skriftlig. I bøkene deres, Koranen og Bibelen, står det at vi skal “brenne i helvete” og “utslettes på dommedag”. Det reagerer jeg voldsomt sterkt på, og inntil disse passasjene i Koranen og Bibelen, som jo er YTRINGER, akkurat som den tegningen i Dagbladet, blir strøket ut, sensurert, tusjet over med tykk, svart tusj, og inntil dere slutter å SNAKKE (som også er en ytring) om oss på den måten, og si at vi skal sendes til helvete og/eller dø på dommedag, ja, inntil det blir gjort, så går jeg ut i streik f.o.m. i morgen. Jeg tolererer ikke å bli snakket om og ydmyket på den måten. Og som dere muslimer sier selv: “Din ytringsfrihet slutter når du tråkker meg på tærne” (det sto faktisk på en plakat under et av disse evvindelige demonstrasjonstogene deres). Jeg skal prøve å få med meg så mange som mulig. Leger, politifolk, bønder, butikkansatte, alle disse som får samfunnet til å gå rundt. Så kan vi gå rundt og streike inntil vi alle dauer av sult og sykdom (alternativt, inntil dere stryker ut disse passasjene i de religiøse bøkene deres, som absolutt, i aller høyeste grad oppleves som KRENKENDE for meg). For å bli KRENKET, det godtar vi rett og slett ikke lenger.

  • Jeg er kristen og de fleste kristne jeg vet av dømmer ikke de «vantro» slik du sier. Selvsagt er det mange kristne rundt i verden som driver med det, men de er heldigvis i fåtall. Men det virker nok som de er flere enn de er ettersom det er så mange kristne..og det er de som blir hørt og lagt merke til av de «vantro» desverre..Men de fleste kristne deler ikke deres syn på de «vantros » skjebne!! Det de mener er at det er håp for alle til å finne fred med gud uansett om de forstår at Gud finnes eller ikke. så jeg er ikke bekymret for de «vantros» skjebne, hele min familie og de fleste vennene mine er «vantro». jeg prøver ikke å frelse/redde dem eller noe for det er greit for Gud at de ikke tror, han passer på alle uansett hva de måtte tro og ikke tro. Jeg oppfordrer ikketroende til å heller legge merke til hva de kristnes budskap er og hva de gjør av gode ting og ikke bare hva dommedagsprofetene sier.. For de snakker IKKE for de fleste kristne, bare en liten del av kristne deler deres syn på at de «vantro» havner i helvete!! Jesus reddet oss alle fra det

 27. Kjære naive nordmenn, skandinaver…

  Dette er det sanne fjeset til Islam!!!

  Undercover Mosque: The Return

  A year-and-a-half after the critically-acclaimed film Undercover Mosque was first screened, Dispatches goes undercover again to see whether extremist beliefs continue to be promoted in certain key British Muslim institutions

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=601

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=602

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=603

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=604

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=605

  Sjekk linken og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hitchens. http://www.youtube.com/watch?v=0YPmt8TUoX4&NR=1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *