Ekstreme muslimer styrer debatten

Norsk integreringsdebatt er blitt temmelig forutsigbar. Omtrent hver gang noe negativt skjer, ender det med at Islamsk Råd Norge får lov til å definere hva som er problemet og foreskrive løsningen (mer «dialog» med dem).

Det blir ikke noe burkaforbud i Norge, men debatten kan bli interessant og avklarende dersom media ikke lar ekstremistene spore av en debatt med burkakritiske muslimer. (Oppdatert 27. februar. Stoltenberg og Halvorsen vil ikke ha burkaforbud.)

Norske islamister har allerede vunnet kampen om definisjonene i norske islamdebatter. Burkaforbud er etter deres påstand intoleranse, innskrenking av kvinners frihet og hat mot islam. De trenger ikke en gang antyde rasisme.

Det kan være nyttig å ha klart for seg forskjellene på ulike plagg. Forslag om forbud gjelder de til høyre (niqab, burka) og ikke de til venstre (hijab, tchador) på illustrasjonen:

Faksimile Aftenposten.

De sjeldne tilløp til prinsipiell kritikk mot islamisme/ politisk islam i Norge blir avfeid av islamistene med at «dette ikke er noe problem i Norge og mer dialog er løsningen». Slik unngår ekstremislamistene å bli avslørt.

Mohyeldeen Mohammad er «røyket ut av hulen» (Aftenposten), men talsmenn for ekstremislam som opptrer mer langsiktig taktisk, og er mer ordflinke enn ham, har fremdeles definisjonsmakt og styrer islamdebatten i norsk offentlighet.

(Delta i debatten på: Mohammad og hvor mange røvere?)

Blant de som har vunnet rollen som talsmenn for «alle muslimene» i Norge er det mange islamister. Talsmennene som stadig opptrer i media er velutdannede, smarte (utspekulerte?) og veltalende og skjønner nok utmerket godt at Norge ikke vil la deres forkvaklede islamisme slippe til gjennom frontdøra. Derfor prøver de stadig å innføre sin ekstremislam gjennom bakdøra.

De er usedvanlig dyktige til å spore av debatter og fordumme kritikk som liberale muslimer og andre setter frem. Mohammad Usman Rana og Lena Larsen er blant de som mestrer avledningsmanøvre meget godt. (Mer.)

Mer håpefulle enn kunnskapsfulle politikere og debattledere/journalister fører dialog og debatt der en kjerne med ekstreme islamister stadig får være representanter for «muslimene». Men politikere og media tror de snakker med liberale representanter for alle muslimer, eller tør de ikke snakke med andre enn islamistene?

Samme utvikling har skjedd i mange andre land. «De siste tjue årene har ulike politiske islamistiske krefter lyktes med å skape en selvsensur på redaksjoner» skriver den svenske muslim, journalist og forfatter Dilsa Demirbag-Sten.

Sara Azmeh Rasmussen, flyktning fra Syria og skribent i Aftenposten, har tidligere konkludert med at ”flertallet av norske muslimske organisasjoner har forankring i en fundamentalistisk form for islam”. Hun peker blant annet på Basim Ghozlan, forstander i Det islamske forbundet. (Han er salafist og forøvrig gift med Lena Larsen.)

Muslimsk studentersamfunn (MSS) later i noen sammenhenger utad i media som om de representerer en liberal stemme, men viser i handling at de støtter opp under personer og holdninger som er ekstremistiske og farlige. (Mer.)

Burka i Afghanistan, fra Wikipedia.

Det finnes muslimer som er motstandere av politisk islam (islamisme) og deres politiske redskap burka eller niqab.

 • «Den muslimske kanadiske kongressen», en gruppe som går mot praktisering av islamsk lov i Canada, ber myndighetene forby bruk av burka på offentlige steder.
 • Imam Hassen Chalghoumi ønsket forbud mot burka og niqab på offentlig sted i Frankrike. I tillegg syntes han ikke særlig om jødeforfølgelse. Det har resultert i drapstrusler og angrep på huset hans fra islamister.
 • «Min mening er at vi ikke kan tillate burka i Norge. Det har ingenting med religion å gjøre og det er kvinneundertrykkelse«, sier Bijan Gharakhani som er leder i Buskerud innvandrerråd. For Gharakhani handler dette om en ukultur som har bredt seg fra enkelte muslimske land til Europa. -I mange land bruker jo kvinnene bare hijab, og det mener jeg er godt nok i Norge også, sier han.
 • «Et flertall av muslimer i Vesteuropa og Danmark er velintegrerte og bidrar til samfunnet. Og et flertall af danskene er åpne og ønsker å  inkludere muslimer i samfunnet. Men danskene ønsker ikke politisk islam (islamisme). Og burka er en del av politisk islam«, uttalte den liberale danske muslimen Naser Khader. (Sosialdemokrater, de Konservative og Dansk Folkeparti støttet forbud, mens statsministerpartiet Venstre var imot. Regjeringens forslag ble en innstramming, uten generelt forbud.)

Islamistiske talsmenn i integreringsdebatter ønsker nok et helt annet samfunnssystem enn flertallet av dem noen kanskje tror de representerer.

 

Mest lest på Norske forhold siste to uker, pr 18. februar.

1. Hysj, vi kan ikke snakke høyt om det.

2. Skritt for skritt.

3. Avslørt.

4. Heisann, den heisen husker vi.

5. Støtter norske muslimer denne mannen?


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

Rektor vil ta opp spørsmålet på møte, men tror ikke det er ekstremister ved Høgskolen i Oslo (Vårt Land).

SvD: Forfatter Kader Abdolah risikerer dobbel fatwa for sin moderniserte koran og en roman om Muhammed der profeten fremstår som løgnaktig, voldsom og maktsyk.

Radikale muslimer rekrutterer småkriminelle på gata i Oslo (Vårt Land.)

Vårt Land: Skoler med mange innvandrere avviser hijabforbud.  Vårt Land: Regjeringen prøver å finne lovhjemmel til å stoppe skoler som hemmer integreringen. Kristne privatskoler prostesterer. VG: Muslimsk vekkelsesbølge i Oslo. VG: FrP vil stramme inn på statsborgerkrav.

Vårt Land: Ap støtter burkaforbud. KrF har ikke bestemt seg, men uttrykker skepsis til forbud. Vårt Land: (India) Lærebok avbilder Jesus med sigaretter og øl. VG: Flere dansker konverterer til islam. (Ca 70 på et år. Hvor mange som rømmer fra islam sier artikkelen ingenting om.) P: Færre dansker støtter burkaforbud. Vårt Land: FrP vil forby burka og niqab på offentlig sted. Vårt Land: Ap-politiker vil forby burka.

 

72 tanker om “Ekstreme muslimer styrer debatten

 1. Vet dere at jeg håper innerst inne at hver gang en muslim kommer til himmelen til 72 jomfruer, så er det 72 jomfruelige menn som venter spent..

  ps. Til Muslim!

  Ja det er MITT land, med MITT land så mener jeg etnisk nordmann, ELLER utlendinger som har bodd her i minst 2 generasjoner, å har integrert seg inn i samfunnet, ikke er kriminell osv..

  Jeg vil ikke ha deres lukkede samfunn inn i vårt samfunn, jeg er rett og slett mot ALT som har med muslimer og islam å gjøre.. Hvorfor?? jo fordi at det rett og slett ikke er NOE annet en fanskap med dere??

  Tenk å gå til hellig krig mot Sveits for INGEN grunn! Hjernevaskede idioter!

  Takk dere selv for at det blir fler og fler rasister her i landet, det er deres egen oppførsel som har ført til dette! Heretter så blir det stemt FRP for alle penger!

  • «Vet dere at jeg håper innerst inne at hver gang en muslim kommer til himmelen til 72 jomfruer, så er det 72 jomfruelige menn som venter spent..» HAHAHAHAHA.. håper drømmen DIN blir oppfylt;)

   Ditt land? skal jeg si deg en ting ?! det er Desverre ikke du som bestemmer hvem sitt land det er. påstår du at utlendinger som er kriminelle ikke er norske, fordi de er kriminelle. hva med alle de «etnisk» norske som er kriminelle da? Du har virkelig ikke vett i hodet. Syns du burde flytte til Tyskland og joine naziene;) veldig bra forslag altså!
   Selve Islam betyr fred, så vær så snill og ikke snakk dritt om Islam når du ikke vet noe. Bare fordi noen enkeltmennesker gjør noe galt.

   Hva vet dU? Vedder på at du ikke vet en dritt om Sveits saken. Men sier bare masse shitt fordi det er muslimer kanskje som kriger mot dem. Hva med alle de muslimske landene som blir ødelelagt pga av idioter som dere? Hva med idioter som deg som stjeler alt fra muslimske land og finner på masse rart for å få tilgang til olje osv. Men nei du tenker ikke på det, for du tror så lenge muslimene er innblandet er det deffinitivt muslimenes skyld! Blir serriøst kvalm av sånne som deg, jeg trodde ikke det fanst sånne som deg i Norge, men nå vet jeg det.

   FRP og alle som stemmer på frp, skal jeg gi dere et godt råd; keep on dreaming! for dere kommer aldri til å vinne valget. si meg en ting, har dere NOEN gang vunnet ?! NEI 😀

   Og til slutt vil jeg bare si : lykke til med å spre frykt og fordommer mellom folk, og ødelegg Norge, kjære!

 2. Kanskje dere alle nordmenne kan flytte på ett ØY, å la oss styre dette landet. dere er jo ikke så mange, gå å lek VIKING! VIKNING!.. HOHO!!! BARE SPØØØK HOHO.

  • Du er jammen festlig 😉

   Om dere egentlig er bare 10 prosent så opptatt av røtter, kultur og religion, som der hyyyyyler ut om annenhver dag burde dere jammen dra hjem til røttene deres alle i hop.

   GÅ Å LEK HELLIG KRIG LEKEN PÅ EGEN JORD ! HELLIG KRIG HOHO!

   BARE SPØK HOHO!

 3. Hvor kommer all denne aggressiviteten fra? Har dere ikke bedre å gjøre i livet enn å sende hat til andre. Tenk litt over hva dere sier, kommer det fra trygghet og kjærlighet til alle, eller fra frykt og overtro / mistro.

  Se på dere selv, og jeg sier dette til alle dere uansett hudfarge, som snakker hardt mot andre.

  Kjenner både nordmenn og muslimer i Norge som gjør en innsats for sosiale kår. Mennesker som hver dag gjør en innsats for andre mennesker rundt seg. Kanskje på tide å vie litt tid til Røde Kors, eller andre organisasjoner. Bruke energien til noe konstruktivt?

  Er tullete å kalle hverandre navn og sette merkelapper på hverandre. I neste liv kanskje du blir muslim / etnisk nordmann, så får du se hvordan det er på den andre siden? Blir bare for dumt å krangle da, blir det ikke?

   • I Norge har vi faktisk hatt UTVIKLING !
    Kristne styrer ikke dette landet lenger – og det er bra for mange- faktisk også for muslimene.

    Å ha holdningen; om man er født av muslimske foreldre er mine holdninger fastlagt for evig tid —– Det er virkelig ett destruktivt livssyn.

    Kan noen gi et eksempel på et land hvor slike holdninger har gitt grobunn for vekst i kultur, økonomi og bedrede livsvilkår for befolkningen i landet ?

    Jeg spør – men vet selvfølgelig svaret.

 4. de svake og dumme stikker fra islam og de sterke og de kloke vender til islam.
  Allahu akbar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Å Allah Du vet hva menneske har i hjertet sitt derfor er det slik at Du får de gode vende seg til islam og de dumme og feige går fra islam.
  Allahu akbar va li LLahil hamd !!!

 5. Om dere er sterkere enn hele verden eller om hele verden var norske styrker og politi det vil ikke hjelpe i det hele tatt for dere mot islam.
  Dere som vantro er tapere og islam av seg selv er vinner.
  Allahu akbar va bi-Hamdihi !!!

  • Selvfølgelig vil vi humane bli taperne på lang sikt.

   Det ligger jo i sakens natur at deres voldsforherligende, kvinneundertrykkende og grusomme religion som har til hensikt å overta Europa – vil bli vinnerne på lang sikt.

   Dvs. om europeerne lar denne galskapen fortsette….

 6. det en må gjøre for å få bukt med hele problemet er å se på hvorvidt folk skal få norsk statsborgerskap etter det som er regelverk pr i dag. nemlig 7 år.

  kanskje det ville være en ide å se litt nærmere på dette regelverket for politikerne våre…. i dag kan en faktisk semme ved komune og fylkestingvalg før en er norsk statsborger. utrolig men sant.

  gi de som trenger det arbids og oppholdstillatelse, men mere restrektivt på statsborgerskap.

  har du ingen intensjon om å skulle være en del av felleskapet, så har du faktisk ikke noe her å gjøre.

  john

  • Godt skrevet,John!Helt enig med deg!Det skremmende her er at muslimer ønskder å islamisere Norge.Men mange av de muslimer som er her i Norge,ønsker å islamisere landet vårt,og det er alvorlig!Se bare på det som skjer i Danmark.

   • Og kanskje kreve ett troskapsløfte av de som får statsborgerskap – som i USA ?

    Kanskje det ville legge en liten demper på galninger som han fyren fra Larvik. Om foreldrene hadde måtte avgi ett troskapsløfte til den norske grunnlov burde jo sønnens hatske, morderiske utfall mot den samme vært grunnlag for utvisning av hele familien.

    Jeg synes personlig det er forferdelig at vi ikke kan hive slike ufyselige, voldelige, morderiske personer ut av landet!

   • Det hører ikke hjemme i vårt land OG det er utrolig at det blir aksepter at mennesker kan gå forkledt i det offentlige rom på denne måten.

    Ingen vet om det er verdens verste drapsmann som befinner seg inni denne klesbylten.

    FORBY !

 7. Nå må dere rasist nazier slutte.
  ikke noe galt med hijab eller burka
  er bare bra da slippe dem å bli sett på av dere skitne kåte nazi normenn
  jeg begynner å bli lei dere normenn rasister og støtte jøder gjør dere
  der er vi muslimer som holde dette land i gang
  uten oss dette land klarer seg ikke uten oss
  synes dere kan forlate landet hvis der ikke kan respektere oss
  slutt å vanære profeten og slutt å plag oss det

  • jaja det var ikke føste gangen at vi hører det om nordmenn. Hvis norge er så grusomt kom deg til helvete hjem. Hvorfor skal dere kreve og kalle nordmenn rasister når dere ikke får deres vilje ??

  • Det er skremmende hvilket syn du har på nordmenn. Jeg tror du skal ta deg et par år i varmere strøk. Men der er det kanskje ikke noen trygdeytelser å hente?

  • Til «osman»
   Skremmende kommentar fra deg osman. Hvis du virkelig heter » osman» da. Hvis du ikke trives i Norge, går det alltids fly. Også ber du nordmenn forlate Norge hvis dem ikke kan respektere deg. Men hvem sitt land er det da?

   Kjære Nordmenn! Det er virkelig ikke sånn alle innvandrere tenker, heldigvis. Hvem vet, denne idioten kan være hvem som helst. Det kan til og med være en norsk under kallenavnet «osman». Kun for å skape frykt. Hvem vet? Sånne idioter ødelegger mest for oss muslimer

   Det er mye rasisme som foregår på nette fortiden. Både fra innvandre og nordmenn. Det er virkelig trist

   • Jeg håper virkelig at det er en provokatør. Men min støtte til muslimer forsvant den dagen dere gikk ut i Oslos gater i tusentalls under den forrige tegningstriden. (Da norske flagg ble brent, norske ambassader satt i brann og norske FN-soldater ble satt under skyts)

    DA skjønte jeg at dere alle egentlig er ekstremister. Om dere ikke kan tåle og bli behandlet som alle andre borgere i dette landet ønsker jeg faktisk ikke at dere skal være her.

    Vi har alle ting vi tror på, og jeg synes det er utrolig frekt, nesevist og provoserende at gjestene som har blitt budt inn i det norske huset krever å få hovedsoverommet og henviser eierne til gjesterommene.

    Demokrati betyr at alle har like rettigheter. Om dere ikke aksepterer det får dere dra hjem igjen.

    PS! Det er rett og slett kvalmende at dere ikke skjønner at vi har fått NOK nå ! Om alt er galt i landet dere så gjestfritt har fått bli en del av : DRA HJEM ! Er det virkelig så vanskelig ????

  • jada jada din jævla fjott! Du ser jo hvor bra det er i landet du kommer fra siden du kommer hit?? Er foresten kanskje ikke så rart du kommer hit når man ser på kommentarene som du kommer med, du ble vel kastet ut av landet pga den rasistiske holdningen din!!

   Å bare så du vet det, Ja når det gjelder slike som deg så er jeg STOR rasist.. Å du har kun deg selv å takke.. Å velger du å fortsette dritpraten din så vil du raskt merke det at det blir fler og fler av oss, å da vil nok den lille gruppen din føle seg ganske små her i landet!

   En annen ting.. Muslimene tok kontakt med hitler under andre verdenskrig for å få drevet ut jødene fra landene sine.. Dette er faktisk bevist, så tror nok at du burde passe kjeften din når du kaller noen andre en ditt eget folkeslag for rasist nazister..

   Du Osman er en jævla RASIST du å..

  • Nå er jeg lei dere muslimer som i alle år har kalt oss etniske jenter/alenemødre for HORER!
   Har fått slengt dette etter meg oppigjenom årene(ikke mange ganger, men nok til at jeg har blitt såret).og flere entiske norske jenter har også fått
   høre dere rope det.
   Det er DERE som er RASISTER!!!!!
   Vi skal hele tiden forstå dere- men dereGIDDER IKKE engang å forstå
   regler og vanlig folkeskikk.
   Og så lenge dere IKKE viser etnsike norsk jenter RESPEKT- vil dere ALDRI få respekt fra meg.

   • Helt enig med Etnisk norsk alenemor!Det er MUSLIMENE som er rasister!De forstår ikke at de ikke kan ta med seg sitt kvinnesyn til oss her i vesten!Og at vi skal forlate landet VÅRT om vi ikke vil respektere islamsk lov(se «Osmans» kommentar)er jo helt på jordet!Dette er VÅRT land og det er muslimene som skal rette seg etter VÅRE regler! Hvis ikke,har de ingenting her å gjøre!Men dette er resultatet av norsk «snillisme».

   • Nei, hvorfor skulle du eller andre nordmenn respektere disse depraverte individene.

    Det er faktisk vårt land fremdeles; et land med likestilling, lover mot voldelig atferd (også mot kvinner og barn i alle sosiale sammenhenger) og med en etnisk norsk befolkning med tolerante holdninger.

    Hvorfor i allverden skal vi la oss kue av folk fra fjerne himmelsfærer, som gråter og ljuger seg til opphold her i landet – for deretter å bli de rene djevler ===?????

  • Hva faen er det du babler om? Lær deg norsk! Du må jo være helt hjernetom som sier at nordmenn skal forlate landet din dust. «Kåte nazi nordmenn» Det er vel dere som voldtar for det meste her i landet. Og dere voldtar Norske jenter, som dere ikke liker…(?) Kvinnene deres må gjemme seg under tepper og lakener for at dere ikke skal bli fristet. Norske jenter trenger ikke gjemme seg, er ikke vanlig at norske gutter ikke kan se en jente uten å bli fristet til overgrep. Og du kaller oss rasister? Jøder, nazinordmenn? Dere muslimer går vel stort sett på trygd her tenker jeg så dere holder nok ikke Norge i gang.Dere klarer ikke å holde deres eget land i gang. Jævla steinrøysa deres. Og JEG respekterer verken deg eller Allah. Faen du provoserer meg! Jævla IDIOT!

 8. Når folk enkelte personer ikke liker utsagn/påstander så er det enkelt å kalle den andre facist eller rassist. Da bruker en hersketeknikk til å manipulere debatten slik at en tar bort utsganet til motdebattanten.

  Det er neppe facistisk eller rassistisk å være kritisk til religioner eller politiske organisasjoner. Dersom en religion etc. har mangel på respekt for andre menensker, trosformer etc. så sier det noe om doktrinen/ideologien/troen bak den religionen. Islam, kristendom, Jødedom er akkurat så dårlig/god som det menneskene som representerer troen viser utad.

  Alle skal ha lov til å tro på hva de vil men det går en grense på hvordan de troende skal få lov til å øve press på de som ikke forfekter den samme tro! Menneskerettighetene bør og skal gå foran trosbekjennelser og religiøse/ideologiske fanatikere.

  • Mener du at jeg er hvit FrP-tilhenger, eller ny-nazist eller har du ikke argumenter, så da spyr du bare ut slikt tull?

   Jeg skriver med kritisk fokus på det meste der det er noe kritikkverdig, tror jeg. Prøver i alle fall. Mye dreier seg vel om makt, myndigheter og media. Skal jeg føye på en m til så blir det kanskje misbruk (av makt, posisjoner, tillit etc).

   Her er bare noen eksempler på hva du kan finne under «tag-en» FrP i bloggens stikkordoversikt:

   Bedre enn folk flest.

   Bløff uten konsekvenser.

   Trengsel i skammekroken.

   Det må være lov til å skrive saklig om islamister uten å bli beskyldt for å være FrP/nazi.

   • Tror nok at tiden fremover så vil det nok være en stor fordel av å være frpèr.. Ingen andre som har ryggrad nok til å sette skapet der det skal stå!

 9. til steve,

  alle nordmenn vet at det finnes massevis av ny-nazist her i landet. demonstrerer de, NEI. De støtter til og med, og bytter navn til Frp.

  • vel vel hva er galt med å ha våre egne tradisjoner uten å bli kalt for det ene og det andre. Mange av de som kaller nordmenn rassister har ingen ting i landet å gjøre og venter på støtte fra de som ikke kan sin historie og får det. å sette krav til de som skal til norge er det ikke galt i , heller ikke utvisning til land som har døds straff hvis de har begått gjerninger hjmme som tilsier det . Da mener jeg ikke homofili eller sex før ekteskap

   • tradisjoner? rasistiske tradisjoner.. ? det betyr at dere på en måte alltid har vært rasister.. at det er på en måte en tradisjon.. dette her er faktisk morsomt!
    la meg si deg en ting.. hvem er nordmenn ? hvor kommer nordmenn fra? dere var også utlendinger en gang da dere kom til Norge.. så teknisk sett er dere også utlendinger..

    • PISSPRAT, MUSLIM. Etter muslimer kom til Norge er det bare bråk og trøbbel, Jobbe vil de ikke, Norge må fø på mange av dere.

     • hva vet du ? har du noe statistikk på det? Nei , ikke sant. Det er langt flere ikke muslimer som ikke jobber enn muslimer.. Norge må fø mange av dere.. hvem er Norge? muslimer hører til Norge.. og de jobber selv! og det er Norge som får nytte ut av muslimer.

 10. Rasister!!.. hvorfor har dere så mange fordommer om muslimer.. har dere noen gang kjent en muslim ? Nei, ikke sant? .. dere vet verken noe om islam eller muslimer.. men det eneste folk som dere gjør er å spre fordommer og frykt! bare fordi noen terrorister som kaller seg muslimer gjøre noe galt, så tror dere alle muslimer gjør det. skjerp dere litt da, vi lever i 2010 .. tenk litt før dere sier noe..

  • Hva er rasisme? Denne Mohammed hevder seg utsatt for rasisme, og det kan godt hende det. Men hva er det han gjør mot de homofile? Jeg kjenner vel ingen muslimer så inngående, men tror at langt de fleste er hederlige og ærlige mennesker som ikke vil noen noe vondt. På samme måte som sikker de homofile er likedan. Det å sette seg til doms over andre mennesker er i det hele tatt en meget sterkt utbredt uvane verden over. Hvem er det som kan definere hva som er rett og galt, og hevde at en selv sitter med sannheten. Det er mange som gjør det, og alle hevder å ha dekning i bibel, koran eller en eller annen profet. Kardemomme-loven er den som burde gjelde, etter mit syn! Hvis alle var snille og greie mot hverandre ville vi vært spart for mye dritt.

   • vi har ytringsfrihet i Norge.. la Mohammed si det han vil.. han er bare EN person.. og alle personer er forskjellige..og har forskjellige meninger om alt.. uansett hva slags religion de har eller bakgrunn de hører til.. for eksempel så fins sånne ekstreme frp- tilhengere som hater muslimer og andre utlendinger.. men det er ikke alle da, da dømmer ikke jeg alle nordmenn og sier at alle nordmenn er sånne.. bare fordi jeg kanskje kjenner eller har hørt at EN er sånn.
    er enig med deg i at hvis alle hadde vært snille og greie mot hverandre så ville vi vært spart for mye dritt!

    • Virker som det bare er dere muslimer som har ytringfrihet i Norge. Dere hater nordmenn så hvorfor kan ikke jeg hate dere? Og jeg trenger faktisk ikke stemme FRP for å ikke like muslimer!

     • Jeg hater ikke nordmenn.. fordi jeg er en selv, FAKTISK! Men en ting skal jeg innrømme.. at jeg HATER folk som deg!! Det er folk som deg som skaper konflikter mellom folk i Norge. Hvorfor faen skal du hate muslimer? vedder på at du aldri har kjente en muslim selv.. du har bare masse dritt inni deg pga media osv.

  • Hadde jeg vært deg hadde jeg henvendt meg til mitt eget folkeslag før jeg gikk rundt å kritiserte andre! Hvilket folkeslag kom med trussler om 11 sep?? Dere kom til landet vårt!! Det er da fan ikke vår oppgave å forandre oss etter deres smak! Nei er dere ikke fornøyd med oss, så se til helvette å pell dere ut, rydd opp i deres egene rekker før dere angriper oss..

   Jævla idiot!

   • til nå prøvde jeg å være saklig og ikke en liten drittunge som deg!
    har jeg sagt at dere skal forandre dere etter vår smak??! hva faen snakker du om?? landet DERES??!! HVOR FAEN KOMmer DU FRA? dere kom oss til Norge en gang for lenge siden .. du er også utlending!! så sant så sant altså du burde også henvende deg til ditt eget folkeslag før du går rundt og kritiserer andre!!

 11. Det er en ting jeg har ventet på. Og jeg spør nå: når tid skal det skje. Når tid skal «norske» muslimer demonstrere mot terrortrusler framsatt på norsk jord. Er det bare gamle døde gubber som betyr noe for dem. Støtter de virkelig disse terrortruslene. Muslimene er omtrent tause. Tausheten deres betyr for meg støtte. De støtter terrortruslene og terror. Hvorfor arrangerer de ikke en stor demonstrasjon i Oslo mot terrortruslene, så alle godmodige muslimer kan vise sin avsky overfor disse ekstremistene, islamistene. Jeg forventer og krever at de straks aksjonerer. Vis det norske folk at dere tar sterk avstand fra terror og de ytterliggående gruppene. Eller betyr kampen mot mohammedtegninger mye mer for dere enn kampen mot all terror, også terrortrusler på norsk jord. Ja, da kan jeg ikke støtte dere. For levende mennesker av kjøtt og blod, betyr mest for meg. Tegninger av døde gamle gubber affiserer ikke meg.

  • Nå blir det demonstrasjon på Larvik torg i morgen,mandag. 2 muslimer fra det muslimske miljøet i Larvik har oppfordret til demonstrasjon mot Mohammad og hans uttalelser,og vil vise at ikke alle muslimer er som han.Slikt står det respekt av!

  • «Jeg forventer og krever at de straks aksjonerer.»

   Og du er liksom statminister, general eller diktatoren i Norge til å kreve det??

 12. Ekstreme jødefascister og deres vestlige rævaslikkere har kapret 95% av verdens propagandamedier og hjernevasker sauer skamløst.

  Hva vil dere oppnå, djevler?
  Husk hvor endte alle desponete som drev med samme faenskap før dere.
  Husk Sodom og franske terrorister-revolusjonære,
  husk jødebolshevikkene som endte sine dager i KGBs kjellere der de ble skutt som gale bikkjer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *