Bekjemp dem der og støtt dem her

Oppdatert:

Norske myndigheter gir opphold til radikale ekstremister som kjemper for en verdensomfattende islamsk stat. (VG, TV 2.)

Mens Taliban skal bekjempes i Afghanistan, får imamer med en ekstremtolking av Islam utfolde seg fritt i Norge.

Imamene i Islamsk Råd Norge foreslår nå å ta muslimske barn ut av svømmeundervisning i norske skoler fordi det strider mot deres ekstremversjon av Islam å ha kjønnsblandede klasser. I Storbritannia har muslimer gått enda lenger og tar elever ut av musikkundervisning fordi det ifølge deres ekstremversjon er antiislamsk å danse eller lære å spille instrument.

I Afghanistan kjempes en kamp mot blant annet Talibanernes kjønnssegregering og skolenekt for jenter.

I imamkretser i Norge har ekstremversjonen av Islam vært på fremmarsj, omtrent uten kritiske innvendinger.

– – –

Flere muslimer, som har fått nyte godt av en trygg oppvekst i Norge, hyller Taliban-opprørernes drap på de norske soldatene. (Oppdatert. Norske soldater er forberedt på flere tap av liv, VG.)

Faksimile VG

VG omtaler noen svært få av dem, men man finner mange flere av deres meningsfeller i ulike nettdebatter. Også for eksempel i kommentarer til dette innlegget. Eller i kommentarer til innlegget «Drep de som fornærmer Islam«.

Mot normalt får også en liberal muslim slippe til i VG denne gangen (Tina Shagufta Kornmo i det liberale nettverket LIM), og ikke bare de langt mer ekstreme og strengt religiøse menn som tradisjonelt har fått lov til å fremstå som muslimenes talsmenn under falskt liberalt flagg i norske medier.

Noen vil kanskje finne det paradoksalt at norske myndigheter i årevis har brukt  milliarder og ofret norske liv for å bekjempe ekstremislamister i Afghanistan, mens muslimer med like ekstreme holdninger får støtte og beskyttelse her i landet.

Norske ekstremislamister har for eksempel kunnskapsløst fått spre vrangforestillinger i norske medier og hos norske myndigheter (dialogpartnere) om at alle slags Muhammedbilder er strengt forbudt i Islam og er en ubetinget grov krenkelse. Med det underslår de det faktum at: Muhammedbilder er vanlig i muslimske land.

Og vrangforestillingene/terrorsympatien utvikler de delvis i moskeer i Norge, drevet med offentlig støtte, ledet av imamer uten nødvendigvis det minste av kunnskaper om, eller respekt for, menneskerettigheter eller for eksempel vestlig sekularisme og religionsfrihet. Imamer som tross innvandringsstopp får komme inn på den såkalte «ekspertregelen». Konflikten og ekstremismen i Afghanistan er vanskelig å bekjempe.

Et pennestrøk kan derimot stanse ytterligere import av imamer som kan forvirre enkelte i moskeer i Norge. Hva med å konfrontere terrorstøtte-ekstremistene, inkludert deres imamer og talsmenn i Norge, og ikke bare late som om muslimske ekstremister finnes og påvirkes kun i utlandet?

Mer om Islam i Norge:

Mest lest på Norske forhold sist uke, pr 25. juni.

 1. Skal alle få ha førerkort.
 2. Modig.
 3. For få straffes for rettighetsjuks.
 4. Hvem styrer best.
 5. Muhammedbilder vanlig i muslimske land.

Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

Mer:

VG: Norske Afghanistansoldater kommer fra små kommuner.

VG: Norsk soldat såret i Afghanistan. VG: Afghanistan-soldater kritiske til medalje-protest. VG: Trond André Bolle dro for såret kamerat. VG: Her finner de veibombesvaret. VG: Marius hentet sine drepte medsoldater. VG: Forsvarsminister Grete Faremo følger båren med de falne soldatene hjem. -Min tøffeste dag i karrieren. VG: SV-topper vil ha Norge ut av Afghanistan innen ett til to år. VG: Veibombe smalt mens de drepte soldatene ble hedret. TV 2: Arne Strand fra Chr. Michelsens Institutt: -Vi trenger en endret militærstrategi. VG: Taliban nekter å forhandle med NATO. Vårt Land: Kirkens Nødhjelp advarer: -Hjelpearbeidere blir mål for opprørere hvis det ikke er tydelig skille mellom militær og humanitær innsats. Vårt Land: Bårene er på vei hjem fra Afghanistan. TV 2: Flyet med de falne soldatene på vei til Norge.  VG: Minnestund i Afghanistan: -Døde for at vi andre skal få fred og sikkerhet.  VG: AP-topp rystet: -Dette er hatets budskap.  Vårt Land: Takker Allah for soldatdrapene. VG: «Kjakan» Sønsteby: -Bolle fortjener medaljen.

154 tanker om “Bekjemp dem der og støtt dem her

 1. Islam kommer aldri til og bli forenlig med andre kultuerer de fleste muslimer tror USA og Israel er så onde og taliban gjør alt rett det sier litt om ekstrimistenes tankegang de bor i Norge men er ennå veldig ekstreme jeg håper det blir nye terror lover som fratar en person Norsk Statsborgerskap med tvangs retur til hjemland om de utfører terror eller planlegger det.

 2. Alt henger sammen!

  Den norske regjeringen støtter muslimske ekstremister og terrorister, selv om de ikke sier at de gjør det så tar de imot dem i Norge og gir dem et godt grunnlag i Norge. De driter i soldatene!(All ære til dem!)

  Hadde nazismen vært en religon som hadde vert fri for kritikk hadde Hitler vunnet, skal man la Islam vinne fordi det er en religon eller slå hardt ned på slike ideologier?

  Selvsagt stiger høyresiden, enn så lenge Nordmenn er i flertall selv om regjeringen importerer stemmer fra utlandet og setter dem på gaten med en stemmeseddel og ett håp om bedre liv.Nordmenn flest vil ikke leve som muslimer, og mener det der feil at muslimer pakker på oss religionen sin, og ikke holder den hjemme. Men etter islam er dette perfekt oppførsel ifølge islam, der de skal lære oss nordmenn hvordan VI skal oppføre oss i VÅRT LAND.
  Vi har 2 valg:
  1- Selv om regjeringen sendre soldater for å stoppe ekstremister i Afghanistan, inviterer de med sin venstre(hint,hint) hånd slike onde menn til Norge og gir dem perfekt grunnlag å starte det vi kjemper blod og tårer for der.Valget blir da å stå imot her hjemme på egen hånd, gå slik du vill, spis det du vill, tegn det du vill, si det du vill, gjør det du vill så lenge det er innenfor loven.
  2- Rope Allah er vår enste Gud og Muhammed er hans sendebud.

  Ikke gi etter for mørkemenn!
  – GÅ kledd slik du vill!
  -Klin på gata!
  -Gjør det du vill så lenge du ikke bryter loven!

  Regjeringen kjemper mot onde islamister i Afghanistan med den ene hånden, men inviterer dem til Norge med den andre hånden. Vi må selv bekjempe den her, gå kledd slik du vill, ver utfordrende og sexy! Om du vill gå med en potetsekk på hodet, kan du selvsagt det også.

  youtube.com/watch?…p;feature=grec_index
  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=player_embedded

  Det er til syvende og sist men som har fått jentene til å mobbet andre jenter med hjernevasking, bank, hijab(og andre psykiske hjerne manipulerende plag, ord og gjerninger)

  De Rødgrønne har skapt snik-islamisering?
  Pøh islamiseringen er åpenbar!

  Den iranske ambassadøren reagerer på norsk uhøfflighet snarere en steining og dødstraff, sier vel det meste om Iran? og muslimer også kanskje? Ingen muslimer som forteller meg noe annet vertfall! Hvor er de såkalte moderate? «Alle» 10 som gikk mot terror, og de «få» problematiske 4000 som støttet Bhatti og andre terrorister og ekstremister.

  • Misforståelser her..

   Siterer:»Den norske regjeringen støtter muslimske ekstremister og terrorister».
   Hvis det du sier er sant, og jeg regner med at du mener at Hamas er et terror organisasjon. Hvorfor kastet ikke Norge israelsk ambasadør?Hvor krevde ikke «terror støttende regjeringen»(som du hevder), at Israel leverer varer til Gaza?

   Muslimer skal bare vise islamisk oppførsel(og ikke som dessverre mange muslimske oppførsel), og krever ikke at nordmenn skal oppføre seg på samme måte!

   De fleste muslimer i dag oppfører seg dårlig. Og de følger ikke etter islam! Hvis nordmenn viste hvor praktisk islam lære er så ville de bedt muslimer om å oppføre seg slik som islam ber dem!Men dessverre nordmenn ser på muslimer og tror at islam er slik!

   Nå kaller du de som protosterer mot Muhammed karik. for terrorister? Har ikke de også ytringsfrihet? Eller tenker du, siden de er muslimer så er de terrorister uansett, og det som kalles ytringsfrihet er ikke noe rett for dem å ha!

 3. Ikke gi etter for mørkemenn!
  – GÅ kledd slik du vill!
  -Klin på gata!
  -Gjør det du vill så lenge du ikke bryter loven!

  Regjeringen kjemper mot onde islamister i Afghanistan med den ene hånden, men inviterer dem til Norge med den andre hånden. Vi må selv bekjempe den her, gå kledd slik du vill, ver utfordrende og sexy! Om du vill gå med en potetsekk på hodet, kan du selvsagt det også. Snik-islamisering? Pøh! Islamiseringen er åpenlys og ingen stopper den

  youtube.com/watch?…p;feature=grec_index

 4. Og muslimene lurer på hvorfor det allti er noe negativt i media om dem?
  Det er jo faen meg bare negativt å hente. Nei jeg sitter ikke oppi fjellet og leser bare aviser, jeg bor i tett by og det er faktisk veldig mye mer som burde stått der, det er så mye negativt at ville fullt opp avis-sidene!

  • Jeg er enig med deg at det er mye negativt muslimene gjør!(Og det har ikke noe med islam å gjøre). Men det er ikke bare de som gjør masse faenskap. Det gjør alle!
   Siden muslimer er fremmede(utlendinger) i dette landet, kan de havne opp i mere problemer! mest pga kultur forskjeller.

 5. FAEN SÅÅ MANGE SASISTER HER OGSÅ. FULLE AV HAT HJERNEVASKET AV MEDIA!
  TIL HELVETE MED RASISTER,SNART ER VI I KRIG MOT RASISTER,VI VINNER SLIK VI GJØR I AFG.
  DERE ALLE SKAL FÅ!!!!!!!

  • Nei.. hei potethode.. hehe er du her også å sprer rasistiske utsagn igjen.. Dakkars liten som ikke har annet å si. Syns faktisk synd i deg.. siden det er så mange » Sasister » her.. hehe.

   jajajaja.. Alle skal få..

   Natta lille rasisten min.. kyss og klem

 6. Islamske tåpeligheter må bekjempes. Norge må ta sin del av ansvaret for å bekjempe radikale meninger innenfor religion, i vårt eget land.
  MEN det er da litt tåpelig å gjøre dette med sånne viktige ting som svømming. Å kunne svømme redder sitt eget og andres liv i nødsituasjoner. Det er galt å prøve å bekjempe dette på livreddende områder, ihvertfall så tidlig i prosessen.
  Men musikkundervisning er anderledes. Det er ikke livreddende. Og det er mange andre områder vi kan vise muslimer at slik radikalisme er feil. Dekke til håret er andre områder. At de ikke skal gifte seg med en kjekk ung mann som ikke er muslim, slik som meg, fordi han ikke er muslim, er også feil. De bør få velge selv.

  Så jeg er for at muslimske jenter har egen svømmetime uten gutter, selv om jeg også mener at slik radikalisme er tullete. Men de må lære at de skal kunne redde en mann fra å drukne. Håper ikke muslimer er like tullete på det.

 7. Så mye stoff som ikke stemmer hos dessverre de fleste som skriver om islam.
  Dette gjelder både muslimer og ikke muslimer.
  Muslimer vil bare forsvare islam og ikke muslimer vil angripe uansett selvom uten bevis/grunn bare pga hat.

  Hva er det dere ikke muslimer vil? Hvis dere ønsker at muslimer skal forandre seg, så må det gjøres på en ordentlig måte. Ikke bare slenge dritt! Det når ingen mål.

  Hvis dere(ikke muslimer) vil hjelpe muslimer, så er det ikke særlig god ide å kjøre på dem, tegne muhammed som gris, kalle for terrorister etc..

  @shakira(mye av det du skrev, er helt feil, vet at du gjorde det med vilje)
  Jeg kan se at du er glad i å skrive om islamiske «feiler» som okkupasjon og utryddelser.
  La meg si deg en ting, spes. de to tingene. Skal vi være saklige så er det vesten som er kjent med okkupasjoner og utryddelser.
  Hvem har drept flere mennesker: muslimer eller kristne? Svaret er lett, bare se på WW1 og 2 tallene alene! Se på dagens USA eller Australia. Hvordan ble de til? Har ikke de utryddet indianere?
  Eller okkupasjoner av nesten hele asia og afrika, av Engl., Frankr., Italia og Tyskland. Finnes det noen arabiske land som ikke ble okkupert av vesten?
  Du kan ikke snakke om utryddelse og okkupasjon, og ikke nevner alt vesten har gjort mot muslimer. Det blir bare dumt, skjønner du.

  Ikke glem det bor som du nevnte mange mill. ikke muslimer i muslimske land. Det kunne ikke de har gjort om de hadde blitt utryddet som du påsto!
  Muslimer har ikke utryddet 1/3 eller 1/2 av urbefolkningen, det høres nesten ut som du snakker om akkurat det motsatte. Hva gjorde portugisere mot muslimer når de okkuperte spania igjen? De ga dem valg, enten bli kristne eller bli drept. Hvis muslimene har drept så mange du du hevder, hadde ikke det vært gamle islamisk artitek. fortsatt! For folk vil jo sikkert glemme alt som hadde med islam å gjøre, hvis det du påsto var riktig.

  Islam spreddet seg ikke bare med sverd. Indonesia og flere asiatiske land ble muslimer av muslimske forretningsmennene.
  De landene som muslimer brukte sverdet mot, fordi deres keisere ikke tilot muslimer i å spre islamiske budskapet i deres land.

  Når var Kurdistan et land? Om, du er norsk så kan du heller gi samene et land før du snakker om noe du ikke har nok kunnskap om.

  I en hadith sier Muhammed at de som dreper en ikke muslim uten at han(ikke muslim) angrep en muslim, så er han ikke en av mine tilhengere!

  La meg gi deg et råd, «shakira», og du kommer sikkert ikke til å godta det men men.. Hvis du skal hente informasjon om et tema, så må du hente fra begge sider, og ikke bare ta den ene siden! Og var litt mer balansert.

  • «De landene som muslimer brukte sverdet mot, fordi deres keisere ikke tilot muslimer i å spre islamiske budskapet i deres land.»

   Om dette er en slags «unnskyldning» burde vel og dagens kristne glasere med atombomber ethvert muslimsk land der kristen misjonering er straffbart enten formelt eller uformeldt, det vil si rundt 100% av dem.

   • Det eneste land hvor kristen misjonering ikke skjer er Saudi Arabia!
    Og Saudi Arabia som de fleste vet, er en av USA`s allierte, pga olje!
    Iran regner jeg ikke med! For vesten er mot Iran, men bak lukkede dører, så vil ikke de bytte iranske ledere. Fordi de vet så lenge «muslimske»Iran er der, så trenger araberne USA`s støtte.Det er politikk, og jeg vil ikke gå inn på det her og nå…
    Spes. mye kristen misjonering skjer i Egypt, Sudan og Marokko. Jeg har sett et tv dokumentar om det i BBC for en tid tilbake.
    Så kristne trenger ikke å bruke sine atombomber.
    Forresten, fakta er at: i islam er det forbudt for andre religioner å misjonere, mens derimot i kristendommen er det lov.

 8. Kampen mot Muhammed og Islam er i gang!

  Og for en vits at Muslimene tror de i det hele tatt har noen som helst mulighet til å bekjempe Norge. For ikke å snakke om resten av den siviliserte verden.
  Eller så kan du jo bare spørre de få overlevende (er det noen igjen i det hele tattnå?) i Nagasaki og Hiroshima hva de mener…

  • Er det sån at du vil vi skal leve etter skoglover! De sterke spiser den svake? Er det det du vil, stian?
   PS! Muslimene og araberne har en lang historie med vitenskap og stormakt.Så ikke undervurder dem allikevel. De ledet og var største makt i over 600 år! Det er derfor kristne og jødene kriger mot muslimer. Selvom muslimene er veldig svake fortiden!
   Hvorfor kan vi ikke bare leve i fred alle sammen? At fortsatt det går an å okkupere og invadere et land i år 2010 som om vi er i middelalderen!
   Du skriver spør de overlevende i Nagasaki og Hiroshima.I stedenfor at du skriver, stakkars de sivile som ble drept, hyller du dette!!!At det går an?!
   Det kan vi også snu, og spørre jødene hva de mener om Hitler?
   Dette viser bare hvor lite mennesker er verdt hos deg!

 9. Herre min hatt. dette her er det værste jeg har lest på lenge. trodde at muslime flyktet fra hjemlandet på grunn av forfølgelse. men tar helt feil. de vil bare sitte her på nettet og slenge dritt om nordmenn. er det rart at vi blir forbanna på dere, dere slenger med leppen og ike noe annet, er så lei av å lese om det. hvis dere er så misfornøyd så hvofor iike dra tillbake til deres rette element. der kan dere gjøre akkurat som dere vil eller??? Nei, akkurat der tar jeg nok feil. slutt å forlang og klag. gjør noe vettig slik at dere blir godatt og repektert. ikke hyl og skrik. er det rart at kari og ola har fått nok….

  • Enig. Våre soldater bekjemper Taliban i Afghanistan slik at muslimene blir befridd fra Taliban, og hva gjør de? De kommer til Norge, utnytter våre sosialgoder, kritiserer oss norske og vår kultur og innfører sin egen talibanske kultur. De fleste flykter ikke fra Taliban, de kommer hit for å leve et bedre liv økonomisk, og tar «Taliban» med seg hit. Snakk om naive nordmenn og en naiv regjering. Heldigvis er det flere og flere etniske nordmenn som forstår hva som skjer, og vi kan bare håpe at det vil vise seg ved neste valg.

 10. «Mohammad Mohammad sier:
  3. juli, 2010 klokken 15:48
  Shakira,
  It looks like I proved how naive you are with that video you put up, so anything you write that is not from the Koran has no weight.»

  Oh Yeah, there is no question regarding the appropriateness of using Bukhari as a source, here’s what the Islamic scholars had to say in the preface: «Al-Bukhari’s Hadith is the most authentic and true book of the Prophet.» The translators said, «I am perfectly sure that the translation, with Allah’s help and after all the great efforts exerted in its production, has neared perfection.»

  The imams from the cradle of Islam, the Islamic University of Medina in Saudi Arabia, said, «It has been unanimously agreed that Imam Bukhari’s work is the most authentic of all the other sources in Hadith literature put together. It is second only to the Qur’an.»

   • rasister overalt her i dag.. Det er det jeg sier hele tiden.. muslimer kan overhode ikke diskutere normalt.. Det kommer kun rasistiske utsagn og trusler ut av dem.. jaja.. La dem tro på hva dem vil.. Så lenge jeg vet!

 11. Denne invasjonen vil bare skape mer terror..

  norge er okkupanter i et land.. det sier alt om NORGE..

  Alle vet dette er et tyveri. og har ingenting med å hjelpe landet å gjøre…

  8 år i afghanistan hva har Norge oppnådd?

  2 ting.. :

  1) å øke terrorismen..

  2) at taliban og alqaida vokser…

  Dette har aldri handlet om å bekjempe terror… dette er imperialisme.

  og dette kommer til å slå tilbake på NORGE … noe Norge selv har skyld i.

  Når du okkuperer andre land er du fienden…

  hadde russland okkupert NORGE og sagt gjennom media propaganda at det er for å knuse rasismen og fascismen og syke norske tyranner..

  hadde nordmenn aldri akseptert dette..

  NORGE og USA og NATO har driti seg ut og tent på en bombe som kommer til å eksplodere på alle uskyldige .. I NORGE og i afghanistan..

  • Enig.

   Det er forkastelig at Norge skal ofre liv og milliarder av kroner på disse utakknemlige (slettet). La dem skyte og steine hverandre ihjel nedi det der narkoproduserende møkkalandet, som uansett aldri kommer til å oppnå noe i nærheten av anstendig sivilisasjon.

   Og de rottene som de siste tiårs landssvikerregjeringer har latt myldre inn i landet vårt og som vi aldri blir kvitt:
   Bare la dem drukne unga sine i fred, hvis det er så fobannet viktig for dem. I det minste vil det bidra LITT til å redusere det fremtidige, eksplosjonsaktige antallet knivstikkende, narkosmuglende voltektsforbrytere på livslang, feit sosialstønad.

   • (Slettet)
    Bare dritt og faenskap fra muslimer, Lista er lang som ett langt år!
    Kjønnslemstelse
    Terror mot uskyldige
    Barnegifte og pedofili
    Så hva har dritten bidratt:
    Lista er kort
    INGENTING

    • Du viser bare hvor lite intelligent du er. Slenger med masse misbrukte ord!
     Terror mot uskyldige? Hvor mange uskyldige har afghanere drept? Nå, hvor mange uskyldige har USA og allierte drept i Afghanistan?Hvem har drept flere uskyldige nå?

     Barnegifte? Akkurat nå, så gifter nesten alle inkludert meg etter at de er fylt 18år. De som gifter seg mindre enn det er under 1%. Det har t.o.m blitt lover og regler som forbyr en gifter seg under 18år i de aller fleste muslimske land.

     Men hva med de pedofile prester? Det sier ikke du noe om hva?

     Før i tiden de fleste giftet seg før de ble 18år. Og det gjelder over hele verden, bare for å ha sagt det!

     Du spør hva har islam bidratt med?
     Jeg sier jo til deg at du er lite intelligent.

     Noen raske eksempler..Hvor kommer ordene algebra, kjemi fra(og mange flere, men det er de to som dukket opp i hue mitt)?

     Islam har bidratt med astronomy,medisin,matematikk, fysikk, geografi,og flere…

     Søk på Science and Islam på internett og du vil blir overrasket!

     • Du snakker om muslimske bidrag som ligger hundrevis av år tilbake i tid. Før dataalderen, før den industrielle revolusjon, før renessansen. Før islamismen en gang for alle hadde tatt dødelig kvelertak på den intellektuelle kreativiteten som de fleste kulturer med multimillioninnbyggere statistisk sett alltid vil klare å hoste opp en større eller mindre håndfull vettuge representanter for i løpet av en tidsperiode på noen generasjoner.

      Nettopp fordi jeg kan se hvordan islam gjennom århundrene har kvalt og maltraktert utviklingen i land den har fått fotfeste i, er jeg LIVREDD for at den intellektuelle og vitenskapelige kulturen i Europa og Nord-Amerika skal lide samme, pinefulle død.

     • @saturazzi
      Trodde nesten du snakket om kristendommen og hvordan de har behandlet vitenskapsmenn som kopernikus , Galleio og mange flere…
      Vi i midtøsten har vært de sterkeste(det gjelder både militært og vitenskapelig) i over 800 år.
      Den industrielle revolusjonen du snakker om har ikke kommet før 150 år siden. Så det er ikke så lenge siden!
      En av de grunnene at vesten spes. europa kom seg så langt, fordi muslimer hindret ikke dem fra å gjøre vitenskap.
      Men vesten derimot siste 150 årene har alltid klart å hindre muslimer å utvikle seg vitenskaplig.
      Det er fakta! Og det gjelder ikke bare vitenskap, men alt av produksjon ønsker ikke vesten at muslimer skal ha!
      Egypt etter 1950 prøvde å dyrke ris. USA sa til dem, hvor mye vil dere tjene? Her har dere litt mer penger men dyrk ikke ris!

     • Hmm.. tar det du sier med en klype salt..

      1. Dokumentar på NRK2 i går kveld fra et krisesenter for kvinner i Danmark, 100% muslimske kvinner som hadde rømt fra deres menn, 100% av dem giftet seg med mennene før dem var 16 år, å helt ned til 8 år… en kvinne på 28 hadde en datter på 15 år… hmmm..

      2. Du sier at en person som sier hva islam ikke har bidratt med noe er mindre intelligent.. vel.. hva har dem bidratt med i Norge?? Å for noen dager siden så jeg en dokumentar fra en muslimsk skole.. Vet du hva dem lærte?? dem lærte at vesten var grufull, at vi voldtok deres kvinner og stjal deres olje!!! Rett ut av barnas egne munner.. Så du kan si at det var ikke akkurat matte som var lært bort på den skolen!! En ting til.. Hvorfor er nesten alle lederene i den muslimske verden utdannet i vesten?? ifølge muslimene selv så er ikke skolene i deres egene land gode nok….. Ta feks den muslimske rikmannssønnen fra jemen som drepte den unge Norske jenta i England…

      3. Du trenger ikke å komme med pedofile prester til meg, fordi ifølge deres egene lover og ledere så er det noe som dere virkelig liker hele gjengen!! Du sier før i tiden så giftet alle seg før fylte 18.. kjære deg vi har gått ut av det 14 århundre… syns dere burde følge etter..

      Du vet like godt som meg at barn blir tvangsgiftet og mishandlet i ekstreme store tall, du vet like godt som meg at INGEN Nordmenn i afganistan noensinne bare har angrepet noen der nede.. Dem har hele tiden vært der nede for å bevare fred.. Noe som dem har gjort i en rekke andre land tidligere, uten problemer. Dem har blitt foretrukket fremfor mange andre land PGA måten Norske soldater oppfører seg på. ( Dem som andre ekte Nordmenn oppfører seg )

      Den som i mine øyner har lite intelligens er du som ikke skjønner at når asylsøkere kommer til landet her så skal dem følge det landets lover, regler og etikk. Dem skal godta hvordan ting fungerer, ellers kan dem til helvette pelle seg ut!

      så kan du søke på muslimsk oppførsel i Norge å se hvilke dritsekker du finner der!

  • Hmmm… vanskelig å vite hvem som egentlig okkuperer hvem i Afganistan. Bin Laden og talibantoppene er vel heller ikke Afgahner?

 12. Muslimene må rette seg etter vår kultur.Mange etnisk Norske
  barn får heller ikke svømmeundervisning på skolen.Utall basseng
  på skolene rundt i landet står tomme.Innvandrerene er allt for
  kravstore.Får allt opp i hendene.

  JILL

  • e så enige.. vis de ikkje vil rette seg etter hvordan det norske folk har levet i generasjoner så kan de til pokker holda seg vekke… uansett relegion så skal de oppføre seg som nordmenn her i lamdet når dem ønsker å bu her.

  • Ingne bøyer seg for andre. så enkelt er det…

   MÅTEN NORDMENN Spør på er forkastelig og ingen kommer til å bøye seg for norske meninger på dette emnet

   • det er alltid noen som missforstår når de søker asyl i et land. fleste parten er muslimer.

    dere har ikke fått lov å lage et eget muslimsk land inne i vårt land, dere har fått lov til å bli norsk…

    påtide at dere skjønner dette eller drar dere til helvette ut.
    Språket deres kan dere legge igjen på flyplassen, lær godt norsk og engelsk slik vi kan kommunisere som folk, og ikke som griser, der dere distanserer dere mer og mer fra norsk kultur etterhvert som dere bor her over tid.

    Asyl har overført betydning og betyr: Hei, vi skal beskytte deg du får lov til å flytte hit og bli en del av vårt samfunn.

    Få opp øynene, dere ødelegger bare for dere selv, også blir det slutt på å ta imot folk på asyl. Spendt på å se hva som skjer i nederland ;p

 13. Du har et veldig bra poeng:

  «Norske ekstremislamister har for eksempel kunnskapsløst fått spre vrangforestillinger i norske medier og hos norske myndigheter (dialogpartnere) om at alle slags Muhammedbilder er strengt forbudt i Islam og er en ubetinget grov krenkelse. Med det underslår de det faktum at: Muhammedbilder er vanlig i muslimske land.»

  Gjennom tabloide oppslag og avisenes blodtørstighet og ønske om å hisse opp om hekseprosesser lar vi ekstremistene få definere hva man mener er å være en muslim i Europa.

  «Vanlige» muslimer fortvilte forsøk på å fortelle at deres religionsfølelse og utøvelse ikke har noe med ekstremisme å gjøre får knapt spalteplass. Fraværet av debatt og den ensidige informasjonsstrømmen gjør at demokratiets viktigste funksjon for å motvirke ekstremisme feiler.

  Alle disse paranoide menneskene som hyler om muslimsk «takeover» kommer til å være bidragsytere til at det går troll i ord. Rett og slett fordi debatten om hva det vil si å være en god muslim blir fortiet i det offentlige rom. Vi glemmer hele tiden at «terroristenes krig» i hovedsak ikke er rettet mot etniske europeere, men mot muslimer som ikke er tilhenger av deres konservative, ekstremistiske tolkning av Koranen.

  For eksempel trakkaseres som kjent muslimer som har flyttet til Norge for å slippe unna hetsen fra konservativt religiøse daglig på Grønland. Ingen reagerer eller setter fokus på saken før det er en norsk homse som får gjennomgå. Er det slik at etnisk norske mener at den norske friheten til å leve det livet man vil og ytre den meningen man vil kun skal gjelde for etnisk norske? Er det slik at vi tror at alle muslimer har felles verdier?

  Noen som har tenkt på hvor få år siden det var at skilte, skilsmissebarn, homofile, alenemødre, jenter som hadde hatt flere partnere osv ble trakassert i dette landet? Noen som husker abortmotstandernes smakløse trakkasering av enkeltindivider? Skal utviklingen i Norge gå bakover i tid fordi man skal ta hensyn til mindretallet av muslimers tolkning av religionen Islam få år etter at vi har kvittet oss med strengt religiøse kristnes trakkasering?

  Norge skal være et fritt land for alle uavhengig av reiligiøsitet, la oss ikke nøre opp under det muslimeske bygdedyret.

  Jeg har respekt for andres religioner, men integrering dreier seg ikke om å hensynta et mindretall av de muslimske borgere som finnes i vårt land. Vi kan ikke holde på slik i et samfunn som består av mange religioner og mennesker med forskjellig grad av religiøsitet.

  I Islam er det noe som heter at man skal «følge landets lover». Det sier meg at de som har flyttet hit har valgt levesett i det øyeblikket de passerte grensen og ba om Norsk pass. Ikke la dem bli skuffet ved å innføre det samme regimet som de reiste fra.

 14. Hei Shakira!
  Takk for en glimrende innfoering i deler av verdenshistorien, som faa i Norge kan. Burde vaere innledning til alle debatter om temaet.
  Kristendommen har ogsaa vaert barbarisk, men vi maa se det i historisk perspektiv. Som en sa her: Kristendommen har blitt temmet. Og det er bra.
  Jeg vil paastaa at demokratier graver sin egen grav.
  Vi er rovdyr, og demokratiske bobler blir spist fra innsiden, med god hjelp utenfra.
  De skandinaviske land var i etterkrigstiden demokratiets fyrtaarn, men for 25 aar siden begynte det aa helle, og naar noe heller lenge nok, velter det.
  Vi debatterer naa, men om noen aar kommer den store debatten – hva gikk galt!
  I dag, med radio, TV, aviser og internet, kan vi ha folkeavstemning om viktige nasjonale saker hver maaned. Dette hvis media informerer saklig og redelig om det det skal stemmes over.
  -Det vil ikke skje, for da mister rikspolitikere sin makt. For aa si det litt folkelig: De driter i hva vi mener. – Og er selvfoelgelig klar over at «meg vite best» ikke alltid gaar hjem.
  Noen har en bestefar som fortalte om da det var fred i landet, noen har en som fortalte om krigen, noen en som fortalte om freden som kom, og om ikke lenge har noen en som forteller om Norge foer og naa.
  Gir meg naa.
  Ha en god sommer!

 15. eneste jeg fordømmer er de som har okkupert irak afg ,bombet tusner av sivile mennsker.og land som usa som ga blaffen i irak,får hjelp av land som norge. skam å hjelpe amrikanerene, ser pakistansk tv kannal og over 50 bombet av militante. hvorfor? de kriger for dere sauer i norge skal få det bedre. de har fangstet og drept flest det dere kaller terrorister. ingen nato land har ofret mer enn pakistan.de kriger en krig som egentlig er usa som står for. aldri aldri ville norge hjulpet pakistan slik de hjelper dere utakknemlige griser. som trur alle muslimer er terrorister. hadde en sånn bombe gått av her i norge,jah da ville hele norge løpt over grensen til sverige hahah… dere har satt igang denne liksom terrorkrigen,og klart begge parter vil lide stor tap. glemte å skrive at ingen abselutt ingen på nett eller tv i pakistan har rasistiske holdninger mot afganere,selvom de kriger. ingen rasisme mot 5 mill afganere i pakistan. men lille norge er full av rasister. dere snakker om demokrati osv..MEN EGENTLIG ER SLIKE SOM DERE STOR SKAM FOR HELE MENNSKEHTEN!! bare ler shakira og resten av gjengen. mislykka mennsker..og til kk,vi kan vel treffes og se hvor tøffe vi er da!?

  • Høres ut som Irfan er på nett.
   Slenger med leppa og truer.
   Dra til Afganistan og se hvor tøff du er, sitter her i potetrepublikken Norge og er sååå tøff. Den dagen det ikke blir straffbart å straffe deg, blir du straffet.

   • uff, jeg har lest så mange hatefulle innlegg fra folk som tydlig ikke er etnisk norske at jeg begynner å bli redd. bare se på dette innlegget, et tydlig hat mot den norske befolkningen og kaller oss en skam i eget land, og at vi er misslykket? Er ikke vi som har startet en religionskrig, er muslimene som mangler evnen til å leve i fred med andre folkeslag enn sine egne. Muslimene dreper like mange muslimer også, så jeg vet ikke jeg, hvem som er usiviliserte og skammelige sauer. Ihvertfall ikke vi, for vi har egne meninger, der vi kan argumentere uten å lage kallenavn på folk og land.

    Vi er norge, vi er vikinger, vi er et stolt folkeslag, vi bor i skandinavia, og vi er naivt snille, som lar folk fra midtøsten komme hit, og gir dei penger og plass og bo. En hører aldri at slike folk er taknemlig, en hører bare om hvor fælt det er å bo i norge? og at de hater norge, brenner flagget, knuser riksvåpenet sputter på folk, voldtar våre kvinner. Hvem er skammelig???? JEg spør hvem er misslykka. Fordi vi tror på demokrati og prøver å hjelpe folk i afganistan, betyr ikke at vi er terrorister som de som dreper uskyldige mennskseliv, det har ikke skjedd en gang, at en norsk soldat har skudt først i treffning der nedi.

    JEG LOVER DEG! hadde en bombe gått av i norge, hadde jeg gått i kjelleren og henta GRU-en (krigsutrustninga) min med en gang. Der finnes ikke en eneste grunn i verden for at det skal bombes en dritt i norge, så mange muslimer som vi har gitt asyl til og som vi betaler trygd til. So what… om vi gjør noe feil i afganistan?

    De muslimer ikke klarer å vise er takknemlighet til de land som tar de inn, de evner ikke vise takknemlighet til et folkeslag som ikke har samme religiøs overbevisning som dem selv. Dersom det er så fælt her, hvorfor drar du ikke «hjem til midtøsten?» Om du vil bo her, så kan du vise litt takknemlighet??
    Å kalle normenn for misslykka, griser og skammelig? Er ikke akkurat en søknad for å få min repsekt. bare å skrive slikt fratar deg retten til å kalle folk rasist, fordi du er en RASIST selv.

    Og du tar feil, vi er ingen potetrepublikk, vi er et imperal.demokratisk kongedømme (republikk har presidenter) eller en olje nasjon, som saudi arabia, om du vil.

    Innlegg som dine opprører meg, og jeg føler ingen sympati. Usa er ikke skyld i krigen i pakistan, det er taliban som prøver å utrydde «uekte muslimer». Usa går langt i å prøve å hjelpe pakistan i sin konflikt, men alt hadde vært bedre om vi bare dro hjem fra midtøsten alle sammen. Der er jo det dere vil? Laget digre forsvarsværker for israel, og hvert terror annslag etter dette ville resultert i en B-52 overflygning med en liten pakke over en tilfeldig utvalgt by i landet som terroren kommer fra. Jeg ser på terror som en skitten måte å ytre meninger på. Det er sånn han psykotiske personen ikke blir hørt om sine tullete meninger, så han bestemmer seg å drepe folk på et kjøpesenter.

    Hvordan hadde du likte det om vi i vesten hadde startet en organisasjon som gikk direkte ut på å kun drepe siviliefolk bare for å skape flykt???

    Tilslutt, jeg vet at mange av dere ikke gidder lese annet enn slutten og starten på innlegg, sprøsmål?

    Hvorfor er muslimske folk så fremmedfientlige og hva er grunnen til at det begås terror i verden? Noen nye landsmenn her inne som ønsker svare på dette, så vi kan få litt innsikt i hodene deres?

    • Muslimer dreper ikke siviliefolk bare for å skape flykt.
     Det høres mer hjemme i USA, som bombet og drepte flere av sine egne soldater for å skape frykt og dermed okkupere Cuba, samme har skjedd i Vietnam krigen.

     Feilen hos etniske nordmenn er at de er så naive. De tror på alt amerikanske medier leverer og tar utlandske nyheter av dem.

     Vi muslimer ønsker en fred, og ikke bli okkupert. Vi levde lykkelig lenge etter Muhammeds død. Men så fikk vi egoistiske ledere, som gjorde det helvete for oss. Men da vesten skulle «hjelpe» oss, og dumme oss trodde på de, så viste det seg at de var ut etter å bestemme over oss og gjøre oss til slaver.
     Det vil vi ikke godta!

     Se f.eks. på England. England «hjalp» Egypt mot dagens Tyrkia(osmanriket). Så skrev Egypt som takk, kontrakt med England om suisekanalen. Etter at kontrakten gikk ut, nektet Englang å gi seg. De ville fornye den. Egypt nektet og England, med hjelp av Frankrike og Israel angrep Egypt!

     Og det har skjedd gang på gang!

     Vi ønsker fred kanskje mer enn dere i vesten, men vil dere hjelpe oss, så værså god på en menneskelig måte. Ellers så kan dere bare la vare.
     Vi er ikke deres dyr. Vi er like verdt som dere! Vi ønsker hele verden fred!

     • Hvilke Amerikanske medier hadde et drapsforsøk mot han som oversatte sataniske vers i Norge, å drepte han som oversatte samme boken i Belgia og India?? Var det Amerikanske medier som akkurat ble tatt for å produsere bomber her i Norge? Dere dreper ikke folk for å skape frykt?? 9/11, bombene i London, i Russland OSV OSV OSV..

      Om dere muslimer ønsker fred så hvorfor så mange selvmordsbombere?? hvorfor fortelle allerede ustabile mennesker at om dem ofrer seg for islam så skal dem få 72 jomfruer i himmelen, å at alle som ikke er muslimer er vantro som skal dø? Om dere virkelig ønsker fred, så hvorfor ikke dra hjem til deres egene land å gjør det dere kan for å få det til med å rydde opp i egne rekker??

      Nei jeg ser du skriver mye, men det er bare BS som står der.. Å du kan slutte å skrive at dere ønsker fred for jeg har til dags dato aldri sett eller hørt en leder som virkelig har gått inn for det hos dere!

     • Hvem var det egentlig som bygget Suezkanalen? Var det muslimske ingeniører? Ble kanalen finansiert av Egypt, som alle vet er en økonomisk stormakt? Nei du, kanalen ble planlagt av en franskmann, Ferdinand de Lesseps. De nødvendige pengene kom fra en JØØØDE – Baron de Rothschild, og hovedmannen bak kanalen var en annen JØØØDE- Benjamin Disraeli, Englands statsminister. Araberne ble ansatt som grøftegravere med spader.

      Hele hensikten med kanalen var å forkorte sjøveien til det fjerne østen, og egypterne hadde jo ikke engang skip! Kanalen var tilrettelagt vestlig handel, ikke for at egypterne skulle få et sted å bade.

      Så kanalen tilhørte egentlig ikke Egypt, men Nasser prøvde å ta den likevel. Da ble det krig (1956.) Da israelerne angrep i Sinai løpte de egyptiske soldatene som kaniner. Det ble funnet egyptiske enheter hvor soldatene hadde tatt av seg støvlene i full panikk, sikre på at de skulle møte allah den selvsamme dagen. (Som kjent mottar allah ingen som har sko på.)

      Så i 1956 fikk de «fredselskende» araberne seg en saftig en i trynet, og var relativt stille til 1967 da de prøvde igjen, med samme resultat. Da mistet Egypt Sinai, Syria Golanhøyden, og Jordan vestbredden.

      Araberne greide å styre seg til 1973. Da prøvde de atter en gang å overraske Israel med et koordinert snikangrep over Golanhøyden og Suezkanalen. Hvordan gikk det denne gangen? Israelerne kom innen rekkevidde av Damaskus (40 km) og Ariel Sharons styrker omringet den egyptiske 3. armeen. Hadde USA ikke beordret Israel til å la egypterne gå hadde israelerne drept dem alle.

      Så, «vi muslimer ønsker en fred, og ikke bli okkupert?» Jeg kan garantere deg at så snart som vi løser energiproblemet og ikke lenger er avhengige av olje skal muslimene få all den freden de vil. Da kan dere synke tilbake i tusenårsnatten deres og drikke oljen hvis dere vil. Ingen vil lenger ha bruk for dere og da kan dere bare sitte i ørkenen og passe geiter, akkurat som fedrene, bestefedrene, og oldefedrene deres, og gneldre til allah fem ganger om dagen til tidenes ende.

  • Fint at vi har en som uttrykker islams sanne meninger. Du hater landet vårt, javel, men ikke nok til at du vil gi slipp på trygda til deg og dine (slettet)

  • Nei hvorfor i helsiken skulle vi hjelpt Pakistan mer enn vi har gjort. Vi har gitt Pakistan utviklingshjelp i ca.50 år. I tillegg har vi tatt i mot på tusenvis av museslimske innavlede analfabeter som har og noen fortsatt lever på sosialstønad. De takker for hjelpen med å kalle alle norske kvinner for horer og mennene for idioter, nazister osv. Dere er en bande som bare driver med kriminalitet som voldtekt, ran, knivstikking, myrding, kjønnslemlestelse av småpiker, kvinneundertrykkelse, tvangsekteskap, også av småjenter i 12års alderen, Dere er barbarere og derfor er vi rasister og ønsker hver jævla islamist til helvete og enda lenger bort hvis det er muligt.
   Det er ikke så rart at Pakistan har ofret mest, der bor jo bare slike mislykkede, historieløse, ukultiverte og hjernedøde høns som deg som i mangel på vett driver med terrorbombing og myrderier på sivilbefolkningen. Jeg har vært mange ganger i Pakistan og vet godt hvordan befolkningen lever der. Foreldrene selger sine døtre til horehusene eller de går på gaten og selger seg selv for sex fra de er 10 – 11 år gamle. Senere blir de solgt til fameliemedlemmer som er bosatt i utlandet og som reiser til hjemlandet for å kjøpe seg en kone. Dere burde ikke snakke om hvem som er horer. Tenk om din mor er en av de millioner småjentene som har vert til sengs med millioner av gamle pedofile griser som han Mohammed. Reis tilbake der du stammer fra og ikke gjør deg så liten at du vil leve blandt mislykkede idioter og rasister som er en skam for menneskeheten. Husk på at du er en snylter og er uønsket i VÅRT LAND og da kan vi i følge Koranen ta frem sverdet å drepe deg. Det skulle vært meg en sann fornøyelse.

   Husk at Pakistan skrives med stor bokstav. Det samme gjelder Norge.
   Alle setninger etter punktum begunner med stor bokstav.
   Det skal ikke være komma foran OG.
   Det skrives ikke «fangstet» men «fanget».
   Det skrives ikke «ser på pakistansk tv kannal» men » Såg på en pakistansk TV kanal».
   Det skrives ikke «og drept flest det dere kaller terrorister» men » og drept flest av de dere kaller terrorister».
   Det skrives ikke «aldri aldri ville norge hjulpet pakistan» men «aldri, aldri ville Norge hjelpt Pakistan».
   Det skal ikke være punktum etter griser.
   Det skrives ikke «som trur alle muslimer» men «som trur at alle muslimer»
   Det skrives ikke «da ville hele norge løpt over grensen til sverige», men da ville hele norges befolkning løpt over grensen til Sverige». Selv om du fremstår som en innavlet idiot så burde du vite at et land ikke kan løpe.
   Det heter ikke » for dere sauer» men «for at dere sauer».
   Det skrives ikke «usa» men «USA». Et stort land med et stort folk fortjener store bokstaver. Er det det samme resonnement du bruker når du skriver Pakistan med liten p.
   Det skrives ikke «Jah» men Ja. Det er bare når det er snakk om Jahllaer. slike som deg som ikke er helt «up to date», at noen bruker å slenge på en h.
   Det skrives ikke «lide stor tap» men «lide store tap».
   Det skrives ikke «abselutt» men «absolutt».
   Det skrives ikke «selvom» men «selv om».
   Det skrives ikke » slike som dere stor skam» men «slike som dere en stor skam».
   Det skrives ikke «MENNSKEHTEN» men «menneskeheten». Ikke verst, du manglet bare 3 bokstaver i dette ene ordet.
   Det skrives ikke «mennsker» men «mennesker.

   Du burde heller bruke din fritid til å lære deg norsk og ikke til å skrive ape innlegg på bloggene. Jeg forstår at du er like dum når det gelder politikk også men det er vell ikke bedre å vente av et produkt av mange generasjoners innavl. Muligens du blir klokere når du er ferdig med ditt andre år på grunnskolen.

   Ha det bra. Hvor tid flytter du tilbake til din apestamme da?????????.

  • Shakira,

   You are such a follower…

   Some guy is playing a video and commentating over it and you totally blindly believe what he is saying.

   That video does not tell us who is fighting and over what.

   You swallowing what the commentator is saying is proof to me that you are easily manipulated thus your confusion over facts and fiction.

   • I am curious about how you would reply to my theory.

    My theory is that EVERY religion is an act of satan. Religions are how satan makes us wage war on each other. History proves this… pretty much every big war in human history has been related to religion. Most of the wars going on today are related to religion. Some of the nastiest massacres in the history of mankind are related to religion. My thesis is that religion is the work of satan, if you look at the damage religions has done to mankind I can not reallly understand how you can refute that fact.

    Religion is evil, regardless of wether its folllowers misinterpret the message or not. It is an undeniable fact that nothing has caused as much human suffering during out history than religion. It is an evil that must be fought, regardless of wether it is islam, christianity, judaism or hinduism.

    • I see your point…

     I think the problem is «MAN» religion or no religion we will find something to fight over.

     Remember though…WWII the bloodiest war in recorded history was not really a religious war Hitler was not a religious man as far as I know, yes he killed millions Jews but he also killed millions of Christians.

    • Sorry for interrupting but, I dare say that when you began this journey you did not expect Islam to be this bad. This is a special kind of evil. Muhammad terrorized, plundered, and murdered while professing to be God’s Messenger. That, in my opinion, made him the most wretched man to have ever lived.

     Yes, I know that the Crusades and Inquisition were brutal, and that Protestantism was born out of a lust for power, sex, and money, but it’s not the same – not even remotely. The clerics and kings that conspired together to control their subjects, hid the Bible and perverted its message. They were misguided hypocrites who used religion to satiate their own cravings. Muhammad, by contrast, claimed to speak for God. He didn’t corrupt Islam – he made Islam as perverted as the spirit that possessed him.

     Therefore, Muhammad’s legacy haunts us today. It pains me beyond words to look into the eyes of a Muslim woman or child trapped in Islam. There is almost no way to reach them. And if this tortures my soul, what must it do to our Creator? Islam, the curse of Muhammad, has damned over two billion men and women. It has left nothing but death and destruction, poverty and despair, persecution and indoctrination, terror and deceit in its wake. Muhammad was the Prophet of Doom.

     • i remember once reading that mohammad was a nice guy, but then he was bannished, and returen later as a terrorizer. Muslims have done act of terrorism since norwgian discovered north america. I do not know what you are fighting for, nor do you. the wars that erupted in europa, was purely mad leaders lust to make a new roman empire. its been our weakness for centries.

      Question, WHY IS Jerusalem a holly city for muslims??? it alredy where a holly city for chrtianity and jews…? somehing about muslims cant live in peace with other culture groups?

  • Det er bare de pedofile, gamle grisenes lek med småjentenes kjønnsorgan under omskjærings-sermonien som ikke er forbudt. Ja, og så selvsagt drepe mennesker som har en annen religion, steine voldtatte kvinner til døden, barneekteskap, tvangsekteskap, terrorbombing, helle bensin og sette fyr på sin kone hvis de er lei av henne og lignende småting. Jeg mener det er OK for museslimistene må jo ha lov til litt gledesspredende hobbier de også.

 16. @»you bore me!» sorry that response was for prosit .

  @Prosit and Shakira…please read that crap you are posting before you just blindly COPY AND PASTE 🙂

  • Is Muhammad, the prophet of Islam, the suprem rol model for the Muslims? What do you think? Did Muhammad kill the Jews of Khaybar, or didn`t he?

   • Do you have a response about how you just blindly believed what that guy on the video is saying?

    That could have been a drug related gang war, but wait the commentator said it was something else, so let us all believe him 🙂

    When you are that naive how can I take what you say seriously?

    • Is this the «MAN» you just blindly believ in?

     A Bukhari Hadith starts off the same way but ends oddly. Bukhari:V5B59N521 «On the day of Khaybar, Allah’s Apostle said, ‘Tomorrow I will give this flag to a man through whose hands Allah will give us victory….’ Ali said, ‘O Allah’s Apostle! I will fight them till they become like us.’ [Cruel? Demonic? Mercenaries? Terrorists?] Allah’s Apostle said, ‘Proceed, and when you enter their town, call them to embrace Islam and inform them of Allah’s Rights which they should observe, for if a single man is led on the right path (of Islam) by Allah through you, then that will be better for you than nice red camels.'»

     I don’t know what is more perverse: suggesting that the victims of a terrorist raid should be called to Islam before they are slaughtered, robbed, enslaved, and raped, or suggesting that a man’s soul is better than «nice red camels?»

     Moving on, the Sunnis wanted us to know that Abu Bakr and Umar were no less brutal. Tabari VIII:119 «The Messenger often had migraines and would remain a day or two without coming out. When Muhammad encamped at Khaybar, he came down with a migraine and did not come out. Bakr took the Prophet’s war banner and fought vigorously. Next Umar took it, fought with even more ferociously than the first fighting.»

     Then, in some of the most despicable words ever scribed in the name of religion: Tabari VIII:121/Ishaq:515 «Ali struck the Jew with a swift blow that split his helmet, neck protector, and head, landing in his rear teeth. And the Muslims entered the city. Muhammad conquered Qamus, the [Jewish] neighborhood of Abi Huqayq. Safiyah bt. Huyayy was brought to him, and another woman with her. Bilal led them past some of the Jews we had slain including the woman’s dead husband. When she saw them, the woman with Safiyah cried out, slapped her face, and poured dust on her head. When Allah’s Prophet saw her, he said, ‘Take this she-devil away from me!'»

     Grieving for those who had been butchered as a result of Islam was beyond Muhammad. This woman cried as she was dragged past the mutilated corpses of her family and friends. Yet the man who had led the terrorist raid so that he could steal their possessions called the victim a «devil.»

     • Shakira,

      It looks like I proved how naive you are with that video you put up, so anything you write that is not from the Koran has no weight.

      So please get out more often…It is a bit hot today, I hope that you have A/C in the cave you live in 🙂

 17. @You bore me!

  En kristen sier: jeg vil dø for min tro. En muslim sier: Du skal dø for min tro

  Islam er Sharia:

  Sharialoven står over alle lover også norsk lov

  Vokt dere, vanhellige nordmenn. Det kommer en dag da Koranen, Hadit og Ijma skal knuse de vanhellige og spre respekt for Imami-Shi’i, usul al-fiqh, Profetens og de 12 imamers praksis.

  لا إله إلا الله ومحمّد رسول الل
  Det finnes ingen Gud unntatt Allah, og Muhammed er Hans sendebud.

  Muhammed lærte oss at innføring av sharia gjennom fiqh, med tvang, utryddelse av de vanhellige og de hellige skriftene over alle folkeslag er den ene vei. Muhammed lærer oss at disse lovene står over alle folkeslag:

  1. Alle borgere må be fem ganger hver dag. Hvis det er tid for bønn, og du blir tatt mens du gjør noe annet, vil du bli pisket.
  2. Alle menn skal ha skjegg. Den riktige lengde er minst en knytteneve under haken. Hvis du ikke overholder dette, vil du bli pisket.
  3. Alle gutter skal gå med turban. Gutter fra første til sjette klasse skal ha svarte turbaner, gutter over sjette klasse skal gå med hvite turbaner. Alle gutter skal være kledd i islamske klær. Skjortekrager skal kneppes.
  4. Sang er forbudt.
  5. Dans er forbudt.
  6. Kortspill, sjakk, hasardspill og drageflyging er forbudt.
  7. Å skrive bøker, se film og MALE BILDER er forbudt.
  8. Hvis du holder parakitter, vil du bli pisket. Fuglene dine vil bli drept.
  9. Hvis du stjeler, vil hånden din bli hugget av ved håndleddet. Hvis du stjeler en gang til, vil foten din bli hugget av.
  10. Hvis du ikke er muslim, gis følgende tillatelser i en overgangsfase: Du skal ikke utøve din religion der du kan sees av muslimer. Hvis du gjør det, vil du bli pisket og fengslet. Hvis du blir tatt i å forsøke å konvertere en muslim til din tro, vil du bli henrettet.
  11. Om du ikke kan følge islam, må du flytte til et annet land.

  Hvis du er kvinne:

  12. Du skal alltid holde deg inne i ditt hjem. Det sømmer seg ikke for kvinner å gå formålsløst ute.
  13. Hvis du går ut, skal du være i følge med en mahram, en mannlig slektning.
  14. Hvis du blir tatt alene på gaten, vil du bli pisket og sendt hjem.
  15. Du skal ikke under noen omstendigheter vise ansiktet ditt. Du skal dekke deg med burka når du går ute. Hvis du ikke gjør det, vil du bli alvorlig straffet.
  16. Kosmetikk er forbudt.
  17. Smykker er forbudt.
  18. Du skal ikke kle deg i iøynefallende klær.
  19. Du skal ikke snakke uten å være snakket til.
  20. Du skal ikke ha øyekontakt med menn.
  21. Du skal ikke le på offentlige steder. Hvis du gjør det, vil du bli pisket.
  22. Du skal ikke lakkere neglene dine. Hvis du gjør det, vil du miste en finger.
  23. Det er forbudt for piker å gå på skole. Alle skoler som underviser piker skal stenges umiddelbart [1].
  24. Det er forbudt for kvinner å arbeide.
  25. Hvis du blir funnet skyldig i ekteskapsbrudd, vil du bli drept ved steining [1] [2].
  26. Lytt. Lytt nøye. Adlyd

  http://www.sharia.no/

   • hvorfor får slike hatefulle innlegg stå igrunn? det er jo ikke argumenter i det heletatt, det er bare direkte person hets, og rasistisk.

    syns kjartan bru bør prøve å skrive saklige innlegg istedenfor å kalle folk hore idiot og andre svært negativt laded adjektiv.

    jeg har lest hele innlegget og ser ingenting om puling, om du ikke har noe vettig å skrive, kan du ikke unngå å klikke på «submit comment» det er ikke et lykkehjul, du får ikke premie av å trykke på knappen.

    Jeg ser på innlegget ditt som grovt sjikanerende og blogg eier bør fjerne dette.

    Om du har noen syn på hva ho skreiv som du er uening i eller mener ikke stemmer, skriv dette. Pr nå, ser jeg ikke at du er uenig i hva som er blitt skrevet. Så da betyr vel dette at det stemmer at lovene i muslimske land er så nedtrykkende og slemme.

    • Det viser noe av bredden i folkedypets oppfatninger og yttrykksformer.
     Kommentaren du påtaler kan virke som en skivebom i forhold til den kommentaren den er rettet til, og det fratar den eventuell sjikanerende kraft.

     Oppfatninger er subjektive og terskler for aksept av ytringer i forhold til hva som blir overtramp (sjikane m.m.) kan variere med person og kontekst.

     I forhold til hva man kan se på en del andre nettforum (VG, Dagbladet, Aftenposten m.fl.), er innlegget som det du reagerer på forholdsvis uskyldig. Muligens uten verdi for mange, men dog et uttrykk for hva som rører seg og som sådan ikke helt verdiløs.

     Blir det derimot for mye av den type kommentarer så er det en annen sak. Da ødelegges debatten.
     Foreløpig vinner de mer saklige, og det gavner debatten.

    • Hahaa. Så du tok ikke den. Nei, det er mange som leser orden men ikke forstår ironien i tekste. Ja, lovene i muslimske land er barbariske, undertrykkende og favoriserer bare menn. Men dette gjelder ikke bare muslimske land men like mye den kultur som islamistene praktiserer i våre land og vil ha denne galskapen innført i lovs form.

     Hvis du er av den oppfatning at min bemerkning er så grovt sjikanerende at dem burde blitt slettet da anbefaler jeg deg å lese de innleggene som mesteparten av islamistene har på forskjellige blogger. Jeg lover deg at du skal få det travelt med å argumentere for sletting.

     Viser ellers til oppklaringen fra NORSKE FORHOLD, du får tenke over dette litt.

     Takk for oppmerksomhete.

    • Lars m, jeg beklager forglemmelsen vedrørende din etterlysning av saklige uttalelser fra meg. Mener du da slike sakige og utdypende skriv som du la ut den 3/7 og er gjengitt litt lengre nede, på denne side, under innlegget til Bravis????????????.
     Remember «Submit comment»

 18. og shakira er helt på bærtur. islam spredte seg ikke ved hjelp av drap og krig eller tvang. de visste kjærlighet,det er grunnet til at islam spredte så raskt.
  og står tydlig i koranen på arabisk,at jorden er som egg. sjønner ikke hvor du har alt det tøvet ifra. mislykka er du,tenker bare negativt,alt har sine negative sider,like mye negativt med kristendom også. les historien ,holder ikke med vg nett… mennsker som deg er fulle av hat og fordommer burde bures inne…lær deg respekt ! du er sikkert fjortis

  • Det arabere har gjort

   I den perioden som omtales i angrepene på Israel har de arabiske land fordrevet (frosset ut osv.) så godt som samtlige jøder, og har ikke villet drøfte noen form for erstatning.

   Over en million kristne har forlatt Libanon, og titusener av mennesker er drept i borgerkrig der (mange i rene massakrer, som det har vært mange flere av enn den ene som Israel og Sharon har fått skylden for selv om det var libanesere som drepte).

   Irak har alene drept over 180.000 kurdere (egne borgere) og utslettet 4.000 kurdiske landsbyer – altså skapt et stort antall flyktninger. Det har vært krig mellom Irak og Iran med hundretusenvis av drepte. Egypt har ført krig med giftgass i Jemen.

   Jordan under kong Hussein har slått ned et palestinsk opprør med tusener av drepte – langt mer brutalt enn Israel noensinne har gjort. Syria har drept 10-20.000 av sine egne i Hama, og driver stor forfølgelse av kurdere akkurat nå. I Algerie er over 100.000 drept i borgerkrig.

   Akkurat nå er en million mennesker på flukt i Vest-Sudan, og titusener er drept. Man regner med at de nærmeste månedene vil 300.000-1.000.000 mennesker sulte ihjel i Vest-Sudan, ikke minst fordi den muslimske regjeringen forhindrer nødhjelp. Men det har visst nesten ingen interesse for norske medier, for verken Israel eller USA kan jo få skylden for det. – Dette kommer i tillegg til de millionene som er drept i Sør-Sudan.

   Med unntak av land som har så mye olje per innbygger at oljeinntektene kan kamuflere det, er samtlige arabiske land fattige og mislykkede. Antallet analfabeter er stort. De er alle i varierende grad diktaturer. Etniske og religiøse minoriteter blir forfulgt og diskriminert – også slik at ulike muslimske retninger diskriminerer hverandre.

  • Hvor har du lært deg din respekt din forpulte pedofile kødd!!!!!!!!!!!!
   Du bør reise tilbake til steinalderlandet du kom fra.

  • «de visste (sic) kjærlighet,det er grunnet til at islam spredte så raskt.»

   Ha, hahaha, hahaha, for en idiot og løgner du er. «Kjærlighet» fra skjeggapene? Er det av «kjærlighet» at de kaster syre i jentenes ansikter og begraver dem levende pga. familiens «ære?» Hvis dette betyr kjærlighet, hva gjør dere når dere hater noen?

   Muslimene er som ville dyr, bare å holde seg så langt fra dem som mulig. Så, det står i koran-dasspapiret at jorden er som et egg? Og hva så? Jeg tørker meg i ræva med koranen din, en instruksjonsmanual for rasshøl.

  • Hvor i Koranen står det et ord om kjærlighet?????????????????????????
   Museslimistene har som Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot og mange andre despoter spredt sin idologi ved hjelp av terror, undertrykkelse og frykt.

   Men jeg er enig med deg i at alt har sine negative sider og det som er mest negativt er at dere tror på en gammel pedofil gris og kjeltring som vandret rundt i mellom sanddynene og bløffet folk til å fø seg. Hvor har dere bevisene på at han snakket sant? Nå er det jo mektige imamer som står fram og sier at disse martyrene ikke kommer til PARADIS og får utlevert 72 jomfruer men de havner rett i helvete. Tenk på hvor mange tusen pedofile martyrer som er blitt lurt rett til helvete. Og du snakker om en kjærlig religion. Islam er ingen religion men det er fanden selv som lurer godtroende fjotter rett til helvete. Hahahaaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaa, for noen lettlurte tullinger.
   Det er de kristnes Bibel som forkynner tilgivelse, kjærlighet og miskunnskap. Koranen forkynner bare barbari, hat, drap, straff, undertrykkelse og all annen fandenskap. Ikke rart dere havner i helvete. Det var fanden selv som vandret rundt i sanddynene, slangen i paradiset.

   • @Kjartan Bru

    Here you go, this should stop you in your tracks because ignorance spreads lies…

    On those who believe and work deeds of righteousness, will ((Allah)) Most Gracious bestow love. 19:96

    «O our Lord! I have made some of my offspring to dwell in a valley without cultivation, by Thy Sacred House; in order, O our Lord, that they may establish regular Prayer: so fill the hearts of some among men with love towards them, and feed them with fruits: so that they may give thanks. 14:37

    And spend of your substance in the cause of Allah, and make not your own hands contribute to (your) destruction; but do good; for Allah loveth those who do good. 2:195

    On those who believe and do deeds of righteousness there is no blame for what they ate (in the past), when they guard themselves from evil, and believe, and do deeds of righteousness,- (or) again, guard themselves from evil and believe,- (or) again, guard themselves from evil and do good. For Allah loveth those who do good. 5:93

  • har du lest koranen???? virker ikke slik, om du mener det kun er kjærlighet som gjør at folk blir muslimer.

   og er du snill å skifte navn, at du kaller deg potetrepublikken.norge er krenkendes for meg og jeg ser på det som ekstremt rasistisk.

   Du bør lære deg repsekt, artig at du skriver at andre ikke har repsket etter det innlegget du hadde lenger oppi der.

   Artig at du skriver: «mennsker som deg er fulle av hat og fordommer burde bures inne…» du får ha det fint i fengsel når den loven trer i kraft, for det er ingenting annet enn fordommer og hat i det du skriver. Du avfeier fakta med sjikanering og kalling av navn i et tidligere innlegg, og i dette innlegget kommer du med ingen håndfaste argumenter, du kommer bare med påstander som faller på sin egen urimelighet, det ville vært snålt om den oversatte koranen inneholder omtrent tilsvarende tekst som den arabiske…? da ville boka aldri blitt godkjent av muslimer verden over.

  • Så alle innlegg der du har kommet med rasistiske uttalelser, trusler og hat gjør det sånn at du fortjener å gå i fengsel???

   Du burde ikke kaste sten i glasshus potethode.. Du burde aldri si at noen skal vise respekt, for så lenge jeg har sett deg på div forum så har du aldri vist noen respekt, å av den grunn så fortjener du ikke respekt kosegutten..

   Du kaller den personene du skriver til fjortis, jeg kaller deg uvitende!!

 19. taliban har aldri truet usa eller norge! usa drepte disse soldatene.
  norge passer best for å hjelpe regnskogen i indonesia eller brasil. og dyrelivet i irak. men krige mot hardbarka taliban muslimer klarer de aldri. disse guttungene som prøvde bare å bli rik ,kun penga som frister for nordmenn . redd krigen skal komme til norge…..

  • Ikke bare hjelpe regnskogene men også fø alle de i-slimistiske morderene, krigsforbryterene, voldtektsmennene og resten av det kriminelle pakket som har oversvømt Norge og resten av Europa.

   • du har rett, vi tar imot altformange ubruklige kjeltringer i norge… vi bør slutte umiddelbart å ta imot muslimske flyktninger, ingen tvil om at disse har det bedre der de kom fra en at de må bo i norge, vi kan ikke påtivnge de noe slikt, vi får sende de hjem, alle muslimer som har søkt asyl, det er slemt av oss å ta de inn i norge og la de bo her gratis og få penger til å etablere seg.

    taliban er ingenting mot vikinger… lykke til, dette er en krig du ikke kan vinne.
    men du har rett, taliban er hardbarka drapsmenn, men vi vikinger har en voldlig og blodig historie, vi har bare brukt de siste 300åra å prøve være hyggelige, dere må passe dere, på et eller anna tidspunkt kommer det til å klikke i norge også, og da kommer de blodtørstige frem igjen, og da ville jeg flyttet bort fra landet om det var meg de ville ta.

  • Norge er i Afganistan for å hindre at Iran går inn i Afganistan, og deretter tar Israel. Det dreier seg om langt mer enn å tjene penger og redde kvinner og barn.

 20. Hvor er taliban i den krigen? Nato med amerikaner i spissen kjemper mot afganer som motsette seg mot invasjonen nemlig krigherrer som har problemer med narko traffikk.man glemmer de deserte som har fått kunnskap fra nato og allierte.Det er mange utro i kjeneste som kollaborer med den såkalt taliban.

 21. all ære og respekt til de norske soldater som gjør en god innsats der.

  det er desverre stor misforståelser mellom befolkningen der, folk der nede har ikke en god utdannelse og ser ikke forskjell mellom en amerikaner og en nordmann. de fleste tror at alle soldater er amerikanere. jeg synes norge burde ha flere soldater med afghanske-bakgrunn,

  hilen Afghaner

  • Muslimer tror fremdeles at jorden er flat!

   Opp til nå har folk trodd at jorden er rund, men det har nå blitt slått fast at formen er flat. Dette er en god forklaring på hvorfor folk i Asia er så lave, og hvorfor afrikanske menn har større penis. Pyramidene ble i sin tid bygd for å gjøre jorden trekantet, men prosjektet ble avbrutt i det egypterne oppdaget onaniens kunst. LoL

   Fra spøk til revolver
   En muslimsk ungdomsgruppe møtte en imam her i Oslo og diskuterte sannheten, og imamen advarte dem:

   – Det dere lærer på skolen, er ikke alltid sant og riktig. For eksempel, lærer skolen dere at jorden er rund som et egg, mens dette ikke er riktig. For jorden er flat!

   Da en av ungdommene som var vant til å stille spørsmål på skolen, henviste til det han lærte og til bildene i bøkene som viser at jorden er rund, sa imamen til ham:

   – Min sønn, enten tror du på bilder som mennesket selv har laget, eller på Koranen, Guds bok, hvis forfatter skapte jorden selv. Gud lyver ikke. Enten tror du på lærerne som ikke tror på Sannheten, eller på de muslimske lærde som har Koranen som referanse.

   Mens man i Bibelen kan finne ting som antyder at jorden er rund (Es 40:22 & Job 26:7) bestrider Koranen dette vitenskapelige faktum, og antyder flere steder at jorden er flat. La oss se på hva Koranen sier om jorden. I Koranen 88, 17-20 sies det:

   ”Ser de da ikke på kamelen, på hvordan den er skapt ? (17)… på jorden, hvordan den er strukket ut ?”.

   I engelske oversettelser sies det ”spread”, dvs spredt ut, i stedet for strukket ut. På side 509 sier korankommentaren Jalalan at uttrykket ”hvordan den er spredt ut” betyr at jorden er flat, og legger til at skriftlærde er enige om dette, og at det er galt at jorden er rund, slik naturvitenskapen hevder. Hva Koranen lærer om dette er nokså åpenbart fra kommentarene i Jalalan. Det som får Jalal al-Din til å skrive dette er at Koranen på diverse stedet antyder at jorden er flat, bl a 21:30 hvor det står: ”Vi satte jorden på faste fjell så den ikke skulle vakle”, og 50:7: ”Og jorden har vi bredt ut, og satt faste fjell på den”. En rekke anerkjente skriftlærde og korankommentatorer fra tidlig islam har utlagt dette som at jorden er flat, bl a al-Baydawi og Zamakhshari. Heller ikke særlig hyggelig er det når Saudi Arabias største religiøse autoritet, den kjente teolog Bin Baz, gav ut en bok hvor han siterer Koranen og hadithen for å bevise at jorden er flat som pannekake og at solen går rundt jorden. Her understreker han at en hver som tror på vitenskap er vantro, for Koranens sannheter sier ikke at jorden er rund og går rundt solen. Seinere er det fremlagt en fatwa fra Bin Baz som sier at jorden både er rund som et egg i henhold vitenskapen, og flat, i henhold til vår opplevelse og Koranen.

   Solen

   Med ord som ikke er til å misforstå sier Koranen at en Allahs rettferdig tjenere så solen gå ned et bestemt sted på jorden, nærmere bestemt i en brønn med mudder og vann. De møtte også noen mennesker på dette stedet. Koranen beretter om dette som følger: (18:85)
   ”Og han slo inn på en vei, til han kom dit solen går ned. Han fant at den gikk ned i et gjørmete vannhull, og et folk som bodde ved det. ”
   For å være sikker på at vi ikke misforsto dette referererte vi til hvordan de som har studert islam og de skriftlærde tolker dette. De gir alle det svar at noen av Muhammeds venner spurte ham om solnedgangen og dette var svaret han ga. Skriftlærde så som Baydawi, Jalalan, og Zamakhshari bekrefter det. I boken ”The Kash-Shaf” av Zamakhshari fortelles det som følger (3 utgave, Bind 2, side 743).: ”Abu Dharr (en av Muhammeds nære følgesvenner) var sammen med Muhammed ved solnedgang. Muhammed spurte ham: ”Vet du, Abu Dharr hvor solen går ned ?”. Han svarte: ”Allah og hans apostel vet bedre”. Muhammed sa: ”Den går ned i en kilde av slimete vann”. (Sitat slutt)
   Jalalan (Korankommentar) sier på side 251 at solen går ned i en brønn som inneholder gjørme. Man finner den samme tolkningen i Tabari sin kommentar (side 339) og også i ”Concise Interpretation of the Tabari” (Del II, side 19). Dette er kommentarene til Muhammeds nærmeste følgesvenner så som Ibn Abbas og Aba Dharr.
   Det må være litt av en mudderdam som kan gi plass til denne ildkulen med diameter på 1.4 mill km og en temperatur på flere mill grader
   I dag vet vi at solen går ikke over himmelen for å gå ned i gjørmete kilde. Vi vet også at jorden er rund, og at torden og lyn ikke er engler, men naturfenomener.

   Koranen om mennesker og hva vi er bygd opp av
   Læren om fosterets utvikling og gynekologi er vel heller ikke harmoni med det som står i Koranens kapittel ”De troende” (23:11-14), som sier: ”Vi skapte mennesket av leirmasse. Senere la Vi ham som en sæddråpe i sikker forvaring. Så gjorde vi dråpen til en kime, dette til det minste foster, og i fosteret formet Vi knokler, og knoklene dekket Vi med kjøtt. Så frembrakte Vi ham som en ny skapning.”
   I februar 1997 skjedde det noe som sjokkerte mange av verdens muslimske lærde: Det var den vellykkete kloningen av sauen Dolly. Dette kolliderte med skapelsen, som i følge Koranen er Guds beskyttede merke. Derfor reagerte teologer i Saudi-Arabia med en fatwa som sier at de som tror at kloning er sant, kriger mot Allah og ”Deres lønn skal være at de drepes eller korsfestes, at hender og føtter avhugges kryssvis:

   ”Av frykt for eksperimentet forkynte den muslimske propaganda at ”Sauen Dolly var en løgn som de vantro prøvde å rokke vår tro med!” Men folk som studerer ved universiteter og har tillit til vitenskap, ble sjokkerte. Deres tro ble rokket.

   Historien vil fortsette.

   Imamene burde ta lærdom av Europas historie. Koranen er intet oppslagsverk for juss, vitenskap eller politikk. Både når Koranen på islamsk vis forstås som i harmoni med viten, og når Koranforståelsen kolliderer med viten, slutter den å kunne være en åndelig veileder for muslimer i et demokrati. For da påtar den seg større oppgaver enn religionen kan gjøre. Når religion blander seg i juss, vitenskap og politikk blir den fort et politisk system – og det er det ikke plass til i demokratiet

  • Endelig kommer det noe fornuftig fra deg.

   Det er helt klart at Norge burde stille med flere afghanske soldater. Det er faktisk en av grunnene til at vi er der… for å trene dem opp,

   Vi kan slippe så mange bomber vi kan, og drepe masse sivile, men det blir aldi fred i Agfghanistan dersom vi ikke kan trene opp afghanere til å bekjempe taliban selv. Afghanerne har bevist mange ganger at de ikke lar seg kontrollere. Britene lærte det, og russerne lærte det. Men jeg tror innerst inne at afghanerne ikke har lyst til å bli styrt av en saudi-araber, og at dersom vi bekjemper taliban og lærer opp en afghansk sikkerhetsstyrke så kan det bli fred. Og Afghanistan er et land som fortjener fred, etter all krigen de har opplevd.

   Forhåpentligvis kommer taliban en dag til å lære at de heller ikke kan konrollere Afghanistan.

 22. Sannheten om islams lære er så grufull, så hinsides alt annet i menneskehetens historie, at mange nekter å tro at det kan være sant. Men sannheten blir ikke mindre grufull av å benektes. Som ideologi betraktet er islam verre, mye verre, svært mye verre, flere hundre ganger verre enn nazisme. Nazisme legitimerer folkemord på 0.2 % av verdens befolkning (jødene). Islam legitimerer folkemord på 80 % av verdens befolkning (alle ikke muslimer, Koranen 9 5 og 9:29), og 80/0.2 = 400.

  Selv kommunismen som har forårsaket enda mer død og lidelse enn nazismen blekner egentlig sammenlignet med islam. Begge blir historiske parenteser sammenlignet med islam som pålegger sine tilhengere å føre evig krig mot annerledes troende til alle er drept, har gått over til islam eller akseptert status som annenrangs rettsløse borgere. Sistnevnte gjelder for øvrig bare jøder og kristne, andre ikke-muslimer gis bare valget mellom døden eller islam.

  Og dette er ikke bare teori i noen gamle nedstøvede bøker. Det har vært omsatt i praksis gjennom hele islams historie i form av praktisk talt kontinuerlig krig. Og denne krigen pågår for fullt den dag i dag. Det er bare ved å sammenholde teori og praksis man kan forstå islams sanne djevelske natur. De forbrytelser mot menneskeheten som muslimer har begått og begår i forskjellige land og som er beskrevet i Verdenrundt-seksjonen er nesten utelukkende noe som springer rett ut av islams læregrunnlag og er hjemlet der.

  • jeg vet ikke hva slags søppel du har plukket opp og lest men du har faen ikke peiling på hva du skriver om! jeg råder deg om å lese noe annet bedre enn det du kom med.

   jævla sopp.

   • I de arabiske landene i Midt-Østen bor det 300 millioner mennesker, hvorav ca 80-100 milioner mennesker er ikke-arabere. Kurdere, maronitter, koptere, jøder og andre folkeslag utgjør urbefolkningene i flere områder, befolkningsgrupper som en gang i tiden var i flertall, men som i dag er fortrengt av araberne, skriver Dr. philos. M. Rachel Suissa, redaktør for tidsskriftet “NIS-info: Om Israel og Antisemittisme” i denne artikkelen:

    “I henhold til islam blir det ikke fred på Jorden før hele Verden er muslimsk. Dette kalles ”Dar al-Islam,” Islams Hus. Alle landområder utenfor “Islams Hus” kalles for Dar al-Harb, “Krigens Hus.” I islams navn, slik det er fremstilt i koranen, hadith (den muntlige lære) og i sharia-lovene, har araberne utryddet mange kulturer, samtidig som de har påtvunget den islamske tro og det arabiske språk på dem som har overlevd.

    Arabernes okkupasjon av Midtøsten, Nord-Afrika, Sudan og Spania startet så tidlig som i år 633 e.Kr.. Selve erobringen tok ca. 110 år. Mellom 1/3 og 1/2 av urbefolkningene i disse områdene ble utryddet, og resten ble mer eller mindre islamisert. Arabernes fremgang i Nord-Afrika og i Sør-Europa ble stanset av Karl Martel ved Poitiers i Sørvest-Frankrike i år 732. Hadde det ikke vært for dét slaget, kunne Europa vært muslimsk i dag. Okkupasjonen av Vest-Europa varte i ca. 300 år, og Spania var det okkuperte området som araberne beholdt lengst.

    Midtøsten og Nord-Afrika har vært på forskjellige hender. Tyrkerne i Det ottomanske rike kontrollerte store deler av dette område i mer enn 400 år (fra 1453) før européerne overtok rollen som okkupanter i Midtøsten og store deler av det nordøstlige Afrika: Dagens Egypt, Etiopia, Somalia og Sudan. I historiebøkene blir dette kalt kolonisering.

    Okkupantene har bevisst ignorerte rettighetene til millioner av mennesker som bodde i disse områdene i bytte for sine egne interesser. Ingen snakker i dag om verdens største okkupasjonsmakt, araberne– men om at jødene okkuperer Judea! I Irak er de europeiske allierte opptatt av å overtale, eller kanskje rettere sagt, tvinge, araberne til å gå over til vestlig demokrati. Samtidig er det ingen som våger å snakke om, eller jobbe for, at kurderne skal få tilbake sitt eget land, Kurdistan, etter en langvarig og blodig arabisk okkupasjon. På samme måte som Vesten kveler kurdernes stemme i sitt krav om frihet, blir jødene presset til å gi fra seg bit for bit det lille landområdet de har.

    I de arabiske land bor det ca. 300 mill. mennesker. Av disse er ca. 80-110 millioner ikke-arabere. Disse er minoriteter – urfolk som en gang utgjorde flertallet i området, mens araberne naturligvis levde i Arabia. Kurderne er urfolket i den nordlige delen av Eufrat-Tigris-dalen, Anatolia, deler av Syria og Iran. I Libanon bor ennå landets urfolk, maronittene. Berberne er urfolket i Nord-Afrika og kopterne er urfolket i Egypt. I Sudan er det afrikanere som er urbefolkningen, ikke de 20 millioner arabere som okkuperer landet i dag. De var kristne lenge før Muhammad grunnla islam og startet jihad med tvangsomvendelse. Og i Judea og omegn er det jødene som er urfolket. De kan vise til skriftlig historie og kultur gjennom nesten 4000 år. Araberne – en urbefolkning som ofte blir kalt beduiner – stammer fra den arabiske halvøy, som er like stor som India og som er arabernes hjemland.

    Arabia, arabernes hjemland, er det ENESTE området i Verden som araberne med rette kan kalle sitt eget. Arabia har en oljerikdom som kunne ha gitt araberne den høyeste levestandard i Verden om rikdommen hadde blitt delt på en rettferdig måte.

    Arabernes krav om ”land for fred”, som er essensen i ”fredsprosessen” med Israel, må betraktes som et ledd i jihad, for å utslette Israel og islamisere et område til. Og det blir ingen fred i området før Verden gjør slutt på den arabiske okkupasjonen av hele Midtøsten, Nord Afrika og Sudan. Det er ikke bare jødene i Israel som er i fare, men også de om lag 80 til 110 millioner mennesker, en urbefolkning, som fortsatt er undertrykket hvis deres land fortsatt er okkupert av araberne.

   • «jeg vet ikke hva slags søppel du har plukket opp og lest»

    Historie-bøker kaller man det, har du lest noen?

    Islams forhold til jødene

    Hvis man foretar en ord-telling for å avgjøre hvilken tekst som er mest anti-semittisk av Mein Kampf og den delen av Koranen som er skrevet i Medina, så ender Mein kampf opp på 6,8% jødehat og Koranen på 10, 6% jødehat. Islam er således mer antisemittisk enn Nazismen. Overraskende?

    Muhammeds siste rasistiske ord var at alle jøder og kristne skulle kastes ut av Arabia.

    Muhammed som historieforfalsker

    Muhammeds første syner kom med engelen Gabriel, en engel fra den jødiske tradisjon. Han baserte sin nye religion på historier fra jødedommen og hevdet autentisitet fordi han hadde samme fundament som profetene i gamletestamentet. Noah, Adam og Moses var med i Muhammeds nye versjoner, men Fordi det ikke var noen jøder i Mekka til å fortelle historiene korrekt, ble Muhammeds historier annerledes enn de originale. I historien om Moses og Farao som omhandlet frigivelse av slavene, handlet Muhammeds omskrivning om at Farao avviste Moses som en sann profet fra Allah og dermed ble egypterne utryddet. Liknende omskrivning av historien om Noah, der Allah drepte alle mennesker fordi de avviste Noah som Allahs profet. Alle Muhammeds omskrivninger handlet om det samme: Alle må gjøre som Allah sier. Alle historiene dreier seg om de troende og de vantro/undermenneskene. Fordi ingen jøder var tilstede i Mekka for å korrigere Muhammed, ble Muhammeds budskap at jødene hadde forfalsket alle historiene fra de tidligere profetene, der Allah alltid hadde påpekt at Muhammed ville komme som den endelige profeten.

    Tidligere statsminister i Tyrkia, Erbakan, har offentlig uttalt at jødene er en bakterie, en sykdom.

    På gaten i Saudi Arabia ble tilfeldig forbipasserende spurt om de kunne ha tatt jøder i hånden. En mann sa: Selvsagt ikke, da måtte jeg etterpå ha kuttet av meg hånden.” Eksemplene på muslimsk jødeforakt og jødehat er mange og kommer fra historien, ikke fra lærdom fra europeeres jødehat.

    Overhodet for fatwa-komiteen, Sheiken, ved Egypts svar på Harvard, Al Azar-Komiteen utstedte en fatwa, en juridisk dom, som sa at jøder er aper og svin. Videre hører jøder på løgner, de lager løgner, de skjuler sannheten og støtter svindel. De er hyklere, de vil at andre skal oppleve smerte, de gleder seg over andres lidelse, de er vulgære, de er feige og de bryter løftene sine. Dette bryter med Muhammeds utsagn i Mekka, der han hevder å være den siste jødiske profet, i en lang linje av jødiske profeter. Hva er så forklaringen på dette?

    Muslimske lover opp gjennom middelalderen illustrerer forholdene for jøder under islam.

    I Middelalderens Iran var det forbudt for jøder å gå ute i regnet. Vannet kunne prelle av og en muslim kunne bli forgiftet hvis han tråkket på dette vannet.

    År 900. En jøde som kler seg som en muslim skal bankes og fengsles, hvis han rir skal han bankes. År 1400 i Tunis. En jøde mister hodet fordi han sier at Muhammed ikke er en jødisk profet. År 1500 Nord-Afrika. Jøder betaler jizya, en dhimmi-skatt. År 1500 Nord-

    Afrika. Jøder halshugget pga vinsalg, familiene solgt som slaver. Hvor kommer jødehatet fra? Vi må tilbake i historien, til Muhammed, hans liv og eksempler.

    Muhammed som hærfører

    Tre jødiske stammer i Medina utgjorde omtrent halvparten av befolkningen. Jødene sa til Muhammed at han ikke var en profet i deres religion. Etter et år var Muhammed sterk nok til å kjempe et slag mot dem, vinne, ta alle verdiene deres og kaste dem ut av Medina. Etter kort tid angrep Muhammed den neste jødiske stammen, slo dem og tok alle deres verdier og kastet dem ut av Medina. Det tredje slaget var mot den mektigste stammen. Etter seieren ble menn separert fra kvinner og barn. Mennene, alle 900, ble ført frem en og en til markedsplassen der hver enkelt fikk hodet avkuttet. Kvinnene ble solgt som slaver, barna ble adoptert av muslimske familier. Alle muslimer kjenner denne historien. Muhammed var ikke ferdig med jødene. Han dro nordover til Khaybar, der jødene var velstående. Han beleiret dem og tok alle deres eiendeler når de ga opp. Han drepte dem ikke, da en død person ikke kunne betale islam noen penger. Muhammed oppfant begrepet dhimmi. Jødene var jøder kun hjemme og i synagogen sin. Ute på gaten var de dhimmier og måtte betale en undermenneske-skatt på 50%. Dhimmi-loven krevde også at dhimmiene skulle undertrykkes.

    Husker dere Muhammeds døende rasistiske ord? Tre år etter Muhammeds død kastet Umar, Muhammeds etterfølger, alle jødene ut av Arabia. Fra den dagen har Arabia eksistert som et religiøst apartheid. Ingen jøder er å finne i dagens Saudi-Arabia. Muslimer tar Muhammeds ord meget alvorlig. Koranen omtaler jøder som aper. Muhammed inkluderte jødene i dyrefamilien som rotter. Islamsk dualisme finnes dermed også her. Jøder og muslimer dyrker den samme gud og er dermed brødre. Men jøder er også aper og rotter. To motstridende ideer, men akseptert under den islamske dualismen. Muhammeds profeti om dommedag sier at den kommer etter at islam har knust alle jødene. Selv trærne skal i de siste dager forråde jødene og avsløre de jøder som gjemmer seg bak. Jihad skal knuse israelerne, forhandlinger skal ikke finne sted.

    Det er viktig å huske på at Muhammed er muslimenes eksempel til etterfølgelse i all fremtid og at ingen setter Muhammeds eksempel i en historisk, sosial eller politisk kontekst. Eksempelet er like riktig i dag som det var for 1400 år siden.

    Den israelske stat hevder at islam ikke har noe med deres problemer å gjøre. At det er et politisk problem, ikke et religiøst. Jødiske lærde forskjønner historien og fokuserer på noen få elitistiske eksempler der jøder satt i høye posisjoner. Hva kan årsaken være? Jøder har blitt utryddet, undertrykket og ydmyket av islam siden islams skapelse. Alle dhimmier overalt ble behandlet dårlig. Ingen ønsker å bli påminnet 1400 års skam. Man forskjønner islams storhetstid og peker på noen få eksempler der jøder har levd godt under islams styre. Kan en storhetstid være basert på ideen om overmennesker og undermennesker? Husker vi nazistenes rasistiske inndeling av mennesker i tre nivåer som Europas storhetstid? Kan det kalles en storhetstid da Europa slåss i 700 år for å kaste ut en slik kreftsvulst? Kan massemord på 5000 jøder på en dag i Cordoba, Spania kalles en storhetstid for islam og jøder?

    Dhimmi-historien forklarer hukommelsessvikten til jøder. Kanskje begynner de å huske etter hvert som islam begynner å true hele den verdensorden vi har i dag med sin egen islamske ”sivilisasjon”. Hvem ønsker å huske tilbake og si at hans forfedre ble solgt som slave, ydmyket, undertrykket eller drept av islams rasistiske politiske doktrine? I 1400 år var de vantro skitt i gatene under islams hæl. Før Israel husker sin sanne historie, at de var dhimmier under islam i 1400 år, at islams kamp mot dem er lovfestet i Koranen, vil de gjenta tapet i Khaybar. Å leve på en løgn om fredelig sameksistens mellom islam og jødedom hjelper ikke Israels kamp for egen eksistens

   • Islam har vært den kraftigste pådriver for slavehold i verden og i historien. Islam har tatt slaver i Europa, Asia og Afrika. Man regner med at ca. 25 millioner mennesker har blitt tatt, holdt, solgt, brukt og utnyttet som slaver pga. islam. Ca. 125 millioner mennesker har dødd som en direkte følge av innsatsen for å skaffe slaver. Historien om slaveri er meningsløs uten å kjenne til historien om islam og slaveri.

    Slaveri spiller en svært viktig rolle i islam, og er en svært detaljert og utviklet doktrine i islam. Historien om islam og slaveri strekker seg tilbake til Muhammed og frem til dagens Afrika. Muhammed var selv en slavehandler og deltok i alle aspekter ved slavehold.

    Den politisk korrekte versjonen av slaveri var at hvite menn seilte til Afrika og tok slaver tilbake til Amerika. Langt nede i en kort notis på Wikipedia finner man en kort betraktning om slaver fanget og transportert til muslimske land. Når man vet at slaveri er like naturlig for islam som å puste og spise, blir det litt underlig at ikke beskrivelsene er mer detaljerte.

    Hvis man skal studere slaveri på verdensbasis og historisk, må man studere islam. Årsaken er at islam tillater å ta som slaver alle vantro. Et incitament fra Muhammed for vantro til å konvertere til islam – religionen uten tvang.

    I det engelske språket og i de fleste europeiske språk har man ett eneste ord for slave. I det arabiske språket har man 40 ulike ord for slave, akkurat som eskimoene har 40 ulike ord for snø. De ulike arabiske ordene definerer slaven på ulike måter. Abd – sort slave, abiq – slave på rømmen, amah – kvinnelig slave, ibnu jurratin – sønn av en fri mor, istibra – venteprioden før man kan voldta en slave, mamluk – hvit slave, maula – ord som omhandler slave i islamsk lov, mubaad – slave med flere eiere, rømte kvinnelige slaver, rømte barneslaver, vantro kvinneslaver som brukes for sex, osv. Hvis slaver og slavehandel er en naturlig del av livet, så er det nyttig å ha et stort ordforråd rundt fenomenet.

    Historien om Francis Bok, som blir fanget med sin søster og brukt som slaver i Sudan, er interessant. Søsteren ble brukt som sexleketøy, Francis som arbeider. Hvis det ikke hadde vært for at Francis rømte og fortalte historien til organisasjonen iAbolish, så hadde man ikke blitt minnet på at islam fortsatt praktiserer slaveri. Historien kan leses hos iAbolish. Francis ble spurt under en forelesning hvem som fanget han. Svaret var enkelt: ”Muslimer”. Francis ble videre spurt om han var redd for å ytre noe såpass negativt om islam og muslimer. Han svarte at han godt kunne dø nå, som en fri mann!

    SLAVERY is alive and well and thriving in the Arab Muslim world

    http://barenakedislam.wordpress.com/2010/05/29/slavery-is-alive-and-well-and-thriving-in-the-arab-muslim-world/

   • MOA: du kan enten følge den muslimske måten å diskutere på, kalle folk for ting og si de ikke har peiling, eller komme med argumenter på hvorfor du er uenig. Om du ikke gjør dette, mener jeg at du kun skriver for å hetse folk som sier sannheten, om du ikke kommer med noen mot argunemt som sier hvorfor du mener ting er feil, så ser jeg på det shakria sier som rett…

 23. This guy was insulted first by nasty cartoons of his beloved profit.

  He was told that this is freedom of speech to do this in Norway.

  He is lashing out with his freedom of speech.

  Freedom of speech without respect for others leads to this.

  I am a Muslim and I do not agree with what he is doing or saying.

  So the vicious cycle continues, he says nasty things about the west and someone else will say nasty things about Islam.

  Only fanatics on both sides like to keep this cycle going.

  • I hope you take the time to discover Islam as it is defined in its scriptures rather than what you assume/want it to be.

   Surrender and obey, or die!

   A Hadith says: Ishaq:321 “Allah sent down water from the sky at night and it prevented the polytheists from getting to the well before us.” This Tradition is followed by a hellish one, suggesting the source of the inclement nocturnal weather. Ishaq:322 “I will cast terror into the hearts of those who reject Me. So strike off their heads and cut off their fingers. All who oppose Me and My Prophet shall be punished severely.”

   Then from the Qur’an: Qur’an 8:12 “Your Lord inspired the angels [fellow demons] with the message: ‘I am with you. Go and give firmness to the Believers. I will terrorize the unbelievers. Therefore smite them on their necks and every joint and incapacitate them. Strike off their heads and cut off each of their fingers and toes.” Allah is calling himself a terrorist. He is ordering his fellow demons to decapitate and mutilate men so that their fathers, sons, and brothers might rob them. Islam has sunk to a new low.

   Ah, but it was justified, according to the spirit of Islam: Qur’an 8:13 “This because they rejected Allah [The Meccans invented Allah; they never rejected him. So this was all about:] and defied His Messenger. If anyone opposes Allah and His Messenger, Allah shall be severe in punishment. That is the torment: ‘So taste the punishment. For those infidels who resist there is the torment of Hell.’” While Allah’s command to fight is new, as is his bribe of booty, his character hasn’t changed. He is the same o.’ demented fellow we grew to despise in Mecca. Surrender and obey, or die.

   • Sorry, but you are totally confused and mislead…

    obviously you copied and pasted this from a website against Islam.

    here is verse 12 and 13:

    Remember thy Lord inspired the angels : «I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.»

    This because they contended against Allah and His Apostle: If any contend against Allah and His Apostle, Allah is strict in punishment.

    Surah (chapter) 8 which these 2 verses are from is called Al Anfal which means (SPOILS OF WAR), but you did not take the time to research that did you? even if you read the 11 verses before (from the beginning of the chapter.

    Never the less even if you just new the name of the chapter it would have helped you out.

    so, this is clearly a war/battle situation (what to do to your enemy)

    • every website that do not praise islam is against islam? I think you can read it both ways, it depends on the mind that are reading the book.

     the text you are refering to isnt helping your case.

     “I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.”

     there are 3.5 billion inbeliveres in the world, are you going to instil terror inn all this people until they turn to allah?

     • @Lars m

      Sorry, but it does not say to do anything «until they turn to allah»

      This chapter is talking about war, it is called spoils of war.

   • It is funny that you answered me with something that has nothing to do with the subject at hand nor on what I commented!

    It just goes to show your narrow minded thinking.

    • Only fanatics.lol

     If you doubt that Muhammad’s and Allah’s intent is to fight and kill all non-Muslims and all peaceful Muslims until Islam is the only religious and political system on earth. Then you are not a Moslem!

     Here are Ishaq’s three lines depicting peace, love, and tolerance – Islam style: «Muhammad’s Companions are the best in war.» (Ishaq:472) «Muhammad and his Companions humiliated every doubter.» (Ishaq:473) «Allah commanded that horses should be kept for His enemy in the fight so they might vex them. We obeyed our Prophet’s orders when he called us to war. When he called for violent efforts we made them. The Prophet’s command is obeyed for he is truly believed. He will give us victory, glory, and a life of ease. Those who call Muhammad a liar disbelieve and go astray. They attacked our religion and would not submit.» (Ishaq:475) If these words don’t make you sick, you are probably a Muslim.

     In which Moslem country do they practice that right islam?

     The truth about islam from an Ex-muslim lady
     http://www.youtube.com/watch?v=Hcm873G94jo

     • You are all boring me. Not being religious it amazes me to see display of ignorance and lacking knowledge about the beliefs in discussion.
      Indulging yourself in a world of fear, founded on beliefs and the unknown. Frame of mind like children.

      Illiterate Muslims have so little knowledge of their religion, leading them to be under control from their religious leaders. The Qur’an states it is perfect in every way, with every word needed. It explains everything needed to know, containing everything needed to understand. Imams and additional scriptures says this is wrong, and exist to offer interpretation and additional information needed. Those humans with fundamental views reject logic, and refuse to accept this paradox.

      The cartoon subject shows even clearer knowledge of the faith embraced only by claim. There is nothing in the Qur’an that forbids art, pictures, cartoons or anything similar. The Qur’an says you should not depict Allah ( God ) and idolize depiction. Same story as told in the Exodus. Issue is worshiping anything material. Muhammad was very aware of this, and clearly stated is humanity and equal flawed nature with all of humanity. Stupidity is blocking the understanding of this worship of Muhammad, and the fact that idolization of him have NO support in the Qur’an.

      The other faction, represented here by «Shakira», are equal in lack of knowledge and embrace opposite side of same ignorant path.

      Lets just break down some segments of stupidity.

      «Islam er således mer antisemittisk enn Nazismen. Overraskende?»

      Yes, surprising indeed. As Hebrews and Arabs are BOTH semitic.

      Bringing up one religion as opponent of science, as if other religions are different are only the product of some indoctrinated mind. Placing responsibility of slavery on Islam alone is nothing more than tragic display of selective historical perception. In fact there is little reason in debating a point of view with no connection with any documented reality. I will summarize with fictional views at its best.

      «“I henhold til islam blir det ikke fred på Jorden før hele Verden er muslimsk. Dette kalles ”Dar al-Islam,” Islams Hus. Alle landområder utenfor “Islams Hus” kalles for Dar al-Harb, “Krigens Hus.” I islams navn, slik det er fremstilt i koranen, hadith (den muntlige lære) og i sharia-lovene, har araberne utryddet mange kulturer, samtidig som de har påtvunget den islamske tro og det arabiske språk på dem som har overlevd.»

      Yes this doctrine is forged by a very small amount of brain cells. But using this comment as proof of Islam being different from other religions is worse. As if South America, North America, Australia, greater parts of Africa and greater parts of Asia are regions with documented slaughter of people and cultures. English, Spanish and French dominating around the world.

      The sad part is not even knowing that Norway with neighbors close by, waged war against the invading Holy Roman Empire for several hundred years in defense of ancient culture and way of life. Resistance lasting until the Northern Crusades and brutal slaughter of all people who rejected to worship any man living in Rome.

      Islam is mostly flawed with lack of knowledge about own religion. I do not see how this could cause fear. It is their problem, being controlled by Imams like puppets.

      But you Shakira. You spit on intelligence. You spit on knowledge. You spit on my ancestors. I can unfortunately offer more than pity.

      Boring arguments, boring visions, no suggestions, no discussion. Just the fundamental insanity displayed from opposing sides.

     • Pure ignorance…

      Obviously anyone can run their mouth with distorted truths and lies.

      The Koran is the source for Islam, and the only 2 verses you came up with I already explained them to you and exposed your ignorance and hidden agenda.

     • Pure ignorance…..

      Obviously anyone can run their mouth with distorted truths and lies.

      The Koran is the source for Islam, and the only 2 verses you came up with I already explained them to you and exposed your ignorance and hidden agenda.

 24. Er det ikke slik i Norge at flertallet skal bestemme? Demokrati er et fint ord, men er det slik i dag at vi har et system som fungerer slik at meningene og ønskene til folk flest i landet blir hørt? Noen ganger ønsker jeg meg et mer direkte demokrati med langt flere folkeavstemninger. Hadde vi hatt det er jeg relativt sikker på at det er enkelte personer som i dag har bosted i Norge ikke hadde bodd i Norge.

  Jeg syns det er rett og slett for jævlig at noen skal kunne gå fritt rundt i norge og hylle/feire drapet på norske soldater i utlandet. Alle som har slike ekstreme holdninger og som ikke har norsk statsborgerskap skulle blitt kastet ut av landet. I enkelte tilfeller mener jeg at hvis de er andre, tredjegenerasjons med statsborgerskap og har slike holdninger så bør de fjernes bort fra det norske samfunnet.

  Ytringsfrihet? Greit, men hva med folk flest sin oppfattning av hva slags ondskapfulle, hatefulle, rasistiske meldinger som skal være lov til å spre i det offentlige? Det er ikke lov å si neger, men det er lov å si at det er deilig at norske soldater har blitt drept i utlandet?! Hvor er fornuften her?

  Hvis man ser på krekar og hans uttalelser; det fører til at det blir skutt inn i leiligheten hans. Hadde det blitt skutt inn i leiligheten hans hvis han ikke hadde kommet med de uttalelsene som han har? Jeg tror ikke det. jeg mener krekar og tilsvarende provokatører selv må stå for sine handlinger, og at det norske samfunnet skal bruke hundretusner av kroner for å beskytte en som har satt seg i en slik situasjon syns jeg er forkastelig. Folk som setter igjen en redningsaksjon fordi de har vært uvørne må betale selv. hvorfor skal ikke Krekar betale selv? Det er han som har provosert frem tiltakene som må gjøres rundt han.

  Jeg har sagt det; neste verdenskrig er en religionskrig, og det er ikke sikkert den er så langt frem i tid heller, dessverre.

  • Ataurk, helt enig med deg. Men det er ikke bare enkelte som skulle vært landsforvist men nærmer seg vell millionen snart. Ser ikke ut for at den jævla Ap. og SV gjengen gjør en dritt for å fjerne snylterene så vi får bare starte opp selv. Det skal ikke så mye motstand til før disse feige rottene pakker sekken og flykter i panikk, som de alltid gjør.

   Krekar sin norgeshistorie er vell denne regjerings store blindebukk. Han har ikke bare kostet de norske skattebetalere hundretusner kroner men millioner. Men det er småpenger for Stoltenberg & Co. for han er jo islimist. Var ikke bare hotellregningen for han og famelien, da han desverre ikke ble skutt, på Kr. 70.000,-????.

  • «Jeg har sagt det; neste verdenskrig er en religionskrig, og det er ikke sikkert den er så langt frem i tid heller, dessverre.»

   Feil. Det er ikke religionskrig, men en krig mellom sivilisasjon og barbari. Og den krigen har allerede begynt.

 25. DISSE MUSLIMENE ER IKKE VÆRRE ENN NORDMENN I AFG. DISSE BRUKER DREPER IKKE ,KUN SNAKKER. HVEM ER DA VÆRST??? NORDMENN!!!!!!!!INGEN STØTTE FRA MEG TIL DENNE TÅPLIGE KRIGEN I AFG.DISSE DØDE FOR USA IKKE NORGE..FOR OLJEN .SYND DE DØDE FORJEVES….

  • nei, de døde fordi afganistan trenger hjelp til å frigjøre seg, de er mye værre, normenn er der for å trene afganske soldater til å kunne forsvare sitt eget land og regjering. normenn skyter ikke før de blir beskutt i afganistan.

   Du skjønner vel ikke du stakkar, at olje ikke er fremtiden, til og med usa skjønner dette, rart ikke dere muslimer ikke har skjønt dette enda…

 26. Holy shit! Det er det religion er! Krstendommen er forholdsvis temmet, men islam er like usivilisert som i steinalderen den dag i dag. Religion er et hjernevirus det er vanskelig å bli kvitt!

  Å la norge og europa frivillig bli infisert av islam er den største feilen politikerne har gjort Blir vanskelig å kvitte seg med infeksjonen uten blodsutgytelse.

 27. Dette kan da ikke skje i vårt eget land? Vi lar slike gå fritt rundt og si noe slikt om unge menn som har ofret livet sitt. Hvis ikke regjeringen nå gjør noe, er de på tide at etniske norske tar til orde. Hvorfor ikke arrangere demonstrasjoner mot disse folkene? Man føler seg rett og slett maktløs, men vi er ikke maktløse hvis vi holder sammen og protesterer mot regjeringen, deres innvandrerpolitikk og mot disse ekstremistene som ikke har noe her i Norge å gjøre.

  • Nei, han sleipe kødden vi har som Statsminister gjemmer seg bak stakken på kjerringa og overser totalt den galskap han har ført Norge ut i. Han oppfører seg som en despotisk diktator. Meningsmålingene visr hva det etnisk norske folk mener om han og hans styresett. Proteste og demostrasjon form å sende slimistene ut av landet vil ikke hjelpe en dritt. Her må det sterkere lut til. For eksempel slimistenes egne metoder, terrorisme.

 28. Norwegians simply needs to wake up and acknowledge this simple truth..

  Muslims & non muslims cannot co exist togheter and the evidence is simply the vast muslim & non muslim conflicts which streches all the way from killings of christians in Nigeria to the Buddhists in phillipines and Indonesia…Norwegians can also see the situation in Britain where muslim majority areas in English cities the non muslims faced attacks and other methods of discrimination..

  Arfan Bhatti and that bearded fool is nothing its only media who have made them like this or else they are just people with some bullshit mindset..

 29. Jeg skjenner ikke dere jævla dritsekker, dere kan vi spise for frokost dere er bare 4.5 mil i hele norge 80 % gamle, 10 % homser, 9 % idioter som noen av dere har og kun 1 % ekte gode Nordmen.

  • Ja, spis du. Vi vet at slimistene har vært og fortsatt er kannibaler. Var det ikke din mor nsom spiste din bestefar da?????

   Er det ikke forsmederligt for deg som er så stor idiot at du ikke kan brødfø deg selv men må dra til VÅRT LAND og bli født av gamle, homser og idioter. BLODSUGER.

  • rart du ikke har klart å overta landet enda, jeg lover deg, om du har slike baktanker og holdninger så kommer du i det minste til å møte meg, jeg kommer til å kjempe med nebb og klør, for liv og død for kongerike norge, et etnisk norsk samfunn.

   For konge og fedreland jeg skal kjempe. Ingen, absolutt ingen har en sjangs.

   ps! at vi skal ha slike folk som har slike meninger som deg i landet er ganske travelt, dere kan heller sitte i deres eget etniske land og snakke stygt om normenn, istedenfor der du får lønn utdanning osv…

 30. Dette minner meg om hvordan EDL ( England Defence League ) startet!! folket tok makten i egene hender.. Det blir vel det som må skje snart før at myndighetene ser alvoret i oppførselen til muslimer.. Etter disse 4 soldatene døde etter terrorangrepet så har jeg ikke sett en muslim beklage det som har skjedd, men jeg har sett en rekke muslimer le av dette, hylle muslimene som drepte dem, å samtidig fortsetter å true Norge! Til og med på en FB side angrep 2 muslimer gruppen å di døde!

  http://www.facebook.com/group.php?gid=21778721264#!/group.php?gid=21778721264

  Beklagelig å si at vi har en ryggløs regjering!

  • Helt enig KK….

   Nå ber de til og med om at muslimske barn ikke skal lære seg å svømme sammen med skandinaviske barn. Det neste blir vel at regjeringen innvilger nye svømmehaller bare til muslimske barn.

   • Skulle ikke forundre meg.. Nei man burde vel presse regjeringen kraftig for å få dem til å forstå at dem ikke sitter så veldig trygt uten vår støtte..

 31. Soldatene er på feil sted… dårlig intel? Her roter vi rundt nede i Afghanistan, og så viser det seg jammen meg at fienden tråkker rundt rett under nesa vår – på selveste Grønland!

 32. Spark djævelskapet i balla 1000 ganger, pisk ham med piggtråd, rull ham i salt, voldta ham med en frosen uer, og la en gris drite i turbanen. Send ham så tilbake til irak og sett ut rykte om at han spiser og puler griser! Så my er Bhatti og resten av de som er gale nok til å følge koranen.

 33. Har ikke glemt det tåpelige angrepet mot sangerinnen Medina i Danmark (bra hun fløy i flint)..unge muslimer som raste pga navnet fordi de mente det var hån mot den hellige, islamske byen med samme navn…men det finnes ikke bare en by Medina på kloden. Det er flere av dem, og Medina er i tillegg et vanlig jentenavn i katolske, spansktalende land. Det hadde vært en stor fordel om muslimene sørget for å høyne sine kunnskaper og IQ litt.

  Morsomt at Bhatti sier at alle som dreper sivile, er terrorister..med tanke på Taliban, Al Qaida og resten av dritten som stadig dreper sivile muslimer i egne land via selvmordsaksjoner med mer. Terrorister er rette ordet, ja.

 34. HEIA NORGE………

  Det mest naive landet i verden……. Ta stoltenberg, regjeringen, stortinget og Kongen….. se på dem…!!!!!! jeg bare ler meg ihjel…. drar ikke tillbake til det pakkis landet igjen…. hehe….

  • Kongen vpr er ganske snill han… han er hverken barbar og han går ikke rundt med en økse eller sabel for å hugge av fingeren på barna som tok et jordbær eller en appelsin uten å spørre om lov…

 35. Kan vi ikke kastrere det svinet mohyeldeen samt han strutsen Bhatti i samme slengen. Her sitter de og nyter friheten og hever sin trygd i et land som Norge, mens de håner soldater som nettopp har mistet livet. Må beherske meg for at sinnet ikke skal renne over. Muslimer kan dra seg til helvette ut av dette landet, samme om de er liberale eller ekstreme. Islam er noe ordentlig skit samme hvilket gavepapir du pakker det inn med.

    • det er muslimene sin egen feil at vi hater dem, når de går og jubler når norske folk blir drept, og ingen går ut og sier at de som jubler er skrullinger, det vil jo si at alle muslimske grupperinger ser på de som jubler som den rette holdninga. slik jeg tolker det.

 36. Friends

  Here is a Muslim from London who Walid has debated with when he was on Irish TV a few years ago, who says it exactly how it is with Islam and what Walid has been explaining for years.

  http://www.shoebat.com/videos/CBNreport.php

  Spread the News with all your friends who continue to delude themselves of the peaceful nature of Islam. Even if most Muslims are peaceful but the theology is not and a 1% carry out violence that is about 15 million jihadists, about nine times greater than the United States armed forces. If ten percent perform Jihad that is 150 million violent Muslims.

  The mindset of this Muslim who praised the 911 hijackers as the “magnificent 19″ is the problem we do not wish to accept as main stream thinking. Unless the main stream media and political leaders in the West awaken and speak the truth like Erick Stakelbeck, Walid Shoebat, Robert Spencer and a few others in the USA we will be like Europe in a few years and we will be intimidated by these thugs.

  Keith Davies
  Walid Shoebat Fdn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *