…fordi jenter er jo mindre verdt

Oppdatert 29. mars. TV 2, Vårt Land: 23-åring giftet seg med 14-årig kusine.

– – –

Det spiller ingen rolle hva man bare sier at man mener om muslimske kvinner og likestilling. Eller om integrering og å respektere norske lover og vestlige verdier. Det som teller er hva man gjør og hvilken praksis man støtter.

Hvis norske myndigheter vil bidra til å løse integreringsproblemer, må de velge samarbeidspartnere som vil det samme. Det har de ikke valgt i dag. (Mer: Oppgjør.)

Mange av de som har manøvrert seg inn i ulike talsmannsposisjoner på vegne av muslimer i Norge, tilhører en mer ekstrem retning enn de fleste muslimer som er mer moderate.

"Kongehuset besøkte Islamsk Råd." Oppslag på IRNs sider, gjengitt på kongehuset.no

Siden norske myndigheter har latt disse islamistene få bli «dialogpartner» og har bidratt til å la dem få en slags offisielt godkjent rolle som talsmenn for «alle innvandrere», så har de ekstreme muslimene i og rundt ledelsen av Islamsk Råd fått mer makt også i muslimske miljøer. (Mer: «Du er ingen hvitmanns-unge.»)

Gang på gang har deres svar på ulike utfordringer vært «Gi mer penger og makt til Islamsk Råd». Det er ikke grenser for hva de lover å løse av problemer innen innvandrermiljøer dersom de bare får mer penger, blant annet til å ansette flere imamer for å informere på skolene.

Islamsk Råd er ingen veldedighetsorganisasjon. Islamistene er slett ikke en slags islams versjon av de snille og nestekjærlige i Frelsesarmeen.

Islamistene, blant dem «spaltist Mohammad Usman Rana«, og Islamsk Råd, er styrt av religion. Deres mål er Islam, ikke at muslimer skal tilpasse seg Norge og vestlige verdier. Deres svar vil alltid være å løse problemer med integrering ved å gi enda en større dose religiøs makt (mer makt til imamene).

Nå sier norsk-pakistanske gutter til VG at likestilling mellom gutter og jenter skjer først når jentene gjør opprør.

Dette opprøret kan norske myndigheter hjelpe dem med:

 • Ved å velge å bruke dialogpartnere som selv kaster hijaben fordi det er greit.
 • Ved å velge dialogpartnere som selv praktiserer full likestilling, og ikke bare prater om at «dette må Islamsk Råd få lov til å løse sammen med imamene ved å få mer penger».
 • Ved å velge dialogpartnere som åpent viser full respekt for homofile, jøder og andre. Og ikke som Islamsk Råd som i flere år har fått lov til å sleipe seg unna å gi klare svar, med henvisning til at «de har sendt spørsmålet om synet på homofili til den europeiske fatwa-domstolen«. Er det virkelig så vanskelig å si hva man selv mener om andre menneskers rettigheter? Hva mener i tilfelle Oslo-imamen Mehboob ur-Rehman, som selv sitter i dette fatwarådet?

Velger myndighetene fortsatt å gi islamistene dialogmakt, så blir resultatene slik islamistene vil ha det. Det taper særlig muslimske jenter på, men ikke bare de.

Mest lest på Norske forhold sist uke, pr 20. mars.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

23. mars. Støre: AP kan ikke skygge unna hijab-debatten. (VG).

Et apropos: Vårt Land: Voldtektsdømt gutt fikk applaus i kirken. Voldtektsofferet ble mobbet på Facebook.

21. mars: Anonyme politikilder og media har tidligere spekulert i årsaker til Faizadrapet.

Uavhengig av hva som finnes å være årsaken i den saken, er det behov for et oppgjør med kvinners rolle i forhold til mannen i deler av innvandrer- og islam-miljøer som har fått etablere seg i Norge.

Vårt Land: Oslo kommune sjekker hva elever kan om Holocaust og alle religioners historie. VG: (Skudd mot jødisk synagoge ikke til hinder for at tidligere terrortiltalte Arfan Bhatti får støtte blant enkelte unge muslimer.) VG: Kritiserer Jan Bøhler for å stemple barn som problemer. VG: Boikotter avis på grunn av Muhammed-tegning. VG: De mest liberale risikerer å tape mest. VG: Innvandrer-boomen i Oslo-skolene.

TV 2, VG: Norskspråklige elever kan bli i mindretall.

33 tanker om “…fordi jenter er jo mindre verdt

 1. Jeg kan love deg at mange blir d;mt p[ grunn av hudfarge
  Norge er ett ganske s[ rassistisk land, men ingen vil innr;mme det.

 2. SV er et eliteparti for Oslos vestkant, og når muslimene begynner å krype seg innover og oppover deres enemerker, da, og først da, blir det gjort noe i dette landet. Mer er det ikke å si om denne saken.

 3. ville bare si et lite innlegg , I islam så er jenter/kvinner verdt like mye som gutter/menn , det folk misforstår er at gud har gitt dem forskjellige roller, som foreksempel at han har gjort at mannen er han som bestemmer i huset og det er ikke lett og da har mannen plikt til å forsyne huset sitt med mat og alt som trenges.

  det kom en man til profeten og spurte han , Hvem av folka fortjener min god oppførsel? så svarte profeten : din mor , så spurte mannen og hvem kommer etter så svarte profeten igjen , din more , helt til fjerde gang da svarte han din far!

  det er ikke noe i veien med Islam , hvis du leser om hvor høyt en jente er verdt og en gutt og fordelingen og plikter gud har gitt dem , så er det både genialt og vakkert!

  og som jeg sa det er ikke noe i veien med Islam, det er noe som er galt med de som prøver å ødelegge islam med et rykte og de som prøver å bytte på hva som står der for at de skal kreve noe extra, og den typen mennesker , så har gud sagt at de fortjener ikke noe bedre enn at de skal ligge i kjernen til helvete for alltid!

  • Nei, det er ikke gud som har gitt kvinner og menn forskjellige roller. Det er mennesker som har gitt kvinner og menn forskjellige roller. Fra gammelt av, når vi levde i en mindre utviklet sivilisasjon, så falt det seg naturlig. Kvinnen fødte naturlig nok barn mens mannen måtte bruke tiden på å jakte for å skaffe mat. Slik har også evolusjonen gjort mannen fysisk overlegen, mens kvinnen har utviklet emosjonelle egenskaper. Det er altså rent praktiske årsaker som har gitt oss forskjellige roller gjennom titusenvis av år.

   Jeg er litt usikker på hva slags jakt muslimske menn bedriver mens deres kvinner sitter hjemme i leiligheten hele dagen…

  • Bare tull, eventyrboken koran som dere lever etter skrevet av galninger på 600 tallet.

   De som ikke inrnetter seg etter det som står i koran kan drepes, tortureres, brukes som slaver osv.
   Dere lever i steinalderen og rømmer derfra hit til Norge/Vesten og så etter noen år så vil dere ha samme gjævelskapen her også………..

 4. norge har ingen verdier.. dere er hundene til USA..

  Damene deres er billige sluts som alle kan få for penger..

  I landet her handler alt om penger..

  Det er ikke noe medmenneskelighet her.. Ikke faen om jeg får en datter om hun skal læres og vokse opp som et norsk ludder.. IKKE FAEN!!!

  Dere kaster foreldrene deres på gamlehjem..?? Når venna deres slåss så lar dere dem få juling… IkKE FAEN!

  NORSKE VERDIER er en skam..fordi det finnes ikke… NORGE har kopiert alt fra USA..

  nordmenn har ikke ÆRE..derfor kvinnene deres knuller hva som helst bare det hr penger..

  Status i NORGE er ikke å være bra.. det er å ha CASH i lomma..

  sånne verdier er patetiske og ikek menneskelige.. og sånne folk kommer ikke langt som mennesker..og de må kjøpe seg alt i livet..

  kjøpe seg inn i vennekretser..kjøpe seg damer..

  NEI IKKE FAEN!! fuck norske verdier..har 0 respekt for dem!!

  men fuck..dere kan leve som faen dere vil… det driter jeg i.. men jeg og mitt folk skal ikke leve sånn dessverre.

  • Ja, for du havnet vel her i Norge nettopp fordi det var så forbanna mye bedre å leve der du kommer fra…? Hykler!

   Faktisk så tror jeg ikke at du kjenner en eneste nordmann. Du bare ser det du VIL se. Høre litt mindre på religiøse fantikere og heller begynne å tenke litt selv, kanskje?

  • Herregud så blåste du va då. Kor mange muslimske damer har du hatt???? Og kor mange menn????? Et rauhål e jo et rauhål vett eg. Damene deres knuller flatt de også, av ikke muslimske menn. Dette for å endelig bli tilfredsstilt på det sexuelle plan. Vet ikke om en muslimsk jomfru over 14 år. Er hun ikke sprettet i musa, så er hun garantert rævkjørt. Så muslimske damer er ikke bedre enn horer nei. Det er bare muslimske menn som er så brødomme at de ikke finner det ut. De er vel for opptatt av rævpuling av begge kjønn.

  • så reis hjem til det møkkete landet du kommer fra da vel.. og hvis alle norske damer er horer og luddere, hvorfor er dere da så innterresert i dem??? dere er noen syke møkkete folk.. reis hjem!!!

 5. Kan ikke bare de som vil ha det som de har det der de kommer fra dra tilbake dit de kom fra? Så kan dem fortsette på gamlemåten mens de som ønsker noe annet og vil leve livet på den «norske» måten blir her. Skjønner ikke hva alle innvandrere som kommer hit og vil ha alt på samme måte som der de kom fra,skal gjøre her? Er de misjonærer eller?
  Er jo bare å se på Pakistan,Afghanistan,Irak,Iran,Somalia og masse andre land med imamer og mullaer som styrer hvordan det blir. Krig,kaos og folk som flyker alle veier.Hvorfor skal det bli noe annerledes her om de ekstremistene får(tar) makten?

 6. Landsforæderi, vil vel tro at 80 prosent støtter sharialovene og hyller Allah. Da vet vi hva vi har i vente. Skrikehøna kan klappe att og pakke kofferten.

  • Det er forskjell på muslimer som reelt tilpasser seg og de som bare prater om det. Politisk islam er ikke drømmen for alle muslimer, men mange av de som kalles talsmennene deres (Islamsk Råd, Mohammad Usman Rana, Basim Ghozlan, Lena Larsen) står for et mer ekstremt syn enn moderate og sekulære muslimer.

   • Akkurrat som FRP står for et eksremt syn i samfunnet.. men mange nordmenn holder med dem..

    men det er fordi det passer nordmenn derfor.. la det undergrave alle andre om det vil!! ta fra folk friheten til alt..

    Dere er fulle av dobbeltmoral alle sammen.

    • Vel, selv innvandrere støtter jo FrP. Du må se forskjellen på politikk og religion. Det er farlig å blande det sammen. Det er nettopp når religiøse fanatikere bruker religion som sitt politiske motiv at man får ekstreme syn.

     Når selv innvandrere støtter FrP så er det fordi de evner å se en større sammenheng. Ingen, selv ikke du, har noen fordel av ubegrenset innvandring. Det betyr ikke at man ikke skal ta vare på de som er her. Det betyr ikke at man ikke kan få tro på hva man vil når man går inn i en moske eller kirke. Det betyr bare at man vil forsøke å unngå problemer i fremtiden – det er politikk, ikke religion.

     Jeg antar at selv du ønsker et samfunn uten konflikter og krig. Eller tar jeg feil, kanskje?

    • Nei FRP står ikke for noe ekstremt, de tenker på landet og det Norske folket….
     Ingen er mer dobbelmoralsk og rasistisk enn muslimene.

 7. Hør på hun SV purka a.. Bygge flere sosial boliger! Norsk samfunn undergraves av en flom der grunnmuren våre forfedre bygget står.

  Det blir tøffe tider fremover! Vi kommer til å leve i et system hvor vi som gamle ikke har NOEN rettigheter!

  • Forfedrene deres bygger ikke landet så dere kan UTØVE fuckings fascisme.. å være rasist rævhål.. og undertrykke innvandrere som hjelper å bygge landet..

   FUCK U and ur country

   Jeg har mista håp jeg i NORGE.. så nå driter jeg i det..jeg vokste opp i landet her trodde jeg skulel ha samme sjansene som alle andre.. men fargen på huden avgjør hvilke sjanser du får..

   • Forfedrene vår bygget landet slik at man hadde et velferdssystem og godt politisk styre. Dette er et system som innvandrere og bortskjemte nordmenn lever godt av!

    Dette systemet rives nå ned. Jeg kan blant annet nevne ny redusert pensjonsordning i farta. Dette kan vi alle tenke på den dagen vi ligger med bleie i en korridor på et nedslitt sykehjem.

    Jeg er forøvrig enig med deg i de andre innleggene om at nordmenn måler hverandre i penger og status. Disse menneskene som er slik orientert nytter det ikke å samhandle med, de må settes på plass før de hører.

    Jeg syns ikke du skal «fucke» norge. En av grunnene til at innvandrere kjøper dyre biler, smykker, klær osv er nettopp fordi de ønsker å bli integrert!

   • Nei, det er ikke fargen på huden din. Det er fargen på holdningene dine.

    Det er mange mørkhudede i Norge som stadig får høyere stillinger. Selv jobber jeg med høyteknologi og har bla. pakistanere som kolleger. Høyt utdannede, svært dyktige i faget og gode kolleger. De tjener godt og lever gode liv. Men de har en helt annen holdning enn den du utviser.

    Kanskje du skulle ta en titt i speilet – og prøv å se etter noe annet fargen på hud din!

   • haha! dere selv som har ødelagt. nesten ingen i norge som dømmer etter hudfarge! de dømmer etter den jævla holdningen deres! ødelegger alt dere tar i! dere har ødelagt hovedstaden vårres! heroin og anna dop, kom med de første innvandrerne. så kom gjeng miljøet. siste jeg husker fra den eldre generasjonen før de gikk bort, var at. innvandrere skulle vært satt i bur (slettet).

   • Så du vokste opp i landet her sier du?? Da kan du ikke ha vert særlig våken eller prøvd å vise noe som helst form for initiativ til å bli kjent med Norsk kultur. Erfaring med vår kultur kan du ikke ha for med den Norsken du presterer å skrive her tyder ting på at du har sittet på ræva på teppet dit og snylta som så mange andre av dine frender med eneste hobby å sutre over norske forhold og å planlegge nye oppgulp mot det landet som gav deg husly.

    Den største rasisten her inne er du min gode mann som kaller deg Fuck de … osv. Pell deg til helsike herifra. De innvandrende muslimer som vet å integrere seg på normalt vis kan bli for min del

   • Du får samme sjangsen du som enhver annen men da må du i all fall lære deg norsk det er basis og selvsagt et fag. Så det viktigste er at du legger helt om ditt språkbruk. Du opptrer vulgært og upassende. Lær deg takt og tone, med andre ord folkeskikk og oppførsel. Ingen vil ha en flåkjeft som deg i arbeid.
    Hva har innvandrerene gjort for å bygge landet som du sier. Over 70 % av dem har en eller annen form for sosialstønad, det vi tidligere kalte fattigkassen.

    Tror du det er bedre og at du får større sjangser så dra hjem der du kom fra.

 8. Foerst og fremst er det snakk om kultur her. Og for det andre tviler jeg sterkt pa at kvinner er mindre verdt i og med at de blir overbeskyttet pa denne maten!

 9. Hei

  Jeg tror du er inne på noe nå. Men noe av problemene er også hos politikerene. Deres mangel på handlekraft og å se fakta i øyene er iøyenfallende. 🙂 Jeg tror også Danmark er inne på noe også, men litt mer konsekvensutredning før vi begynner med det i Norge. Og kanskje ikke fullt så drastisk heller. Men det vil tiden vise. Men det kan fort bli et nytt Malmø her i Oslo hvis vi gir mer makt til Imanene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *