Enda en ekstremist

Det er lett å avfeie Mohyeldeen Mohammad som en enkeltstående religiøs tulling som ikke er representativ for særlig mange muslimer.

Det er lett å avfeie alle slike ekstremister egentlig. Og alle terrorister. Og alle som oppfordrer til eller støtter terror. Hver eneste gang. Gang på gang på gang.

VGs eksklusive intervju med Hamad Ebrahim Belal Mohammad vil kanskje ikke endre stort. Hovedbudskapet (overskriften) er at sønnen er blitt et hatobjekt. Et offer.

Faksimile VG.

Av artikkelen kan man tolke at sønnen ikke er farlig og at alt sønnen sa er riktig, i følge Islam, og derfor riktig.

Det eneste problemet er visst at sønnen har snakket (skrevet) for åpent. Det er ikke tankene og meningene (islamisme) som er problemet, han må bare tenke seg mer om hva han lar andre (motstanderne) få vite. Problemet er at han har vært for åpen om planer og drømmer.

Et annet problem er at det ikke er Sharia-domstol i Norge. Foreløpig er det bare en drøm.

Innpakket i ord, forbehold og farens uspesifiserte henvisning til egne uautoriserte tolkninger, så er det godviljen/naiviteten som avgjør hva man vil tro og ikke registrere.

Tidligere, og nå gjentatt, har faren prøvd å innbille nordmenn at Dagbladet diktet opp en anmeldelse mot sønnen som hevn for at han arrangerte en demonstrasjon. Faren har hevdet at han selv var til stede da sønnen snakket med Dagbladets journalister og at det ikke kom noen trusler.

At sønnen selv har innrømmet til politiet å ha sagt det han er anmeldt for, har vi ikke fått noen forklaring på. Og det vil vi nok aldri få fra faren, som kan fremstå som enda en ekstremist, sett med ikke-muslimske øyne. Andre vil kanskje velge å kalle ham en god muslim.

(Mer: Ekstreme muslimer styrer debatten.)

Dette er ikke en «stakkar innvandrer» i et lavstatusyrke som bare kan unnskyldes med at han «sikkert ikke forsto» eller «sikkert ikke mente så alvorlig» det han sa.

Faren har god utdannelse (kjemiingeniør), har bodd i Norge i 21 år og fremstår, ifølge VG, som rolig, reflektert og klar i talen. På denne bakgrunnen må det være lov til å ha sine tanker om hvilken troverdighet man selv ønsker å tillegge uttalelser fra den strengt religiøse faren.

Mohyeldeen skriver blant annet på sin Facebook-side at «henrettelse er min vei til martyrstatus».

– Han viser sterkhet. Hvis han vil beskytte seg selv og skal stoppe noen som vil drepe ham, men ikke klarer det, så blir han en martyr. Man må stoppe den som skal angripe med de sterkeste midler. Man har rett til å beskytte seg, sier Hamad Ebrahim Belal Mohammad til VG Nett.

Faren forsvarer martyruttalelse og bruker Islams begrunnelse.

På ulike nettsider hyller sønnen massemordere og verdens mest ettersøkte terrorleder, al-Qaidas Osama bin Laden.

– I praksis støtter han ikke al-Qaida. Han er imot dem på flere punkter. Men hvis de prøver å beskytte islam og sitt folk, så er det bra. Men noen gjør feil. Å drepe seg selv i islam er ikke riktig. Men hvis USA angriper andre land må de vente at de blir angrepet. Det er logisk. Det samme ville vi gjort i Norge hvis noen hadde okkupert oss, sier Mohyeldeens far.

Her må man ha klart hode for å gjennomskue at faren egentlig forteller at terror mot USA er logisk og riktig, selv om han prøver å late som om sønnen i praksis ikke støtter terroristene. Han er jo mot dem på flere punkter til og med. Da er han vel for dem på andre punkter da?

– Er du enig i at homofile bør steines til døde?

– Ja, hvis han mener at det er forbudt i islam, så er jeg enig i det.

– Hvis en islamsk shariadomstol sier det, så blir det akseptert. Men jeg tviler på at dommen alltid blir sånn for homofili. I en shariadomstol behandler de slike saker hvis det er en stat hvor man har en slik domstol. Men dette er en «imagination» i Norge, sier han.

Faren støtter steining av homofile, fordi homifili er forbudt i Islam, og Shariadomstoler kan gi slike dommer.

Så får man tolke som man selv vil at faren sier Shariadomstoler er «imagination» (noe man kan se for seg i fantasien, «en drøm») i Norge og at sønnen han forsvarer med henvisninger til Islam, studerer Sharia i Saudi-Arabia.

Tidligere har fetteren og andre fremstilt familien som «helt vanlige og moderate muslimer».

Hva er egentlig en moderat muslim? Finnes det grader av god muslim eller deler Islam opp i muslim eller frafallen? Vi må kanskje spørre de Sharialærde?

I tilfelle far og sønn Mohammad tolker Islam feil, kunne kanskje en imam, for eksempel den innflytelsesrike Mehboob ur-Rehman i Islamic Cultural Centre,  i klartekst, og uten forbehold, og eventuelt uten tillagt dårlig norsk, fortelle at disse har null støtte fra imamen i sine ekstremistiske standpunkter?

Forøvrig fremkommer det mange ekstremistiske standpunkter og hatefulle ytringer mot nordmenn og vestlige verdier fra muslimer i debatter der islam er involvert.

Det er heller de tindrende klare og uforbeholdne markeringene, av at ekstreme muslimer er på feil spor, som mangler fra ledende islamske talsmenn og miljøer.

I tillegg mangler de tusener av demonstrerende muslimer mot Sharia og islamisme. De finnes kanskje bare i en «imagination»? (VG,

Vårt Land: Ni personer demonstrerte mot ekstremistuttalelsene.)

[polldaddy poll=2715039]

Mest lest på Norske forhold om andre temaer siste to uker, pr 20. februar.

1. Avslørt.

2. Heisann, den heisen husker vi.

3. Forklaringen.

4. Spillet er i gang.

5. En dyr pupp.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

TV 2: Med noen få unntak er det få religiøse ekstremister blant innvandrerungdom i Oslo. (Farene ved slike ekstremister måles ikke ved flertall, men ved gjennomføringsevne.)

Vårt Land, VG: AP vil bekjempe radikal islamisme med ord.

VG: Politiet i Bodø fjernet Muhammed-tegning.

TV 2: Må i fengsel for å ha mishandlet kona fordi hun ble for norsk.

TV 2, VG: Muslimer i Larvik vil demonstrere mot uttalelsene til Mohyeldeen.

 

47 tanker om “Enda en ekstremist

 1. Det er en ting jeg har ventet på. Og jeg spør nå: når tid skal det skje. Når tid skal «norske» muslimer demonstrere mot terrortrusler framsatt på norsk jord. Er det bare gamle døde gubber som betyr noe for dem. Støtter de virkelig disse terrortruslene. Muslimene er omtrent tause. Tausheten deres betyr for meg støtte. De støtter terrortruslene og terror. Hvorfor arrangerer de ikke en stor demonstrasjon i Oslo mot terrortruslene, så alle godmodige muslimer kan vise sin avsky overfor disse ekstremistene, islamistene. Jeg forventer og krever at de straks aksjonerer. Vis det norske folk at dere tar sterk avstand fra terror og de ytterliggående gruppene. Eller betyr kampen mot mohammedtegninger mye mer for dere enn kampen mot all terror, også terrortrusler på norsk jord. Ja, da kan jeg ikke støtte dere. For levende mennesker av kjøtt og blod, betyr mest for meg. Tegninger av døde gamle gubber affiserer ikke meg. Muslimene må som de kristne lære at verden har gått videre og at religion ikke lenger står i sentrum. Kunnskap og vitenskap har tatt over. I dag med all utdanning og viten vil en vitenskapelig gransking av alle de merkelige gudene og religionene som sies å eksistere – ikke holde mål. Jeg synes at muslimene nå må bli klar over at de siste ukers hendinger har satt støkk i det norske folket. Dersom dette fortsetter slik, er det muslimene som er den tapende part. Nordmenn blir stadig mer negative overfor denne gruppen. All disse terrortruslene etc slår bare tilbake på muslimene selv. De vil møte stadig flere og flere negative nordmenn og har det til nå vært ganske greit å være muslim i Norge, så vil dette endre seg dramatisk. Stor deler av den norske befolkingen vil vende ryggen til. Om det er mot enkelte hatobjekter eller muslimer generelt, gjør ingen forskjell. Ingen nordmenn har forståelse for at karrikaturtegninger av en død gubbe rettferdiggjør slike terrortrusler som har kommet til overflaten den siste uken. Nå har dere kanskje en gyllen mulighet, men da må ting skje som viser nordmenn hva dere står for. Senere har toget gått.

 2. Dette er det sanne fjeset til Islam!!!

  Dispatches – Undercover Mosque

  http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843#

  Undercover Mosque: The Return A year-and-a-half after the critically-acclaimed film Undercover Mosque was first screened, Dispatches goes undercover again to see whether extremist beliefs continue to be promoted in certain key British Muslim institutions

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=601

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=602

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=603

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=604

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=605

  Sjekk linken og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hitchens.

  http://www.youtube.com/watch?v=0YPmt8TUoX4&NR=1

  Dansk oversettelse av den hellige bok Koranen

  De vantro, korantekster om ikke-muslimers skæbne og straf

  Koranens ord:
  De vantros (ikke-muslimernes) skæbne og straf

  (Ellen Wulffs Koranoversættelse)

  35.7 De vantro har en hård straf i vente.

  8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah.

  40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!

  41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er vantro smage en streng straf og gengælde dem…

  34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?

  3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…

  76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende

  ild.

  9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer1 Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.

  3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til…

  3.61 …Lad os nedkalde Guds (dvs. Allahs) forbandelse over dem…

  33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.

  9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.

  36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må holde hovedet højt.

  69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang!

  4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!

  4.102 De, der er vantro, ønsker intet hellere, end at I er glemsomme med jeres våben!

  47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

  47.8 Men de, der er vantro, død over dem!

  33.64 Allah har forbandet de vantro og beredt dem en flammende ild.

  33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor forbandelse over dem.

  47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  4.104 Vær utrættelige i at forfølge de vantro folk, selv hvis de måtte være ubehageligt for jer(efter Rudi Parets videnskabelige oversættelse)

  47.15 …de skal blive i ilden til evig tid og får skoldende vand at drikke, der flår deres indvolde i stykker.

  9.73 Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem., der sætter andre ved Gud side, hvor som helst i finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  9.29 Og blandt de, der har fået skriften (jøder og kristne), skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de er kuet og rede til at betale tribut (til muslimerne).

  4.109 Når I drager på togt i landet (de vantros land), begår I ingen overtrædelse ved at forkorte bønnen, hvis I frygter at de, der er vantro vil udsætte jer for prøvelser. De vantro er en åbenlys fjende.

  88.5-7 De (vantro) skal brændes i flammende ild, drikke kogende vand og de skal æde torne og tidsler.

  47.13 Hvor mangen en by har vi ikke tilintetgjort, der var mere magtfuld end din by…!

 3. Det er latterlig å angripe Mohammad og hans far, «dont kill the messanger».
  Når muslimer endelig tørr være ærlige, så blir de hetset av media og bloggere. Diskusjonen burde vært opphøyd i et politisk fora der, man kunne tatt stilling til hvordan man skulle møte muslimenes holdninger og krav på en konstruktiv, og repektfull måte, og sammen funnet et klima for videre multikulturelt sammarbeid.
  Vi har alle religionsfrihet og ytringsfrihet i dette landet, og ingen burde bli stemplet som landsfiender når den tas i bruk.

  Viss Islam ønsker dødsstraff for homofile, terror på norsk jord, og Jyzia for de vanntro, ja da bør vi alle ha respekt for det. Nordmenn må slutte å spre hatfulle ytringer mot muslimer, og slå seg til ro med at demokratiet ikke er forenelig med Islam.

  • Min mening er ikke å «kill the messenger». Jeg ønsket heller å fokusere på at plutselig dukket enda en ekstremist frem i media, når de stilte spørsmål til en utenfor den velskolerte islamistkretsen som ellers forvalter ordet på vegne av muslimene.

   Hvis du ser på min blogg som hets av de to som tør være ærlige, så har jeg bommet, men du mente kanskje «media og andre bloggere»?

   Og ellers mener du nordmenn bør respektere hvis Islam ønsker dødsstraff for homofile, terror på norsk jord og Jyzia for de vantro? Og at demokratiet ikke kan opprettholdes, men at vi heller bør respektere Islam?

 4. Det er nettopp sånne typer som denne Myhudeen Muhammad , som seriøst har vekslet inn hele sitt jordiske liv mot et løfte om et evig liv i paradis med 72 jomfruer (hvor stein stokk dum er det mulig å bli?), som faktisk legger så mye innsats inn i saken at han kan finne på å blåse i filler en masse uskyldige mennesker for å fordre sin ‘sak’ for å blidgjøre en usynlig nisse. Da spiller det ingen rolle om noen av de han sprenger i stykker kanskje er de mest rettskafne, pietetiske, korrekte muslimer som finnes. Ja, kanskje enda mer retttrodde enn ham selv! Det kan faktisk skje at han sprenger i filler den neste Muhyedeen Mohammad, som er enda mer elsket av allah enn ham selv og som hadde enda bedre planer om å sprenge enda flere folk i lufta enn ham selv.
  For en eggoist! Og for et erkefjols! Det i seg selv skulle bevise at han er ute av stand til å tenke helt bort til nesetippen engang.
  Og at faren har en del å gjøre med dette, er jeg ikke i mye tvil om.
  Kjemieksperter, hmm…
  Men han har jo helt rett! Det er belegg for å utføre sånne handlinger ifølge koranen og hadithene, som også er så fulle av selvmotsigelser at de ser ser ikke de mest åpenbare sammenhenger.
  IS-LAME! Indeed. IS-LAM I BAKHODET.

 5. En del av problemet er at Islam ikke bare er en religion, men også en måte å leve på og som Mohyeldeen sier, ikke er forenlig med demokrati eller med sekulære samfunn og lover.
  – Det detalj-regulerer deg fra morgen til kveld og fra fødsel til grav og setter krav til hvordan samfunnet du lever i skal fungere og styres. Det være seg alt fra holdninger ovenfor homofile, til hvilken hånd du skal spise med og tørke deg bak med og til hvordan kvinnene skal gå kledt.
  Når dette parallellsamfunnet blir større og mer innflytelsesrikt er dedt over og ut med det vi i dag kaller demokrati og sekulære verdier.

  • Har inntrykk av at mange av de som har lest en del om Islam deler ditt syn, også liberale muslimer (frafalne?, muslimer mot Sharia etc.)
   Samtidig virker det som om mange tror, eller ønsker å få andre til å tro, at alle kritiske innvendinger mot Islam er en form for intoleranse, rasisme eller urimelig forskjellsbehandling.

 6. Bannerene skulle vært på alle lyskryss ,i alle busser,tog,ferger,innlandsfly og alle offentlige bygg
  ink skoler.Avisen Nordland og Dagbladet har gjort
  det eneste rette og publisere (Mohammed ?)
  tegningen.

  JILL

  • også kan du klø deg i huet når det er bomber på busser,tog,ferger,innlandsfly og alle offentlige bygg etterpå.. og ikkke forstå hvorfor dette skjedde..

   fordi du tror du kan stå å pisse på andre og at ikke noe skjer tilbake..

   vel du tar feil. De dagene er over..

 7. Tilfellet Tyrkia.

  Det finnes vel egentlig ett «muslimsk» land i verden som en periode var preget av modernisering, og det var Tyrkia. De hadde gjennom nesten 1000 år vært en av de mektigste av alle sharia-regulerte stater. Tyrkia gav opp dette i 1923 da Kemal Ataturk kom til makten.

  Jeg ser tre grunner til dette:
  1. Fordi det inhumane i den tyrkiske krigføringen, med bruk av janitsjarer, forskjellsbehandling, sharia-dommer o. l. hadde blitt kritisert av europeere gang etter gang.

  2. Fordi Ataturk så at de reaksjonære Islamistiske kreftene representerte et samfunn som vel var lett å styre, men som ikke var teknologisk og kulturelt tilpasningsdyktige.

  3. Fordi tyrkerne så at Storbritannia, Frankrike og Russland hadde våpen, og var villig til å bruke dem, hvis tyrkerne ikke aksepterte lover som var i tråd med en ny tid.

  Jeg mener at dagens Islam må møtes på samme måte. Med kritikk – særlig kritikk av profeten, siden han er forbildet, deretter av Koranen, siden den er full av feil og inhumane krav – og det å gjøre ting som Koranen krever anses som en stor dyd blant muslimer. Så, kan man kritisere moderne ting – når man ser at profeten og Koranen er kjernen av problemet.

  • Spekuleringer har jeg aldri hatt sansen for. Du kommer med masse påstander her hvor ikke en eneste er backet opp med faktum. Dine 3 subjektive grunner holder heller ikke mål. Er du en bonde fra en eller annen liten bygd, en snekkersønn som prøver å eksperimentere med fantasien sin for å virke intellektuell på nettet, eller er du en utdannet mann som ikke har dratt noe nytte av den vitenskapelige metode eller utviklet sin intellektuelle kapasitet for i så måte ha kastet bort alles skattepenger?

   Jeg ønsker å vite hvordan ting er satt sammen i ditt hode angående følgende:

   Hva er din forståelse av islam? Hva er islam?

   Hva er sharia?

   Hvem var profeten?

   Hva slags feil og inhumane krav har koranen som du referer til uten å referere i ditt innlegg?

 8. Jeg ler meg av alle dere, hva faen… Norge kalles et domokratsik land og alle har rett til å se sitt mening, ikke sant? så han sa det han mener og vi sier hva vi mener!!!! Det er ikke noe «BIG DEAL» som alle skal se på!!!!!
  HAR IKEK SETT ET ENESTE MENNESKE SOM REAGERER PÅ SÅNNE ORD SOM NORSKE!’!

  • Det er ytringsfrihet i landet både for nazister, kommunister og islamister til tross fr at de alle arbeider for å undergrave vårt demokratsike samfunn. Selv om de får ytre seg betyr ikke vi kan la det de sier stå uimotsagt!!

   • Du drepte hele argumentasjonen din når du puttet islamister i rekken av rasistiske og ultranasjonalistiske ideologier som nazismen og kommunismen. Skaff deg heller bøker om islam og sitt og studer det istedet for å kaste bort folks tid her med slikt vås! Makan til folk! Eier null respekt for andres tid! Plaprer i vei uten den minste grad av kritisk tenkning.

    • Politisk islam som forfektes av Mohyeldeen Mohammad er en bevegelse, som han selv sier, er i mot demokratiet. Det er også kommunismen og nazismen. Islamistene ønsker å erstatte demokratiet med et prestestyre, de skal kontrollere domstolene, og ikke-muslimer skal behandles som mindreverdige. Nazistene myrdet homofile. Det går også Mohyeldeen og hans likesinnede inn for. Ytringsfriheten opphører selvfølgelig, akkurat som i kommunistiske og nazistiske regimer. Islamismen er dessuten, akkurat som kommunismen og nazismen imperialistisk av natur, og ønsker, hvis mulig, å ekspandere ved militærmakt. Jeg synes faktisk det er svært mange likehetspunkter!

   • Dette er ikke noe demokratisk samfunn.. dette er et polyarki..

    Ikke la deg lure. .gå å les lovene..se hvem de er for. Se hvem som får pengene i lomma. Se hvem som tar alle avgjørelsene..

    Dette har aldri vært et demorati. Du veit ikke hva et demokrati er..fordi du har aldri levd i et.

 9. Det er en ting jeg har ventet på. Og jeg spør nå: når tid skal det skje. Når tid skal «norske» muslimer demonstrere mot terrortrusler framsatt på norsk jord. Er det bare gamle døde gubber som betyr noe for dem. Støtter de virkelig disse terrortruslene. Muslimene er omtrent tause. Tausheten deres betyr for meg støtte. De støtter terrortruslene og terror. Hvorfor arrangerer de ikke en stor demonstrasjon i Oslo mot terrortruslene, så alle godmodige muslimer kan vise sin avsky overfor disse ekstremistene, islamistene. Jeg forventer og krever at de straks aksjonerer. Vis det norske folk at dere tar sterk avstand fra terror og de ytterliggående gruppene. Eller betyr kampen mot mohammedtegninger mye mer for dere enn kampen mot all terror, også terrortrusler på norsk jord. Ja, da kan jeg ikke støtte dere. For levende mennesker av kjøtt og blod, betyr mest for meg. Tegninger av døde gamle gubber affiserer ikke meg. Muslimene må som de kristne lære at verden har gått videre og at religion ikke lenger står i sentrum. Kunnskap og vitenskap har tatt over. I dag med all utdanning og viten vil en vitenskapelig gransking av alle de merkelige gudene som sies å eksistere – ikke holde mål.

  • Min gode Steve,

   Om en eller annen norsk gjøk hadde uttalt noe grusomt om homofile eller andre for den saks skyld, går hele Norge i demonstrasjon mot den personen? Om vi ikke gjør det ønsker jeg at du skal tenke på hvorfor vi ikke gjør det.

   Muslimer er ingen homogen gruppe. Vi har muslimer fra alle verdens land her. Hvorfor havner vi i fella med å se på alle muslimer som en og samme stemme mens angående oss selv er vi flinke til å skille på utsagn fra for eksempel Frp’ere og Sv’ere og aldri føler behov for å demonstrere. Og bra er det. Hvis vi skulle ut i gatene for å demonstrere hver gang en nordmann hadde uttalt noe om homofile eller andre minoriteter hadde hele Norge stoppet opp. For man måtte rett og slett ha demonstrert 24/7.

   Et eksempel er når alle muslimer i hele Norge måtte ta avstand fra skjønnslemlesting av kvinner. Hvorfor måtte muslimene det og ikke nordmennene Ola og Kari? Jo, fordi dette er jo noe muslimene driver med og da er det jo naturlig at det er de som må ta avstand fra det vil enkelte si til tross for at vi nå faktisk lever i 2010. Det som hører med til historien er jo at med det samme det begynte å bli klart for den almenne borger at skjønnslemlestelse ikke har noe med islam å gjøre forsvant svertekampanjen nærmest over natta.

   Hvorfor demonstrerte vi, altså Ola og Kari, ikke i mot løgnene til våre kjære menneskerettighetsforskjempere som Hege Storhaug & Co? Deres kampanje førte jo til blant annet alvorlig mobbing av muslimske skolebarn, spesielt muslimske jenter som allerede følte seg «lynsjet» av media?

   • (Slettet avsporing). Det du tenker nå er nettopp det som er poenget. Muslimer i Norge er like forskjellige fra muslimer i Afrika som kristne i Norge er forskjellig fra kristne i Afrika. Det stemmer at blant enkelte somaliere i Norge fins kvinneomskjæring. Men hva har dette å gjøre med pakistanere, indere, filipinere, kinesere, irakere, iranere, libanesere, tunisiere, bangaliere, tjetjenere, russere, tyrkere etc for ikke å glemme norske konvertitter til islam?

 10. «- I praksis støtter han ikke al-Qaida. Han er imot dem på flere punkter. Men hvis de prøver å beskytte islam og sitt folk, så er det bra. Men noen gjør feil. Å drepe seg selv i islam er ikke riktig. Men hvis USA angriper andre land må de vente at de blir angrepet. Det er logisk. Det samme ville vi gjort i Norge hvis noen hadde okkupert oss, sier Mohyeldeens far.»

  Det interessante her er jo at når Al Qaeda var på flytur øst i USA, så var ikke USA i krig med NOEN..

  Så hvordan rettferdiggjør han det da? Al Qaedas torn i øyet var at USA hadde styrker i Saudi Arabia som strider imot Muhammeds ord på dødsleiet: «Expell the pagans from the arabian peninsula».

  Men de var ikke i krig! Likevel ser det ut til at journalister og andre venstrevridde lærere og sosionomer her i landet mener USA er aggressoren her.

 11. jaja, og så vil han bli !!!!!!!!!!KJEMIINGENIØR!!!!!!!!! bare i tilfelle noen urte på det. (føler at mange av terrorhandlingene har noe med kjemi og sånt men det er vel en tilfeldighet….. hmmmm? )

 12. Det har blitt ett trist norge, som regel over 80% av befolkningen er imot på en eller anna måte ved slike polls, men det er ingen som tør å hive ut driten, for å bo i norge bør det være slik att man må følge norsk lov og norsk religion og være innmeldt i statskirken, og disse superreligiøse tullingene kan få bruke kirka mi, jeg har ikke noe brukt for den før jeg skal pakkes ned. Det blir ikke så lenge til hvis man skal lese om disse gærningene i media kvar enda dag!

  • Trond,det er vel ingen som krever at invandrerne skal konvertere til kristendommen for å bli intergrert her.Det er ikke det som er saken!Saken er at de må,om de vil bo her i Norge,respektere norske lover,regler og måte å være på.

    • Får en idiot .Så i hue ditt så har du låv til og brytte regler men ikke pakisen på hjørne.

     trangsynt og patetiske.

     utlendinger i norge har som retigheter som deg pål.hvis en norman kan drepe så kan en svarting drepe.
     konklusjone er at og brytte norsk lov er feil uansett bakgrun.

     Hvis du bruker hue litt så kjønner vel du også at mennskli error kommer i alle verdens folke slag. hjernen din er hel lik nesten alle andre sinn.

     Og en ting skal du ha klinkene klart får deg, du har ikke mere rett til og bo i dette fantastiske lande en andre.du ble født her andre må jobbe som faen får og komme hit.

     Du er en trangsynt idot og jeg ler av deg og alle som deler dine patetiske og ugjenomtenkte/aroganete og ikke minst egoistiske meninger. peace the fuck out

 13. Det er vel på tide og ta disse Dødselskende hundene på alvor,når skal det Norske folk våkne opp????? Hva skal vi med slike holdninger og levesett i Norge?Hvorfor skal vi som vil leve i fred og har utviklet oss de siste 1000 årene finne oss i denne galskapen,når hjerne og gener er ødelagt og stagnert må vi vel for faen ikke la oss diktere av disse klovnene.Send hele flokken til Allah der de hører hjemme,så kan vi andre leve vårt liv i demokratiet,s ånd.Håper disse menneskene vil leve med Mohamed og Allah til evig tid og bare forblir spøkelser for all fremtid.

 14. Man må skjønne at den ekstreme holdningen til Mohyeldeen stammer ikke fra andre steder enn foreldrene hans, for etter det som man får høre flytett familien hans til Norge da Mohyeldeen var tre år. I hele oppdragelsen skulle han lært kun om Norge og norske forhold, men når det skjer det motsatte, at en omtrent norsk født gutt blir til en religiøs fundementalist av en fremmed religion sier jo noe om hva slags innflytelse guttens forendre ha hatt gjennom årene. Det går tydelig frem av uttalelsene til Mohyeldeens far. Denne faren er på ingen måte unik, det finnes mange tusener av slike pappaer som oppdrar sine barn på muslims fundementalistisk måte. Jeg husker en del år tilbake på en barneskole der en pakistansk foreldre var på foreldresamtale til et av barna sine. Mens læreren tok begge foreldrene inn for samtalen, var to av barna satt ute og lekte. Det mistebarne kunne ikke ha vært over 5år, og han spurte om alle som gikk forbi var muslimer. Det er lite sannssynlig at denne barnet skjønte hva det ville vite, og dette viser jo hva som forgår i alle de tusen muslimske hjemmene i Norge. Det er også tilfellet at muslimske barn alltid søker seg muslimske venner og veninner på skolen. Aftenposten har jo publisert mange artikler i flere år der muslimske jenter og damer som har oppvokst i Norge i mange tiår hadde begynt å ha på seg hijab, fordi de følte seg behov for å ha leve slikt. Mellom linjene kunne man se at dette skjer etter 11. september, og grunn til at jentene var villige til dette var nettopp fordi noe i deres miljø ha begynt å reise seg for å rette opp den fortapte islamske æren.

  En vil se mer og mer av disse, fordi det er veldig forsent å stoppe denne utviklingen som har sitt opphav i 70, 80 og 90 årenes feilslått politikk fra norske politikere. Politikerne dannet seg to fløyer; den ene stod bak all negative utviklinger som bygging av fler og fler moskeer, innvilget mer penger til morsmålsundervisning og støttet annet foreningsvirksomhet til disse kretsene. På den andre siden sto FRPer og ropte kun slagord og politiks retorikk som samlet inn flere og flere stemmer ved valgene, ingen tok initiativ til forbyggende tiltak. Resultatet er det man står overfor nå.
  En må dessuten tenke seg nå så mange muslimske studenter velger å gå på ekstremistskoler i utlandet, hva gjør de for penger. Det kan ikke være overraskende om en nærmere undersøkelse viser at dette blir finansiert av folktrygde og statens lånekasse. Når noen har tid til overs for å oppdra barna sine på en fundementalistisk måte, må det jo være mulig for dem å leve, og leve godt. Dette blir mulig fordi sosialen og folketrygden sørger for at de ikke går til sengs med tomme mager. Heller ikke blir de uten midler til å reise Mekka en eller annen gang. Politiske partier gjør det mulig for enkelte muslimer å skaffe seg plass i kommunestyret og annen vitige posisjon slik at det blir letter for å skaffe seg midler til religionsvirksomhet.
  Når er vil den allminnelige etniske nordmannen på gata vil presse myndighetene til å innføre strenger regler for hvordan et fremmede menneske kan leve i Norge. Når vil det være regler for påkledning på offentlige steder?, når vil det stanses all støtte til morsmålsundervisning og religiøse og foreningsvirksomhet som ikke tjener norske levemåten? Når vil man si til disse menneskene; hvis dere vil bli i Norge så må dere være som alle andre og om dere vil praktisere deres religion, så må dere gjøre det innenfor dere private hjem osv.

 15. Ha ha ha, jeg ler meg skakk av disse latterlige menneskene. Så jævla selvhøytidlige. Det er helt fantastisk at slike duster finnes. Mannen burde fått sitt eget innslag på Norge Rundt.

 16. Det er bare å underkaste seg islam dere med regjeringens velsignelse, la dem ta over norsk politikk, politi, skattdirektoratet o.s.v la oss gjøre som man gjorde under 2 vk. bare sitte å se på som vanlig. Bææææ!

 17. Ja, eplet faller ikke langt fra stammen. Men det er fint at dette kommer fram i dagen, så vi alle får sett hvordan det ligger an. Alt som kan hjelpe til med å få blårene ut av øya på nordmenn, ønskes velkomment.
  På den annen side: En del nordmenn kommer aldri til å skjønne hva som skjer. De klynger seg til det eldgamle, utslitte mantraet «men vi kan likevel ikke skjære alle over èn kam»…et mantra som prinsipiellt er riktig og fint, men som ikke alltid fungerer i den virkelige verden.
  Vi er vår egen verste fiende. Men før eller seinere tror jeg vi alle våkner opp.

 18. Nok en ansikt fra mørke rommet titter fram. Men jeg kjønner ikke hvorfor skal bare de angripes og kritiseres. Det er jo dette som er den sanne sharialoven. Kapping av hender for tyveri, pisking og steining for sex utenfor ekteskap, Gi kone stryk hvis de ikke adlyder, 4 koneri, barneekteskap, drap av frafalne muslimer, drap av homifile og null toleranse 0verfor ateister og agnostikere og flerguderi. og hvis kristne og jøder skal klare å leve under islamsk stat, så må de betale ekstra skatt

  Han forteller det på et rederlig og greit måte. Jeg er veldig glad for at de er så ærlige om sin tro. Disse legger ikke skjult på sannheten. Sånn er den opprinnelige islam som ble prektisert i sin tid. Jeg synes at vi skal rose han og familien for at de er så ærlige.

  Jeg er selv muslim og er ganske godt kjent med disse. Alt annet er nytolkning av islam. Og når man nytolker, så er det ikke «allah» ord. Det er akkurat dette kristne og jøder har blitt kritisert for i Koranen. Ja, gud er så blodtørst at han har faktisk befalt slikt ifølge de troende. Jeg tror «Allah» har my til felles med Sadam Husain, og de må ha gode selskaper sammen nå.

  • ja ja sånne muslimer som deg, som må drepes….
   Du kan kalle deg muslim? Ikke skam muslimsk olk med å kallde deg MUSLIM

   • Og hvem er du som kan bestemme hvem som kan kalle seg muslim eller ikke? Tror du at Allah er så svak at han trenger deg til å forsvare seg? Du er bare ett menneske og kan ikke bestemme noen ting. Hvorfor skal det plage deg hva andre mennesker gjør og sier? Jeg er muslim og tror på Allah, men jeg bryr meg overhode ikke om hva naboen tror på. Det får jammen bli hans problem. Om naboen kritiserer min religion og tegner tåpelige tegninger så er det også hans problem. Men det er IKKE min eller din oppgave å straffe ham! Om Allah mener han gjør noe galt så klarer han nok å straffe ham selv!

 19. norge trenger ikke sånne folk. send dem tilbake der dem stammer fra. ta fra dem all trygd ,for nesten (alle) går jo på trygd som norske skattebetalere må betale for. resten er kriminelle,,se på fengselstalla ,,det sitter 80 prosent utlendinger i de fleste norske fengsel

 20. Kan kanskje bli en ny «kjemiske ali» det dær.»ikke en trussel, men en advarsel»
  Norge er et av de første målene for den islamske revolusjon. Dette proklamerte en av lederne forDet islamske befrielsespartiet, Sheik Issam Amira i en tale i moskeen på Tempelplassen i Jerusalem høsten 2005. Befrielsespartiet sprer en ideologi som er lik Al-Qaidas, og oppfordrer til islamsk revolusjon og ødeleggelse av ”ikke-troende nasjoner og religioner.” Etter en revolusjon i Norge skal vår hovedstad omdøpes til Medina. Medina i Saudi Arabia er den nest helligste byen i islam, etter Mekka. Kilde: Aftenposten

 21. Ser ut som enkelte holdninger går i arv.Vi måfor all del ikke overse folk som MM, de mener bokstavelig alt de sier-og vil sette det ut i livet hvis de får makt. Inntil da er «misforståelser» Synes dette er bra uttalelser-rene ord for pengene-islam står over alt og alt som gjøres i islams navn er derfor riktig. Fri og bevar oss. La oss begyne å ta dette dødsens alvorlig.

  • Helt enig!Det er viktig at vi her i Norge nå ser hvor viktig det er å ta vare på vår kristne kulturarv og verdier,enten vi er personlig kristne eller ikke.Det har med vår kultur og identitet å gjøre!Ellers kan vi om noen få år oppleve et islamisert Norge.Dette må voi ta på alvor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *