«Du er ingen hvitmanns-unge»

-Foreldrene mine minner meg på at jeg ikke er en «hvitmanns-unge».

– Gutter og menn styrer denne (pakistanske) kulturen. De er sykelig opptatte av å passe på deres søstre og døtre, forteller en anonym norsk-pakistansk jente til VG.

(Oppdatert. Eldre pakistanske mødre til VG: Døden er bedre enn en datter med dårlig rykte. Gutter kan komme ut fra fengsel og bli tilgitt når de går til moskeen. Jenter med ødelagt rykte vil bli husket i syv generasjoner.)

Er man rasist eller fremmedfientlig, eller har man brune eller grumsete holdninger om man mener at pakistanere som undertrykker sine kvinner slik ikke fortjener respekt?

Nei, det er man ikke, men enkelte talsmenn for islamistene i Norge, som i mange år har fått lov til å snakke på vegne av «alle innvandrere», er flinke til å plante slike beskyldninger.

Mye som enkelte muslimer vil kalle «rasisme», dreier seg om religionskamp og deres misjonering for utbredelse av islam. Muslimenes nedslakting av kristne i Nigeria er en del av samme kamp, selv om det også kan unnskyldes som «en kamp om beiteland» hvis realitetene blir for vanskelige å ta inn over seg.

Misjonærer (talsmenn) for islam i Norge, som Mohammad Usman Rana, representanter for Islamsk Råd Norge og  den tidligere World Islamic Mission-misjonæren Abid Q. Raja, vil kanskje prøve seg igjen, med å på finurlig vis stemple norsk humanisme som fremmedhat.

Hvorfor skal pakistanske muslimers undertrykking av kvinner integreres i det norske samfunnet og få aksept i norsk skole?

Er det ikke bedre å si nei til å la dem integrere undertrykkingen og heller si: I Norge gjelder norsk lov og norske verdier. Kvinner har hatt stemmerett siden 1913, og har oppnådd å bli temmelig likestilte med menn i Norge. Veien går ikke bakover.

Her gjelder assimilering. «Pakistanske nordmenn» må bli norske når det gjelder likebehandling av kvinner og menn. Eller tør Jonas Gahr Støre refse kun kristne biskoper og ikke muslimske imamer?

Hva mener forresten den ledende Oslo-imamen Mehboob ur-Rehman, som sitter i det Europeiske fatwarådet til Yusuf al-Qaradawi? Skal kvinner i Norge ha full norsk likestilling, eller skal fatwarådets tolkninger av Islam overstyre norsk lov?

Og hva mener lederen i Islamsk Råd Norge, Senaid Kobilica, eller generalsekretær Shoaib Sultan, eller den talsmannen med en enda glattere tunge de henviser til når klare svar må unngås, Basim Ghozlan i det islamske forbundet? Disse vil ikke mene noe overfor nordmenn om at dødsstraff for homofili er forkastelig.

De vil heller ikke ta klart og utvetydig avstand fra at deres religiøse forbilde hyllet Hitler og jødeutryddelser i fjor.

Mer om al-Qaradawi og fatwarådet i denne bloggen.

Dette gjelder ikke respekt for disse islamistenes ytterliggående versjon av deres religion. Selv om disse talsmennene av og til kaller seg moderate islamister, er de ytterliggående i forhold til den vanlige muslim i Norge som ikke er islamist. Allikevel har islamist-talsmennene nærmest monopol i media og overfor norske myndigheter på å snakke for «alle muslimene» eller «alle innvandrerne».

Dette gjelder respekt for menneskerettigheter, også for muslimske kvinner, homofile, jøder og alle ikke-muslimer.

[polldaddy poll=2689809]

Noen tidligere innlegg om islam i Norge


Mest lest på Norske forhold siste tre dager, pr 9. mars.

 1. Flere vil rammes av pleieres Facebook-avhengighet.
 2. Kampen om uniformen.
 3. Dyrevern uten grenser.
 4. Ikke avskrekkende nok.
 5. Slettmeg.no, et bomskudd.


Bloggurat

Blogglisten

Twingly BlogRank

VG: Slik unngår de dobbeltliv.

VG: Minoritetsjenters dobbeltliv blir tatt opp til debatt i Stortinget av APs Arild Stokkan Grande.

VG: Dobbeltlivet kan bli dramatisk.

VG: Advarer muslimske jenter mot dobbeltliv.

VG: Slik lever pakistanske jenter et dobbeltliv i Norge.

 

99 tanker om “«Du er ingen hvitmanns-unge»

 1. Er det mulig?

  Dette er det verste jeg har lest på lenge. Her er det både etnisk norske og andre nordmenn som virkelig bør skjerpe seg. Ikke rart det blir mye sinne fra både den ene og andre siden når dere skriver slike nedlatende og hatske kommentarer om hverandre. Dette vitner om om dårlig etisk moral fra flere hold spør du meg. Hva med litt mer konstruktive debattinnlegg? Skjerp dere alle mann!

 2. hei
  alle sammen jeg er enig at foreldre fra andre kultur reagerer feil, jeg har også selv problemer.jeg føler sånn at gutter har mye mer frihet enn jenter.
  jeg hater når mine foreldre sier du er jente du kan ikke bli norsk , og jeg syns ikke norske jenter er horer i det hele tatt. De som sier at alle norske jenter er horer forstår ikke verden ..JEG SYNES DE ER PÅ EN MÅTE RASIST !! mange lever dobeltliv fordi de har jo ikke andre muligheter enn å få depresjon og man for lyst til å ta selv mord. selv om man ikke kan leve som norske kan man jo få lov til å gå sammen med venner og være med i aktiviteter i hvert fall…..
  men jeg vet at jeg aldri for lov til å gifte med en norsk ,men vet at for muligheter til og velge en av mennen som de har valgt. vis jeg er en snill jente som ikke går ute i byen og får meg kjæreste .

  Hvis jeg tenker om at man blir tvunge til å gifte og ikke kjenner hverandre en gang og skal ligge med hverandre den dagen de er gift så skummelt … jeg tør bare ikke tenke på det…..
  men jeg vet hvis jeg lager pøbel (det vil si følge dem gå ut med venner ikke høre på foreldrene å få kjæreste ) blir man sendt med en gang til hjemme lande sist …

  men det er ikke så ille som man tenker alle muslimske kvinner blir ikke behandlet sånn lenger , mange har ett bedre liv etter at de har giftet seg de for større frihet.

  det eneste jeg vil at jenter skal få mye mer muligheter og frihet..
  håper folk skjønner .

 3. Forstår muslimske kvinner godt jeg… Hvem i allverden vil ha en mann som er halvt analfabet, kunnskapsløs illeluktene pølsegriller av en pakkis? Voldelige er de også, og voldtar gutter når de er i hjemlandet(fantastisk at de kaller pakkis-stan hjemmland etter å ha bodd i norge over halve livet)

  See? generalisering er gøyalt, mente jo ikke alt det som står over men nå tenker jeg muslimene som leser dette er ganske sure.. Isåfall ta en prat med dere selv og se på hva dere faktisk skriver.. Dere er utrolig frekke som kommer her og maser om at dere ikke skal bli som normenn, så se og kom dere vekk da! Vi vil ikke ha dere her om dere ikke kan oppføre dere(de som ikke kan oppføre seg vil heller ikke bli savnet… so fucker off)

  Når dere sier at alle norske damer er horer inkluderer jo dette også alt av indremisjonsdamer etc.. snakker om bom(De av dere som kan lese kan jo undersøke frikirke ordningene i norge f.eks.). Dere skriver også utrolig mye feil om alkohol, fakta er ikke nøye. De fleste muslimer som står frem i forum virker til å være komplette idioter, og det er jo leit for de muslimene som ikke er det(selv om det tydeligvis ikke er mange)

 4. Pakistanere i Norge?
  1. Hvorfor kaller man seg fortsatt pakistaner når man er født og oppvokst i dette landet?
  2. Hvorfor snakker dere så mye om seksualmoral og ikke om demokratisk moral, skattemoral, arbeidsmoral?
  3. Hvis vi er så forferdelige i dette landet – hvorfor bor dere ikke i Pakistan?
  4. Pakistan er et fantastisk land – ikke sant? Med demokrati? Med rettssikkerhet? Uten korrupsjon?
  5. Dere snakker om kvinner som røyker, drikker alkohol og har sex (alt er faktisk legalt) – men hva med A-gjeng og B-gjeng og Rasooler, taxiskattesnytere og andre som driver med trusler, mishandling og stjeler fra fellesskapet?
  6. Hvorfor bruker pakistanere så mange negativt ladede kjønnslige betegnelser i sitt «norske» språk? Fordi de deres originalspråk innehar et rikt og poesifyllt ordforråd – eller fordi det stort sett har brutale rå kjønnslige betegnelser som base?

 5. Himmel eller helvete, jomfru dit og jomfu datt…

  Fuck it, jeg tar sjansen.

  Bedre det enn å leve livet som en hjerneskada idiot.

 6. Ja ja
  Nå er det slutt på de artiklene. Det ble for mye for VG. Den 4. statsmakt bukket under. Men helt utrolig at Norge ikke klarer å ta et oppgjør med den rasistiske holdningen enkelte mennesker har mot nordmenn.
  Min mor sa en gang at hadde det ikke vært for at nordmenn drikker og har sex utenfor ekteskap, ville de vært verdens beste muslimer. Lær moral og holdninger av disse menneskene. Jeg lærte hjemmefra at jeg ikke skulle drikke alkohol eller ha sex utenfor ekteskapet. Fordi det sier min religion. Jeg lærte også at jeg ikke skulle se ned på andre for at de haddet andre tanker omkring dette. Man skal ha respekt for hverandre uansett holdninger, livsstil og religion. Ingen religion er tidløs. Jeg lærte at Koranen oppfordrer oss til å tilpasse den tiden vi lever i. Jeg lærte at Koranen oppfordrer alle, men særlig kvinner til å ta utdannelse.

  Når dere skjærer alle over en kam, og tror at alle muslimer ser ned på nordmenn, tar det knusende feil! Jeg skal ikke takke for at jeg bor i Norge. Jeg er født her. Jeg vasker ikke gulv. Jeg har en ganske bra utdannelse og en lovende karriere.

  • Hvis de ikke ser ned på nordmenn hvorfor betegner da minst 90% av de som skriver blogginnlegg alle norske kvinner for horer og menn for historieløs idioter, svin som de vil spy på, o.s.v.
   Hvis Koranen oppfordrer alle, men særlig kvinner, til å ta utdannelse hvorfor kaster da islamistene syre i ansiktet på småjentene som går på skole i Afghanistan og sprenger pikeskolene til pinneved.
   Så har vi alle de ytterligående islamistene som kun lever for å holde helvete, truer og dreper alle som ikke gjør som de vil, rundt i hele verden. Når jeg sier ytterliggående da mener jeg minst 99 % av alle islamister. Hvor mange tok avstand fra Mohammad Bin Laden den annen etter terrortruslen i Oslo der over 3000 islamister var møtt frem?. Jeg vet om to stykker i Larvik, der det bor ca 800 islamister. De to inviterte til demostrasjon mot Mohammad Bin Laden den annen. Jeg tror det var 7 stykker som møtte frem og majoriteten var kristne nordmenn. Hvis Koranen er så entydig hvorfor løfter dere ikke en finger for å uskadliggjøre de som vanærer deres religion?. Syntes du det er rart at vi hater islamistene som dritten under våre sko?. Alle som en har blitt godt mottatt og fått et bedre liv i Norge enn det hjemlandet kunne by dem. De viser sin takknemlighet ved bare å lage problemer.
   Det din mor fortalte deg må skyldes hugkommelsesvikt. Jeg har vært, flere ganger, både i Irak, Iran, Pakistan, Indonesia og langs hele østkysten av Afrika og uten unntak så kan jeg bekrefte at hvis det ble bygd tak over hver eneste by så ville alle byene vært et stort horehus. Småjenter selges mest for en tyggegummi over alt. Det er ikke bare turiste som kjøper varen men også islamister, både gifte og ugifte. Så den skinnhelligheten islamistene taler og viser kan de bare legge av seg. Det fører bare til mer fremmedhat.

   • Du vet ingenting, osama bin laden er for det første en cnn agent, han er ikke muslim. de «muslimene” du snaker om er ikke hva jeg vill kalle en muslim. Som alle andre kan også muslimer gjøre feil, jeg synes du ikke har tenkt over det du har skrevet, du er dum og vet virkelig ingenting om Islam og muslimer, de du snaker om er ikke religiøse muslimer men ureligiøse. Du har heller ingen respekt, og ikke glem vi muslimer hatter bare Norske som deg. Norge sier man må ta utdannelse til et hvis grad, til å med jenter i Afghanistan uten utdannelse er smartere enn deg. Jeg synes ikke utdannelsen, Norge har gitt deg har hjulpet deg særlig mye. synes synd på deg virkelig, skam deg. Jeg ble flau over hvor lite du vet.

  • Hvis du tolker koranen til at den oppfordrer deg til å ta utdanning og «tilpasse» deg, vil jeg si du kun leser det du vil lese.

   Når jeg leste koranen (på norsk), leste jeg flere plasser om oppfordring til «straffe» vantro jøder og muslimer, den sier at menn er verdt mer enn kvinner, og jeg kunne bl.a lese et spennende regelverk for hvordan å fordele arven mellom brødre og søstre.

   Jeg leste dog ikke hele koranen, ca halve, men jeg tolket den til å være helt uforenelig med de normene og reglene man finner i et moderne vestlig samfunn idag. Ikke ulikt den holdningen mange moderne norske ungdommer har til bibelen.

 7. dessuten har flere på denne planeten vært døde å kommet tilbake til livet. mange opptil flere ganger å det kalles gjennopplivning, vet du hva samtlige svarte? NÅR JG VAR DØD VAR ALT SVART! thats right ingen engler eller jomfruer SVART!

 8. faen jeg ble provosert nå, hva med dinosaurene som var her før oss, hvorfor skapte denne guden din dem? store skrekkøgler etc hva skulle han med de? er de i himmelen nå? forbanna apehue. Bibelen mener gud skapte jorda å menneskene var her først, vi vet jo det er svada, samme med koreanen alt er jo motbevist. snakker om månen å stjernene spør en astrofysiker hvordan de ble til han kan gi deg konkrete BEVIS din tilbakestående idiot (gucci).

  • Hva med deres bing bang teori, dere sier at energi ikke kan skapes av ingenting men samtidig sier dere at bing bang skapte alt. bing bang er en energi duster. Dere hadde bare en bing bang og den har blit motbevist. Jeg vet ikke hva bibelen sier, men koranen sier bare at adem og Eva var de første meneskene ikke skapningene, desuten vi trenger dyr de er nytig for naturen.

 9. Hvitmannsunge er jo rasistisk som bare det!! Det er som om jeg skal si til barna mine at «du er ingen svartingunge». Snakk om å være rasister. Men når de er det, så er det greit. Er bare vi etnisk norske som ikke får lov til sånt. Skal si til barna mine hver dag at de ikke må bli som «sotrørbarna» som gifter seg med en i familien og ikke får lov til å gå ut av døra hvis de er jenter, men som bare må være hjemme og føde barn og lage mat!

 10. Det finnes langt flere hardbarka rasister blant innvandrerene enn blant etnisk norske.

  La oss legge bort hele rasisme-kortet og begynne å snakke rasjonelt til hverandre i denne debatten.

  • Kvinner som hopper fra mann til mann.. hvem vil ha en sånn en??

   Jeg vil ikke ha en brukt kjerring som har blitt gangbanget av halve byen..

   SLUTS ER SLUTS! det er ikke noe unnskyldning for det..

   JObber du i pornofilmer og får betalt for å knulle er du en HORE .. ikek skuespiller..

   JObber du på gata får betalt er du en hore…

   Går du etter menn pga økonomisk sikkerhet er du en jævla HORE!!

   en of story.. NORGE ER FULLT AV HORER!

   • «Noskre kvinner …», jeg velger å kalle deg NIKO. Det er vel det nicket du har brukt mest her inne, selv om du bruker ulike navn nå. Avataren din ( øverst til venstre på alle innleggene) endres ikke selv om du bruker ulike navn.

    Du er ikke særlig positivt innstilt til norske kvinner NIKO. Du er visst ikke spesielt positivt innstilt til nordmenn og vesten generelt heller du. Hvorfor hater du Norge og nordmenn? Hater du nordmenn fra Vietnam, Sri Lanka og Sverige også, så lenge de ikke er muslimer?

   • HEI NOSKRE KVINNER! Artigt å lese din tolkning av norske kvinner, For det er vell det du mener og ikke NOSKRE KVINNER. Innavl får ta skylden for at bokstavene stokker seg litt for deg.
    Jeg forstår godt at du ikke vil ha en brukt kjerring. Men situasjonen er at du må ta til takke med den du får, brukt/utslitt eller usprettet. Der du stammer fra sendte foreldrene jentungene på horehus eller ble solgt til horehus når de var 10 – 12 år gamle. Ja, jeg har også opplevd at deres brødre, på samme alder, gikk på gaten å tilbydde sin søster, for noen få kroner. Når disse gjentene ikke er trange nok da gjør en kvakksalver et snitt og syr dem igjen, til passende alder. Hvor mange av dem tror du ikke er solg til uvitende muslimer som henter sine koner til Norge. Foreldrene betaler godt for å bli kvitt dem. Hvis de blir da må foreldrene enten drepe dem eller fø dem når de er utslitt.
    Alle som en av disse jentene går bare etter økonomisk sikkerhet så derfor har vi ufatteligt mange jævla horer i norge. Men det er nå så, verre er det at vi har ufatteligt mange (slettet) som har en gammel pedofil gris til GUD. Hvor mange horer hadde han hoppet på før han hoppet på en 10 år gammel jentunge.

    Ellers så kan du godt bruke litt tid på å lære deg bedre norsk. Du har ca. 19 skrivefeil i ditt innlegg. Ha en hyggelig dag og fortsett bare innavlingen du.

    • Hva faen, hvem bryr seg om skrivefeil, du forstod hva han/hun sa, ikke sant. Dessuten jeg skjønte ikke en shit av innlegget ditt hva har jenter som blir solgt et elle annet sted med han/hun og gjøre du vet ikke engang hvor han/hun kommer fra.

 11. På meg virker det som om kampen jentene med dobbeltliv kjemper og den kampen mot voldtekter og antastelser av jenter i hovudstaden egentlig er litt av den samme. For å ikke si kampen om de homofile på Grønland.

  Det handler om holdninger. Så lenge man kan si at alle norske jenter er horer vil der alltid vere en mur som man ikke kan brytes ned.

  Jeg ser andre personer som lever annerledes enn meg, ex. med annen religion, tar dop, osv. Jeg lar de få leve sitt liv og mener ikke at de er ignorante, horer osv. Jeg vil ikke leve som de, men jeg dømmer de ikke fordi vi ikke er like.

  Hvorfor mene at sånn du lever er eneste løsningen og dersom man ikke gjør det er man ikke verdt noen ting??

  Fordi norske kvinner lever annerledes skal man vere fritt vilt for muslimske menn? Dersom en muslimsk kvinne velger å leve annerledes enn sine foreldre en man mer verdt som død??

  (Her er jo noen nordmenn like ille som de ekstreme muslimene det er snakk om.)

  Jeg bare tror de er en kamp vi bør kjempe sammen. Kanskje press mot muslime menn er løsningen. Jeg er villig til å prøve!

 12. til dere muslimske jenter som vil leve et norsk liv
  ingen har nektet dere det og det er bare å flytte hjemmen fra og leve som ei norsk hore få unge og sykdommer med norske som ikke vil ha deg mer enn et par år så er du gammel og brukt.’
  norske muslimske jenter som vil leve et norsk liv
  det er ingen liv for dere dere er for verdifulle men dere som vil ha en norsk mann,drikke og pule og hore dere så gjør det men ikke i skul.
  dere for straffen deres etter dere er døde.
  da skal gud straffe dere og meg.

  • Så Pakistan mener alle Norske jenter er «HORER», jeg kjenner flere PAKKISHORER. Du har ingenting i hodet , det finnes ingen GUD. Koran ei gammel bok jeg pisser på.

  • Ja, og den guden er ikke noen hvem som helst impotent gris for han (slettet) alt han kommer over men han foretrekker 10 år gamle jentunger.
   Husk det du (slettet) at det er lov å bruke både komma, punktum og stor bokstav i setninger.

 13. Altså pakistanske barn blir rasister igjennom morsmelka og DE kalle Normenn rasister??? Det er bare helt uhørt. Hva gjør de her egentlig??? Nå er det påå tide EKTE Normenn slår i bordet en gang for alle, det blir leven, det er noe som her 120% sikkert, det smeller på Grønland en vakker dag.

  Makan til folk.

 14. Pakistanske menn og oldemødre vil aldri g fra seg kontrollen over kvinnene.Døden er bedre enn «vanære»Klar melding det fra en «kultur» der drap er svaret på en rekke «krenkelser»
  Jeg synes vi skal droppe alt preiket om integrering, det får vi her like lite som andre steder. LukKede parallelle samfunn er endepunktet.
  I grunnen rart hvis pakistanske jenter synes det er ok at pakistanske gutter knuller rundt på alle som skrever(er dumme nok til det) blant norske jenter, for så å ende opp som rolig og trofast familiefar til slutt med en jomfru?Noen som tror bukkesprangene tar slutt?
  Vi kan støtte pakistanske jenter politisk i deres kamp for å ha et sosialt liv og ikke være innestengt som et husdyr inntil salget til et annet overhode finner sted, eller bli drept eller deportert hvis hun bringer «skam» over familien.
  Dette kulturmønsteret er så sykt at man blir kvalm.

  • Mye tyder på at muslimske jenter knuller rundt før ekteskapet de også. Forskjellen på norske og muslimske jenter er at muslimer lever et dobbeltliv, er falske og feige og fordømmende.De later som om de er jomfruer. Men hvorfor har plastiske kirurger hendene fulle med å sette inn nye jomfruhinner i muslimske jenters kjønnsorganer?

   Jeg har selv flere ganger vært vitne til hvordan pakistanske kjærestepar i videregående skoler gjemmer seg under trapper og i bøttekott for å knulle. Deretter går de hjem og snakker fordømmende om norske jenter.
   Trygdekontorene kan også bekrefte at mange muslimske kvinner har opptil 4.5 barn med forskjellige menn.
   Muslimer – se dere i speilet før dere fordømmer andre.

 15. ikke bli som norske jenter. ikke drekk alc knull rundt 3-4 barn med 4 forsellige fedre. de alle som skriver her inne, veit sikkert ikke hvem fedrene dems er..ikke rart vi muslimske jenter ikke vil intigrere oss. dere eier ikke respekt for dere selv,for deres barn foreldre.dere lever som dyr,ingen grenser.lær av oss muslimske folket. og dere kan glemme at vi drar hvor vi kommer fra.vi drar når dere fra vesten drar fra alle muslimske land. vi vil ikke ha norske likbleke zombier mannfolk. vi vil ha eksotiske,varme muslimske mannfolk,som tar vare på barne og foreldra sine. ikke drekker og puler barn som dere gjør. LÆR AV OSS

  • Du kan begynne med å lære bort hvordan man får 3 barn med 4 forskjellige fedre. Det må være et muslimtriks.

   Ellers er du ganske intolerant mot hvite nordmenn, men du klarer kanskje ikke være et bedre menneske enn at du bare sutrer over at alle norske jenter og gutter er dårligere enn deg, og at du ikke ser at din egen intoleranse er et problem?

  • hahahahah jævlig bra assxD heilt sant ass…skjønner ikke hva de pakis jentene klager om i vg..vær takknemlig for at du ikke er en likbleket zombie og ikke har en mann som har barn med 10 forskjellige kvinner mohahah.
   ha litt humor å da nordmenn dere tar alt så bokstavelig..hvorfor ikke ha humor i dette isteden for å klikke om sannheten, dere tuller også om muslimer og etterpå sier»åh sorry, det var bare ment som fun humor» så tål når folk lager humor vitser om dere å da uten å klage vel..;D

   • Kan ikke du gå foran og ha litt humor ifht Muhammad karikaturene da?
    Han som tegnet den første, har topp humor. Muhammad og muslimer går som hånd i hanske med terror bomber. Hvis ikke de får de som de vil må de sprenge seg selv, og ta med andre mennesker på veien.

    Hvordan vise dette bedre enn ved en karikaturtegning av profeten deres, der han har planer om å sprenge noe?

    😀

  • For et fantastisk dårlig argument at muslimer (jf. «vi») ikke vil dra tilbake fordi Norge (jf. vesten) oppholder seg i muslimske land. Du må snakke om Norge her og ikke vesten. Hvis du snakker militært har ikke Norge mye å skryte av, 500 folk som fordelt på 2 baser i Afghanistan er forholdsvis få (pluss rundt 10 folk i Sudan som observatører). Økonomisk er visa mye den samme, Norges største oljeselskap, Statoil har så vidt jeg vet ikke noe engasjement i Pakistan, de har dog noe engasjement rundt omkring i den muslimske verden. Telenor driver visst å oppgraderer telenettet i pakistan, så der er det noe å sint over.

   Du ser sikkert at argumentene dine er irrasjonelle og generaliserende. Du er sint, og jeg forstår ikke helt hvorfor, du har svært liten grunn til å være sint. Jeg føler jeg har grunn til å bli sint, men lar være fordi det er lettere å være rasjonell når man ikke er sint.

 16. Hvis man ikke følger Gud, havner man i helvete, sier hun.
  Hvorfor i all verden flytter ikke disse begredelige menneskene til ett bedre sted enn Norge. Jeg ber om at de må reise snarest. Men de er vel bare ute etter norsk sosialhjelp og trygd.

  De som fullt ut respekterer norske leveregler og lover, skal selfølgelig få lov å bo her sammen med oss andre.

  • flytt dere ut av vesten alle sammen, rekonstruer og bygg opp alt det ødelagte som krigen deres har påført våres hjemmeland først, da kan dere ha rett til å komme her å klage om å kaste ut utlendinger herfra…og du er ingenting for at du skal komme her å mene hvem som får lov å ikke for lov å bo her…vi skal være her alle sammen helt til hjemmelandet blir bedre.xoxo

   • OBS; mente * flytt dere på vesterne ut fra midt-østen* først, før du kommer her å klager om at utlendingene skal flyttes ut herfra!

   • Er vell akuratt her problemet er.
    Muslimske land har aldri vært effektive på å få til et godt samfunn. Eneste muslimske land som faktisk har fått det til er Dubai, som er et knøttlite land med ekstremt mye olje.

    Vi vet at selv i muslimske land det ikke har vært noen vestlige styrker i går det dritt, grunnen er at muslimer kriger mer enn gjerne med hverandre dersom de ikke ser noen grunn til å «komme sammen» med hverandre for å kjempe mot noe annet.

    Det er en hypotese som går ut på at jo fler muslimer som finnes i et land, jo dårligere vil landet klare seg, dette har fremdeles igjen å feile, med unntak av Dubai.

    Og dersom du vil at hjemlandet skal bli bedre, går det an å gjøre noe med det. Det lønner seg ikke å ta den lettvinte veien, som går ut på å skylde på alle andre. Forstå at dersom landet deres skal bli bedre må dere endre strategi. Få kunnskap fra uavhengige kilder, og ikke bare ta det mamma og pappa sier som fakta. Deretter kan dere kanskje se problematikken fra en objektiv side.

   • Hei JOKKMOKGUCCI, ja dere latsabber skal vell leve på sosialen her i vesten til vi har bygt opp og ført deres hjemland fra steinalderstadiet til et moderende samfunn.
    Da krigen var slutt i Norge i 1945 tror du at tyskerene kom å bygde opp landet. Du er helt historieløs og prate bare svada. For bare en enkeltperson å mene noe om hvem som skal ut av landet betyr lite ,det har du rett i, men sammen er vi millioner som mener det samme og vi skal vise at vi både kan og vil kaste dere ut i fra VÅRT LAND. Se bare hva som skjer i Danmark så snart de rette personer kommer til makten.
    Slutt med å korrigere dine egne innlegg for det gjør bare galskapen enda mer uforståelig. Hils hjem.

 17. Hvorfor flytter de til Norge nå, de vil ikke la barne deres intergere seg. Det er likevel ikke forsent å dra tilbake til luftfattig Pakistan hvor de kan leve i kaster, lurer på hvilken kaster er de på. Istedet henter flere slektninger til Norge.

  • hvorfor de flytter hit er ikke det jeg sliter med å skjønne!
   Men hva faen vil de utrette å hvor tror de egentlig dette vil ende?
   Sist jeg sjekka så var dette et kristent land, vi har tross allt korset i flagget vårt, er det ikke litt »imot» koranen når de samme pakistanske mødrene sender barna sine ut i tog med korset i hånda?? uuuh, good one from me 😉

 18. religion er «oppfunnet» pga menneskenes frykt for døden, ærgjerringe å stolte som vi er kan vi ikke fatte å begripe vi bare har er kort liv å det er ingenting etter dette, at vi bare skal bli til jord å thats it! religion er noe av det latterligste jeg vet fra kristne som tror man kan lage vin av vann til islam som tror man havner i et paradis med jomfruer!

  face it du skal dø en dag å det er ikke noe mer en det! du er død and thats it! gjør det beste ut av livet istedet, ikke underkast deg en bok som ble skrevet i oldtiden av en som var redd for å dø å måtte ha en trøst i
  livet.

  du kom hit alene å uten noe, du forlater alene å uten noe. å deretter er det svart 4 ever retards!

  • og hva om det ikke er svart forever etter døden da, retard?har du vært død og kommet tilbake for å forsikre oss noe om dette du atisten som preker over der?
   hva om religioner har rett om døden og det finnes et liv etter døden???er ikke det verdt å jobbe for å kunne oppleve paradisen som er et perfect liv i motsetning til dette livet her alikevel da?
   du kan aldri si «noway never again a life after the death»..når du ikke har prøvd det selv og kan gi oss noe bevis…men gjennom den lange tiden på jorda, har historien blitt kjent med mange profeter, engler og beviser som har blitt sendt ned av Gud for å forklare oss alt dette…om det likevel ikke er beviselig nok for deg, kan du heller ikke si deg sikkert i din mening, som er «helt svart etter døden»,eller prøve å bortforklare oss, når du da ikke har noe bevis på om dette?!
   For du har heller ikke vært død å kommet tilbake igjenn på jorda, så hva slags beviser har du for din tro?hadde jeg vært deg så hadde jeg tenkt både ja og nei, kanskje dt finnes et liv etter døden kanskje ikke, slik bør du tenke,enn så lenge du ikke har noe bevis på en fast bestemt mening om dette! ciao

   • Hva farken vet du om profetene eller englene du snakker om er sendt ned til jorden av Gud og hvorfor hadde de ikke med seg et eneste støvkorn som bevis. Har du noe bevis på at det disse gamle og til og med pedofile gamlinger forkynte og talte har et snev av sannhet i seg. Hvorfor hadde de SEX med små uskyldige barn hvis de var sendt av Gud. Er Gud slik at han aksepterer smerte og redsel hos små barn bare fordi hannes utsendinger skal få tilfredsstilt sine perverse lyster, da vil jeg inderlig håpe at han vraker meg. Jeg vil ikke til himmelen om så helvete sprakk.
    Skulle sannheten være at profeten handlet mot guds vilje og Gud er så allmektig som det hevdes hvorfor tok han ikke livet av profeten når han oppdaget at han var pedofil. Hvis Gud ikke tok livet av profeten fordi han ville ha et personligt oppgjør med han så vil jeg heller ikke til den himmelen og det paradis fordi der er det fult av islamistern og de hater jeg som pesten. Vi skal vell for fanden ikke bare eksistere og forsake i dette liv fordi noen utspekulerte pedofile griser har sagt at de var utsendt fra Gud til folket på jorden for å gi de retningslinjer å leve etter, når det er mot all sunn fornuft. Det er vitenskapelig bevist at alle religioner er menneske-skapt. Vi vet hva vi har men ikke hva vi får derfor gjelder det i dette liv å ta til seg alle livets goder både av vått, tørt og levende. Gjøre sin plikt som menneske ovenfor andre mennesker (gjelder ikke muslimene som oppfører seg som aper over hele verden) og hevde sin rett. Da har mann i all fall nytt og ikke blitt snytt for et liv.

   • Ingenting kan bevises (jf. Karl Popper)

    Skal du allikevel dra fram begrepet «bevis» må man gå vitenskapelig fram. Man kan til en viss grad lage sterke hypoteser om når man dør så er det ikke mer, den indre produksjonen av energi som holder deg levende går over til varmeenergi og så til bevegelsesenergi osv. Folk med vett i skallen har konkludert med at vi har dette livet å forholde oss til.

    Samtidig finnes det ingen vitenskapelige bevis eller hypoteser om noe av de overnaturlige tingene religiøse folk tror på, og de som kan gi deg svar på hvorfor menneske tror på disse tingene er såkalte religiøse lærde (f.eks imaner), sosialantropologer og en haug med høkkerter.

    Poenget mitt er at rasjonell tenkning og tro på Allah ikke passer sammen. Det er påfallene at kristne nordmenn trodde på mye av det samme tullet for mer enn 50 år siden, som muslimer tror på idag. Det påfallende med dette er at nordmenn har kommer langt på velstand og samfunnetikk på disse 50 årene.

    Satser på at islam, sammen med alle andre religioner, samt kulturene de representerer dør ut i løpet av noen århundrer.

 19. Menneskeheten går til helvete snart uansett, så hvorfor bry seg? Menneskeheten er et virus som snart har utslettet seg selv.

  Vi vil aldri bli enige å leve i fred, krig ligger i menneskenes natur, vi vil hele vårs eksistens krige å hate hverandre, å tro noe annet er naivt.

  • faen å det var bra sagt Rune,enig i dt, selvom dt var trist å, men dt er bare sant dt.thats the life!
   Så er egentlig ik no vits at mennesker klager,,,ingen har sagt at livet er dans på roser og livet har sine motganger til frie og «stengte» jenter uansett!!! nobody have a perfect life..prøv å leve til det du har isteden for å kaste bort den korte tiden på å klage livet ut!mjaaooo…jeg finner på noe bedre å gjøre enn å klage jeg, er ærligtalt mulig det og mye deiligere, kos dokka;*

 20. Syntes det bare er jævlig morsomt at muslimer skal komme til et kristent land, utnytte alle fordeler og fortsatt prate dritt om landet… Er det ikke det en synd å ta en vantros goder ? eller har jeg misforstått dette her ? Er man god i huet så vet man at religion er fullt av bullshit og tull, og at det er laget av MENN, det er ingen gud i dette bildet nei! Og den eneste grunnen til muslimske kvinner går rundt i hijab og sjal er vel fordi de ikke vil bli drept av mannen, broren eller faren :p !

  Religion er kort sagt en veldig god måte å holde folk «in line», kontrollere dem, og utnytte alt de kommer med! Litt morsomt at vi trenger å basere alle våre handlinger fra hva en bok sier… og jeg gjentar, boka er ikke skrevet av gud!

  blablablabla,
  inkompitante folk som er religiøse,
  blablablabla
  Mennesker er generelt fucked up i hodet!
  blablablabla
  mennesker som ikke er i stand til å tenke selv eller ta egne handlinger bruker religion som et levesett!
  blablablabla

  Im done!

  • ja hva har du å gi menneskeheten som bevis på at det ikke finnes en som er større en menneskeheten som har kappasitet nok til å ha laget mennesker, planetene, stjernene og den ideen av natur på jorden?
   hvem har elelrs laget opp dette..vi vet alle at mennesker ikke kan dette!!! så hvem?!GUD! og hvorfor skal månen ha klart å bli laget av seg selv??? helt umulig, altid noen som finnes bak en idee, alltid noen som finnes bak en skapning..samma gjelder planetene og naturen!

   og hvorfor er livet så urettferdig hvis dette livet er ment til å være det eneste livet og paradis som bare er ment til å leve det fullt ut som vi vil, hvorfor er det likevel ikke godt nok? og urettferdig?, at noen dør så ung mens andre så gammel, hvis dette livet her er ment til utnyttelse av friheten, å kose seg, suge til seg hasj å drikke alkohol og leve livet fullt ut bare uten å tro at det finnes et bedre liv etter døden( for the belivers, og for de som har stått opp i testen)…så hvorfor kan du dø nårsomhelt..er som er så spennende og paradiset med dette livet her da? Jesus sa; de som elsker dette livet og mener at dette livet her er alt, vil trolig ikke ha noe tro og interresse for livet som finnes etter døden, og dermed glemmer de at dette livet som vi nå har på jorda er bare satt opp som en test, tror du ikke på dette, blir du regnet ut som en av tapere til the judgement day!det samma trur også muslimene om!også jødene-i think? only the original ones!

   • Ehh du forstår det kanskje ikke når du sitter i fylla halv fire på natten, men månen vet man hvordan ble til: Før lavaskorpen stivnet ble en stor masse slynget ut etter et meteorittnedslag. Masse tiltrekker mindre legemer, og i vakum formes væske mer eller mindre som glober(kuler). Grunnet normal, observerbare lover om likevekt er sentripetalakselerasjonen til månen utover fra jorden lik jordens tiltrekning på månen.

    Man har steinprøver fra månen som beviser at den geologiske og kjemiske komposisjonen er lik på månen som den var i jordens urmasse.

    Men klart om du ikke VET bedre (utdanning = viten, historieboklesing = menneskeskapt fiksjon eller historie), blir det vanskelig å se bevisene for at religion bare er en effektiv samfunnsmekanisme.

 21. Jeg er så sinnsykt enig! Jeg har tålt dette lenge, men begynner nå å innse at det er gått altfor altfor langt..
  Hva konkret kan vi gjøre for å stoppe dette? Det må være noe vi kan gjøre.. Ellers tør jeg ikke å få døtre i framtida..
  Er det slik vi vil ha det?

 22. Oslo Karachi… 7400 .- gå fly flere ganger i uken.. er bare booke og flytter hjem til underkastelse , pisking og hijab

 23. Jeg er så lei av alle de forbanna muslimene, ikke alle men en god del. Faen her kommer dere til norge som innvandrere fordi dere ikke vil bo i hjemmlandet deres også tror dere at dere kan fortsette kulturen deres!!!!

  Vask gulv og vær glad dere er i live, er vel derfor dere kom hit?? Vær ydmyke og si takk at dere får lov til å være her, er ikke alle som ønsker det må dere tro.

  Bygger moskeer midt i norske byer, er det noe som provoserer så er det akkurat det. Utaknemelige krek kaller jeg det.

 24. «… I Pakistan er alt mye lettere. Der er det ingen som skal fortelle deg hvordan du skal oppdra barna dine, sier Parween.»
  Hvorfor ble familien da ikke i Pakistan hvis alt er mye lettere? Hvorfor kom de til Norge? Skulle ønske journalisten hadde spurt disse tre damene hvorfor de kom til Norge. Jeg bor for tiden i et muslimsk land og må rette meg etter landets skikk og bruk. Jeg går ikke rundt i shorts, miniskjørt, korte ermer eller barhodet. «When in Rome, do as the Romans do» er mitt forslag til disse tre damene og resten av innvandrene som frivillig har kommet til Norge og nyter våre sosiale goder.

  • Helt enig, han torde vel ikke, hadde fått islamsk råd på nakken med krekarfaen i spissen, hvorfor er han er ennå egentlig???

 25. Ser denne dama mener det er mye letter å oppdra (slå,avstraffe?) barn i Pakistan.
  Hvorfor reiser hun ikke hjem til Pakistan da?
  Mye lettere enn å sutre over at Nordmenn ikke har ære og «riktige» verdier, hva nå det er.
  Lov følge eller land fly,sa min gamle bestemor.
  Flytter jeg til Pakistan,må jeg følge Pakistansk lov.
  Flytter en Pakistaner til Norge må han følge Norsk lov,enkelt og greit!

  • Nei det er der du har helt feil, ingen pakistanere følger norsk lov, og hvem sin feil er det??? Forbanna supperådet på stortinget! Syr puter opp under armene på de, jeg mener : Pri 1 skal de hit, rett på norskkurs, Pri 2 Sørge for utdannelse Pri 3 JOBB for helvete, rart de gir faen da? Bare tar de inn stiller ingen krav, rart de finner på faenskap da? Helvetes handlingslammede jævler, tror de kan gjøre med de som egne ungdommer, det er ikke akkurat noen krav der lenger heller, el tilbud til de, men det går hand i handske det, avler bare tafatte folk som skal styre landet senere, men uansett går ikke ann å gjøre det verre med innvandringspolitikken ihvertfall!

 26. dreier alt seg om død eller ære? snakk om ære og selvrespekt; å bli giftet bort, ikke ta sine egne valg, ingen egne verdier eller rett og slett leve som Du vil og Du tror på? er d virkelig bedre å dø pga religion og hva dine forgjengere mener? dette er norge, mange forskjellige religioner og meninger, og folk får/bør leve som de vil, ikke som religioner tvinger dem til. hvorfor ta valg basert på noe som ble skrevet for flere tusen år siden ?? 2010 har kommet mine kjære medmennesker, en ny tid og en klar tid. det er ganske mange år siden vi fant ut at sola ikke er gud:P eller jo ja sola er gud for den gir alt liv og dør den dør vi. så respekter heller natur å resikuler noe shit. ikke kutt av deg forhuden og gift bort dattera di bare fordi det står i en bok….. peace

 27. Jeg er såpass simpel så jeg klarer da faktisk ikke å skjønne hvorfor dem vil bo i ett land som ikke er muslimsk så lenge dem er muslimer så må da det være en mye større synd en noe anna??

  Jeg er ikke rasist, men mener att man burde sent dritten hjemmat å stengt alle grenser for muslimer. Stort sett alt anna er jo mer moderne og passer inn i vår kultur, det kom en haug med asiatere på syttitallet som tilpasset seg vårt levesett uten noe problem, kan vi ikke få igjen noen av dem da? Bytte kanskje?

  • Jeg er ikke rasist, men. Hæ hæ hæ.. Jo det er netop det du er, rasist.
   Slapp av, jeg er rasist jeg og, katten min også, og bilen min til og med PC’n min er rasist. Vi er alle rasister bortsett fra folket i SV, de er ikke rasister, de er RASISTER.

 28. «Det er ikke lov for muslimske jenter å gifte seg med ikke-muslimske menn.»
  Er selv muslim og har aldri hørt om det før…hvem sier at det ikke er lov..?

  • «Aldri hørt om det før»?
   Heldigvis for deg så lever du et friere liv enn mange andre jenter som har foreldre som lever med, ja – jeg kaller det det, rasistiske holdninger.
   Når det kommer til stykket så er det ikke religionen som er problemet, kanksje, men meninger som «hvitmannsunger» og «bryte med ungene».

   • I tvangstrøya islam er også dette regulert til minste detalj. Tydeligvis en religion for de som ikke vil tenke selv. Burde minne dem på at det som de hevder er en direkte gjengivelse av hva Allah sa til Muhammed(=koranen) ble samlet og skrevet 20 år etter at Muhammed døde av kalifen Uthman.

    And give not (your daughters) in marriage to Al-Mushrikun until they believe in Allah alone and verily a believing slave is better than a (free) Mushrik, even though he pleases you….[2:221] (Al-Mushrikun=Pagans, idolators, polytheist and disbelievers in the Oneness of Allah and in His messanger Prophet Muhammad SAW) – [6]

  • En mann kan gifte seg med ei ikkemuslimsk kvinne. Kvinnen må innenfor islamske regler få den ikke-muslimske gutten til å konvertere.

   Jeg er katolikk og vi har like regler for menn og kvinner. må søke om å gifte seg i katolsk kirke med ikke-kristen person. men det sies ikke at du skal brenne i helvete som muslimene sier hvis du bare gir blaffen og gifter deg.

   • Hvem sier en kristen kan gifte seg med en muslim? Jeg er troende, men ville aldri forrådt mitt folk, ved å gifte meg med en muslim, det er tabu der jeg kommer i fra, vi er alle guds barn jada jada, men her er det ikke gud som bestemmer, koranen ble skrevet av en pedofil jævel navngitt Muhammad, og han var mann, eller esel vil jeg heller si!
    Skrevet for å undertrykke de stakkars kvinnene, stakkar dere!!!
    Koranen tolkes på 1000 forskjellige måter, en for hvert syke sinn!
    Skal være rettferdig, noen muslimer tolker den riktig!

  • ja ass selma, helt enig, jeg har mange muslimske venner og de har alle norske skjærster..noen har til og med planlagt sitt bryllupp til sommeren og det er mange muslimske som er gift med danske i danmark foreksempel..forutenom andre umislimske land i verden…i alle land får man hørt om muslimer som er gift med ikke-muslimer, så hva er dette bullshittet her noen preker om vet ikke jeg!
   dette er frivillig det om giftemål i islam, enn så lenge det er ordentelige mennesker som ta godt vare på deg ,offor skulle det vært problem! nei nemlig! så det er ikke religionen, men det er pakistanere.og ikke alle!

   men seff er vi klar over at like barn leker best, det mener til og med nordmenn, dem jeg har lært ordet fra så jeg vet ik helt hva de hisser seg over, kanskje det noen pakistanere mener er fint for deres barn da,,at like barn leker best så de gir dattra si til en som er lik hennes nivå, siden de vet at det er best for dama..husk at foreldre vet ofte det beste for oss barna mer en det vi selv vet er for oss eller er klar over.vi er fortsatt så unge og har ikke de samma opplevelsene gjennom livet som det foreldrene har, de har nok levd et par ti år mer enn oss så de har mer erfaring en oss og de vet mer enn oss hva slags motganger en kommer bort i i fremtiden mer en oss unge..

 29. Vil heller si det sånn jeg, dere må være rimelig inkompetente, når dere drar til norge vårt land, og tror dere kan leve som dere gjorde hjemme i pakistan! Hallo!!! Selvfølgelig blir barna deres vestlig påvirket, hva hadde dere trodd ? Selvfølgelig vil de ha alt som nordmenn har, er det rart? Blir som å sette en blakk 10 åring i gottebutikk! Slutt å klag vi idioter bygger dere moskeer overalt, tenkte jeg skulle søke om å sette opp en norsk kirke jeg i Islamabad, skulle blitt leven det tenker jeg, den hadde mest sannsynlig aldri kommet opp, om den hadde kommet opp hadde den blitt sprengt i filler rimelig fort! SÅ SLUTT Å SYT, DRA HELLER HJEM!

  • det er så sant det du sier. jeg driter i om det er noen muslimer som ikke ville hørt dette. siden de vet bare ikke hvor galt det er de muslimene det gjelder. jeg har venner som har vært i irak og måtte betale penger for å gå i kristen messe. hvis de ikke ville betale for hver messe… vel, fengsel eller i verstefall ville politiet revet innvollene ut av dem på samme øyeblikket?

   Den kirken tror jeg ikke ville blitt akseptert nei om ikke de kristne hadde betalt alt selv og at dem i ettertid betalte så stor sum at byen hadde tjent stort på det. og etter hvert hadde nok ekstrimister slengt seg inn i mens de holder gudstjeneste for å måke ned alt som er. håper ekstrimistene en gang skal lære. jeg bor i spania og muslimske jenter her er godt integrerte, har en venn som har ei mor som er muslimsk og en far som er spansk katolikk. det er jo helt sinnsykt at folk i det hele tatt vil reise til norge hvis det er så ufattelig galt. sånn som hun ene sier er at hun ikke trodde det ville bli noe problem og at datterene skulle følge reglene som ble gitt hjemme. hvorfor trodde hun det? fordi hun var dum i hodet og ikke ville TENKE SKIKKELIG…

  • ehh, det finnes mange kirker i muslimske land også, som tyrkia, syria, iraq, egypt, jordan, osvosvosv trenger ikke nevne alle ofr nesten alle muslimske land har flere kirker, uten at det er blitt sprengt?! i iraq, ehh ja der vet vi alle åssen det har vært de siste 7 åra, til og med moskeer har blitt sprengt der, så problemet? jo krigen som har gått utover alle som er der!!!
   mens andre muslimske land har velstelte og flotte kirger uten dt er blitt sprengt..kan du enn så lange tiestille om dette mindre kompeterte informasjonen din som du oppgir her naziiiiii!

   • Du gucci, bør umiddelbart søke deg tilbake om ikke ta iallefall ett norsk kurs, lære å skrive riktig iallefall, de landene du nevner er FOR DET MESTE amerikansk vennlige, så den var du ikke heldig med, inkompetente fjols, jeg er ikke nazist forresten! Blir bare forbannet på sånne som deg som ikke vet hva de prater om!

    • du naziii dt ekke min skyld at du gir deg selv ut som en naziiii, høres ut som en nazist og kaller deg selv for et kalle navn som ser mest ut som naziiiiii, spess i fylla haha…og nei jeg søker ikke norsk kurs fordi dt er så ille med litt skrivefeil for dg, dt viktigste for meg er vel at folk forstår seg på meg når vi kommuniserer! og som jeg leser gjennom svaret ditt så ser dt ut som du har fortsått alt jeg skriver! så hva er problemet? du kan bare ik komme opp med mer fornuftige svar, så du pågriper først og fremst skrive måten min. Lær deg å svar fornuftig først før du klager på andres skrivefeil sier jeg bare!
     og nei vi alle vet at alle de landene jeg nevnte over der er IKKE FOR DET MESTE amerikansk vennlige!!! det som du mener er bare bullshitt, hvem i helvette har lurt deg inn med den teite inkompeterte infoen her???

     i allverden, vi alle smarte vet jo at syria foreksempel, er en av amerikas største fiender, men likevel har de velstelte og de største kirnene i landet. Uten at dt noen gang har oppstått ett eneste problem angående dette!!!
     Og før amerika angrep iraq, så hadde iraq de mest velstelte og flotte kirkene som mulig, bedre og flere enn dt dt er i norge idag, uten at dt ett eneste gang var noe problem elr hat rundt dette, helt til amerika kom og rota til mye rart.
     Jeg anbefaler dg å ta dg flere kurs innom historie og politikk, og ikke minst følge med litt oftere på nyheter og søke det fra flere sider enn bare fra en side som er vestens, også reise til midøsten litt oftere å sa hva som er der først før du uttaler dg om noe så latterlig!!!Biiiiiiiiiiiaaaaaaaaaatchhh haha jg elsker å si dt ordet til sånne som dg, som virkelig fortjener dt awW ;D

 30. 99,9% av muslimer som kommer hit vil ikke rette seg etter den Norske
  kultur.Dem som ikke vil skulle vært utvist fra landet.Stoltenberg,
  Storberget ,Solheim og deres disipler vil muslimene skal overta
  Norge.Ikke lenge før diss står ved grenseovergangene og ønsker
  dem velkommen til landet.Vil samtidig informere dem om
  deres rettigheter

  JILL

 31. Frie tanker , frie valg du kan ha, så lenge historisk norske sier det?bevisser vel motsatte,»trussel mot norge» ect er vel alt norge prøver og bekjempe folk med andre meninger ? i norge har du rett til hjibab og regions frihett, så lenge det ikke er imot dine meninger og kan skadde norsk/din kulture?

 32. Hei
  Vet ikke om du selv er etnisk norsk og har veldig god innsikt i det muslimske miljøet, eller om du har muslimsk bakgrunn. Men takk for et godt innlegg.

  Jeg er født og vokst opp i Norge. Pakistanere skjuler sin egen undertrykking og undertrykkelse ved å gi et inntrykk av at det er slik vi ønsker å ha det. Vi opprettholder en fasade som egentlig burde vært revet ned da Shabana Rehman reiste seg for første gang. Dersom nordmenn ønsker å bidra til å endre holdninger (for her må holdninger endres), må dere tørre å spørre muslimske mannfolk på deres arbeidsplasser om deres døtre og søstre dater norske menn. Spør hvor gamle disse jentene er, og spør mennene om de ikke syns det er unaturlig at jenter over 20 år aldri har vært i et forhold. Press mennene inn i en skammekrok. Først da vil de bli nødt til å revurdere sine holdninger.

  • Hei, takk for det. Håper det jeg skriver får noen til å åpne øynene 🙂

   Jeg tror du har rett. Norsk naivitet har gjort at alle uskikker, kvinneundertrykking og uvaner mennene har med seg fra landsbygda i Pakistan er blitt akseptert helt uten kritiske innvendinger «fordi det er deres kultur» eller fordi man «selvfølgelig ikke er rasist».

   Press mot pakistanske menn for å få dem til å forstå at vi lever i Norge i år 2010, med norske normer for forholdet mellom kvinner og menn, må til. Dette dreier seg om likestilling og menneskerettigheter. Ikke alt pakistanske menn driver med i Pakistan er skikker som er verdt å tillate i Norge.

   • Har flere pakistanske venner.
    De har fortalt meg om at de fleste pakistanske gutter knuller rundt forbi og røyker hasj for at foreldrene ikke skal merke at de ruser seg.

    De sier at det er helt normalt blandt pakistanske gutter i Norge å gjøre dette.

  • Menn??? Det er dere som må ta et oppgjør med mennene deres, i norge er det norske lover som gjelder, dere som er her av kvinner har deres livs sjanse til å endelig bli fri! Hjelper ikke at shabana står alene å kødder litt med krekar vett!

  • hahahahhaha pakistansk dame den var skikkelig god,,,helt enig jeg oppfordrer alle til å dra inn alle muslimske menn i sånne diskusjoner..er morro å provosere bare menn angående dette assxp he he he

 33. Det er letterer for en ikke-pakistan bakgrunn å gifte seg med indisk enn pakistan jenter.Du bli drept eller terrorisert.Se india utvikling kontra pakistan religionen har tatt frihet til kvinnene.

  • hva med de vester kvinnene som har fullt frihet og likestilling men som ikke kan bruke det opp riktig og friheten fører livet deres rett til dass, da de blir lettere playet av forskjellige gutter, blitt avhengig av alkohol,røy og narkotia. da de roter mye til sitt eget liv og til slutt finner ut at de har gjort mye unødvendig faenskaper gjennom livet? vet om mange slike historier om vestens kvinner. Se foreksempel på modellene elr stjernene som mister kontrollen, får spise forstyrrelser, og bruker hasj…er heller ikke godt med så mye frihet heller,,,har bevist mye farlige og skadelige resultater gjennom tiden, dt forteller historien mye om!

  • Det er mest sannsynlig pga innvandringspolitikken!
   Selvfølgelig er det også svarte får her, forskjellen er bare at de sender alle sine sorte hit…

 34. Hva med besteforreldres rett til å møte barnebarna.I denne gale verden med skilsmisser og indre bråk i familiene,arv spesiellt,felles det mang en tåre hos besteforreldre som lider veldig forde de ikke får møte barnebarna.Hva med lovverk om dette?

  • Det heter «flau over deg» på norsk.
   Siden du ikke påpeker noe konkret uriktig, men bare vil at jeg skal la være å skrive, så er problemet ditt kanskje at du ikke liker ytringsfrihet som du tolker som kritisk overfor din versjon av islam?

   Regner med at e-postadressen du oppga (duerdum@…) ikke er i bruk, så jeg får håpe du leser denne kommentaren og svarer konkret her 🙂

  • Du er kanskje født og oppvokst i Norge, men kan likevel ikke skikkelig norsk. Fordi du er for dum eller fordi du ikke gidder? Man trenger vel ikke å kunne norsk for å leve på trygd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *