Krekar – Norge 5-0

1-0 Krekar kom til landet og fikk opphold på falske vilkår.

2-0 Han har under oppholdet som flyktning i Norge hatt en ledende posisjon i det som internasjonalt er hevdet å være en terrororganisasjon og som er oppført på FNs og USAs terrorlister. Samtidig har han i perioder reist tilbake til, og oppholdt seg i landet han flyktet fra, uten at norske myndigheter hadde noen anelse.

3-0 Norske myndigheter trakk tilbake flyktningestatus med mer i 2003, og fattet utvisningsvedtak, men Krekar er her tross manglende status og tillatelser.

4-0 Etter dommer i lavere rettsinstanser har Krekar gang på gang anket. Tross rettskraftig Høyesterettsdom fra 2007 på at han utgjør en trussel mot rikets sikkerhet og at  utvisningsvedtaket fra 2003 er gyldig, så er trusselen stadig tilstede.

5-0 Etter hendelsen der noen avfyrte skudd som skadet hånda til Krekars svigersønn, kom familien med påstander om konkrete fiender som var ute etter dem. Det ble på bakgrunn av hendelsen varslet nytt krav om å få opphold og beskyttelse i Norge. Krekar ønsker ikke å klippe skjegget, endre utseende eller flytte ut av Oslo for å få en etter politiets vurderinger og rutiner høyere grad av sikkerhet. Beskyttelsen skal være norske myndigheters ansvar på Krekars vilkår og krav.

Som stabssjef  Johan Fredriksen i politiet uttalte: Krekar har en status og en agenda. Han bor nå i en kommunal boligblokk i Oslo og har sagt nei til politiets sikkerhetsopplegg og hemmelig adresse.

Når Krekars mål nevnes først så er det fordi han spiller på hjemmebane: Lurifaks stadion.

Resultatet 5-0 er kun foreløpig. Kampen er ikke over. Eller er den det? Finnes det ubenyttede innbyttere som kan endre kampen?

Oppdatert 24. februar. VG: Ni irakere sendt ut i natt. (Krekar var ikke blant dem.)

Mer om saken:

Offeret Krekar får bli.

Hvem skal beskyttes?

[polldaddy poll=2652582]

Mest lest på Norske forhold siste to dager, pr 4. februar.

1. Morsom overskrift.

2. Rett fokus.

3. Råd til å miste.

4. En ny Hamrén.

5. Tror svineinfluensatiltak var til liten nytte.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

TV 2: Meling anmelder trusler på Facebook.

VG: Krekars datter fryktet ambulanse ikke ville komme hvis hun sa navnet.

TV 2: Plaza-ansatte fryktet for livet da Krekar-familien bodde der.

TV 2: Advokat Meling sier Høyre og FrP hetser mullah Krekar.

TV 2, VG: André Oktay Dahl (H): -Helt ko-ko at Krekar bodde 11 døgn på Plaza.

VG: Krekar bodde på Plaza.

TV 2: Familien bodde på Plaza på politiets regning.

 

8 tanker om “Krekar – Norge 5-0

 1. æ bor i en komunal blokk har jobbet i 40 år men måtte av visse årsaker flytte i en trygdebolig jobbet i 10 mnd for og bli hørt at jeg trengte en plass og bo var faktisk husløs bodde på sofaen hos en familie med fem barn .der jeg bor er det 60 leiligheter for oss som er trygdet vi er 20 norske og 40 som er kommet hit til vårt land alle har sikkert en bakgrund som gir dæm opphold her i vårt sammfunn ,vi må bare tilpasse oss dette da det blir det som styrer norges land .det hjelper ikke at du er norsk og jobbet all din dag du må male deg brun så blir du hørt forjævlig men sant .vi er bakerst i køa klem

 2. Her i Norge er vi så redd for å ikke bli oppfattet som politisk korrekt, og dødsredde for og bli oppfattet som et folk som er gjennomsyret av fremmedfrykt, at det neste blir vel at Osama bin Laden kommer hit og krever beskyttelse og at staten blir å betale en suite til han på Oslo plaza.
  Men Krekar på sin side blir vel snart å få fulltids betaling fra staten for å være rikskjendis.
  Jeg sier som jeg som oftest sier: «Dersom de kommer hit for å leve av skattepengene, som jeg ikke med lenger med glede betaler inn, for å drive dank og ugang, SEND DEM UT.»
  Det står jeg for, og det kan jeg skrive under på.

  Sazzy

 3. Er nok stygt redd for at dette søppelet av et individ ikke blir kastet ut av landet så lenge vi styres av slike som vi styres av nå. Han blir jo behandlet bedre og blir passet på hundre ganger bedre enn massevis av ekte nordmenn som kunne trengt hjelp men som aldri får det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *